Dodaj do ulubionych

MOWIA NA MIESCIE....

IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 17:15
...ze juz wkrotctce nowy cykl przedstawień "Grupy Artystycznej Ad Spectatores
(..)". A w tym jedna premiera.Mówią, że to już w kwietniu... Mówią też, że
wkrótce powiedzą więcej. Mówią, że pozdrawiają - pozdrawiam i ja! :->
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarosz Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.vogel.pl 06.03.02, 17:22
      Super, że mówią :-)))

Jarq - a gdzież to Cię wywiało tak daleko? ;-)))
      • Gość: jarq Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 09:13
        Gość portalu: Jarosz napisał(a):

> Super, że mówią :-)))
        >
        > Jarq - a gdzież to Cię wywiało tak daleko? ;-)))

chłe, chłe, ano wywiałooo, Panie... witaj Jaroszu! Do niedzieli zachwalam nowe,
        rewelecyjne auto dostawcze pewnej firmy - czego sie nie robi dla paru groszy ;->
        Pozdrowionka!
        • Gość: Jarosz Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.vogel.pl 07.03.02, 12:36
          No toś, Jarq, usprawiedliwiony :-)))

Pozdrawiam :-)))
          • Gość: jarq Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:53
            Ale duchem jestem we Wrocławiu, zwłaszcza jeśli chodzi o forum! :) Tak a propos
            nowego cyklu, zaczyna się 4 kwietnia zaraz po świętach!
            • Gość: Jarosz Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.vogel.pl 07.03.02, 13:26
              Czy będzie moja ulubiona "Kobra"?
              • Gość: jarq Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 15:12

> Czy będzie moja ulubiona "Kobra"?

Oczywiście! I to w dodatku beda to przedstawienia konkursowe! :)
                • Gość: magician Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.02, 18:03
                  a ludzie mowią i mówią uczenie że AD Spectatores w końcu zaczną grać swoje
                  fajowe spektakle :))))))))

pozdrowienia (maniacy) :>

M.

• Gość: Jarosz Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.vogel.pl 07.03.02, 18:14
                    Martuś, tam do rymu pasuje tylko i wyłącznie przedstawienie ;-))) Cypek się w
                    grobie przewraca ;-)))
                    • Gość: magician Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 19:42

> Martuś, tam do rymu pasuje tylko i wyłącznie przedstawienie ;-)))

Ty wiesz Jareczku, że masz rację? ale oni mają przedstawienia! HAHA :P
                      • Gość: Jarosz Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.vogel.pl 09.03.02, 13:27
                        Mają, mają - i to baaaaaaaaaardzo fajne :-))) Lubię je oglądać po raz enty :-)))

Pozdrowionka :-)))
                        • Gość: jarq Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 11:31
                          Już niedługo będziesz miał Jaroszu okazję zwiększyć liczbę entów :) w
                          najbliższym cyklu są plany na około 25 spektakli w tym 7 razy Kobra. Oferuję
                          specjalne zaproszenie. I oczywiście pozdrowienia. Kto wie, może znowu trafi się
                          konsupcyjna niespodziewankia? Pozdrowienia! :)))
                          • Gość: Jarosz Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.vogel.pl 11.03.02, 15:59
                            Nie ma to jak zwiększanie entów ;-))) Ho ho, aż siedem "Kobr" :-))) Czy w tej
                            serii 25 spektakli już będzie "Księżna...", czy też szykujecie najpierw "tę inną"
                            premierę?

Miło usłyszeć o specjalnym zaproszeniu - dzięki serdeczne :-))) Niemniej i
                            niespodziewanka brzmi fantastycznie. Może i ja bym własną jakąś przygotował, co?
                            A i pewnie Tirsa się dołączy :-)))

• Gość: jarq Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 11:22
                              > Miło usłyszeć o specjalnym zaproszeniu - dzięki serdeczne :-))) Niemniej i
                              > niespodziewanka brzmi fantastycznie. Może i ja bym własną jakąś przygotował, co
                              > ?
                              > A i pewnie Tirsa się dołączy :-)))

Ech, wszędzie dobrze, ale we Wrocławiu najlepiej! :->

To może po kolei... "Inna premiera" - pewnie chodzi o Peryklesa. Te plany
                              zostały odłożone (zarzucone?) na rzecz Webstera. Aby nie popaść w monotemat w
                              cyklu letniojesiennym odbędzie się premiera sztuki Woody Allena. Przynajmniej
                              takie są plany Maćka. Co się zaś tyczy niespodziewanki, to jestem, jak
                              najbardziej za, oczywiście towarzystwo Tirsy (niemal) obowiązkowe! ;->
                              Zaproszenia gwarantuję osobiście! Wkrótce garść nowych informacji na temat
                              zbliżającego się cyklu. Pozdrawiam i lęcę przywitać się ze słonecznym Wrocławiem.
                              Do zobaczenia!

• Gość: Jarosz Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.vogel.pl 14.03.02, 14:22
                                Miałem na myśli właśnie Webstera, no ale tak to enigmatycznie ująłem, bo nie
                                wiem, czy już czas, by można było o tym publicznie mówić ;-)))

Co do niespodziewanek, to czekam na jakieś szczegółowe ustalenia.

Jeśli zaś chodzi o Tirsę, to czemu "niemal"? ;-))) Swoją drogą ciekawym, czy
                                Tirsa wie, że my tu cusik planujemy... ;-)))

• Gość: jarq Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.02, 14:23

> Miałem na myśli właśnie Webstera, no ale tak to enigmatycznie ująłem, bo nie
                                  > wiem, czy już czas, by można było o tym publicznie mówić ;-)))

Jak najbardziej! Na razie jeszcze w formie "przecieku", ale nowa premiera ma
                                  odbyć się 26 kwietnia ;-)

> Co do niespodziewanek, to czekam na jakieś szczegółowe ustalenia.

Ja proponuję wykorzystać sprzyjającą aurę (jeżeli takowa będzie) lub winiarnię
                                  w baszcie, ewentualnie wzorem poprzedniej niespodziewanki mogę udostępnić "moje"
                                  skromne progi. Oczywiście jestem otwarty na wszelakie sugestie.

> Jeśli zaś chodzi o Tirsę, to czemu "niemal"? ;-))) Swoją drogą ciekawym, czy
                                  > Tirsa wie, że my tu cusik planujemy... ;-)))

"Niemal" - ponieważ nie lubię, jeśli ktoś nakłada na mnie obowiązek. Nie lubię
                                  też nakładać go na innych. W przypadku jednak niespodziewanki myślę, że nie
                                  byłoby to przykre zobowiązanie. ;->

> Pozdrowionka :-)))

Dziękuję! Pozdrawiam również!

• Gość: Jarosz Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.vogel.pl 15.03.02, 18:50
                                    Gość portalu: jarq napisał(a):

> nowa premiera ma odbyć się 26 kwietnia ;-)

I to jest znakomita wiadomość!!! :-))) Próby, jak rozumiem, już powoli
                                    finiszują...

> Ja proponuję wykorzystać sprzyjającą aurę (jeżeli takowa będzie) lub winiarnię
                                    > w baszcie, ewentualnie wzorem poprzedniej niespodziewanki mogę udostępnić
                                    > "moje" skromne progi. Oczywiście jestem otwarty na wszelakie sugestie.

Tak samo jak ja. Myślę, że jak już uzgodnimy termin, to się będziemy wtedy
                                    zastanawiali nad formą.

> "Niemal" - ponieważ nie lubię, jeśli ktoś nakłada na mnie obowiązek. Nie lubię
                                    > też nakładać go na innych. W przypadku jednak niespodziewanki myślę, że nie
                                    > byłoby to przykre zobowiązanie. ;->

I ja tak sądzę :-))) Tirso - czekamy na Twoją w tym miejscu wypowiedź :-)))

• Gość: Tirsa Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 16:46
                                      no skąd... no skąd ja mogłam wiedzieć, że Wy tu??? :-))
                                      za niespodziewankami jestem całą gębą :-))
                                      chętnie winiarnia w baszcie... albo jakaś knajpka na Bogusławskiego...
                                      ustalcie tylko termin, a ja zawsze chętnie :-)))))
                                      i już się spektakli doczekać nie mogę.... byle tylko ciepło, bo ja ostatnio
                                      notorycznie przeziębiona przez te durnowate pogody ;-(

i chociaż w tym roku, po raz pierwszy od czasów licealnych byłam w teatrze... i
                                      to 4 razy! ;-).... a nie, 5! :-))... to jednak wolę Ad Spectatores :-)))

chyba zostanę groupies, czy jak to się pisze ;-)))
                                      • Gość: Jarosz Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.vogel.pl 28.03.02, 17:04
                                        Groupies? Ups... To ja pytań więcej nie mam ;-)))
                                        • Gość: Tirsa Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 18:38
                                          hehehe....
                                          jak łatwo zamknąć facetowi usta ;-)))
                                          • pszczolowski Re: MOWIA NA MIESCIE.... 31.03.02, 22:11
                                            > hehehe....
                                            > jak łatwo zamknąć facetowi usta ;-)))
                                            Usta milcza, dusza spiewa ...
                                            bzzz
                                            • Gość: Tirsa Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.02, 23:42
                                              Pszczółek ulubiona.... gimnastyka w środku nocy???....
                                              tiaaaaa ;-)))
    • Gość: k Re: MOWIA NA MIESCIE.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 00:47
      • Gość: jarq ...no i powiedzieli... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 14:58
        ...tylko, że na ogólnym...

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
        dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=1469312&aut=+jarq&aid=1469312
        • Gość: jarq Ad groupies.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 17:07
          Droga Tirso. dla Groupies, to nie tylko specjalne krzesełko, ale i osobne
          wejście się znajdzie (oczywiście na ramionach technicznego :))) Pozdrawiam
          (post)świątecznie!!!
          • Gość: Tirsa Re: Ad groupies.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 23:07
            trzymam.... póki co za słowo....
            wnoszona do wieży trzymać będę pewnie za czuprynę ;-))....

• Gość: jarq Brrr, Zimno! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 16:31
              Szaliczki, czapeczki, gorący kupek (w termosie?), ciepłe wierzchnie i
              podwierzchnie ubranie proponuję ze sobą zabrać do wieży!
              • Gość: Jarosz Re: Brrr, Zimno! IP: *.vogel.pl 05.04.02, 16:38
                Jarq - a jak się przedstawia temperatura w Wieży, gdy tak jak dzisiejszej nocy
                na dworze ma być ujemnie?

Gorrrrrrrrące pozdrowienia :-)))
                • Gość: jarq Re: Brrr, Zimno! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 16:46

> Jarq - a jak się przedstawia temperatura w Wieży, gdy tak jak dzisiejszej nocy
                  > na dworze ma być ujemnie?
                  >
                  > Gorrrrrrrrące pozdrowienia :-)))

Dzięki za gorrrrrące, na pewno się przyda :-))
                  No ujemnie, to może w wieży nie jest... W tej chwili na pewno w wieży jest lepiej
                  niż na zewnątrz - przynajmniej nie wieje w środku! Poza tym jeśli czuje się
                  tremę, to temperatura skacze do góry. Ja również pozdrawiam ciepło!

• Gość: Tirsa Re: Brrr, Zimno! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 23:26
                    znaczy śpiworek... herbatkę z prądem...
                    aktorów można częstować?? ;-)
                    • Gość: jarq Re: Brrr, Zimno! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 00:03
                      Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> znaczy śpiworek... herbatkę z prądem...
                      > aktorów można częstować?? ;-)

Nie wiem, ale techniczny na pewno nie odmówi! :))

• Gość: Jarosz Re: Brrr, Zimno! IP: *.vogel.pl 06.04.02, 10:45
                      Aktorzy się sami poczęstują - wystarczy, że podmienią zawartość karafek
                      ;-)))
                      • Gość: Tirsa Re: Brrr, Zimno! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 14:35
                        Jarosz... kiedy się wybierasz na Kobrę?.... bo może by tak razem?... a po
                        spektaklu porwać jarq na winko?? :-)

Co rzekniecie chłopcy na piątek lub sobotę?? Może już cieplej będzie i ja
                        zdrowsza?

Pozdrawiam :-))))
                        • Gość: Jarosz Re: Brrr, Zimno! IP: *.vogel.pl 06.04.02, 14:48
                          Nie wiem jeszcze. Być może w piątek :-))) Co do porwania, to jestem za :-)))

• Gość: tyrysek Re: Brrr, Zimno! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 14:09
                            jesli nie macie nic przeciwko i jesli nie piatek- chetnie do Was dolacze!
                            • Gość: Tirsa Re: Brrr, Zimno! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.02, 23:35
                              w imieniu chłopaków wypowiadać się nie mogę, mi nie przeszkadza, a nawey jestem
                              za :-))
                              ale czemu nie piątek???... dobry dzień, bo nie trzeba wstawać w sobotę rano....
                              no chyba, że jeszcze sobota :-)
    • Gość: Tirsa jarq i Jaroszu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.02, 23:52
      proszem się określić jak najszybciej w kwestii piątkowej lub sobotniej imprezki
      poKobrowej :-)))
      Marsha też chce ;-)))
      • Gość: Jarosz Re: jarq i Jaroszu IP: *.vogel.pl 08.04.02, 12:48
        Nie ma problemu - może być i sobota. Tylko gdzie Ty, Tirso, widzisz Marshę?
        Dołączyć do nas chce Tyrysek. Ja tam się bardzo z tego cieszę :-)))
        • Gość: jarq Re: jarq i Jaroszu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 14:22
          Jestem pewien, że nikt nie ma nic przeciwko, tygrysku, a z pewnością nie ja. :-)
          Proponuję, więc dopasować się do wszystkich i umówić się na sobotę. Kto jest
          za...?
          • Gość: marsha Re: jarq i Jaroszu IP: 192.168.0.* 08.04.02, 14:42

> Proponuję, więc dopasować się do wszystkich i umówić się na sobotę. Kto jest
            > za...?

ja!

• Gość: marsha Re: jarq i Jaroszu IP: 192.168.0.* 08.04.02, 14:40
          >Tylko gdzie Ty, Tirso, widzisz Marshę?

tu jestem,tu!!!
          • Gość: jarq Marsho... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 14:48
            ...stanowczo, zdecydowanie i nieodwołalnie.... zapraszam! ;-))
          • Gość: Jarosz Re: jarq i Jaroszu IP: *.vogel.pl 08.04.02, 15:04
            Wszelki duch ;-))) To znaczy, że będzie nas w sobotę jeszcze więcej! Fajnie!
            :-)))
            • Gość: tyrysek Re: jarq i Jaroszu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 19:42
              potwierdzam- sobota jak najbardziej
              moze nawet kogos jeszcze przyprowadze ;-))
    • Gość: Jarosz Na marginesie IP: *.vogel.pl 08.04.02, 15:23
      Zapomniałbym... Jarq - wczytałem się w Waszą ulotkę, dołączoną do
      piątkowej "Gazety". No no, panie dziejaszku - dyrektor administracyjny ;-))) To
      robi wrażenie :-)))
      • Gość: Tirsa Re: Na marginesie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 23:45
        była jakaś ulotka???

Jarq.... czy na moje imię (gazetowe) mogą czekać na mnie w sobotę przed
        spektaklem dwa bilety?? :-)))))
        • Gość: jarq Re: Na marginesie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 13:51
          Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> była jakaś ulotka???
          >
          > Jarq.... czy na moje imię (gazetowe) mogą czekać na mnie w sobotę przed
          > spektaklem dwa bilety?? :-)))))

Ba! Jasssne, że mogą! W końcu, jako dyr.admin. mogę wszystko! Chłe, chłe...
          Pozdrawiam! :))

• Gość: marsha Tirso,tyrysku, jarq i jaroszu... IP: 192.168.0.* 13.04.02, 11:29
            nie mogę dziś przyjść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            sytuacja awaryjna-niezapowiedziani gości zawitają u mnie wieczorem...
            buuuu-a przez to tracę speaktakl i możność poznania Tirsy i jarq...
            wybaczcie
            cudownych przeżyć w trakcie i po spektaklu! :)
            m.
            • Gość: Tirsa Marsha!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 11:42
              nie otwieraj gościom drzwi, albo zabierz ich ze sobą.....
              • Gość: marsha Re: Marsha!!! IP: 192.168.0.* 13.04.02, 12:23

> nie otwieraj gościom drzwi, albo zabierz ich ze sobą.....

spróbuję... Ale oni będą przejazdem,więc pewnie prędzej ich uśpię niż gdzieś
                wyciągnę... Jutro o świtaniu ruszają w dalszą drogę...
                oj, los płata figle...
                ale-Tirsa-piwko nad Odrą,na trawie-nadal prze nami... niech się tylko cieplej
                zrobi :)
                buźka
                m.

• Gość: Tirsa Re: Marsha!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 13:52
                  uśpij tylko gości przed 21.00 ;-)))
                  • Gość: marsha Re: Marsha!!! IP: 192.168.0.* 14.04.02, 11:14
                    i jak było,jak?...
                    m.

• Gość: marsha premiera... IP: 192.168.0.* 20.04.02, 18:41
                      cudowny wieczór. szkoda,że tak prędko (02:40) musiałam się zbierać-następnym
                      razem obiecuję "skończyć z Wami w >>Niebie<<"... :))
                      jarq-czy na pewno będzie można zarezerwować bilet na piątkową premierę? nadal się
                      zastanawiam Tatry-czy spektakl,ale mam wielka ochotę zobaczyć,czym tym razem
                      uraczycie spragnionych teatru :)
                      pozdrawiam
                      mm
                      • Gość: jarq Jarq->Marsha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 18:47
                        Gość portalu: marsha napisał(a):

> cudowny wieczór. szkoda,że tak prędko (02:40) musiałam się zbierać-następnym
                        > razem obiecuję "skończyć z Wami w >>Niebie<<"... :))
                        > jarq-czy na pewno będzie można zarezerwować bilet na piątkową premierę? nadal s
                        > ię
                        > zastanawiam Tatry-czy spektakl,ale mam wielka ochotę zobaczyć,czym tym razem
                        > uraczycie spragnionych teatru :)
                        > pozdrawiam
                        > mm

Skończyliśmy wieczór (nad ranem), tam gdzie go zaczęliśmy, czyli w Życiu, ale i
                        tak było miło :-). Myślę, ze tym razem zamiast biletów bedą zaproszenia, a Tatry
                        nie zając! Myślę, że wsparcie groupies na premierze jest wskazane! Pozdrawiam!

• Gość: marsha Re: Jarq->Marsha IP: 192.168.0.* 20.04.02, 19:07

...>>groupies<<... cha,cha - jeśli czyta to ktoś niewtajemniczony, to sobie musi
                          fajne rzeczy myśleć o Forumowiczkach :)))
                          oby do piątku, buźka
                          m.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka