Dodaj do ulubionych

300 minut seksu: Mistrzostwa Polski Chippendalesów

14.12.11, 09:26
300 minut seksu? To Chippendelsi będą pokrywać panie, które zapłaciły za bilet wstępu na ten pokaz gołych, męskich doop? Mam nadzieje, że te panie najpierw się czymś upije, bo to chyba żenada tak na trzeźwo, jak kobieta płaci aby zobaczyć gołą , męską doope!
Obserwuj wątek
    • Gość: x a co za roznica? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.12.11, 11:33
      Co za roznica czy placi facet babce czy babka facetowi?
      • Gość: polo Re: a co za roznica? IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.11, 12:05
        I co za różnica czyj to zad? Męski czy damski?
        • Gość: As Re: a co za roznica? IP: *.play-internet.pl 14.12.11, 12:18
          Podejrzewam,że dla wyborcy jedynie słusznej partii i fana krytyki politycznej to żadna...
          • Gość: Zbych Re: a co za roznica? IP: *.e-wro.net.pl 14.12.11, 12:25
            ja bym pokazał własną dupe za pół ceny chipendelsa. A jak kobieta bedzie wstawiona to nie zauwazy roznicy. Moze nawet taką kobiete bym zaliczył!
        • Gość: x Re: a co za roznica? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.12.11, 13:04
          dla mnie jest roznica bo preferuje zgrabne laski... jednak nie widze roznicy czy prostytutka jest facet czy babka. Nie potepiam ani nie pochwalam obu przypadkow... po prostu sa.
    • Gość: alfons Re: 300 minut seksu: Mistrzostwa Polski Chippenda IP: *.opera-mini.net 14.12.11, 13:10
      katonzwybiorczej napisał:

> 300 minut seksu? To Chippendelsi będą pokrywać panie, które zapłaciły za bilet
      > wstępu na ten pokaz gołych, męskich doop? Mam nadzieje, że te panie najpierw si
      > ę czymś upije, bo to chyba żenada tak na trzeźwo, jak kobieta płaci aby zobacz
      > yć gołą , męską doope!

A słyszałeś o takim prawie psychologicznym, że jak ktoś włoży więcej wysiłku w zdobycie czegoś, to bardziej będzie mu zależało, żeby wywiązać się z ewentualnego zobowiązania, jakie ono ze sobą niesie (tzw. reguła zaangażowania i konsekwencji)? Na przykład gdy dwóm osobom puści się bardzo nudny film w kinie i jedna osoba zapłaci za bilet, a druga obejrzy go za darmo, to statystycznie jest dużo większe prawdopodobieństwo, że to pierwsza osoba wytrwa do końca filmu, a druga wyjdzie w jego trakcie. Dlatego panie dużo chętniej będą robiły loda, gdy same wcześniej zapłacą za bilet, niż gdyby zapraszać je, żeby zrobiły to za darmo. Pozdrawiam
      • bimota Re: 300 minut seksu: Mistrzostwa Polski Chippenda 14.12.11, 14:55
        Za darmo to przeciez GWALT !
        • katonzwybiorczej Re: 300 minut seksu: Mistrzostwa Polski Chippenda 14.12.11, 15:10
          bimota napisał:

> Za darmo to przeciez GWALT !

A CZY PROSTYTUTKĘ MOŻNA ZGWAŁCIĆ? HE HE HE! BU HA HA! :D
          • Gość: bartex Re: 300 minut seksu: Mistrzostwa Polski Chippenda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 16:04
            katonzwybiorczej napisał:

> A CZY PROSTYTUTKĘ MOŻNA ZGWAŁCIĆ? HE HE HE! BU HA HA! :D

JASNE, ŻE TAK! GDY JEJ NIE ZAPŁACISZ.

W ZASADZIE KAŻDA KOBIETA JEST PROSTYTUTKĄ, CHOĆ TYLKO NIELICZNE NIE OKŁAMUJĄ SIĘ WE WŁASNYCH OCZACH...

• stinger47 zwykła jarmarczna rozrywka 14.12.11, 15:57
      Na niektórych weselach ( nie tylko wiejskich ) podobnie zenujących konkursów jest pełno. Do jury proponuję dobrać Jole Rutowicz
    • rwaku Znaczy... 14.12.11, 16:06
      ...będą prezentować się z prąciami na wierzchu? Świństwo!
    • falagar Mistrz Polski Chippendales: Nie jesteśmy jak bl... 14.12.11, 16:18
      Co za różnica czy to facet patrzy na panienki tańczące na rurach, czy kobieta na gibającego się faceta? Jedno i drugie tak samo żałosne.
    • labrada1 Mistrz Polski Chippendales: Nie jesteśmy jak bl... 14.12.11, 23:18
      To jest mała informacja do tych wszystkich Panów, którzy tutaj sie tak ochoczo wypowiadają.

1) zdejmij koszulkę i spójrz w lustro! teraz już wiesz wszystko...
      2) Impreza ta skierowana jest do Pań, więc zastanawiam się dlaczego wy sie udzielacie. To jest smutne. Żal mi Waszych kobiet
      3) w tym artykule także była wzmianka o was. To normalne, że takie komentarze sie pojawiają od Panów ale to też konkurs na najwiekszego partyzanta. Wśród was jest zwycięzca, który zareagował na artykuł jako pierwszy i to jest number 1. My mamy swój konkurs a wy swój tutaj na forum. Śmieszne co?
      4) to teraz według miejsc napiszcie czym się zajmujecie lub co robicie w wolnych chwilach a ja postaram się zrobić wasz portret psychologiczny. Koniecznie napiszcie skąd jesteście i po jakiej uczelni.

pozdrawiam i miłej zabawy
      aha!! prawie bym zapomniał o panu, który swojej kobiecie pokazałby dupę. Słabo to się czyta zwłaszcza jak można tak fajnie spędzić czas z ukochaną. Ale to już jest twoja kreatywność. pozdrawiam

• Gość: Jan Re: Mistrz Polski Chippendales: Nie jesteśmy jak IP: *.static.tvk.wroc.pl 15.12.11, 00:13
        Moja klata jest niczego sobie, a zresztą ja trenuję pod praktyczną siłę, a nie nadmuchaną klatę. Takiś twardy, to może parę rund sparingu ? Zobaczymy co wygra: wymuskana klata czy prawdziwa siła ?
      • Gość: big tits Re: Mistrz Polski Chippendales: Nie jesteśmy jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 00:26
        labrada1 napisał:

> 2) Impreza ta skierowana jest do Pań, więc zastanawiam się dlac
        > zego wy sie udzielacie. To jest smutne.
        (...)
        > aha!! prawie bym zapomniał...

Masz jakiś problem? Jak wynika z twojego postu, też jesteś facetem.

Więc przede wszystkim to ty spójrz w lustro, a następnie zastanów się, czy to wszystko, co tutaj napisałeś, nie napisałeś o sobie...
      • Gość: goscia Re: Mistrz Polski Chippendales: Nie jesteśmy jak IP: *.internetia.net.pl 15.12.11, 00:28
        to może ja jako kobieta się wypowiem:
        obleśni są panowie po przedawkowaniu solarium, nasmarowani olejami, wiwijający na scenie w konkurencji z drewnianym kijem
        ale jeszcze bardziej obleśne są panny piszczące z uciechy pod sceną
        to ostatnie to jest już totalna żenada. jakkolwiek mogę zrozumieć tych panów, którzy mają po prostu taką pracę i w innych kategoriach traktować tego nie chcę, to tych lasek nie zrozumiem.
        prostactwo i już
        • Gość: gnom Re: Mistrz Polski Chippendales: Nie jesteśmy jak IP: *.opera-mini.net 15.12.11, 00:41
          Facetom nieźle płacą, więc nie dziwi fakt, że zawsze znajdą się tacy, którzy polecą na kasę. Ale że laski lepią się do nich jak do miodu, to już świadczy tylko jak najgorzej o tych laskach - próżnych, głupich, mających siano w głowach zamiast mózgów. Właściwie należałoby powiedzieć, że zasługują tylko na takich facetów, do których się lepią. Tyle, że ich jest tylko kilku na scenie, a bab cała wielka sala (co widać na zdjęciach).
    • g-eye Mistrz Polski Chippendales: Nie jesteśmy jak bl... 11.10.12, 12:34
      Nie wydaje mi się, żeby mistrzostwa cheappendelsów były czymś, co przyciągnie tłumy. Zależy kto co lubi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka