Dodaj do ulubionych

mechanik Wrocław

01.10.11, 13:12
może mi ktoś polecić sprawdzonego mechanika z Wrocławia?
Obserwuj wątek
    • eye2eye Re: mechanik Wrocław 02.10.11, 12:31
      mam uczciwego mechanika jaki to samochód i co trzeba zrobić bo mam kilku od różnych spraw nie ma jednego uniwersalnego.
    • Gość: Antek Re: mechanik Wrocław IP: *.ksi-system.net 02.10.11, 22:56
      zależy, co chcesz naprawić. Ta stronka i tak może Ci się przydać autousluga.pl/. Masz tam wymienione warsztaty (i nie tylko). Pozdrawiam :)
    • agallaa Re: mechanik Wrocław 17.04.13, 09:09
      Podbijam temat! Szukam dobrego speca od francuskich samochodów, który jest w miarę uczciwy i nie oszuka mnie na grube miliony.
      • gonzales.wroclaw Re: mechanik Wrocław 17.04.13, 12:44
        A co konkretnie chcesz naprawiać we francuskim samochodzie? Masz Citroena z hydrozawieszeniem, które nawaliło, czy może potrzebujesz tylko wymienić tarcze i klocki?
    • 82misiek Re: mechanik Wrocław 17.04.13, 10:23
      Ja ze swojej strony mogę polecić mechanika Zulu Garaż, przy ulicy sosnowieckiej. Bardzo rzetelny i uczciwy warsztat, w którym pracują spece od francuskich aut. Sam za każdym razem, kiedy potrzebuję coś zrobić uderzam najpierw do nich i póki co nie rozczarowali mnie ;)
      • magda.grzelewska Re: mechanik Wrocław 19.04.13, 13:32
        Ja również korzystam z usług zulugaraż i póki co jestem bardzo zadowolona z ich napraw. Co prawda jako kobieta nie za bardzo orientuje się na kwestiach technicznych, ale wiem ile pieniędzy u nich wydaje i jak się sprawuje moje auto, które do najmłodszych nie należy.
        • cookie213 Re: mechanik Wrocław 29.07.13, 08:34
          Ja naprawiam w serwisie www.francecars.pl/ i nie uważam aby był to zły warsztat
    • Gość: Lottomito Re: mechanik Wrocław IP: *.static.korbank.pl 26.10.15, 14:37
      Ja mogę bardzo polecić tę firmę: autorege.com.pl/ sprawdzeni i doświadczeni mechanicy
    • Gość: Marcin Re: mechanik Wrocław IP: *.static.tvk.wroc.pl 01.11.15, 12:02
      Jeśli chodzi o markę Opel polecam warsztat na Nowym Dworze el-tronik.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka