yolka.g 22.05.04, 21:16 Czy znacie jakiegos dobrego neurologa dzieciecego ? Prywatnie przyjmujacego. Gdzie i kiedy ?? Prosze o ew. namiary - adres ,telefon. Dla dzieciaczka 7 miesiecznego. Dziekuje i pozdrawiam yola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: Dobry neurolog Wroclaw 22.05.04, 22:40 Proponuję skorzystać z wyszukiwarki - wątków na ten temat było już sporo na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
arla5 Re: Dobry neurolog Wroclaw 03.06.04, 22:56 hej!moge Ci polecic pania neurolog z Promyka na Swobodnej,pania Dołyk.podczas pierwszej wizyty odebralam ja niezbyt przyjemnie ,ona po prostu ma taki sposob bycia, ale jest naprawde dobra.polecam.za wizyte bierze 50 zl.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
piqus Re: Dobry neurolog Wroclaw 03.07.04, 12:20 Na forum Gazety znalazłem takie informacje dot. neurologow dzieciecych z Wrocławia - moze sie przyda, a nie trzeba czytac wszystkich wypowiedzi 1. podobno najlepsza we Wroclawiu jest dr Ujma-Czapska Przyjmuje na Canaletta 53. Tel. 345-12-60. "Czeka się około miesiąca, ale to naprawde świetny specjalista!!" Wizyta kosztuje 80zł. 2. Polecają też: - dr. Jakuszko z Puchatka na Kozanowie b.dobry tylko długie terminy - dr.Beatę Krawczyk-Kuczyńska tez z Puchatek na ul. Kozanowskiej 46, tel. 373 89 41 (kieruje tym ośrodkiem) - dr Wojdyło z Promyk Słońca na ul. Swobodnej 8a tel.(071) 782 77 77, 367 68 49 - dr Dołyk z Promyk Słońca, podobno sama ma dziecko z porażeniem, "podczas pierwszej wizyty odebralam ja niezbyt przyjemnie ,ona po prostu ma taki sposob bycia, ale jest naprawde dobra". wizyta 50zł (jedna osoba odradzła Promyk że "nie warto bo tam podobno każdemu dziecku coś przypiszą") pozdrawiam piqus Odpowiedz Link Zgłoś
yolka.g Re: Dobry neurolog Wroclaw 05.08.04, 08:45 dzieki za wszystkie odp Bylismy u dr. Ujmy-Czapskiej , udalo sie bez czekania ,poniewaz jedno miejsce sie zwolnilo, polecam , b. dobry specjalista , wizyta 80 zl niestety yola Odpowiedz Link Zgłoś