baloo 22.02.04, 23:17 kupa nierówna. Mysl to nienowa i nie moja, ale wlasnie siemi przypomniala i musialem sie nia z Wami podzielic. Albowiem, zaprawde powiadam Wam, dobrze jest sie dzielic dobrym. ;o) Kobranocka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Kupie 22.02.04, 23:33 Kiedys Aniela dzielila sprawiedliwie na dwie kupki prawa i obowiazki. Obowiazki na jedna, prawa na nasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Kupie IP: 212.131.176.* 23.02.04, 08:03 niestety nalezy to do histori, ktora jak wiadomo zmienna jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Kupie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 08:06 a nene pomylilas historie z fortuna, ktora sie toczy. wychylilam sie zza zakretu (historii) zeby wlasnym autorytetem potwierdzic to co mowie Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kupie 23.02.04, 08:10 Innymi slowy rzeczesz: 'ja sie zgadzam z tym juz wczesniej mowilem'. 'To jest moj poglad i ja go calkowicie podzielam'. Witam Aniele w postacji zjawy porannej. My to mamy Rozany Poniedzialek dzis. Viki, czego wy tak tej Sieny nie lubicie, co, ASy jedne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Kupie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 08:11 yhy ubiore sie w mgle i galarete i zanikne. a stanie sie jak przepowiedzialam ale witam Was Oboje Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kupie 23.02.04, 08:14 Widmo z ausszpiku porannego? Cos jak te potwory z okladki ostatniej polityki? Wysle wam wszystkim trzem cos. Pozdrow sie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Kupie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 08:15 aha oddyguje wdziecznie wszystkimi trzema prawymi nogami :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kupie 23.02.04, 08:17 I puszczasz oczka seriami? Trzy czerwone serie kwadrans po nieparzystej w imieniny ciotki Hermengildy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Kupie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 08:20 oka jeszcze nie namalowalam na twarzy. strzelam wiec miny ryzykujac zmarszczkami mimicznymi a la klaldia szifer Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kupie 23.02.04, 08:22 Ale w ausszpiku w/w jest jajko. I siedzi ci na wysokosci trzeciego oka mistycznego. Jestes wiec taki mistyczny miotacz min. Taka artyleria gnostyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Kupie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 08:26 ups. wybilam na out. trafilam w transcendencje Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kupie 23.02.04, 08:31 Salwa ze wszystkich czakramow niszczy fugasy z maja. Na nic zasieki pod wysoka transcendencja, opancerzone tyraliery mysli zaprowadzaja w calej gminie imperializm intelektu. Skonfiskowane zostaja nawet stare enerdowskie poglebiarki do zycia wewnetrznego. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Kupie 23.02.04, 08:33 to ja moze udam sie komplikowac swoje dalsze losy. namalowalam rzese nad trzecim okiem wiec nia pomacham opzegnalnie. milego dnia Wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kupie 23.02.04, 08:35 Ale nie odzegnalnie, he? Lubie jak ktos mi zyczy milego dnia. Masz w robocie plakat z napisem 'Witamy i zyczymy przyjemnej pracy'? Papatky Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Kupie 23.02.04, 09:10 to ja ci taki rulon moze wysle z Kajmanow, Brezly. Jak juz tam bendem, na razie to tylko ahoj i pomahawki Odpowiedz Link Zgłoś