Gość: elvira IP: 212.237.42.* 24.05.04, 12:04 przyjezdzam nielugo do wroclawia.czy mozecie mi poradzic jakies dobre perfumerie?gdzie sa itd -dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: perfumerie we Wroclawiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:20 jesteś piękna i potrzebny ci jeszcze zapach, jak ja podziwiam kobiety,nie wiem elwiro gdzie perfumeria we wrocławiu pachnie wszędzie,zapraszam do miasta napewno coś znajdziesz i będziesz piękna pachnąca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvira Re: perfumerie we Wroclawiu IP: *.ppp.get2net.dk 24.05.04, 15:48 tak masz racje we Wroclawiu pachnie szczegolnie w parkach i po deszczu .tesknie za tymi zapachami tutaj tego brak.chodzi mi jednak o konkrety;))o perfumeriach Odpowiedz Link Zgłoś
mazi27 Re: perfumerie we Wroclawiu 24.05.04, 16:53 Sephora w Carrefour, Galeria Domin.; Douglas w Galerii Dominikańskiej; kolejna w Rynku obok Placu Solnego (zapomnilam nazwe ale jedna z najlepszych), poza tym Galeria Centrum ). Generalnie wszystko w obrębie centrum miasta Odpowiedz Link Zgłoś