Dodaj do ulubionych

Taksówki Śląsk Wrocław gorąco komentowane w int...

28.09.11, 10:35
Bardzo się cieszę, że poruszyliście ten temat.

Ja też, nie wiedziałem że na kartę kibica mam tam aż 15% zniżki.

A co do wypowiedzi taksiarzy - no cóż, rynek jest od dawna podzielony, dawno nie pojawiła się, żadna nowa firma więc żal im d... ściska, że jest konkurencja.

A żałosna gazetka niech się już od Śląska, kibiców i tematów okołośląskowych od...
Obserwuj wątek
    • dfgfdg I jeszcze jedna ciekawostka 28.09.11, 10:40
      I jeszcze jedna ciekawostka. W kodzie strony jest niewidoczny link (bo pseudoredaktor dodający pewnie nie wie jak go poprawnie umieścić) do strony www.wrocek.pl/forum/watek/4277/?p=3 z której rzekomo pochodzą te cytaty. Na ww. stronie jest JEDEN bardzo ogólny wpis o Taxi Śląsk Wrocław...

Żenada...
    • l_wro Taksówki Śląsk Wrocław gorąco komentowane w int... 28.09.11, 10:55
      Ostatnio korzystałem z tej korporacji. Wszystko było O.K. Samochód szybko podjechał pod kino na Kazimierza Wielkiego. Kierowa bardzo miły, spokojnie można było z nim pogadać. O tej porze byłem już bardzo rozmowny :) Ceny niewygórowane. Droga obrana przez kierowcę też OK, nie woził mnie jak TomTom na około tylko skorzystał ze skrótów. Cena z 1km bardzo konkurencyjna, później to już średnia z miasta. Dostałem paragon bez proszenia jak to bywa w innych korporacjach.
      Polecam TAXI ŚLĄSK WROCŁAW
    • kalam07 jak złe opinie - to uczciwe, jak dobre to kłamstwa 28.09.11, 10:59
      jak złe opinie - to uczciwe, jak dobre to kłamstwa

oto szcherowa wizja świata, kto ma inne zdanie ten bandyta i kłamca !

boli was, syjonistów, że ludzi dają sobie doskonale radę, mają twarde łakcie i rozbili stare mafine podziały miasta wśód wrocławskich taksiarzy.
      • Gość: pytam się Re: jak złe opinie - to uczciwe, jak dobre to kła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 11:41
        Czy 07 przy twoim nicku to wartość twojego IQ??
      • Gość: gur Re: jak złe opinie - to uczciwe, jak dobre to kła IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 11:44
        no jasne, to tacy mili panowie, tylko lubia przebijac opony konkurencji i dac w ryja klientowi, ktory krzywo spojrzy na kierowce, poza tym oczywiscie placa wszystkie podatki tak jak reszta wroclawskich taksowkarzy, to jest mafia, policja powinna zrobic z tym porzadek ale widac maja ciekawsze zajecia...
        • Gość: chyży ruj Re: jak złe opinie - to uczciwe, jak dobre to kłam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.09.11, 12:39
          a co dostałeś w ryja? przebili ci oponę, nie dali paragonu?
          nie pomyślałeś, że mogą to być wypowiedzi spreparowane? Żadnych konkretów (numerów rej., numerów bocznych, nazwisk, dat). Tylko leming wierzy bezgranicznie w słowo pisane, najlepiej na gejzecie.
      • Gość: antoni Re: jak złe opinie - to uczciwe, jak dobre to kła IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 11:57
        Kalam07, czym byś sam był burakiem powiązanym z tymi kibolami?

Skoro jest tyle negatywnych opinii, z różnych stron i od wielu osób, to coś musi być na rzeczy. A wtedy zawsze jest podejrzenie, że opinia mniejszościowa (w tym przypadku opinia zachwalająca tych taksówkarzy) jest opinią nieuczciwą. Zresztą nawet, jeśli ktoś z zewnątrz wyrażał się o nich pozytywnie, bo miał u nich kurs i sobie miło pogadał z taksówkarzem-kibolem, to chyba nie świadczy o tym, że są mili wobec wszystkich, no nie?

Jak piszesz o "syjonistach" i twardych łokciach, to już wskazuje na co nieco, na szczęście jesteś w mniejszości, a większość chce żyć w normalnym kraju z zasadami, bez taksówek a la mafijnych i burackich zachowań.
        • Gość: Raf Re: jak złe opinie - to uczciwe, jak dobre to kła IP: *.static.korbank.pl 28.09.11, 13:25
          > Skoro jest tyle negatywnych opinii, z różnych stron i od wielu osób, to coś mus
          > i być na rzeczy.

Nie wiemy, czy to jest wiele osób. Może to być jeden człowiek, który preparował wypowiedzi korzystając z kafejek internetowych bądź serwerów proxy. Może to być więcej osób, ale zrzeszonych w konkurencyjnych korporacjach. Mogą to być również i sami dziennikarze Gazety, piszący z własnych domostw.
        • sverir Re: jak złe opinie - to uczciwe, jak dobre to kła 28.09.11, 13:40
          > Skoro jest tyle negatywnych opinii, z różnych stron i od wielu osób, to coś musi być na rzeczy.

Mhm, akurat. Bo to zawsze jest tak, że negatywne opinie wystawiają wyłącznie niezadowoleni klienci, a pozytywne to pracownicy. Konkurencja nigdy nie chwyta się czarnego PR:)

A tak serio, to wcale nie widzę tej znacznej mniejszości pozytywnych opinii. Opinie są różne, zupełnie jak o większości korporacji. Ja mam swoją ulubioną, bynajmniej nie jest nią Taxi Śląsk, ale i z nią się zdarzyło parę zgrzytów.
    • kalam07 Takie są fakty. 28.09.11, 11:41
      Dzisiaj rano na TV3 był reportaż o akcji TAXI ŚLĄSK . Zaprosili do kamery niby poszkodowanych - jakiś prezes innej korporacji . Na pytanie o zastraszanie -facet mówi -no
      oczywiście to się dzieje już z 10 lat . Dziennikarz zgłupiał i nieśmiało przypomniał że TAXI
      Śląsk działa od około roku .
      • Gość: odpowiadam Re: Takie są fakty. IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 11:45
        jest tez mniejsza mafia obstawiajaca dworzec, lotnisko itp od wielu lat, metody podobne, tylko to nie jest slask, to jest nowy, wiekszy twor, oba sa chore i oba kwalifikuja sie do wyciecia
      • zusto129 cała prawda 28.09.11, 12:50
        kalam07 napisał:

> Dzisiaj rano na TV3 był reportaż o akcji TAXI ŚLĄSK . Zaprosili do kamery niby
        > poszkodowanych - jakiś prezes innej korporacji . Na pytanie o zastraszanie -fac
        > et mówi -no
        > oczywiście to się dzieje już z 10 lat . Dziennikarz zgłupiał i nieśmiało przypo
        > mniał że TAXI
        > Śląsk działa od około roku .

i wyszło kolejne kłamstwo gó...anej gazety

• Gość: Knur Ja nie wsiadam do żadnego gówna zwanym TAXI IP: *.internetia.net.pl 20.01.12, 14:10
          Ja nie wsiadam do żadnego gówna zwanym TAXI i jakoś daje rade.Uważam jednocześnie że konkurencja wskazana jest w kazdej branży i w tej "mafijnej" taksówkarskiej również.Inna sprawa że lemingi z TAXI są mocni ale tylko w grupie.Zawsze można upolować i "pogadać" indywidualnie.
    • muis2008 Jechałem dzisiaj do pracy taksówką Śląska :) 28.09.11, 11:59
      Dzisiaj rano zaspałem i aby zdążyć do pracy postanowiłem zamówić taksówkę. Dzięki natarczywej reklamie we wczorajszej Gazecie (podano na zdjęciu numer do tych taksówek) postanowiłem dzisiaj rano skorzystać z reklamowanej korporacji. Zamówiłem taksówkę, która przyjechała bardzo szybko. Bez problemów i w przyjemnej atmosferze dotarłem do pracy. Nikt mnie w tej taksówce nie zabił, nie obrabował, nie zgwałcił. Polecam innym czytelnikom Gazety :)
      • Gość: Klub TAK, Taxi NIE Re: Jechałem dzisiaj do pracy taksówką Śląska :) IP: *.static.tvk.wroc.pl 28.09.11, 13:52
        Taxi Slask robi sobie autoreklame, wszedzie gdzie sie da namawia do korzystania z ich uslug. Slask pisze o sobie sama dobre opinie. Nalezaloby wprowadzic sygnature: "komentarz zawiera lokowanie produktu/uslugi".
        Miszcze z Taxi Slask.
        • muis2008 Re: Jechałem dzisiaj do pracy taksówką Śląska :) 28.09.11, 14:06
          Nie jestem i nigdy w życiu nie byłem w jakikolwiek sposób powiązany z jakąkolwiek korporacją taksówkarską :)
      • Gość: Hej Śląśk Re: Jechałem dzisiaj do pracy taksówką Śląska :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 14:04
        Ja jestem z Wrocławia i kibicuję Śląskowi i dlatego będę jeździł TAXI ŚLĄSK WROCŁAW.
        To tyle co mam do powiedzenia.
    • Gość: dziadek TaXi napletek michnika . POlecam od 50 zł w zwyż IP: *.legnica.vectranet.pl 28.09.11, 14:25
      to jest najlepsza korporacja
    • rprp44 Radio taxi Fenix 28.09.11, 15:23
      Faktycznie 15% wielkie halo na karte kibica my dajemy 20% dla wszystkich którzy posiadają naszą karte bez halo.Jak tych z tej psedo firmy radio taxi jest więcej a to że to działa to świadczy tylko o nieudolności policji bezpiecznie i wygodniej czepiać się normalnych taksówkarzy.
      • Gość: M@ Kibol Taxi - New Brand in '71 IP: *.static.tvk.wroc.pl 28.09.11, 15:35
        Nie badzcie tacy Hop, wy z Taxi Slask Wroclaw. Klub otworzy swoje oczy, zabierajac wam prawo do korzystania z jego nazwy i barw. Wtedy bedziecie w kibolskiej d*ie. I przebrandujecie sie na Kibol Taxi.
        • zusto129 Re: Kibol Taxi - New Brand in '71 28.09.11, 15:50
          Gość portalu: M@ napisał(a):

> Nie badzcie tacy Hop, wy z Taxi Slask Wroclaw. Klub otworzy swoje oczy, zabiera
          > jac wam prawo do korzystania z jego nazwy i barw. Wtedy bedziecie w kibolskiej
          > d*ie. I przebrandujecie sie na Kibol Taxi.

prosze bardzo,konkurencja nie spi i jaka inteligentna
          :)
      • Gość: fajnie Re: Radio taxi Fenix IP: 89.174.104.* 20.01.12, 10:35
        no i pojezdziliscie na 20 % gratulacje były fenixy i niema fenixów he he he
        • rprp44 Re: Radio taxi Fenix 20.01.12, 11:18
          Pajacu Fenix dalej jest na rynku i jezdzi, świeżaczku który się dopiero kierownicy złapał.Jak wyjdziesz z przedszkola to dopiero będziesz mógł pysk otwierać.
          • Gość: gosc Re: Radio taxi Fenix IP: *.play-internet.pl 21.02.13, 03:40
            Raczej czesciej stoi niz jezdzi! W fenixie jezdza tylko przydupasy szefa.Temat do rozwazan dla pozostalych kierowcow fenixa
            • Gość: bgb Re: Radio taxi Fenix IP: *.31.12.4.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.13, 11:44
              Ja natomiast jestem zadowolony z usług korporacji o nazwie Fenix. Nie spotkałem się z wygórowaną ceną. Jeżeli ktoś myśli ze z lotniska na psie pole taxi pojedzie za 5 złotych ,to niestety jest w błędzie.Co do czasu oczekiwania,to punktualni.Weźmy pod uwagę, ze Wrocław to spore miasto i czasem dojazd po klienta może się opóźnić. Światła korki no cóż tak już bywa na ulicach.Auta nie latają.Większości ludzi wydaje się ze dzwonią, pstrykną w palce i auto już będzie,niestety tak to nie działa.Trochę cierpliwości i wyrozumiałości dla ludzi którzy starają się być na czas choć czasem jest to niemożliwe.Chcesz mieć taxi na czas,to zadzwoń chwile wcześniej. Pozdrawiam wszystkich kierowców z Fenixa.
      • Gość: As Re: Radio taxi Fenix to porażka IP: *.play-internet.pl 20.01.12, 13:48
        Niby 20 procent, a podjechał koleś starym śmierdzącym mercedesem, młody cwaniaczek i nie włączył w ogóle rabatu!Co z tego,że się reklamujecie jako 20 procent, skoro w praktyce kierowcy oszukują?Nic dziwnego,ze nikt nie chce tym jeździć.
        • Gość: Knur Ja nie wsiadam do żadnego gówna zwanym TAXI IP: *.internetia.net.pl 20.01.12, 14:13
          Ja nie wsiadam do żadnego gówna zwanym TAXI i jakoś daje rade.Uważam jednocześnie że konkurencja wskazana jest w kazdej branży i w tej "mafijnej" taksówkarskiej również.Inna sprawa że lemingi z TAXI są mocni ale tylko w grupie.Zawsze można upolować i "pogadać" indywidualnie
          • Gość: JAGA Po nowemu... IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.12, 09:42
            We Wrocławiu jest kilkanaście firm świadczących usługi o nazwie TAXI. Od lat korzystałam z wielu z nich, nie faworyzując żadnej. Zdarzało się, że unikałam kilku korporacji z prozaicznych powodów, a to stare pojazdy i jeszcze starsi kierowcy, a to wysokie ceny, czasem trafiał się taksówkarz - przewodnik, który woził mnie dłuższą trasą, licząc na wyższy zarobek. Kilka dni temu wsiadłam do taksówki oznaczonej nowym logo firmy, którą znałam już wcześniej i korzystałam z jej usług nawet dosyć często. Na koniec kursu, gdy kierowca podał mi paragon z kwotą do zapłaty aż zaniemówiłam. Cena za kurs była prawie o połowę niższa od tej kwoty, którą zazwyczaj płaciłam na tej samej trasie. Kierowca wyjaśnił mi, że nowe ceny to wynik przejęcia tej firmy przez nowego właściciela i to jego polityka cenowa. Ulotka i gadżet reklamowy w postaci zapalniczki był dopełnieniem rozmowy z miłym taksówkarzem, Poprosiłam go o prywatny telefon, ale odmówił, twierdząc, że dzwoniąc na firmowy numer szybciej dotrze do mnie jeden z wielu pojazdów pracujących na rzecz tej firmy. Piszę tu o TAXI FENIX, która to firma istnieje we Wrocławiu od wielu lat, ale jeszcze nigdy nie poszła tak daleko w dostosowywaniu cen do potrzeb swoich klientów i do możliwości ich kieszeni. Wczoraj w nocy zamówiłam taxi w tej firmie aby sprawdzić jak długi jest czas oczekiwania i.... pani taksówkarka zadzwoniła z wiadomością, że czeka na mnie pod moim adresem już po 6-ciu minutach. Opłata za kurs - ponownie szokująca, zapłaciłam 14 zł mniej niż w każdej innej korporacji taxi. Zastanawiam się dlaczego inne korporacje nie dopasowują swoich cen do kryzysowych czasów ?
            Po drodze mijaliśmy kilka taxi z logo FENIX TAXI, wszystkie w ruchu, albo z pasażerami albo po pasażera. Czyżby pozostali taksówkarze woleli stać na postojach utrzymując wysokie ceny za kurs ? Czy nie sposób zrobić coś z tym ? Gdzieś wyczytałam, że we Wrocławiu są najwyższe ceny za usługi przewozu pasażerów - TAXI, wrocławscy taksówkarze nie rozumieją chyba, że ogarnął nas ogólnoświatowy kryzys i trzeba się dopasować do nowych, trudniejszych warunków życia.
            • Gość: ROMAN Re: Po nowemu... IP: 78.9.7.* 22.01.13, 12:10
              Jaga tak ładnie opisała Fenix,śliczna laurka ,tylko nieprawdziwa.Ceny na taryfie dziennej takie same jak w innych firmach taksowkowych,a czas oczekiwania około pół godziny albo dłuzej,na taryfie nocnej teoretycznie nizsze,ale zaden kierowca nie jedzie na licznik tylko przelicza po swojemu i wychodzi prawie tak samo jak gdzie indziej,a czas oczekiwania rowniez poł godziny ,albo dłuzej.Ale co mozna zrobic pięcioma autami,ktorymi dysponuje Fenix?
              • Gość: Wicar Re: Po nowemu... IP: 78.9.7.* 22.01.13, 12:26
                Jarosławie K. Jak ci idzie z tym penisem-sorry-feniksem? Jakos nie widać cię na mieśćie,a odgrażałeś się że zrobisz rewolucję na rynku taxi. U nas cię wylali,myślisz że tam znajdziesz frajerow?Chyba się przeliczyłeś.A tak nawiasem mówiąc- LUDZIE OMIJAJCIE Z DALEKA FENIX TAXI- sami oszuści ,łącznie z właścicielem,korzystajcie z firm z tradycjami a nie z nieuczciwej konkurencji i wyzyskiwacza biednych bezrobotnych,którym obiecuje złote góry,a w efekcie wychodzi 40 zł za 12 godzin pracy.
                • Gość: Wit Re: Po nowemu... IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 13:29
                  Potwierdzam, koleś w środku dnia podjechał, nawet nie właczył na taksometrze rabatu, tylko wystartował z 6 i tak do końca. Dziękuję za uwage, z szemranymi kolesiami nie będę jeździł.
                • Gość: harry Re: Po nowemu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 23:09
                  znam człowieka co pracuje w korporacji TAXI FENIX i chłopie pi...isz głupoty to prawda ze jest taki dzien ze ma sie te twoje biedne 40 zl ale to nieliczne dni wiekszosci sie zarabia od 80 do 150 zl dziennie na ręke i sam korzystam z usług FENIX TAXI bo mają bardzo promocyjne ceny i krótki czas oczekiwania a sam osobiscie zostałem wy...bany przez taxi vicar bo dzwoniłem 3 razy i nie było ani razu kierowcy a z tego co wiem to jeszcze 2 firmy taxi oddają fenixowi zlecenia bo tam brakuje aut ale nie wiem które bo kolega mi nie powiedzial jechałem z wieloma kierowcami i wszyscy kierowcy są bardzo mili i doradzają trase którędy jest bliżej bo to są ich pieniądze FENIX TAXI chyba nie zalezy na jednorazowym kliencie
                • Gość: KAJKO Re: Po nowemu... IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.15, 18:03
                  Z uwagą przeczytałem Twoją wypowiedź na łamach forum i zastanowiłomnie jedno. Twój poziom. Nie o tym jednak chcę napisać a o czymś zupełnie innym. Na początku ZARZUCAM CI KŁAMSTWO.
                  Mam prawdopodobnie dokładniejszą wiedzę na temat pamiętnych wydarzeń w Firmie Wicar, kiedy to spółka dzieliła się i wspólnicy rozstawali się. Nikt nie został wyrzucony gdyż wszyscy mieli równe prawa (33% udziału) Wspólnicy rozstali się wykupując udziały Pana J.K. Pan J.K. wykupił upadającą wówczas firmę Fenix Radio Taxi i prowadzi ją do dnia dzisiejszego. Nie przypominam sobie aby obiecywał, że podbije rynek usług TAXI. Tak więc mogę z czystym sumieniem zarzucić Ci KŁAMSTWO ponownie.
                  Napisałeś o innych, że to złodzieje. W takim razie pozwól, że napiszę kilka słów na ten temat.
                  Taksówka posiada urządzenie nazywane taksometrem, połączone z kasą fiskalną. Zgadza się ?
                  Lampa umieszczona na dachu taksówki jest częścią tego systemu. Chyba nie piszę nieprawdy ?
                  Lampa gaśnie w chwili kiedy kierowca taksówki włączy taksometr w chwili, kiedy pasażer zajmie miejsce w jego aucie, ma możliwość jazdy na 4 taryfach oraz może zastosować cenę umowną.
                  Dlaczego więc taksówki z logo WICAR widać w mieście (widać zwłaszcza nocą) wiozących pasażerów w pojeździe z palącą się lampą TAXI na dachu. Nie mylę oświetlenia bocznych reklam umieszczonych w lampie. ŚWIECI SIĘ CAŁOŚĆ ! Ciekawe jaką cenę za kurs usłyszy pasażer po dojechaniu na miejsce ? Dlaczego kurs z jednego stałego miejsca do innego stałego miejsca raz kosztuje w WICAR TAXI 26 zł, innym razem 29 zł a jeszcze innym, nawet 35 zł ? Na jakiej podstawie najniższy kurs kosztuje w WICAR TAXI 10 ZŁ (do 1,9 km) ? Może wyjaśnisz mi dlaczego kierowcy WICAR TAXI posługują się dziwnymi tabelami z cenami kursów, które nie mają racji bytu z tego tytułu, że przecież obowiązuje jazda z włączonym taksometrem.
                  Jak te dziwne tabele mają się do podawanych pasażerom cen opłat za kurs, to już całkiem inna sprawa. Jakoś muszą dorobić do nędznych pensji, nieprawda ? To dopiero jest złodziejstwo, o którym piszesz w odniesieniu do innych, bez ŻADNYCH podstaw.
                  Dołożę więcej. W WICARZE jeździ więcej niedouczonych, hmm ... kierowców niż w jakiejkolwiek innej korporacji we Wrocławiu i chyba nie tylko we Wrocławiu. Nagminne łamanie przepisów, wymuszenia pierwszeństwa, zajeżdżanie drogi wjazdy na czerwonym świetle na skrzyżownia są na porządki dziennym. Te wydarzenia komentuję prawdziwi taksówkarze wożący pasażerów w bezpieczny sposób, za każdym razem, gdy spotkają się "na słupku". Chamstwo również ma miejsce w waszych szeregach. Za zwróconą uwagę o wymuszeniu na skrzyżowaniu ulic Sienkiewicza i Górnickiego, jeden z waszych "kierowców" o mało co nie pobił drobnej kobiety. Powstrzymało go tylko to, że było za dużo świadków tego zdarzenia. Ciekawe, czy wiadomość przekazana dyspozytorce waszej hmmm... firmy o zaistniałej sytuacji, dotarła do właściciela i szefa w jednej osobie. Raczej nie podejrzewam, gdyż ten kierowca ma się dobrze w WICARZE.
                  A tak jescze z całkiem innej beczki. Na temat TAXI FENIX.
                  Stary dowcip o ojcu i synu, kiedy to syn chwali się swoimi możliwościami seksualno-wyczynowymi.
                  - Tata, Magdzie dogodziłem 25 razy tej nocy !
                  - A ja raz mamie. - odpowiada ojciec
                  Po kilku latach temat powraca:
                  - Tato, dzisiejszej nocy dogodziłem tej lasce 15 razy.
                  - A ja raz. - odpowiada ojciec.
                  Upływa kilka kolejnych lat.
                  - Tata, nie dałem rady Kaśce tej nocy, nawet mi nie zagrał. - mówi syn z rozpaczą w głosie
                  - A ja raz. - odpowiada ojciec.
                  Morał stąd płynie taki: lepiej raz a zawsze niż sto, a później nic.
                  teraz, po dowcipie pytanie: Czy nie jest prawdą, że spadły wam w WICAR TAXI zarobki ?
                  Jeden z waszych kierowców (Jarek L.) twierdzi, że około 50% mniej zarabia od jakiegoś czasu.
                  Nie słyszałem takich narzekań od kierowców FENIX TAXI. Jeżdżą na stałym poziomie, zarabiają, mają na naprawy i ogumienie (czego czasem nie można powiedzieć o waszej firmie). Jedzą małą łyżeczką,lecz przez cały czas mają co jeść.
                  Zepsuliście rynek usług wszystkim i teraz zbieracie żniwo własnej krótkowzroczności.
                  Pazerność nie popłaca. To z ust waszego szefa padły słowa, że ten rynek (wrocławski) zostanie zdominowany przez WICAR TAXI.
                  Mnie doświadczenie życiowe uczyło, że małą łyżeczką jedząc, nie udławi się człowiek i nie pobrudzi ubrania, jedząc zaś chochlą, można się udławić i ubrudzić...
                  Tak więc kłamco (kłam ci zarzuciłem wcześniej) popatrz na swoje podwórko i oceń stan rzeczy a zobaczysz sam realia i rzeczywistość we właściwym świetle.
                  KAJKO - OBSERWATOR I PASAŻER W JEDNEJ OSOBIE.
            • Gość: Nieznajoma Re: Po nowemu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.13, 12:20
              6 min :) Zamówiłam na dworzec PKP. Powiedziano mi ,że czas oczekiwania to 15 min. Po 20 min dzwonie i tu zonk :) nikt już nie odbiera telefonu!!! Syf i tyle w temacie
            • Gość: gosc Re: Po nowemu... IP: *.play-internet.pl 21.02.13, 04:40
              JAGA,JABER itp nicki dosyc czesto ostatnio pojawiaja sie forach taksowkarskich.W jednych krytykuja i oczerniaja konkurencyjne dla siebie firmy i pracujacych tam ludzi,w drugich zachwalaja swoja o "nieposzlakowanej" opini.
              Jaka jest natomiast prawda.
              Prawda jest okrutna.
              Na co dzien kilka, w wiekszosci starych zdezelowanych samochodow, o paragonie mozna zapomniec.Kierowcy sa na tyle "inteligentni" ze nawet jadac z klientem nie wylaczaja koguta.Nie twierdze ze wszyscy ale wiekszosc.

Nowa polityka cenowa-bzdura.Wszystko skopiowane z konkurencyjnej firmy,ktorej obecny wlasciciel fenixa do niedawna byl wspolwlascicielem.

"Po drodze mijalismy kilka taxi z logoFENIX TAXI,wszystkie w ruchu,albo z pasazerami albo po pasazera" - pobozne zyczenie obecnego wlasciciela fenixa. Stoja na miescie pokamuflowani tak zeby ich nikt nie namierzyl.
              Tak wiec Panie obecny wlascicielu fenix taxi przestan za przeproszeniem p...........c glupoty i nie oklamuj ludzi.Juz raz ci udowodniono ze klamstwo ma krotkie nogi.
        • Gość: gosc Re: Radio taxi Fenix to porażka IP: *.play-internet.pl 21.02.13, 03:42
          No coz jaka firma taki tabor
    • 303az tanio taxi 15.02.13, 17:27
      ja korzystam z mc taxi 666-952-109 polecam
    • 303az tanio taxi 15.02.13, 17:28
      lub drugi numer 513-555-481
      • Gość: Dobre-taxi wroclaw.dobre-taxi.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.13, 12:22
        Zachęcam do tworzenia nowego portalu Dobre Taxi z baza korporacji.
        Możecie przesłać swoje propozycje korporacji ocenić oraz pisać komentarze
        Zapraszam na www.wroclaw.dobre-taxi.pl
        Strona funkcjonuje tydzień wiec mogą być pewne niedoróbki. Za wszystkie opinie dziękuje
        Piotr
        dobre-taxi.pl
    • Gość: cipciuś THE BEST Taksówki Śląsk Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.13, 14:01
      tyle temacie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka