Dodaj do ulubionych

Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali pod...

01.10.11, 16:53
Ćpuny. I tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: hm... Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.play-internet.pl 01.10.11, 17:09
      Nigdy trawy nie paliłeś?
      • piotr_ze_wsi Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p 01.10.11, 17:57
        Nie paliłem i nie znajduję zrozumienia dla tej bandy utrudniającej przejazd przez miasto.
        Dzieciaki dały się zmanipulować kilku narkomanom i dealerom.
        • Gość: lolek Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 18:00
          jakie korzysci wg ciebie moga miec dealerzy z legalizacji marihuany?
          • Gość: edi Dodatkowe pieniążki dla mafii. Co potem? IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 08:32
            > jakie korzysci wg ciebie moga miec dealerzy z legalizacji marihuany?

Legalizacji upraw czy posiadania 30 g ?
            A jakie korzyści ma mafia zakładająca dziś wielkie plantacje ?
        • czterdziestyiczwarty Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p 01.10.11, 18:04
          Tepak z ciebie kolego. Jesli bedzie wolno miec w domu wlasne ziele na wlasny uzytek to dealerzy na tym straca. A po za tym marycha nie uzaleznia tak jak twarde narkotyki czy tez zwykle papierochy.
        • Gość: marianna Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 18:51
          Jak nie paliłeś, to mi Ciebie żal. Coś cię ominęło. To tak jakbyś pojechał do Amsterdamu i nie buchnął chmurki - czyli tak jakbyś mieszkał w Warszawie i nie widział kolumny Zygi.... itd, itp
          • Gość: edi Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 09:25
            > Jak nie paliłeś, to mi Ciebie żal. Coś cię ominęło.

Marianna ku...łaś się że wszystkimi swoimi kolegami ?
            Nie ? To mi ciebie żal , coś cię ominęło.
            Zapewne jesteś cała pokolczykowana i wytatuowana aby cie nic nie ominęło.

> To tak jakbyś pojechał do A
            > msterdamu i nie buchnął chmurki
            Co to jest buchnąć chmurkę ?
            Walić starą rurę ?

>- czyli tak jakbyś mieszkał w Warszawie i nie w
            > idział kolumny Zygi.... itd, itp

Ty musisz być ćpunką bo strasznie pier****sz.
            Nie mieszkam w Warszawie ale widziałem kolumnę Zygmunta lecz nigdy nie widziałem aby ktoś z moich znajomych jarał.
            Gdyby to robił przy mnie albo bym mu dupę skopał albo by przestał być moim znajomym.
            Wolę się przyjaźnić z normalnymi ludźmi.
            Te kobiety które znałem i które ćpały skończyły jak ku....

• Gość: nitfu Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.korbank.pl 01.10.11, 20:15
          "nie wiem, ale się wypowiem". może spróbuj i poczytaj, zanim zaczniesz pisać bzdury.
        • Gość: edi ćpuny , geje i palikot - jedne goowno IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 08:29
          Powstanie przemysł wokół maryhuany , który przejmie nie państwowy monopol tylko mafia.
          Popyt wzrośnie i to szczególnie groźne że wśród dzieci.
          Jakie to dzieci widać na 16 i 22 zdjęciu ( 9 do 14 lat).

Nie dziwi zatem ze wczoraj widziałem plakaty na szkołach w jednym z podwrocławskich miasteczek.
          Oblepiony tez cały dworzec (wszytko to za pieniądze p-osła palikota).
          Młodzież szkolna to chłonny rynek, szczególnie po delegalizacji dopalaczy.
          Gdy młodzież wróciła z manifestacji to polowa była pijana albo tak najarana, że niektórych wynosili z pociągu.
          Inni jeździli bez biletu tam i z powrotem jakby im się pomieszało a kolejarze wyrzucali ich z pociągu.
          Pewnie pieniążki poszły trawkę i wzmocniło podziemie.

Manifestacja była liczniejsza niż zwykle dzięki palikotowi który w ćpunach i gejach znalazł elektorat . W końcu koszulki kosztowały a za darmowy łąch warto pójść na manifę.

Trzeba tępić tę zarazę.
          Jak będę widział handlujących trawką lub palących w parku to teraz będę wzywał policję.
          • Gość: Todor Re: ćpuny , geje i palikot - jestem za :) IP: *.internetia.net.pl 02.10.11, 10:02
            jak w temacie :))
          • Gość: szmatan Re: ćpuny , geje i palikot - jedne goowno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 10:31
            > Jak będę widział handlujących trawką lub palących w parku to teraz będę wzywał
            > policję.

do tej pory tego nie robiłeś? jesteś kryminalistą, bo to współudział
            • Gość: edi Re: ćpuny , geje i palikot - jedne goowno IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 11:01
              > do tej pory tego nie robiłeś? jesteś kryminalistą, bo to współudział

Jak mi śmierdziało trawką to spitalałem jakbym zobaczył idiotę.
              Teraz będę się przyglądał bo nie wiedziałem ze tylu jest w nałogu i to tak młodych.

• Gość: cm Re: ćpuny , geje i palikot - jedne goowno IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 11:51
            Nie dość że Tępak, to jeszcze Konfidencka świnia... </P>
      • kklement Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p 01.10.11, 23:19
        Paliłem. I dlatego właśnie nie dam sobie wmówić, że to nie narkotyk. Trawa zmienia świadomość i to bardzo.
        • Gość: hm Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 00:16
          Skoro paliłeś, to wiesz jak jest... raczej fajnie co nie? jak po jakimś silnym leku psychotropowym. Domagają się legalizacji, żeby był dostęp do "fazy". Przecież jak policja zrobi obławę na jakiegoś znanego w tym środowisku typa- jest przestój jakiś czas. Nie ma dostępu...
          • na100procent Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p 02.10.11, 01:46
            brałeś silne leki psychotropowe?
      • Gość: edi Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 07:11
        > Nigdy trawy nie paliłeś?

Jesteś idiotą ze takie pytanie zadajesz ?
    • nikodem_73 I dlatego należy głosować na PO - liberalną partię 01.10.11, 17:50
      No dobra. Jaja sobie robię. :)
    • Gość: qwerty Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.internetia.net.pl 01.10.11, 18:26
      kklement powiedz w którym szpitalu "leczysz", żebym wiedział gdzie nie chodzić.
      • na100procent kklement - Krzysztof A. Klementowski, psychiatra 01.10.11, 18:35
        lek. med. Krzysztof A. Klementowski, psychiatra

* Ośrodek psychoterapii ul.Św. Antoniego 23b tel. 0713434472
        * Szpital psychiatryczny na Kraszewskiego
        • Gość: profesornad zwycza Re: kklement - Krzysztof A. Klementowski, psychia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 18:53
          nieźle mu móżg zlasowali na tych studiach
      • Gość: edi Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 09:52
        > kklement powiedz w którym szpitalu "leczysz", żebym wiedział gdzie nie chodzić.

To już w tym wieku musisz do psychiatry chodzić ?
        W takim razie zapytam czy dużo paliłeś ?

• na100procent Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p 02.10.11, 11:17
          a ty skąd wiesz że klementowski to psychiatra??
          • Gość: edi Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 13:26

> a ty skąd wiesz że klementowski to psychiatra??

Od Ciebie link
            • na100procent Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p 02.10.11, 15:16
              edi, widzialem cie w przychodni na olawskiej, byles totalnie rozpieprzony, slaniales sie na nogach i trzasłeś

co bierzesz?
              • Gość: edi Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 16:47
                > edi, widzialem cie w przychodni na olawskiej, byles totalnie rozpieprzony, slan
                > iales sie na nogach i trzasłeś
                >
                > co bierzesz?

Ta dyskusja jest prawie na poziomie dyskusji jakie prowadził znany p-oseł palikot.
                Nie wiem czy lubisz palikota czy trawkę ale ja ci już podziękuję za miłą dyskusję.
                Widziałem wczoraj sporo hołoty , która została ściągnięta do Wrocławia z rożnych małych miasteczek .Wracali nawaleni i przypominali bydło.
                Zwykle tak się zachowują kibole, ale ci byli młodsi 15-17 lat i bardzo spragnieni narkotyków.

• na100procent Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p 03.10.11, 00:20
                  co bierzesz, ja się pytam? nie mówili ci, zebys nie mieszal z alkiem??
                  • Gość: edi Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.e-wro.net.pl 03.10.11, 09:59
                    > co bierzesz, ja się pytam? nie mówili ci, zebys nie mieszal z alkiem??

Alko to alkohol ?
                    Chcesz powiedzieć, że tak często używasz że myślisz że wszyscy piją ?

Nie znam działania żadnych prochów bo nigdy nie próbowałem.
                    Pewnie wiele tracę ale wolę być normalny bo jak czytam wypowiedzi wielu to myślę ze za bardzo wierzą w możliwości polskiej psychiatrii.

Człowiek się szmaci w małych kroczkach, które nie wydają mu się groźne.
                    Ja tam wole nie wchodzić nawet na początek tych schodów.
                    Jeśli ci sprawia przyjemność obrażanie mnie, to też o czymś świadczy.

• Gość: z Nie ma jak rzetelność dziennikarska :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.11, 19:13
      "Około godz. 15 pod Halą zebrało się ok. dwóch tysięcy bardzo młodych, na oko 16-17-letnich ludzi. "

Pod którą Halą? Stulecia? Targową? Inną?
      Tego z artykułu się nie dowiemy, można jedynie się domyśleć.
    • Gość: krefik Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 19:49
      "Two of my favorite things are sitting on my front porch smoking a pipe of sweet hemp, and playing my Hohner harmonica." - Abraham Lincoln

A tego cytatu już nie kojarzysz?

Durnyś i tyle.
      • zat4ra Brawo, dokladnie! 02.10.11, 02:16
        Ale dyskutujesz z lekarzem psychiatrii, oni czesto maja roznego rodzaju
        zaburzenia rozpoznawacze - jak myslisz, dlaczego wybieraja taki kierunek studiow?
        • Gość: edi Re: Brawo, dokladnie! IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 09:34
          > Ale dyskutujesz z lekarzem psychiatrii, oni czesto maja roznego rodzaju
          > zaburzenia rozpoznawacze - jak myslisz, dlaczego wybieraja taki kierunek studio
          > w?

A jak myślisz dlaczego sięgasz po narkotyki ?
          Jak myślisz kiedy trafisz do kklementa lub jego kolegi ?
          • zat4ra Re: Brawo, dokladnie! 02.10.11, 23:51
            >A jak myślisz dlaczego sięgasz po narkotyki ?

Bo narkotyk po ktory siegam, wodka, jest powszechnie dostepna,
            legalna i tania. Kiedy chce sie troche zrelaksowac, zapomniec na
            chwile jak bolesny jest dla mnie stan tego swiata i tej cynicznej morderczej
            cywilizacji, wolalbym znacznie bezpieczniejsza dla zdrowia uzywke, marihuane.
            No ale ciezko mi ja kupic, bo nie jestem gimnazjalista.

>Jak myślisz kiedy trafisz do kklementa lub jego kolegi ?

Nigdy. Nie chce mi sie ich edukowac ani leczyc ich z glupoty.
            • Gość: edi Re: Brawo, dokladnie! IP: *.e-wro.net.pl 03.10.11, 09:54
              > >A jak myślisz dlaczego sięgasz po narkotyki ?
              >
              > Bo narkotyk po ktory siegam, wodka, jest powszechnie dostepna,
              > legalna i tania

Dziękuję za szczerą odpowiedź.
              Sięgasz nie dlatego, że potrzebujesz ale dlatego, że jest legalny i dostępny.

Właśnie dlatego jestem przeciwnikiem legalizacji marihuany bo zdaję sobie sprawę że jak będzie legalna to kilka razy więcej osób po nią sięgnie.
              Mam dość ćpunów i pijaków za kierownicą i nie tylko.
              A alkohol nie jest legalny dla wszystkich.

Ciekawi mnie też dlaczego piszesz o kościele i ćpaniu w tym samym poście ?
              Bo to modne tematy ?
              To pisz jeszcze o wkładaniu w odbyt.
              A może cie to brzydzi ?

Mnie brzydzą ludzie bez wyobraźni , którzy epatują swymi odchyleniami.

• zat4ra Re: Brawo, dokladnie! 04.10.11, 01:31
                >Ciekawi mnie też dlaczego piszesz o kościele i ćpaniu w tym samym poście ?

Nie robie tego. To tak zwana "sygnaturka".
                pl.wikipedia.org/wiki/Sygnaturka_(podpis)
                Swoja droga, znudzila mi sie, wiec zaczne uzywac innej (ale to hermetyczny dowcip).
    • onetjestlepszy Dilerzy 01.10.11, 20:01
      Organizatorzy marszu handlują trawką przez internet. Robią to wszystko dla pieniędzy.
      • Gość: jaaa3333 Re: Dilerzy IP: *.wroclaw.mm.pl 01.10.11, 21:02
        ładny tępak z Ciebie
        • onetjestlepszy Re: Dilerzy 01.10.11, 23:16
          A Ty i tobie podobni jesteś aż tak głupi, czy też masz z nimi interesy?
          Organizowanie akcji społecznej i zachęcanie do dyskusji to jedno, a dilowanie i organizowanie sobie takich akcji promocyjnych to co innego.
          • na100procent Re: Dilerzy 01.10.11, 23:29
            tak, dilerzy robia swietne interesy, kiedy maja ochrone policji
      • Gość: mcp Re: Dilerzy IP: *.internetia.net.pl 02.10.11, 09:19
        zastanów się człowieku co ty piszesz za brednie...
        • Gość: edi Re: Dilerzy IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 09:39
          > zastanów się człowieku co ty piszesz za brednie...

Przecież prawdę pisze.
          Jeśli tego nie rozumiesz to znaczy że ziele poczyniło u ciebie już szkody w mózgu.
          A może próbowałeś czegoś więcej ?
          Maryha to tylko drzwi do głupoty.

• Gość: ySr Re: Dilerzy IP: *.swidnica.mm.pl 02.10.11, 16:10
        Buehehheheheh... Podaj adres z chęcią skorzystam
    • nabati kklement - co powiesz na delegalizacji alkoholu? 01.10.11, 20:20
      i za posiadanie pol litra piwa niech kara bedzie 8 lat wiezienia.

Palikot - popiera legalizaję zioła! Oddam na niego głos ;)
      • Gość: gosc Re: kklement - co powiesz na delegalizacji alkoho IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 01.10.11, 20:29
        Lagalizujcie! I zacpajcie sie na amen! PO bedze miec mniej wyborcow
        • Gość: w Re: kklement - co powiesz na delegalizacji alkoho IP: *.internetia.net.pl 01.10.11, 22:08
          a ty zniszcz sobie wątrobę wódką
          • Gość: masakra zacofania Az tylu wyszlo to nie dziwie sie ze poziom szkolni IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.11, 22:35
            jest w oplakanym stanie cpanie,sranie i w portkach grzebanie.Yoł yoł zaciagaja sie do roboty by sie wzieli moze Polska gospodarka zaczela by sie rozwijac takie pryszcze jak maja nam oslabiac kraj to niech od razu wyniosa sie do Holandii bedzie swiety spokoj.Posprzedawane wszystko zamiast walczyc o normalne zarobki i prace to swiruja czemu u nas jest tylu pojeb....ow.Wezcie sie do pracy zielone smierdzace gowno badz na Kube jedzcie do swojego idola
            • na100procent masz rację! 01.10.11, 22:53
              dokładnie, chcą osłabić kraj, żeby był tak słaby ekonomicznie jak holandia :) :)
              • Gość: edi Re: masz rację! IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 10:01
                > dokładnie, chcą osłabić kraj, żeby był tak słaby ekonomicznie jak holandia :) :
                > )

Ależ Holandia dobrze ekonomicznie stoi ale nisko moralnie.
                Tam mają siedzibę żydowskie organizacje handlowe aby tylko wspomnieć o centrali diamentów.
                Tam jest dużo dochodów z prostytucji i brama Europy na przywóz narkotyków statkami.
                I choć Holandia am prawie dwa razy większy PKB od polski to jednak po uwzględnieniu parytetu siły nabywczej to Polska wyprzedza Holandię.
                Holandia staje się kloaką Europy.

• Gość: edi Re: kklement - co powiesz na delegalizacji alkoho IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 09:50
            > a ty zniszcz sobie wątrobę wódką

Myślisz, że jak ktoś nie jest idiotą i nie ćpa to musi się zaraz zapić ?
            Idiota .
            Pewne zwolennik uwolnienia konopi.
        • Gość: edi Re: kklement - co powiesz na delegalizacji alkoho IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 09:47
          > Lagalizujcie! I zacpajcie sie na amen! PO bedze miec mniej wyborcow

Przecież durnie przechodzą z PO do palikota.
      • kklement Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego samego 01.10.11, 23:05
        forum.gazeta.pl/forum/w,72,129357278,129362434,Re_Dzis_przejda_dwa_marsze_Bedzie_tez_antymanif.html
        • na100procent Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 01.10.11, 23:08
          tak, psychiatro, gdyż jeśli się nie orientujesz, i tak wszyscy palą - więc nic nie trzeba "dookoptować". chodzi wyłącznie o likwidację mafii posredniczącej w zakupie.
          • kklement Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 01.10.11, 23:16
            "Wszyscy" ? Tak mówi każdy uzależniony :)
            • na100procent Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 01.10.11, 23:20
              tak, uzależniony i umierający od marihany.

rozejrzyj się, chłopie, spędzaj mniej czasu z pacjentami, więcej z normalnymi ludźmi
              • kklement Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 01.10.11, 23:27
                Marihuana uzależnia, to jest fakt. Jeśli ktoś uważa inaczej, to tak jakby wierzył że Ziemia jest płaska, albo że Księżyc jest z sera.
                • na100procent Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 01.10.11, 23:30
                  tak, umiera co drugi palacz
                • Gość: x Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same IP: *.wroclaw.vectranet.pl 01.10.11, 23:39
                  > Marihuana uzależnia, to jest fakt.

Do tego mozna sie hivem zarazic od wstrzykiwania sobie narkotyku z tej samej lufki ;)

Marihuana uzaleznia duzo slabiej niz nikotyna. Wiekszosc uzaleznionych od ziola malolatow tak naprawde uzaleznia sie od tytoniowo-marihuanowego skreta. Ci co pala czyste ziolo maja mniejsze sklonnosci do uzaleznienia.

Piszesz, ze nikotyna nie zmienia swiadomosci. Uzalezniona od nikotyny osoba, ktora odstawiono od narkotyku na dluzszy okres czasu staje sie nerwowa i agresywna. No ale dla ciebie to nie jest zmiana swiadomosci... ;)
                  • mapokl Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 02.10.11, 09:44
                    Ale nikotyna po spożyciu nie zmienia świadomości. Marihuana tak i alkohol zaburza myślenie, oba to środki odurzające.
                  • radeberger Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 02.10.11, 15:33
                    A rozróżniasz "nastrój" od "świadomości"?
              • Gość: edi Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 08:52
                > rozejrzyj się, chłopie, spędzaj mniej czasu z pacjentami, więcej z normalnymi l
                > udźmi

Ćpun początkujący to normalny człowiek ?
                Spędzaj więcej czasu z normalnymi ludźmi to przejrzysz na oczy.

• Gość: edi Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 08:50
            > tak, psychiatro, gdyż jeśli się nie orientujesz, i tak wszyscy palą -
            Idioto .Nie znam nikogo kto pali.
            Nikt w mojej bardzo licznej rodzinie (setki osób) nie pali.
            Nikt wśród moich znajomych nigdy się nie przyznał ze spróbował.
            Nikt wśród tysięcy moich znajomych z którymi sie spotykałem więcej niż raz nigdy przy mnie nie zapalił ani nie rozmawiał o paleniu i nigdy nie słyszałem aby ktoś z nich to pochwalał.
            Wszyscy z którymi na ten temat rozmawiałem byli na nie, i uważali ze maryha z czasem szkodzi.
            Po prostu normalni ludzie się odsuwają od cpónów.
            Ci ktorych znałem wyzdychali a były z nimi problemy bo ciągle kradli.
            Dziewczyny które brały ku...ły się na potęgę.
            Dawały za 20 zł.
            Zaczynali zapewne od trawki.
            Dlatego ludzie odsuwają się od ćpunów jak od trędowatych.
            Ci zaś spotykają się we własnym gronie i stad idioci mówią ze wszyscy biorą.
            Jeśli myślisz że wszyscy biorą to dowód ze jesteś już ćpunem któremu odwaliło we łbie.

> więc nic
            > nie trzeba "dookoptować". chodzi wyłącznie o likwidację mafii posredniczącej w
            > zakupie.
            Likwidacja mafii przy zwiększonym obrocie ?
            To kto przejmie od mafii dystrybucję ?
            Mafia zajmie się produkcją i dostawami do hurtu ?
            Palikot wyczuł szanse na nowy interes bo alkohol coraz gorzej idzie ?

Drugą Holandię chcecie tu zrobić pełna ćpunów i ku...twa oraz pedalstwa ?

• Gość: szmatan Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 10:36
              > Nikt w mojej bardzo licznej rodzinie (setki osób) nie pali.

błąd. po prostu o tym nie wiesz. statystyka jest bezlitosna
              • Gość: edi Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 10:58
                > > Nikt w mojej bardzo licznej rodzinie (setki osób) nie pali.
                >
                > błąd. po prostu o tym nie wiesz. statystyka jest bezlitosna

Tak statystyka mówi że idiotów nie brakuje i ćpunów jest podobna liczba co idiotów.
                Jednak kto z kim przestaje takim się staje.
                Skoro w naszej rodzinie nikt nie pali, to poczytujemy sobie za honor że się tym nie plugawimy i nikt się nie wyłamuje.
                Gdyby ktoś w dalekiej rodzinie kiedykolwiek spróbował to wie jaki idiotyzm zrobił i nigdy się do tego nie przyzna aby nie być czarną owca w rodzinie.
                Na tym polega wychowanie czyli naśladownictwo dobrych starych sprawdzonych wzorców moralnych.
                Nawet gdyby maryśka nie szkodziła to jest to gowno i nikt nie będzie ryzykował do czasu przebadania.
                Ale maryśka od gówna rożni się tym ze w gó... wdeptuje się naraz a w nałogi powoli.
                Najpierw trawka bo nie uzależnia.
                Potem hamulce moralne puszczają.
                Ktoś to nie wierzy ze w mojej rodzinie się nie jara, pewnie nie uwierzy że się nie pije i nie pali papierosów.

Niezależnie na ile te używki szkodzą osłabiają siłę woli i degradują człowieka.
        • miejski_glupek Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 02.10.11, 00:42
          kklement napisał:
          1. Nikotyna nie zmienia świadomości.

Moją świadomość zmienia. Uwielbiam zalać sobie mózg dopaminą. Czasami, po odstawieniu nikotyny na parę godzin, np. na noc, pierwszy papieros działa bardzo euforycznie. Jestem innym człowiekiem, kiedy sobie zapalę. Powiedziałbym, lepszym. Natomiast nie mogę powiedzieć tego o alkoholu. Rozumiem, że ludzie piją go aby poczuć się lepiej...
          • kasiek_26 Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 02.10.11, 10:18
            kklement ma rację nikotyna nie zmienia świadomości, ale alkohol i marihuanie TAK. Mówisz, że po zapaleniu pierwszego papierosa po kilku godzinach czujesz euforycznie świadczy to tylko o tym, że jesteś uzależniony od nikotyny, ale w żaden sposób ona nie wpływa na to jakim jesteś człowiekiem, nie zmienia Twojej świadomości.
            • miejski_glupek Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 03.10.11, 09:53
              kasiek_26 napisała:

> kklement ma rację nikotyna nie zmienia świadomości, ale alkohol i marihuanie TA
              > K. Mówisz, że po zapaleniu pierwszego papierosa po kilku godzinach czujesz eufo
              > rycznie świadczy to tylko o tym, że jesteś uzależniony od nikotyny, ale w żaden
              > sposób ona nie wpływa na to jakim jesteś człowiekiem, nie zmienia Twojej świad
              > omości.

Zakochany człowiek często postępuje jak idiota. To z powodu hormonów pracujących w jego mózgu. Ja palę tytoń, żeby poczuć się tak samo.
              • Gość: edi Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same IP: *.e-wro.net.pl 03.10.11, 10:03
                > Zakochany człowiek często postępuje jak idiota.
                >To z powodu hormonów pracującyc
                > h w jego mózgu. Ja palę tytoń, żeby poczuć się tak samo.

To bez tytoniu nie czujesz się jak idiota ?

Ja jakbym palił to pewnie czułbym się jak idiota.
                Jeszcze mi tylko wytłumacz dlaczego chcesz się czuć jak idiota i palisz ?

• miejski_glupek Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 03.10.11, 10:44
                  Gość portalu: edi napisał(a):
                  > Jeszcze mi tylko wytłumacz dlaczego chcesz się czuć jak idiota i palisz ?

Zamknij drzwi, edi, bo dym ucieka.
              • kasiek_26 Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 03.10.11, 15:28
                miejski_glupek napisał:

> Zakochany człowiek często postępuje jak idiota. To z powodu hormonów pracującyc
                > h w jego mózgu. Ja palę tytoń, żeby poczuć się tak samo.
                >
                Wybacz, ale ja jestem zakochana od bardzo dawna w tym samym mężczyźnie i nie
                postępuję, anie nie czuję się jak idiota. A gdybym paliła to nie chciałabym czuć się jak
                idiota. Ty natomiast chcesz się tak czuć ! Myślę, że potrzebujesz pomocy specjalisty -
                psychiatry. Znam jednego bardzo dobrego w tej dziedzinie specjalistę mogę Ci go polecić !!!
                • miejski_glupek Re: Zalinkuję, bo nie chce mi się pisać tego same 03.10.11, 19:56
                  kasiek_26 napisała:
                  >to co napisała
                  Przepraszam, wyraziłem się trochę niejasno. Chodziło mi o to, że chcę poczuć się jak zakochany.

>Myślę, że potrzebujesz pomocy specjalisty - psychiatry.
                  Jak miałby mi pomóc psychiatra? Sprawi, że zacznę więcej zarabiać? Może się w nim zakocham i rzucę swój nałóg?
      • Gość: edi Re: kklement - co powiesz na delegalizacji alkoho IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 09:46

>co powiesz na delegalizacji alkoho
        > i za posiadanie pol litra piwa niech kara bedzie 8 lat wiezienia.

Dowaliło ci od tej maryśki ?
        Słyszałeś o ustawie antyalkoholowej ?

> Palikot - popiera legalizaję zioła! Oddam na niego głos ;)
        Dureń lgnie do durnia.
        Gdyby inny dureń poparł legalizację maryśki też byś na niego zagłosował ?
    • Gość: x tyki, tyki, tyki... narkotyki IP: *.wroclaw.vectranet.pl 01.10.11, 23:42
      Teledysk z Tuskiem i Kaczorem w roli glownej - POLECAM!
      www.youtube.com/watch?v=YOkErDa1AuA&feature=player_embedded
      By the way - ja glosuje na Palikota. Jedyny normalny w tym temacie... Legalize it ;)
      • na100procent Re: tyki, tyki, tyki... narkotyki 02.10.11, 00:04
        palikot normalny? przeciez obietnica legalizacji to tylko zagranie wyborcze.

juz nawet wolne komopie sie zorientowaly, ze palikot ich posuwa w odbyt:

www.wolnekonopie.pl/idealistka/polityka/773.html
        • Gość: Tom Re: tyki, tyki, tyki... narkotyki IP: *.internetia.net.pl 02.10.11, 00:26
          Nie zorientowali się tylko mają rozłam liderów, część chce z Palikotem, część woli widać PSL, haha, do dopiero dobre :))) Dziś ten gość z okładki gazety mnie rozwalił, facet wogle jest za legalizacją? Wątpię. W PSL chyba nikt nie jest za, więc po co go promować?
          A Palikot ma to wpisane w swoje główne 15 postulatów, więc kto jest bardziej za, on czy PSL?
          • na100procent Re: tyki, tyki, tyki... narkotyki 02.10.11, 01:48
            a ja mam wpisane 1000000 postulatów, właściwie nawet więcej, 10000000000000000000 - tylko mnie wybierzcie!
          • Gość: edi Re: tyki, tyki, tyki... narkotyki IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 09:10
            > Nie zorientowali się tylko mają rozłam liderów, część chce z Palikotem, część w
            > oli widać PSL, haha, do dopiero dobre :))) Dziś ten gość z okładki gazety mnie
            > rozwalił, facet wogle jest za legalizacją? Wątpię. W PSL chyba nikt nie jest za
            > , więc po co go promować?
            > A Palikot ma to wpisane w swoje główne 15 postulatów, więc kto jest bardziej za
            > , on czy PSL?

Idiota czy ćpun ?
            Naprawdę postawiłbyś na tego p-osła?
            Jeśli tak to znaczy , że maryśka szkodzi.
        • Gość: edi Re: tyki, tyki, tyki... narkotyki IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 09:08
          > palikot normalny?
          Gdyby mniej pił i palił to można by uznać, że jest normalny.
          Idiota ale normalny bo mieszczący się w granicach debilizmu spotykanego na co dzień.
          Każdy gej , idiota, czy ćpun t jeden głos dla palikota a za tym idzie kasa.
          Palikot to normalny cwaniak udający idiotę.

> przeciez obietnica legalizacji to tylko zagranie wyborcze.
          Ćpun i idiota to dobry elektorat dla palikota.
          Ćpun idiota jeszcze lepszy.
          Dlaczego im nie obiecać gruszek na wierzbie ?
          >
          > juz nawet wolne komopie sie zorientowaly, ze palikot ich posuwa w odbyt:
          >
          Zwykły szantaż aby dał więcej kasy.
          Nie bądź naiwny
          • Gość: Zebi na kogo głosować? IP: *.internetia.net.pl 02.10.11, 10:00
            Niezłe masz zdanie o ludziach z Marszu. Ćpuny i idioci? Sam taki mądry jesteś i wzorem wszelkich cnót? Z reguły takie posty jak twoje piszą właśnie najgorsze męty.

A co do Palikota, jedyny facet który odszedł z partii rządzącej i sejmu gdy był szefem lubelskiego PO gdy PO miało 50% poparcia. Zostawił tak ciepłą posadkę po co? Jako jedyny poseł nigdy nie brał diety poselskiej. On już ma kasę, zarobił bo miał głowę do interesów. Tylko ile w życiu można robić pieniądze, to w końcu się nudzi. Więc zabrał się za zmiany w kraju. Tak to widzę. Jak na razie wydał na swoją partię kilka baniek. Ktoś naprawdę jeszcze myśli że jest tam dla kasy?
            • Gość: edi Re: na kogo głosować? IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 10:48
              > Niezłe masz zdanie o ludziach z Marszu. Ćpuny i idioci?
              > Sam taki mądry jesteś i
              Tak jechałem z tym śmieciami w pociągu i widziałem jak sie zachowywali.
              Część został wyrzucona z pociągu za brak biletów i dokumentować.
              Widziałem tez grupki koczujące na stacjach zapewne wyrzucone z innych pociągów.
              Jeden był tak pijany lub narajany że wyskoczył z pociągu w biegu.

> wzorem wszelkich cnót? Z reguły takie posty jak twoje piszą właśnie najgorsze
              > męty.
              Masz ciekawe doświadczenia życiowe.
              Tak staram się unikać padliny. Ludzi z marginesu rozpoznaje niekoniecznie węchem.
              Niestety nasze społeczeństwo się szybko degraduje o czym świadczą alarmujące statystyki zabójstw wśród młodzieży.

> A co do Palikota, jedyny facet który odszedł z partii rządzącej i sejmu gdy był
              > szefem lubelskiego PO gdy PO miało 50% poparcia.
              Przecież się skompromitował jako największy cham Rzeczypospolitej i PO się go pozbyła ale za późno i za to zapłaci przegrana w wyborach.

> Zostawił tak ciepłą posadkę p
              > o co?
              Spytaj się go .
              Jemu się marzyło przywództwo w PO.
              Chciał wykończyć Schetynę a potem Tuska.
              Dostał kopa a teraz się mści na PO , że się na idiocie poznali.

>Jako jedyny poseł nigdy nie brał diety poselskiej.
              Chłopie biznesmen nie idzie do polityki po dietę poselska tylko po kasę i znajomości.
              Czy ty mając 300 mln wyciągałbyś łapę po kilka tysięcy diety ?
              Palikot w kampanie wkłada kilka milionów.

>On już ma kasę, zarobi
              > ł bo miał głowę do interesów.
              Typowe myślenie niedorozwojów którzy popierają palikota że już się nakradł poza sejmem.
              Ma kasę to nie będzie kradł he , he.
              Co ty wiesz o robieniu kasy?
              Prowadziłeś kiedykolwiek jakąś firmę i wiesz co to są układy i nietykalność ?
              Wiesz, że ten co ma układy musi płacić dużo mniejsze łapówki ?

>Tylko ile w życiu można robić pieniądze, to w koń
              > cu się nudzi.
              Aleś frajer.Palikot che działąć społecznie ?
              Poczekaj aż PO odda władze a prokuratorzy dobiorą się do tyłka palikotowi tak jak dobrali się do Leppera.
              Ten też siedział w sejmie aby opóźnić swoją odpowiedzialność.
              Na palikota wystarczy popatrzeć i posłuchać aby wiedzieć co to za typ.
              No ale trzeba się znać na ludziach a ty chyba za krótko żyjesz abyś posiadł te umiejętność.
              PO się na palikocie poznała dużo wcześniej niż go wyrzuciła.
              No ale trzymali go z wdzięczności za opłacenie pod stołem kampanii.
              Idiota był potrzebny do obrażania prezydenta.
              Gdy Ruscy prezydenta utrupili palikot przestał być potrzebny bo więcej szkody przynosił PO niż pożytku.

>Więc zabrał się za zmiany w kraju.
              Kucwa palikot zrobił już dość zmian w tym kraju. Przyłożył rękę do podziału Polaków który będzie trwał ze 20 lat. Skłócił partie prawicowe i komuniści rosną w silę dziś bez SLD trudno będzie rządzić, bo koalicja PO z PISem staje się niemożliwa.

palikot jak każdy kto robi w alkoholu miał poparcie tajnych służb które z tego się utrzymują po rozwiązaniu WSI . Wcześniej służby grały Lepperem a gdy przestał być użyteczny a miał za duzą wiedzę to go zlikwidowały.
              To służby zadbały aby Lepper nie wziął łapówki.
              To na rozkaz służb Lepper doprowadził do wyborów i wymiany PiS na PO.

> Tak to widzę.
              Na szczęście są ludzie którzy wiedza ze polityka i biznes są splatane zależnościami.
              Nie pitol mi o szlachetnym palikocie.
              Zobacz jak łamał prawo . Jak transferował zyski an Karaiby ( Toie nei wolno mieć tajnego konta zagranicznego0.
              Zobacz jak pod stołem finansował kampanię wyborcza.
              Zobacz jak zapominał wpisać samolotu do oświadczenia majątkowego.
              Zobacz jak oszukał zonę.
              Zobacz jak przejął Polmos.
              Zobacz jakie zastrzeżenia miał konserwator zabytków za samowole palikota w remoncie jego domu
              Zobacz jakie interesy robił z Baltoną w czasach afery alkoholowej.
              Mnie nie obchodzą jego sprawy .
              To wszystko wyjaśnią prokuratorzy jak będzie odpowiedni czas.
              Wiem ze ten człowiek w doopie maił prawo i chichotem historii jest to ze wylądował w komisji "Przyjazne państwo" (dla cwaniaków).
              Ten cham i prostak (znamy jego wypowiedzi z TV) wylądował w Komisji Kultury.
              Przecież oni sobie kpią z obywateli tego kraju.

>Jak na razie wyd
              > ał na swoją partię kilka baniek.
              No to pomyśl na ile liczy.

> Ktoś naprawdę jeszcze myśli że jest tam dla ka
              > sy?
              Czy ty cokolwiek wiesz o cwaniactwie i złodziejstwie?
              Czy ty wiesz ile osób poszło do sejmu mając sprawy karne ?
              Czy ty w ogóle wiesz jak przepływa kasa i po co ludzie idą do polityki ?
              Sejm to przykrywka dla starych złodziejstw i odskocznia do nowych.
              Powinien być zakaz łączenia biznesu i polityki bo to źródło korupcji.

• Gość: Zebi Re: na kogo głosować? IP: *.internetia.net.pl 03.10.11, 09:42
                Jedno wiem na pewno. Wolne konopie to ludzie wolni, bez kompleksów i z radosnym spojrzeniem na świat. Ty jesteś jakimś zniszczonym przez życie wrakiem który uważa że Ruscy strącili prezydenta, węszy wszędzie spiski i przekręty. Jak ktoś ma pieniądze to nakradł i inne chore wizje z psychiatryka. Masz w sobie już tylko złość i jad dla ludzi.
                A świat jest na szczęście lepszy niż ci się wydaje.
                Wolę gadać z wariatami niż z ludźmi pełnymi żółci jak ty.

Fakt jest taki że Palikot był 1-go na Marszu warszawskim, ma w swoim głównym programie legalizację maryśki.
                wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,81048,10302749,Ruch_Palikota_i_Wolne_Konopie_za_legalizacja_marihuany.html
                bi.gazeta.pl/im/8/9691/z9691538X,Janusz-Palikot-na-Marszu-Wyzwolenia-Konopi-tuz-przed.jpg
                • Gość: edi Re: na kogo głosować? IP: *.e-wro.net.pl 03.10.11, 10:29
                  > Jedno wiem na pewno. Wolne konopie to ludzie wolni, bez kompleksów i z radosnym
                  > spojrzeniem na świat.

Czyli tak jak świry.

>Ty jesteś jakimś zniszczonym przez życie wrakiem który u
                  > waża że Ruscy strącili prezydenta,
                  Jestem wrakiem bo ruscy strącili prezydenta czy jestem wrakiem ze tak uważam ?
                  Traktowali prezydenta jak wroga , postawili na czele rządu agenta KGB ,który udaje że nie jest prezydentem bo prawo zabrania pełnienia tej funkcji kilkukrotnie.
                  Strzelali do prezydenta w Gruzji ale zabili w Smoleńsku.
                  Nie pierwsi to Polacy ktorych tam Ruscy zamordowali.
                  Wiemy że to zrobili ale tak jak ty wielu Rosjan uważa ze to nie Ruscy mordowali w Katyniu itd.
                  Mordercy chodzą na wolności a akta śledztwa są utajnione.
                  Rosja płaci katom wysokie emerytury.
                  Tacy jak ty od dziesięcioleci wmawiali w tym i mi np .w szkole , że to nie Rosjanie mordowali Polaków.

Wtedy nie słuchałem idiotów to i teraz Ciebie nie będę słuchał.
                  Wiem dlaczego nie oddano Polsce przez 1,5 roku wraku.
                  Wiem dlaczego Polsce nie oddano śledztwa.
                  Wiem dlaczego zabezpieczono przylot Tuska a nie zabezpieczono przylotu prezydenta.
                  Chodziło o stworzenie pozorów, że to ruski bałagan i fatalny sprzęt był przyczyną katastrofy.

> węszy wszędzie spiski i przekręty.
                  Głupcze .
                  Świat stoi na spiskach i przekrętach.
                  Im bliżej szczytów władzy tym ich więcej.
                  Truto pretendentów do tronu od tysięcy lat ( i nie tylko truto).
                  Od tysięcy lat pakowano do wiezień ministrów za malwersacje.
                  Rosja zatrudnia dziesiątki tysięcy ludzi do likwidowania przeciwników politycznych.
                  To, że ruskie wojska przestały okupować Polskę nie znaczy że Polska wyszła z rosyjskiej strefy wpływów.

>Jak ktoś
                  > ma pieniądze to nakradł i inne chore wizje z psychiatryka.
                  Znam trochę złodziei będących na wolności.
                  Np bankowców którzy odsiedzieli dwa alta i teraz żyją dostatnio.
                  Znam wielu którzy przyznawali się do kontaktów z mafią.
                  Nie pracują a żyje im się świetnie.
                  Zwykle ci co ciężko pracują dorabiają się niewielkich majątków po kilkudziesięciu latach często zatrudniając w firmie cała rodzinę i pajacując po kilkanaście godzin.
                  Ci co dorobili się fortun w kilka lat to zwykli złodzieje.
                  Korumpowali polityków i samorządowców aż poszli sami do polityki aby mieć lepsze dojścia.

> Masz w sobie już tyl
                  > ko złość i jad dla ludzi.
                  Dziwi ciez ę wyszydzam (pluje jadem ) na złodziei ?
                  Pewnie tobie wygodniej zaćpać i o niczym nie myśleć.
                  To przez takich jak ty taki ciul jak znany p-oseł może wejść do sejmu.
                  Mogę też zapytać dlaczego ty w moim kierunku plujesz jadem i czy to ty nie jesteś zniszczony przez narkotyki ?
                  Ponieważ nie masz powodu podejrzewam, że jesteś zwykłym ćpunem.

• Gość: edi Re: na kogo głosować? IP: *.e-wro.net.pl 03.10.11, 10:37

> A świat jest na szczęście lepszy niż ci się wydaje.
                  > Wolę gadać z wariatami niż z ludźmi pełnymi żółci jak ty.
                  >
                  Pewnie na co dzień gadasz bo każdy ćpun to przecież wariat.
                  Żyjecie w nierealnym świecie po narkotykach i wmawiacie sobie ze dzięki temu nie jesteście pełni żółci.
                  Tymczasem wystarczy przeczytać co napisałeś aby widzieć że jesteś pełny żółci w stosunku do normalnych ludzi i wściekasz się że ja jestem "pełny zółci" w stosunku to katów z GRU.
                  Albo jesteś rezydentem KGB albo odwaliło ci po tych narkotykach.

> Fakt jest taki że Palikot był 1-go na Marszu warszawskim, ma w swoim głównym pr
                  > ogramie legalizację maryśki.
                  A co mnie obchodzi gdzie ten cymbał był?
                  Może to pedał albo ćpun. Nosił koszulkę "jestem gejem".
                  Interesuje mnie dlaczego młodzi ludzie wierzą mu.
                  Nie pytam o antyklerykałów, ćpunów , gejów i innych psycholi.
                  Jest pewien procent normalnych którzy mu uwierzyli choć widać po twarzy że człowiek ma zaburzenia psychiczne.
                  Kto tego nie widzi powinien go posłuchać.
            • cancro Re: na kogo głosować? 03.10.11, 21:16
              Gość portalu: Zebi napisał(a):

> A co do Palikota, jedyny facet który odszedł z partii rządzącej i sejmu gdy był
              > szefem lubelskiego PO gdy PO miało 50% poparcia. Zostawił tak ciepłą posadkę p
              > o co? Jako jedyny poseł nigdy nie brał diety poselskiej. On już ma kasę, zarobi
              > ł bo miał głowę do interesów. Tylko ile w życiu można robić pieniądze, to w koń
              > cu się nudzi. Więc zabrał się za zmiany w kraju. Tak to widzę. Jak na razie wyd
              > ał na swoją partię kilka baniek. Ktoś naprawdę jeszcze myśli że jest tam dla ka
              > sy?

Człowiek, którego sławisz pod niebiosa jest właścicielem lubelskiego Polmosu i produkuje wódę, którą podobno zdrowi moralnie ćpacze marychy się brzydzą. Więc jak to jest z tym obrzydzeniem?
    • Gość: obserwator palenie trawki zaburza orientację przestrzenną IP: *.internetia.net.pl 02.10.11, 08:42
      Jechał wczoraj w "10" taki jeden "wyzwoliciel". Pióra na irokeza, jakieś ćwieki, kółka w uszach. Na marsz! Aby poprzeć, ma się rozumieć. Rozmowny (- Nie mów, k.., że nigdy nie jarałeś - zagadywał jakiegoś chłopaczka, uzasadniając swoje zdanie). Mówił, że do jakiejś hali jedzie. Niestety, na wysokości Rynku, ktoś go uświadomił, że jedzie dokładnie w przeciwnym kierunku.
      No i musiał się natychmiast ewakuować. Mina i reakcja "wyzwoliciela" bezcenne.
    • kurentor Marsz Wyzwolenia Konopi przeszedł spod Hali pod... 02.10.11, 09:31
      Moim zdaniem to w miarę dobry pomysł. Polacy lubią to co zakazane a obecnie i tak jest to już dosyć popularne w Polsce może właśnie ze względu na to ,że jest to nie legalne. Dzięki temu powstały by nowe miejsca pracy jak również Skarb Państwa zostałby wzbogacony o podatek od tego rodzaju używek.

proserwit.pl/
      • Gość: edi Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przeszedł spod Hali p IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 09:43
        >Moim zdaniem to w miarę dobry pomysł. Polacy lubią to co zakazane

dlatego palikot się wzbogacił na oferowaniu goowna Polakom a teraz odkrył biznes na konopiach.

a obecnie i t
        > ak jest to już dosyć popularne w Polsce może właśnie ze względu na to ,że jest
        > to nie legalne.

Typowe działanie dealerów którzy liczą na zwiększony popyt.
        Często na początku narkotyki oferuje się za darmo.
        A ze głupich nie sieją...

> Dzięki temu powstały by nowe miejsca pracy jak również Skarb Pa
        > ństwa zostałby wzbogacony o podatek od tego rodzaju używek.
        Najważniejsze, że mafia zatrudniła by więcej ludzi i zmniejszyła bezrobocie.
      • mapokl Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przeszedł spod Hali p 02.10.11, 09:52
        kurentor napisał:

> Moim zdaniem to w miarę dobry pomysł. Polacy lubią to co zakazane a obecnie i t
        > ak jest to już dosyć popularne w Polsce może właśnie ze względu na to ,że jest
        > to nie legalne. Dzięki temu powstały by nowe miejsca pracy jak również Skarb Pa
        > ństwa zostałby wzbogacony o podatek od tego rodzaju używek.
        >
        >

Miliony złotych idą na próby ograniczenia spożycia tytoniu i alkoholu, a my dodajmy jeszcze jeden narkotyk? Przecież legalizacja tylko wszystkich zachęci. A po nałożeniu akcyzy, ograniczeniach wiekowych i tak wszyscy będą kupowali na lewo. Zapominasz, że akcyza na marihuanę będzie choćby po to by ograniczyć jej sprzedaż. Zresztą większość tego marszy to 17-letnie chopki które i tak marihuany by nie mogli kupić gdyby była legalna.

Gdyby rząd obniżył akcyzę na papierosy to więcej by na niej zarabiał niż obecnie. Zobacz jak trudno jest wyeliminować narkotyk gdy już się go raz zalegalizuje.
    • na100procent edi wrócił z faszystowskiej demo 02.10.11, 11:18
      i zaczął napier..dalać w klawiaturę na kacu :0
      • Gość: edi Re: edi wrócił z faszystowskiej demo IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 13:30
        > i zaczął napier..dalać w klawiaturę na kacu :0

Cześć.
        Chodzi ci o marsz NOP ?
        To już był .
        Po marszach gejów i ćpunów miałem zamiar się wybrać dla równowagi.
        No ale poyebom można dawać odpór przy klawiaturze.
        Nie mam podkutych butów aby im tyłki skopać.
        Ale co się odwlecze to nie uciecze.

Serio NOP to faszyści ?

• na100procent Re: edi wrócił z faszystowskiej demo 02.10.11, 15:17
          serio, chlejecie na umór
          • Gość: edi Re: edi wrócił z faszystowskiej demo IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 16:41
            Że gej to pedał to każdy wie
            Ze palący trawkę to początkujący ćpun też.
            Ale ze NOP to faszyści to sprawa jest dyskusja i to wielce.
            Nie mówię ze wśród nich nie ma faszysty ani,
            ze każdy palący trawkę musi zostać ćpunem.
            Nie każdy gej musi się zachowywać jak pedał.
            Nie każdy p-oseł jest tak głupi jak palikot.
            On zaświeci i zgaśnie szybciej niż Lepper.

• rwaku A za rok... 02.10.11, 11:43
      ...marsz pod hasłem: swobodny dostęp do b(B)roni!
    • Gość: Nie Re: Marsz Wyzwolenia Konopi przejdzie spod Hali p IP: 83.238.58.* 02.10.11, 11:48
      Jestem przeciw
    • krasnaladamu Marsz Wyzwolenia Konopi przeszedł spod Hali pod... 02.10.11, 13:01
      Mnie to wyglądało na bezmózgich studenciaków i krzykaczy, a nie ludzi, którzy chcą coś osiągnąć. Skandowali w kółko ze trzy zdania, Zieliński powiedział niewiele więcej. Zabawa jak na juwenaliach (w złym wydaniu).
      • Gość: hehe Narkotyki w Holandii sa drogie najpierw pomyslcie IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 20:06
        o wysokich zarobkach bo niedlugo wam na chleb nie starczy a wy juz myslicie o narkotykach frajerzy
        • Gość: edi Re: Narkotyki w Holandii sa drogie najpierw pomys IP: *.e-wro.net.pl 02.10.11, 21:29
          Wolne konopie to więcej roboty dla takich jak ten.
          Na razie wystarcza mu 3 kilo maryśki.

link

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka