Gość: Jajaccek IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 09.03.02, 20:14 Redaktorzy sie postarali!!! Przed chwilka ogladalem. Ale swietnie mieliscie !!!!.Pozdr.:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postmodern Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) 10.03.02, 14:46 ... a czy ja także mógłbym pooglądać... ???? plis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 14:50 SWIETNIE JAjacku. ale gdzie mozna to zobaczyc?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 14:54 relacja jest na wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=732740&dzial=wrw010106 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 14:59 jaaaaaaka bieda..... alescie sie drodze redaktorzy wysilili z tym artykolikiem. mnie juz sie napisac nie dalo???? a zdjecia tez fajne, tylko czemu tylko 3?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 15:00 heheh, z Pania na 3 zdjeciu, stojaca po lewej stronie to nawet udalo mi sie przez chwileczke porozmawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 10.03.02, 16:28 Wlasnie z urodzin wrocilem>:)))) Torcik byl, a jakze, swieczuszek na nim 17, cieniuchnych jak zapalki. Jednak Waszemu Tortu , to nawet do piet nie dorosl( wiem, ze z pietami w torcie przesadzilem). W dodatku panienka slabe pluca miala i dmuchala, dmuchala, dmucha......Gdybysmy jej nie pomogli zadmuchalaby ten torcik na amen.A jaki w smaku te WASZ Tort byl? Naprzyklad. A zdjec z m a l o !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: 10.202.5.* 10.03.02, 16:43 Po pierwsze - w poniedzialkowej gazecie relacja bedzie dluzsza. Po drugie - zalezalo nam, zeby glownymi sprawozdawcami byli nasi Forumowicze. pozdr. Gość portalu: ceglar napisał(a): > jaaaaaaka bieda..... alescie sie drodze redaktorzy wysilili z tym > artykolikiem. mnie juz sie napisac nie dalo???? a zdjecia tez fajne, tylko > czemu tylko 3?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 16:52 i slusznie! portal szeroko otwarty, kazdy zajrzec moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 10.03.02, 16:53 Gość portalu: red napisał(a): > Po pierwsze - w poniedzialkowej gazecie relacja bedzie dluzsza. Po drugie - > zalezalo nam, zeby glownymi sprawozdawcami byli nasi Forumowicze. > pozdr. > Wlaaaasnie o czyms takim myslalem. :)))Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: *.stacje.agora.pl 10.03.02, 17:58 Wiedzialem, ze na Ciebie mozna liczyc. I to nie pierwszy raz, z reszta :-))) Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Gość portalu: red napisał(a): > > > Po pierwsze - w poniedzialkowej gazecie relacja bedzie dluzsza. Po drugie > - > > zalezalo nam, zeby glownymi sprawozdawcami byli nasi Forumowicze. > > pozdr. > > > Wlaaaasnie o czyms takim myslalem. :)))Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 18:02 no to ja z niecierpliwoscia czekam na jutrzejsza gazetke. chyba nawet rano kupie jak bede szedl do szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) 10.03.02, 20:19 ... ciekawe czy ktoś byłby na tyle odważny by teraz trochę uchylić rąbka tajemnicy i rozszyfrowałby kto jest kim na tych zdjęciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: 192.168.0.* 10.03.02, 21:57 > ... ciekawe czy ktoś byłby na tyle odważny by teraz trochę uchylić rąbka > tajemnicy i rozszyfrowałby kto jest kim na tych zdjęciach... ...jawne "uchylanie rąbka" surowo wzbronione! :) Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) 10.03.02, 22:16 obowiązuje całkowity zakaz gromadzenia i przetwarzania danych osobowych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Uchylam rąbka IP: *.chem.uni.wroc.pl 11.03.02, 11:52 postmodern napisał(a): > ... ciekawe czy ktoś byłby na tyle odważny by teraz trochę uchylić rąbka > tajemnicy i rozszyfrowałby kto jest kim na tych zdjęciach... Nie ma mnie na tych zdjęciach. Niestety, nie mogłem... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avocado 1-sze zdjecie od gory, 1-sza dziwczynka po prawej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 11:44 Czesc, Chetnie zaprosze Cie na kolacje :)) avocadoip@yahoo.com Pozdrawiam, Avocado Aguila Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern do AVOCADO 11.03.02, 16:06 ... a przepraszam bardzo, kto miałby być tym szczęśliwcem i z Tobą na kolację się wbrać...??? ps. Pozdr. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: ALE PIEKNE TORCISKO:))) ALE FAJNE ZDJECIA!!!:))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 16:08 grgrgrgrg, no i gdzie to sprawozdzanie w gazecie????? he? Odpowiedz Link Zgłoś