Gość: ketom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.02, 22:38 DW 01145 bordowy (metalic) Seicento jakby z Was ktoś zauważył to dajcie znać policji bo to moje autko skradzione dzisiaj po południu z przyosiedlowego parkingu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Forumowicz w potrzebie!!! IP: *.chem.uni.wroc.pl 05.03.02, 10:51 Gość portalu: ketom napisał(a): > DW 01145 bordowy (metalic) Seicento jakby z Was ktoś zauważył > to dajcie znać policji bo to moje autko skradzione dzisiaj po południu z > przyosiedlowego parkingu. > > Pozdrawiam Bede sie rozgladal, slowo honoru! Innych tez prosze. A nawiasem mowiac to bylby przypadek bez precedensu w historii, gdyby sie udalo odnalezc skradziony samochod dzieki postowi na Forum!!! Marze o czyms takim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketom Re: Forumowicz w potrzebie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.02, 14:19 Gość portalu: STrup napisał(a): > Gość portalu: ketom napisał(a): > > > DW 01145 bordowy (metalic) Seicento jakby z Was ktoś zauważył > > to dajcie znać policji bo to moje autko skradzione dzisiaj po południu z > > przyosiedlowego parkingu. > > > > Pozdrawiam > > > Bede sie rozgladal, slowo honoru! Innych tez prosze. > A nawiasem mowiac to bylby przypadek bez precedensu w historii, gdyby sie udalo > > odnalezc skradziony samochod dzieki postowi na Forum!!! Marze o czyms takim! Byłoby pięknie, bo mam strasznie zszarpane nerwy i niezły rozstrój organizmu z tego powodu. To bardzo przykre doświadczenie, nie życzę nikomu. Tu nawet nie chodzi o stratę samochodu ale (nie wiem jak to wytłumaczyć) jakąś utratę bezpieczeństwa. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś