Dodaj do ulubionych

IRENEUSZ DĄBROWSKI Z PiS do PE

IP: *.acn.pl 30.05.04, 21:02
To chyba najlepszy kandydat PiS. Widziałem dziś jego plakat i byłem na jego
stronie www.dabrowski.pl Wykształcenie, języki mówią za siebie. Czy on jest z
naszego regionu?
Obserwuj wątek
    • Gość: czax Re: IRENEUSZ DĄBROWSKI Z PiS do PE IP: *.prawo.uni.wroc.pl 31.05.04, 11:10
      To jest frajer z Opolszczyzny - kandydat, który swoimi plakatami zaśmieca
      Wrocław i kala dobre imię PiS-u.
      • Gość: dp Re: IRENEUSZ DĄBROWSKI Z PiS do PE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 14:53
        Fatalna strona internetowa, jedna z najgorszych jakie widziałe, Nie mówi po
        angielsku podobno dobrze.
      • Gość: Monia Re: IRENEUSZ DĄBROWSKI Z PiS do PE IP: 147.70.104.* 01.06.04, 23:34
        Jak to zasmieca? Co najwyzej wiesza jak inii wieszaja to OK a jak on to
        zasmieca? Nie podoba mi sie okrelenie frajer z opolszyzny. Sama sie urodzilam w
        Opolu i nie wiem dlaczego mam byc przez to gorsza. Mysle ze takie teksty pisza
        jego przeciwnicy bo sie go boja. Po prostu jest najlepszym kandydatem i ma moj
        glos.
    • Gość: jacek Re: IRENEUSZ DĄBROWSKI Z PiS do PE IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 19:28
      Uczułem się z Irkiem w Liceum i juz wtedy znał biegle angielski, niemiecki i
      rosyjski.
      Skończył Prawo i Administracje na Uniwersytecie warszawskim, oraz Ekonomię w
      Szkole Głównej Handlowej, współpracuje z Jarosławem Kaczyńskim. Jeżeli ktoś
      mówi że nie zna języków i nawet tego nie udowodni to po co to pisze. Zwłaszcza
      że Irek wykradał również w Stanach Zjednoczonych.
      • Gość: Mundzio Re: jak wykradal ze Stanów Zjednoczonych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 19:36
        to może jest kolegą pana Zacharskiego? W związku z tym należy zlustrować.
      • Gość: fraktal Re: IRENEUSZ DĄBROWSKI Z PiS do PE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.04, 08:13
        Co ma znajomosc jezykow obcych do wykradania w Stanach Zjednoczonych??????
        Pewnie jeszcze tam siedzial!!!!! Wstyd ze tacy ludzie sa na liscie PiS.Na pewno
        na niego nie zaglosuje!!! To juz Adam Hofman jest lepszym kandydatem!!!
        • Gość: Monia Re: IRENEUSZ DĄBROWSKI Z PiS do PE IP: 147.70.104.* 01.06.04, 23:36
          Lepszy bo z Wroclawia? To smieszne.
    • Gość: marcin Re: IRENEUSZ DĄBROWSKI Z PiS do PE IP: *.airport.wroclaw.pl 01.06.04, 08:36
      jedno jest pewne pan dąbrowski zapewni miejsca pracy bo ktoś bedzie musiał
      posprzątać po jego kampani plakaty, zaśmiecanie miasta tom niezbyt dobra
      wizytówka dla kandydata. Ja nie lubię śmieciarzy sam pochodzę z miasta na
      opolszczyżnie które podobnie jak Wrocław pan dąbrowski zaśmieca, gdzie pan
      mauczył się czegoś takiego w Warszawie gdzie pan mieszka...
    • Gość: jarek nie wybierajmy doświadczenia,głosujmy na hofmana IP: *.prudnik.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 14:18
      głosujmy na samoobrone lub hofmana obie odpcej są sobie równe!!!
    • Gość: adam hofman to palant i po pijaku robi dziwne rzeczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:37
    • Gość: ak Re: IRENEUSZ DĄBROWSKI Z PiS do PE IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 21:14
      dąbrowski jest zawodowcem!!!
      • Gość: Wojtek Re: IRENEUSZ DĄBROWSKI Z PiS do PE IP: 200.49.172.* 06.06.04, 03:55
        Takich ludzi potrzebujemy
    • Gość: bleeeeee Dąbrowski to debil IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 06.06.04, 08:56
      Stary ten koleś to debil! Miałem z nim w zeszłym roku zajęcia na SGHu z makro.
      Tragedia. Leń, dewot, nienormalny jakiś koleś. Nie dajcie mu się dostać do PE
      bo będzie wstyd! Jeśli miałby nas reprezentować tak jak uczy studentów, to
      naprawdę słabo to widzę. Pozdr.
      • Gość: jacek DO bleeee IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 18:04
        jest debilem bo Ci zaliczył.
        • Gość: bleeee DO jacka IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 06.06.04, 20:10
          He he he! Dobre, się uśmiałem.
          A to Ty się z nim uczyłeś w liceum? Współczuję.
        • Gość: OOOOO Re: DO bleeee IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 00:24
          tak racja-bo zaliczył...
          • Gość: bleeeeee nie miał wyboru... IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 10.06.04, 10:49
            W sumie to nie miał wyboru - kryteria oceniania i zaliczania były obiektywne.
      • Gość: Maciek Re: Dąbrowski to debil IP: 216.230.149.* 07.06.04, 17:30
        Co to znaczy nienormalny dewot - chrzescijanin?. A ty na pewno jestes jakim
        lewkiem a Dabrowski z litosci ci zaliczyl bo i tak nic z ciebie nie bedzie.
        Glosuj na Samoobrone i nie obrazaj ludzi.
        • Gość: bleeee Re: Dąbrowski to debil IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.06.04, 19:25
          Ale fajnie, coraz śmieszniej się robi :)))
          Po pierwsze to napisałem o nim: leń, dewot, a potem że nienormalny (jeszcze
          wcześniej, że debil, dla ścisłości powiem). Po drugie on jest osobą publiczną,
          więc mogę mu nawrzucać, takie jego ryzyko. Pomijam, że Ty też nie ładnie o mnie
          napisałeś :) chociaż ja osobą publiczną nie jestem. Po trzecie: jeśli
          utożsamiasz chrześcijan z dewotami to gratuluję. Podobnie jeśli każdego kto ma
          inną opnię niż Ty z lewakami :))).
          OK.
          A jak mi wytłumaczysz, że na jego stronie swego czasu był text "Kara śmierci
          dla morderców" a obok link "Moja wiara" i tam katolickie teksty? Moim zdaniem
          te dwie kwestie się po prostu wykluczają. Co? Uchylamy 5. przykazanie? Nie
          oceniam go, jak sobie chce, niech mu będzie. Ale dla mnie to jest po prostu
          niewiarygodne. Dlatego "dewot".
    • Gość: za IRENEUSZ DĄBROWSKI nasz reprezentant IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 13:44
      głosuje na niego
    • Gość: wrocławianin Ireneusz Dąbrowski nie warty głosu IP: *.dial.pl 08.06.04, 14:44
      Tak naprawdę można nazwać pana hamem do poęgi trzeciej a za co to pan wie
      • Gość: Max Re: Ireneusz Dąbrowski nie warty głosu IP: *.acn.pl 10.06.04, 00:08
        Kara śmierci jest karą sprawiedliwą i nie jest zakazana przez Kościół wbrew
        temu co niektórzy sądzą
        • Gość: bleeeee Re: Ireneusz Dąbrowski nie warty głosu IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 10.06.04, 10:47
          A to ciekawe. Nie słyszałem, żeby Papież mówił kiedykolwiek o tym, że kara
          śmierci jest sprawiedliwa i należy ją stosować. Inna sprawa, że Kościół miał w
          swojej historii zakręty, które w sumie nie wiele miały wspólnego z
          przykazaniami. Ja wiem jedno: 5. Nie zabijaj.

A nawet jeśli jesteście takimi zwolennikami kary śmierci... Pieprzyć
          zbrodniarzy - faktycznie często za to co zrobili należałoby ich zabijać. Ale
          pomyślcie o ludziach, którzy wyroki takie wykonują... o prokuratorach i
          sędziach, którzy podejmując takie a nie inne decyzje na zawsze będą mieli krew
          na rękach (i muszą asystować przy wykonywaniu). A co jeśli jest to krew
          niewinnego? Jeśli wierzymy w Boga, to wierzymy też że KAŻDEGO spotka
          sprawiedliwość i każdy zapłaci za grzechy.
          • Gość: Mario Re: Ireneusz Dąbrowski nie warty głosu IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 13:24
            Jesteś typowym "poczciwym idiotą" i właśnie cała przestępczość się na takich
            opiera. Jak ukradł to trzeba go pogłaskać bo nie ma na chleb. Zbrodnia musi być
            ukarana - to właśie jest Prawo i Sprawiedliwość.
            • Gość: bleeeeee Re: Ireneusz Dąbrowski nie warty głosu IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 10.06.04, 18:54
              wole byc poczciwym idiota ktory moze co rano spojrzec sobie w twarz patrzac w
              lutro niz ociekajacym krwia zaklamanym i zadnym zemsty troglodyta (jak
              przedmowcy).
              poza tym nie powiedzialem, ze nie nalezy karac. nie nalezy zabijac w majestacie
              prawa - a to roznica. poza tym, pomyslales o ludziach wykonujacych kare
              smierci? moze Cie interesuje taka fucha? czym roznilbys sie od ludzi ktorych
              bys likwidowal???
              jeszcze cos: jesli ktos sie w swoim programie wyborczym podpiera wiara, a mowi
              cos wbrew tej wierze, to jest chyba cos nie tak. wkurwia mnie takie zaklamanie
              po prostu. trzeba byc zaslepionym zeby tego nie rozumiec.
              a co do karania... kary powinny byc surowe ale przede wszystkim nieuchronne.

"bo tylko w faszyscie nie ma watpliwosci" ZXRX (i tak pewnie tego nie
              zrozumiesz)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka