Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szafa Kasi Cichopek

02.10.06, 13:49
    Ktory fryzjer zrobil jej taka krzywde?
    Obserwuj wątek
      • brandonka77 Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 15:34
        moim zdaniem bardzo fajnie wyglada
        • mika974 Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 15:46
          Pewnie chodzi o tą fryzkę z Opery Leśnej...Wbrew ogólnej opinii mnie również
          się Kasia widzi w afro, zwariowanie- szkoda tylko że Brodka była pierwsza
        • pyszard co za kozaki 29.10.06, 14:39
          te kozaki na poczatku okropne !! przeciez to kowboki z cofnietym obcasem i
          zakladac je do ladnej stylowej delikatnej sukienki. podoba mi sie ten zestaw z
          zielona sukienka i zlota torebka bardzo ladnie :) ogonei ladna kobieta z niej,
          ale zbyt wylansowana.
          • chomsterek Re: co za kozaki 12.01.07, 15:35
            Do zaprezentowanej sukienki bardziej pasowalyby delikatne dodatki. Zwiewna gora
            i ciezki dol - to razem "nie gra".
      • frigg Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 15:47
        czy to znaczy, że ta kobieta nie posiada prywatnie żadnych ubrań i biega tylko
        kreacjach z programów/sesji? Fryzura z opery - zonk.
      • daggy4 Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 16:03
        nie znam kasi, ale z sesji wynika, ze w jej szafie dominuje kolor rozowy.
        BARDZO KIEPSKA PREDYLEKCJA!
        • alex_koz Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 18:20
          nudno, nudno i jeszcze raz nudno. nie wina to Kasi jednak ale stylistki tej
          sesji. nic nie pokazala procz odswiezania zdjec z tanca z gwiazdami.
          • chomsterek Re: Szafa Kasi Cichopek 12.01.07, 15:20
            Mnie osobiscie nie podoba sie styl K. Cichopek. Nie chodzi mi bynajmniej jedynie
            o zdjecia tutaj zaprezentowane.
      • marocaine Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 18:31
        fryzura faktycznie nie bardzo, rozowa sukienka calkiem do rzeczy, ale te buty
        zdecydowanie za ciezkie do takiej kreacji - mogą byc kozaki, ale przeciez nie
        takie!! (nie mowiac juz o cofnietych obcasach, ktore wygladaja jakby dziewczyna
        zaraz miala sie obalic)
        chyba pojawil sie ostatnio taki trend - delikatna sukienka, ciezkie buty/grube
        rajstopy - moze to i modne, ale raczej okropne! :///
      • foamclene Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 18:32
        mnie sie pododba ta fryzura
      • reirei Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 23:50
        Fryzura mi się podoba, ale ta z afro-porażka! Różowa sukienka jest piękna,
        szczególnie plecy mi się podobają, ale te kozaki nie pasują, za ciężkie i
        kolor, którego wyjątkowo nie lubię, za przeproszeniem, taki sraczkowaty :/
      • tralalumpek Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 23:59
        ło jezusicku a któżże ją tak zwyubierał
      • paulinaa Szafa Kasi Cichopek 05.10.06, 10:14
        ładna ta zielona sukienka
        • sabriel Re: Szafa Kasi Cichopek 05.10.06, 10:32
          Fryzura podoba mi sie tylko na pierwszej fotce.To afro jest tragiczne,
          podobnie jak cięzkie buciory do cienkie sukienki,przytłaczają ją.
        • galbinatus Re: Szafa Kasi Cichopek 29.10.06, 17:39
          paulinaa napisała:

> ładna ta zielona sukienka

oj tak przepiekna do cyrku sie nadaje na Clowna
      • kasiaczernia Re: Szafa Kasi Cichopek 05.10.06, 10:31
        Podoba mi się ta różowa sukienka.
        Kozaczki i torebka też, tylko akurat nie do tej sukienki, zbyt "ciężkie" do
        takiej zwiewnej, delikatnej, różowej....
        Nie podoba mi się Kasia w afro.
        • asiawoodstock Re: Szafa Kasi Cichopek 05.10.06, 10:38
          Ogólnie nie jest źle, ale te okpropne kozaki ! Boże, co za nieporozumienie!
          Beznadzieja...
      • bluewater Szafa Kasi Cichopek 05.10.06, 15:22
        ta torba - spoko,ale buty to dla mnie masakra ;-)
      • cioccolato_bianco Re: Szafa Kasi Cichopek 05.10.06, 15:25
        fryzura jest fajna.
        sukienka z telewizji club i koncertu charytatywnego tez niczego sobie...
      • renatkag44 Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 09:10
        Fajne kreacje. Chciałabym posiada niektóre z nich.
      • mag45 Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 10:16
        a kim jest "kasia cichopek"? osóbka. która bez pisemek typu bravo, tina, naj by
        nie istniała - była by po prostu szarą myza która tak naprawdę jest
        • magdalin Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 11:59
          To może zrób coś, żeby o tobie też te pisemka pisały, może też zastniejesz.
          Takie to proste: wygraj casting do najpopularniejszego serialu, wygraj Taniec z
          Gwiazdami, wygraj Viva! najpiekniejsi. Po prostu Kasia ma to "coś". A ciebie
          zawiść żre.
          • langolier_maximus Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 12:59
            to ja pozwole sobie i sie wtrace..choc tekst powyzej nie do mnie kierowany.Otoz
            ja naprzyklad nie czuje palącej potrzeby,zeby pisaly o mnie tiny panie domu
            zycia na goraco i inne gazetki ;-)..Naprawde, i dlatego nie mam zamiaru robic
            nic zeby pisaly.Jakos nie mam potrzeby zeby sie realizowac w ten sposob (tym
            bardziej ze to gazety dla kur domowych wiec pisza o pie..ch).nie kazdy chce
            byc aktorem.Ja naprzyklad nie.ani aktorka ani piosenkarka..Czy to jest takie
            trudne do zrozumienia, ze poprostu NIE?Robie inne rzeczy, ktore przynosza mi
            satysfakcje i rozwijam sie w kierunkach w ktorych mam chec.I to ,ze uwazam ze z
            Kasi C. wyglada jak pani ze spozywczaka nie znaczy, ze jej zazdroszcze.
      • gigantwro Wolałbym zobaczyć szafe Lesiaka;-) ..podobno.. 07.10.06, 10:33
        jej zawartośc jest w ostatnim czasie bardziej "trendi' niż wdzianka Cichopek..
      • rzesa20 Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 10:39
        śliczna ta sukienka różowa!!
      • stworzenje Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 11:58
        a kto to jest ta cala Cichopek??
        • rockawy Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 14:02
          Tez sie zastanawiam,kto zacz? Ani piekna ,no ale "artyska" ponoc.
      • miss_t1 Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 14:49
        Pewnie masz na myśli to zdjęcie

serwisy.gazeta.pl/avanti/5,71283,3650146.html?i=10
        Mnie sie podoba, oryginalnie :)
      • bibbi5 co to za gwiazda i kto coś takiego ma za gwiazdę? 07.10.06, 18:29
        media kreują takie "gwiazdy". Po co nam to to oglądać? Nie rozumiem
      • feasibility Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 18:53
        Nie wiem ale spod tego przygotowanego wizerunku sloma wystaje....
      • bridget_07 Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 18:53
        CIchopek,Mroczkowie i ten co tanczy w tancu Czarek czy Przemek nie wiem to
        zagrali w M jak miłosc czy jakos tam i co WIELKIE GWIAZDY??????
        Ja tam nie kumam tego?!?!?!?!
        • bridget_07 Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 18:55
          Co do fryzury to jak dla mnie za bardzo w oczy wchodzi, a w ogole to nie podoba
          mi sie ani fryzura ani Cichopek z urody i to tyle!
        • stworzenje Re: Szafa Kasi Cichopek 04.11.06, 16:27
          ja tez nie,ludzie jak kazdy inny czlowiek i tyle,a tyle olaboga wokol tego :-/
      • amanasunta53 M jak mdłości.. 07.10.06, 19:23
        Gwiazdy seriali typu M jak mdłości:bez warsztatu zawodowego aktora,gra sztuczna
        i prymitywna.Ale...ciemnota wychowana na ,,brukowcach''kupuje.A jak Gertych chce
        do szkół wprowadzić klasyke polskiej literatury to ...beeeee, bo my chcemy
        Harlekina,Bravo a potem Życie na goraco lub ....jest tego prawie tyle co ulotek
        w skrzynce na listy.
        • bridget_07 Re: M jak mdłości.. 07.10.06, 19:55
          Z tego co słyszałam ostatnio to Giertych ma zamiar wprowadzic do szkół
          Sienkiewicza a z tego co wiem to on jest przeciez od ddawna czy nawet
          zawsze:)))))))))))))))))))
      • paskudek89 Szafa Kasi Cichopek 16.10.06, 21:32
        Kij tam z fryzurą, bo ta wyszło naprawdę fajnie... Ale kto do teh delikatnej
        sukienki dał kozaki z brązowej skóry!!!
      • elwee Re: Szafa Kasi Cichopek 17.10.06, 09:05
        sukienki nawet nawet..
        Ale w tej fryzurce afro to troszkę buzia jej ginie..
        Buty chyba są ciut za ciężkie, osobiście założyłabym je do dżinsowej spodnicy...
      • chihiro2 Re: Szafa Kasi Cichopek 17.10.06, 10:26
        A czy trzeba od razu pokazywac WIELKIE GWIAZDY? Kasia Cichopek jest aktorka,
        wystarczy. Mnie sie ona bardzo podoba, jest wesola, szczera, usmiechnieta,
        autentyczna! Nie mieszkam w Polsce, wiec nie ogladam telewizji, nie czytam
        poslkich gazet, tyle, co na cos trafie w internecie. Obejrzalam na youtube jej
        pokazy tanca z Tanca z Gwiazdami i szczerze podziwiam dziewczyne. Ma talent i
        wielka przyjemnosc z tanca, potrafi rewelacyjnie tanczyc i ma to cos mimo braku
        zjawiskowej urody. Zeby pokazac czyjas szafe (nawet jak to nie jest jej
        prawdziwa szafa) nie trzeba od razu miec nieziemnskiej urody i najlepiej
        Oscara, Nobla i Booker's Prize w jednym.
        Ogladalam tez w necie jej wystep u Wojewodzkiego, gdzie mowila, ze jest obecnie
        produktem mediow i godzi sie z tym. Nie ma wyjscia, jest narazona na ostre
        docinki, niezyczliwosc, ale stwierdzila, ze nie musi sie wszystkim podobac.
        Wiec nie rozumiem, po co sie pytacie: Kim jest ta cala Cichopek? Nie wiecie,
        nie znacie, to po co ogladacie jej szafe, jak Was nie interesuje? Nie latwiej
        zignorowac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka