Dodaj do ulubionych

gielda muzyczna?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.04, 09:50
slyszalem ze we wroclawiu jest gielda muzyczna. mozecie mi powiedziec gdzie i kiedy ona sie odbywa?
bo potrzebuje wzmacniacza. jezeli ktos wie gdzie mozna kupic jakis tani (do ok 150zl) to niech tez napisze.
Obserwuj wątek
    • Gość: audiofil Re: gielda muzyczna? IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 05.06.04, 09:45
      no prosze, odpowiedzcie mi.
      • Gość: haha Re: gielda muzyczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 19:32
        Ze wzmacniaczy to znam tylko viagre.
      • szarykot Re: gielda muzyczna? 05.06.04, 19:44
        giełda elektroniczna - ul. Robotnicza. w niedziele, być może też w soboty.
        • Gość: ceglar Re: gielda muzyczna? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.04, 21:58
          niestety gieldy stricte muzycznej nie ma we wrocku. jeno elektroniczna -
          patrzy wyzej. sa rowniez wszelakie komisy muzyczne (bodajze na odrzanskiej lub
          gdzies w okolicach rynku) - i powstaje nowy (stary) sklep na sw. antoniego
          ktory ponoc na wprowadzic nowa jakos w marketingu muzyczno-sprzetowym:)
          • Gość: z a plyty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:29
          • tomek854 Re: gielda muzyczna? 06.06.04, 02:29
            Komisy sa tez:

na podwalu, ale nie polecam, koledze =- poczatkujacemu gitzrzyscie sprzedali tam peknieta, zamalowana gitare

na Lokietka ( kolo hotelu Park Plaza) - smialo moge polecic
            • Gość: erni Re: gielda muzyczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 09:02
              >na podwalu, ale nie polecam, koledze =- poczatkujacemu gitzrzyscie sprzedali
              >tam peknieta, zamalowana gitare

Czy ta gitara to był Mensfeald z klonowym gryfem??

• tomek854 Re: gielda muzyczna? 06.06.04, 13:15
                Gość portalu: erni napisał(a):

> >na podwalu, ale nie polecam, koledze =- poczatkujacemu gitzrzyscie sprzedal
                > i
                > >tam peknieta, zamalowana gitare
                >
                > Czy ta gitara to był Mensfeald z klonowym gryfem??
                >
                A nie dam glowy :) To juz dawno bylo...
                • Gość: ceglar a plyty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.04, 16:14
                  a plyty to w sklepach - empik, mediamarket (tfu psia juha), w palacyku - nowa
                  melisa. gielda elektroniczna na robotniczej ( osobiscie tam kupuje wszystkie
                  plyty ktore sa za droge dla mnie - zamawiasz sobie i za tydzien masz za 15 zl
                  cos co wydawca zlodziej wycenil na 90 zl), no i wszelakie czad gieldy (kiedys
                  byla w wagonie na swiebodzkim, nie wiem jak teraz...)

dajcie cynk jak znacie jakies godne polecenia miejsca
                  • jotesz Re: a plyty 07.06.04, 15:24
                    przy takich cenach najlepiej się wymieniać, czego i tobie życzę, a co sam robię
                    i sobie chwalę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka