godlord
22.11.11, 23:44
Hej, witam :d mam pytanie odnosnie fryzjera, wiem, ze pare juz bylo nie mniej chodzi mi o szczegoly...
a dokladniej szukam fryzjera ktory strzyze bdb fryzury cos a'la scene styl (chodzi mi ofc o grzywe 'na oko', 'poszarpanie' itd. itp. przyklady: rocknycliveandrecorded.com/wp-content/uploads/2011/06/orig-2132071.jpg b9.img.v4.skyrock.net/b90/quiche-pomme-tomate/pics/2717278398_1_3_iP8FZJ3q.jpg hairandmakeupblog.files.wordpress.com/2009/06/scene_boy_black_hair.jpg - jesli linki sa nie dozwolone, prosze o usuniecie lub upomniecie wtedy usune sam..) chodzi mi o sam wyglad nie musi byc tak samo, nie mniej, zebym mogl pokazac fryzjerowi to foto i, zeby mnie ostrzygl tak, zebym po ulozeniu takie mial, bo spotkalem sie, ze fryzjer albo obcina lipnie (obcina tak jak umie - czyli nijak), albo mowi, ze sam nie uloze i on to zrobi lepiej - bez takich... najlepiej, zeby za takie strzyzenie nie wydac wiecej niz 200zl... takze jak robil ktos cos w tym stylu we Wro to bylbym wniebowziety, lub jak ktos zna dobrego fryzjera ktory bardzo dobrze obcina i spelnia 'zachcianki' (co do fryzury) to prosze o napisanie :d