Gość: Sępolno IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 21:29 Odezwijcie się, kto wychował się na Sępolnie i do tej pory tu mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczennica - była Re: Podstawówka 32 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 22:24 Kto chodził do 32 na Sępolnie - odezwijcie sie. Może coś powspominamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sępolnianka Re: Podstawówka 32 IP: 62.87.130.* 07.06.04, 15:58 Urodziłam się i wychowałam na Sępolnie. Teraz wprawdzie mieszkam w innej części Wrocławia, ale wierzę, że kiedyś jeszcze uda mi się na Sępolno wrócić. Bardzo bym chciała!! Ja skończyłam SP nr 45. Była na Sępolnie też 66, ale 32? Gdzie ona była, bo ja takiej szkoły nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sępolno Re: Podstawówka 32 IP: *.mhp.com.pl 08.06.04, 09:49 32 - to późniejszy internat - widać go było na pewno przez okna ze szkoły 45.Na pewno w późniejszych latach uczęszczałaś do podstawówki więc możesz tego nie pamiętać.. Ale w latach 60-tych była to jeszcze szkoła podstawowa. Ja też przez kilka lat mieszkałam w innej dzielnicy Wrocławia i zawsze chciałam tu wrócic. I spełniło się to moje marzenie. Teraz znów mieszkam w dzielnicy w której się wychowałam. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sępolnianka Re: Podstawówka 32 IP: 62.87.130.* 08.06.04, 11:06 No tak! Teraz to mi się nawet przypomniało, że kiedyś to wiedziałam. Za moich czasów był to już rzeczywiście internat, ale w czasach kiedy do 45 chodzili moi rodzice była tam szkoła i pamiętam, że mama mi o tym mówiła. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś