Dodaj do ulubionych

"Chleb Drive" - pieczywo kupisz prosto z samochodu

28.11.11, 13:43
I czekamy na komentarze w stylu "dupy im się z autami pozdrastały". Szkoda tylko, że to Jelenia Góra, nie Wrocław - dopiero by jad im kapał z kącików ust.
Obserwuj wątek
    • wojtas71 "Chleb Drive" - pieczywo kupisz prosto z samochodu 28.11.11, 14:33
      mcdonaldy, apteki drive in, chleb drive in. moze ludzie beda po prostu mieszkac w samochodzie? ale oni sa ubodzy, na dworze jest tak przyjemnie!
    • Gość: jj Re: "Chleb Drive" - pieczywo kupisz prosto z samo IP: *.197.223.188.threembb.co.uk 28.11.11, 17:09
      Proszę Cię bardzo: uważam, że niektórym tyłki za bardzo przyrosły do auta. Żeby nawet po parę bułek i chleb jechać samochodem? Trzeba mieć nieźle napaćkane pod sufitem...
      • Gość: bezrolny_wyrobnik Re: "Chleb Drive" - pieczywo kupisz prosto z samo IP: *.pools.arcor-ip.net 28.11.11, 17:14
        Ale dlaczego tak jest. Winni są sami klienci i później są takie państwa grubasów jak Niemcy,Anglicy,USA.
        Pomysł sam w sobie nie jest głupi. Tylko wygoda klienta nie koniecznie musi iść w parze ze zdrowiem. A to niedobrze,bo zdrowie jest najważniejsze. Z drugiej strony człowiek jest zagoniony,że na nic nie ma czasu.
      • zetkaf Re: "Chleb Drive" - pieczywo kupisz prosto z samo 28.11.11, 17:23
        > Żeby nawet po parę bułek i chleb jechać samochodem?
        Ale i tak już jeżdżą do sklepiku za rogiem... tyle, że teraz wsiadają do auta pod domem, wysiadają pod domem, i po drodze nie wysiadają pod sklepem - dla wielu ludzi dużo się nie zmieni.
        Mnie tam dziwią takie rzeczy, jak by mi ktoś zaproponował współudział w takim sklepie to za szaleńca bym go uznał...
        no tak, ale normalny człowiek nie polazłby ode mnie z domu na piechotę na rynek, a już kilkunastokilometrowe spacery po lesie to już chyba jawny dowód mojego szaleństwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka