Dodaj do ulubionych

Manifestacja na Muchoborskiej / Klecińskiej?

18.10.11, 21:47
Dziś około godziny 11 przed południem w pobliżu Lidla i stacji Orlen na Muchoborskiej zebrał się ogromny tłum obcokrajowców i chyba także Polaków. Krzyczeli coś do siebie przez megafony w obcym języku, nie mieli żadnych transparentów. Część z nich miała czarne laptopy pod ręką - wszystkie takie same jak chińska delegacja. Ludzie byli jak na mój gust różnej nacji, większość dość dobrze ubrana, większość to młodzi ludzie na moje około 25-35 lat.

Czy ktoś mi powie dokąd zmierzali? Było ich chyba dobre 1000 osób. Niestety wyskoczyłem tylko na moment do Lidla. Znowu jakiś zlot Solidarności lub coś podobnego?
Obserwuj wątek
    • ra0743shu IBM Wrocław 19.10.11, 07:49
      nie nie to nie żadna manifestacja tylko ćwieczenia przeciwpożarowe ludzi pracujących w IBM przy Muchoborskiej 8 :D

jest ich troche już ale dopiero będzie jeszcze więcej - jak wybudują jeszcze jeden moloch może pracować tam nawet do 3000 osób

to takie zaplecze największej firmy outsourcingowej (IBM Global Services Delivery Centre Polska) - obsługują serwery dużych firm z całego świata, podobne centrum znajduje się w Pekinie, Johanesburgu, Bangalore i Buenos Aires
    • Gość: palikot Re: Manifestacja na Muchoborskiej / Klecińskiej? IP: *.internetia.net.pl 19.10.11, 16:17
      PALIKOT!!!PALIKOT!!!PALIKOT!!!PALIKOT!!!
    • Gość: janek Re: Manifestacja na Muchoborskiej / Klecińskiej? IP: *.emea.ibm.com 29.08.13, 12:17
      Wcale nie byli tak dobrze ubrani. Ciuchy z Lidla...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka