roxi_hart 02.10.06, 13:49 Ktory fryzjer zrobil jej taka krzywde? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brandonka77 Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 15:34 moim zdaniem bardzo fajnie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
mika974 Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 15:46 Pewnie chodzi o tą fryzkę z Opery Leśnej...Wbrew ogólnej opinii mnie również się Kasia widzi w afro, zwariowanie- szkoda tylko że Brodka była pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
pyszard co za kozaki 29.10.06, 14:39 te kozaki na poczatku okropne !! przeciez to kowboki z cofnietym obcasem i zakladac je do ladnej stylowej delikatnej sukienki. podoba mi sie ten zestaw z zielona sukienka i zlota torebka bardzo ladnie :) ogonei ladna kobieta z niej, ale zbyt wylansowana. Odpowiedz Link Zgłoś
chomsterek Re: co za kozaki 12.01.07, 15:35 Do zaprezentowanej sukienki bardziej pasowalyby delikatne dodatki. Zwiewna gora i ciezki dol - to razem "nie gra". Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 15:47 czy to znaczy, że ta kobieta nie posiada prywatnie żadnych ubrań i biega tylko kreacjach z programów/sesji? Fryzura z opery - zonk. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 16:03 nie znam kasi, ale z sesji wynika, ze w jej szafie dominuje kolor rozowy. BARDZO KIEPSKA PREDYLEKCJA! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 18:20 nudno, nudno i jeszcze raz nudno. nie wina to Kasi jednak ale stylistki tej sesji. nic nie pokazala procz odswiezania zdjec z tanca z gwiazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
chomsterek Re: Szafa Kasi Cichopek 12.01.07, 15:20 Mnie osobiscie nie podoba sie styl K. Cichopek. Nie chodzi mi bynajmniej jedynie o zdjecia tutaj zaprezentowane. Odpowiedz Link Zgłoś
marocaine Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 18:31 fryzura faktycznie nie bardzo, rozowa sukienka calkiem do rzeczy, ale te buty zdecydowanie za ciezkie do takiej kreacji - mogą byc kozaki, ale przeciez nie takie!! (nie mowiac juz o cofnietych obcasach, ktore wygladaja jakby dziewczyna zaraz miala sie obalic) chyba pojawil sie ostatnio taki trend - delikatna sukienka, ciezkie buty/grube rajstopy - moze to i modne, ale raczej okropne! :/// Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 23:50 Fryzura mi się podoba, ale ta z afro-porażka! Różowa sukienka jest piękna, szczególnie plecy mi się podobają, ale te kozaki nie pasują, za ciężkie i kolor, którego wyjątkowo nie lubię, za przeproszeniem, taki sraczkowaty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Szafa Kasi Cichopek 04.10.06, 23:59 ło jezusicku a któżże ją tak zwyubierał Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Szafa Kasi Cichopek 05.10.06, 10:32 Fryzura podoba mi sie tylko na pierwszej fotce.To afro jest tragiczne, podobnie jak cięzkie buciory do cienkie sukienki,przytłaczają ją. Odpowiedz Link Zgłoś
galbinatus Re: Szafa Kasi Cichopek 29.10.06, 17:39 paulinaa napisała: > ładna ta zielona sukienka oj tak przepiekna do cyrku sie nadaje na Clowna Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: Szafa Kasi Cichopek 05.10.06, 10:31 Podoba mi się ta różowa sukienka. Kozaczki i torebka też, tylko akurat nie do tej sukienki, zbyt "ciężkie" do takiej zwiewnej, delikatnej, różowej.... Nie podoba mi się Kasia w afro. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Szafa Kasi Cichopek 05.10.06, 10:38 Ogólnie nie jest źle, ale te okpropne kozaki ! Boże, co za nieporozumienie! Beznadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
bluewater Szafa Kasi Cichopek 05.10.06, 15:22 ta torba - spoko,ale buty to dla mnie masakra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Szafa Kasi Cichopek 05.10.06, 15:25 fryzura jest fajna. sukienka z telewizji club i koncertu charytatywnego tez niczego sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
renatkag44 Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 09:10 Fajne kreacje. Chciałabym posiada niektóre z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
mag45 Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 10:16 a kim jest "kasia cichopek"? osóbka. która bez pisemek typu bravo, tina, naj by nie istniała - była by po prostu szarą myza która tak naprawdę jest Odpowiedz Link Zgłoś
magdalin Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 11:59 To może zrób coś, żeby o tobie też te pisemka pisały, może też zastniejesz. Takie to proste: wygraj casting do najpopularniejszego serialu, wygraj Taniec z Gwiazdami, wygraj Viva! najpiekniejsi. Po prostu Kasia ma to "coś". A ciebie zawiść żre. Odpowiedz Link Zgłoś
langolier_maximus Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 12:59 to ja pozwole sobie i sie wtrace..choc tekst powyzej nie do mnie kierowany.Otoz ja naprzyklad nie czuje palącej potrzeby,zeby pisaly o mnie tiny panie domu zycia na goraco i inne gazetki ;-)..Naprawde, i dlatego nie mam zamiaru robic nic zeby pisaly.Jakos nie mam potrzeby zeby sie realizowac w ten sposob (tym bardziej ze to gazety dla kur domowych wiec pisza o pie..ch).nie kazdy chce byc aktorem.Ja naprzyklad nie.ani aktorka ani piosenkarka..Czy to jest takie trudne do zrozumienia, ze poprostu NIE?Robie inne rzeczy, ktore przynosza mi satysfakcje i rozwijam sie w kierunkach w ktorych mam chec.I to ,ze uwazam ze z Kasi C. wyglada jak pani ze spozywczaka nie znaczy, ze jej zazdroszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
gigantwro Wolałbym zobaczyć szafe Lesiaka;-) ..podobno.. 07.10.06, 10:33 jej zawartośc jest w ostatnim czasie bardziej "trendi' niż wdzianka Cichopek.. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 14:02 Tez sie zastanawiam,kto zacz? Ani piekna ,no ale "artyska" ponoc. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_t1 Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 14:49 Pewnie masz na myśli to zdjęcie serwisy.gazeta.pl/avanti/5,71283,3650146.html?i=10 Mnie sie podoba, oryginalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 co to za gwiazda i kto coś takiego ma za gwiazdę? 07.10.06, 18:29 media kreują takie "gwiazdy". Po co nam to to oglądać? Nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
feasibility Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 18:53 Nie wiem ale spod tego przygotowanego wizerunku sloma wystaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 18:53 CIchopek,Mroczkowie i ten co tanczy w tancu Czarek czy Przemek nie wiem to zagrali w M jak miłosc czy jakos tam i co WIELKIE GWIAZDY?????? Ja tam nie kumam tego?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Szafa Kasi Cichopek 07.10.06, 18:55 Co do fryzury to jak dla mnie za bardzo w oczy wchodzi, a w ogole to nie podoba mi sie ani fryzura ani Cichopek z urody i to tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Szafa Kasi Cichopek 04.11.06, 16:27 ja tez nie,ludzie jak kazdy inny czlowiek i tyle,a tyle olaboga wokol tego :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 M jak mdłości.. 07.10.06, 19:23 Gwiazdy seriali typu M jak mdłości:bez warsztatu zawodowego aktora,gra sztuczna i prymitywna.Ale...ciemnota wychowana na ,,brukowcach''kupuje.A jak Gertych chce do szkół wprowadzić klasyke polskiej literatury to ...beeeee, bo my chcemy Harlekina,Bravo a potem Życie na goraco lub ....jest tego prawie tyle co ulotek w skrzynce na listy. Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: M jak mdłości.. 07.10.06, 19:55 Z tego co słyszałam ostatnio to Giertych ma zamiar wprowadzic do szkół Sienkiewicza a z tego co wiem to on jest przeciez od ddawna czy nawet zawsze:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek89 Szafa Kasi Cichopek 16.10.06, 21:32 Kij tam z fryzurą, bo ta wyszło naprawdę fajnie... Ale kto do teh delikatnej sukienki dał kozaki z brązowej skóry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: Szafa Kasi Cichopek 17.10.06, 09:05 sukienki nawet nawet.. Ale w tej fryzurce afro to troszkę buzia jej ginie.. Buty chyba są ciut za ciężkie, osobiście założyłabym je do dżinsowej spodnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Szafa Kasi Cichopek 17.10.06, 10:26 A czy trzeba od razu pokazywac WIELKIE GWIAZDY? Kasia Cichopek jest aktorka, wystarczy. Mnie sie ona bardzo podoba, jest wesola, szczera, usmiechnieta, autentyczna! Nie mieszkam w Polsce, wiec nie ogladam telewizji, nie czytam poslkich gazet, tyle, co na cos trafie w internecie. Obejrzalam na youtube jej pokazy tanca z Tanca z Gwiazdami i szczerze podziwiam dziewczyne. Ma talent i wielka przyjemnosc z tanca, potrafi rewelacyjnie tanczyc i ma to cos mimo braku zjawiskowej urody. Zeby pokazac czyjas szafe (nawet jak to nie jest jej prawdziwa szafa) nie trzeba od razu miec nieziemnskiej urody i najlepiej Oscara, Nobla i Booker's Prize w jednym. Ogladalam tez w necie jej wystep u Wojewodzkiego, gdzie mowila, ze jest obecnie produktem mediow i godzi sie z tym. Nie ma wyjscia, jest narazona na ostre docinki, niezyczliwosc, ale stwierdzila, ze nie musi sie wszystkim podobac. Wiec nie rozumiem, po co sie pytacie: Kim jest ta cala Cichopek? Nie wiecie, nie znacie, to po co ogladacie jej szafe, jak Was nie interesuje? Nie latwiej zignorowac? Odpowiedz Link Zgłoś