Dodaj do ulubionych

Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r...

08.03.12, 22:27
No cóż. nie jestem zwolennikiem jakichkolwiek nagannych zachowań, ale... Pamiętacie Adama z Yorku i Grażynę z pociągu? Ci co pamiętają wiedzą o co chodzi.
Obserwuj wątek
    • elektryczny.klecznik Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r... 08.03.12, 22:43
      Co na to miejski monitoring? Podobno jest. Podobno pracuje. Czy aby na pewno?
    • gabers Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r... 08.03.12, 23:04
      konserwatorzy-terroryści?;)
      • Gość: louis Może ktoś z uniwersytetu? IP: *.opera-mini.net 09.03.12, 12:42
        Zwolennicy Bojarskiego, przeciwnicy Dybczyńskiego, poplecznicy Juchnowskiego, senatorzy kłócący się o portrety, ordery, bojkotujący inicjatywy IV Paragrafu... Oj, znalazłoby się tam trochę podejrzanych...
    • m1chnik To Wasz naczelny ma adres i nawet dom??? 08.03.12, 23:17
      A sądowi nie chcieliście tego ujawnić...
      • Gość: Sa1wka Re: To Wasz naczelny ma adres i nawet dom??? IP: *.9.wb.wifirst.net 09.03.12, 08:29
        W międzyczasie sie dorobił i z bezdomnego Sawki stał sie zamieszkałym Sawką
        • Gość: Gocha Re: To Wasz naczelny ma adres i nawet dom??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 10:19
          A skąd Sawka wziął kasę na dom?!
    • awas_awas Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r... 08.03.12, 23:27
      Zainstalować kamerki - dom, redakcja. Prawdziwi Polacy w akcji.
    • redakcja_v Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r... 09.03.12, 00:46
      po owocach ich poznacie:

- wychwaliście przez 20 lat bydło "róbta co chceta"
      - promocja żydostwa przez które cierpi większość świata - kosztuje, oby tylko na jajkach sie skończyło
      • Gość: karol Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.12, 01:38
        Czy większość świata, to nie wiem, ale ty cierpisz na pewno.
      • zap1957 Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na 09.03.12, 07:23
        Taaaak. Religia w szkołach.
      • polujacy_na_kaczki Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na 09.03.12, 10:57
        Problemem są raczej antysemickie świnie Twojego pokroju. Wychowane przez tzw. prawicę (dziś w Polsce prawicą nazywa się tylko Pis, czyli konserwatywną partię narodowo-socjalistyczną), Radio Maryja i całą resztę oszołomów, które przejęły władzę nad umysłami milionów po raz kolejny zrzucając winę za wszystko na Żydów.
        • rat_noir Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na 09.03.12, 19:45
          wasze zydowskie klamstwa staly sie juz nie do zniesienia - towarzyszu trockisto
        • Gość: Magnus Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.12, 16:18
          Kolego-zapomniales,ze to lewica w postaci PZPR/SLD w 1968 zrobila pogrom na Zydach i ich masowo z Polski wygonila.Antysemititm w Polsce ma swoje korzenie w PZPR/SLD.
        • zap1957 Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na 17.03.12, 12:01
          Sprzeciwianie się religii w szkole publicznej jest przejawem antysemityzmu? Ciekawa koncepcja. A może ... a zresztą nie chce mi się z Tobą gadać. Człowieczku.
          polujacy_na_kaczki napisał:

> Problemem są raczej antysemickie świnie Twojego pokroju. Wychowane przez tzw. p
          > rawicę (dziś w Polsce prawicą nazywa się tylko Pis, czyli konserwatywną partię
          > narodowo-socjalistyczną), Radio Maryja i całą resztę oszołomów, które przejęły
          > władzę nad umysłami milionów po raz kolejny zrzucając winę za wszystko na Żydów
          > .
    • Gość: WK Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 00:56
      Swoją drogą ciekawe, że w tym wypadku tak od razu wiadomo, że chuligaństwo to chuligaństwo a nie np. artystyczny happening.
      • Gość: Aaron Szechter Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 02:07
        Kłamstwo ma krótkie nogi.
      • zap1957 Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na 17.03.12, 12:04
        Napisz gdzie parkujesz samochód. Przyjdę z puszką farby i zrobię "artystyczny happening". ;-)
        Gość portalu: WK napisał(a):

> Swoją drogą ciekawe, że w tym wypadku tak od razu wiadomo, że chuligaństwo to c
        > huligaństwo a nie np. artystyczny happening.
    • afiag Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r... 09.03.12, 07:42
      Słowo ptakiem wylatuje, a kamieniem wraca.
      • Gość: zxcb Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 09:41
        coś w tym jest... Mnie nie obchodzi dom naczelnego i jego porachunki z nie wiadomo kim. Z tej sprawy interesuje mnie fakt- jak to możliwe z tą szybą- przecież jest monitoring. W centrum miasta niesprawny?
        • Gość: sadgn Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 09:44
          "W nocy ze środy na czwartek jajkami został obrzucony dom naczelnego. Sprawcy celowali w okno. "

ach jakie to dramatyczne... w łokna celowali jajcami.. Litości.. nikt oprócz waszego szefika się tymi jajkami nie przejął. Co mnie to obchodzi?
          obchodzi mnie miejski monitoring i jego stan
          • jureek Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na 09.03.12, 10:28
            Gość portalu: sadgn napisał(a):

> ach jakie to dramatyczne... w łokna celowali jajcami.. Litości.. nikt oprócz wa
            > szego szefika się tymi jajkami nie przejął. Co mnie to obchodzi?

Pytałeś wszystkich, że wiesz, że nikt się nie przejął?
            A gdyby Cię to nie obchodziło, to nie pisałbyś o tym.
            Jura
            • Gość: eliza Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.opera-mini.net 09.03.12, 12:47
              Masz rację. Zapomniał o jednej osobie. Jerzy "jureek" Ochman się przejął, stały forumowy troll, który jako jedyny zrozumiał, że nie ma GW = nie ma forum do trollowania :P
              • hrabiaa Odklej się 09.03.12, 13:28
                Gość portalu: eliza napisał(a):

> Masz rację. Zapomniał o jednej osobie. Jerzy "jureek" Ochman się przejął, stały
                > forumowy troll, który jako jedyny zrozumiał, że nie ma GW = nie ma forum do tr
                > ollowania :Pu

Od Jura, to ty sie odklej !
                • jureek Re: Odklej się 09.03.12, 13:33
                  hrabiaa napisał:

> Od Jura, to ty sie odklej !

Dzięki Hrabio :)
                  Kopę lat! Bywasz jeszcze czasami w okolicach Frankfurtu nad Niemnem?
                  Pozdrawiam
                  Jura

• hrabiaa Re: Odklej się 09.03.12, 13:38
                    jureek napisał:

> hrabiaa napisał:
                    >
                    > > Od Jura, to ty sie odklej !
                    >
                    > Dzięki Hrabio :)
                    > Kopę lat! Bywasz jeszcze czasami w okolicach Frankfurtu nad Niemnem?
                    > Pozdrawiam
                    > Jura
                    >
                    Czasami we Freigericht. Będę, dam znać
                    Pozdro
                    • Gość: mozecie mi skoczyc no co siem tam u ochmanow dzieje IP: *.customer.m-online.net 09.03.12, 14:16

zwiedzilem trochem swiata jak jaki walemsa to siem cus dawno temu o uszy odbilo hamburgerem
                      np:nawrot ,trochem lepiej pasowalby do tego towarzystwa,ale biedaka"ostrzyzone krotko lby" jak tylko trochem zarobili wyslali na lono abrahama choc on chrzescijanin byl i jusz
                      pogrzeb mial piekny jak jaki prezydent posledniejszego gatunku
                      czasy ch.jowe nastaly bo teraz zachodnie policje jusz nie takie naiwne,,,,,ze siem we wszystko wierza,co im kapelany cbs powiedzom (rym zamierzony)
                      ps
                      nie zmylcie siem tylko,bo ja sluzbowo jak w rejsie
                    • Gość: stały bywalec Re: Odklej się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 14:43
                      hehe, jureek i hrabiaa - dwa gastarbaiterzy na niemieckim zmywaku, ktorzy kultuwują ojczysty język trollując na polskich forach. Nisko upadłeś, jura, kiedyś pisałeś nawet z sensem, nie przypuszczałem, że zamienisz się w pospolitego trolla.
      • Gość: chłop Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 10:08
        Ciekawe, kiedy w RM i TV trwam trafi wielka planetoida?
        • Gość: q werrttyyy Ale od ciebie wali czosnkiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 10:26
          Ale od ciebie wali czosnkiem. I niedomytymi jajami.
          • Gość: chłop Re: Ale od ciebie wali czosnkiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 11:26
            Typowy PRAWDZIWY POLAKO-KATOLIKU! Znam swoje drzewo genealogiczne wiele pokoleń wstecz. Nie ma tam żyda, aczkolwiek gdyby był nie miałbym na to wpływu i bym się tego nie wstydził. Biorę prysznic codziennie i zmieniam bieliznę.
            • Gość: jajcarz Re: Ale od ciebie wali czosnkiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 12:34
              ale czy na nową????
              • Gość: chłop Re: Ale od ciebie wali czosnkiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 14:15
                często nową, ale zawsze czystą !!!!!!
    • dfgfdg Kto sieje wiatr... 09.03.12, 07:49
      ...ten zbiera burzę
      • Gość: Wojtyłka Re: Kto sieje wiatr... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.12, 08:33
        Gdzie to wyczytałeś? W ulubionej książce wrocławskich kiboli pt. "Jak pokochałem Adolfa Hitlera", którą napisał wasz kierownik Romuś Zieliński?
        • Gość: Piotr Re: Kto sieje wiatr... IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 12:45
          Raczej nie w tej książce tylko w Biblii.
          I co teraz odpowiesz mądralo?
      • Gość: boco15 tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.man.tk-internet.pl 09.03.12, 08:50
        tak, tak. Bajki o kobietach winnych tego, ze zostaly zgwalcone, bo sprowokowaly tym, ze pojawily sie obok gwalciciela, jak widac dalej popularne :/
        • dfgfdg Re: tak, tak. Bajki o kobietach... 09.03.12, 09:15
          Gość portalu: boco15 napisał(a):

> tak, tak. Bajki o kobietach winnych tego, ze zostaly zgwalcone, bo sprowokowaly
          > tym, ze pojawily sie obok gwalciciela, jak widac dalej popularne :/

15 w twoim nicku to IQ czy wiek? Bo trzeba byc jednak mocno ograniczonym, zeby niezauwazac klamstw i manipulacji w tej ogolnopolskiej gazetce. Ktos mial po prostu dosyc i postanowil wyrazic swoja dosadna opinie na ten temat. A twoje porownanie jest po prostu bez sensu.
          • Gość: nubo Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.03.12, 09:39
            Po co z nim rozmawiasz. To tępak z wypranym mózgiem.
          • jureek Re: tak, tak. Bajki o kobietach... 09.03.12, 10:18
            dfgfdg napisał:

> 15 w twoim nicku to IQ czy wiek? Bo trzeba byc jednak mocno ograniczonym, zeby
            > niezauwazac klamstw i manipulacji w tej ogolnopolskiej gazetce. Ktos mial po pr
            > ostu dosyc i postanowil wyrazic swoja dosadna opinie na ten temat. A twoje poro
            > wnanie jest po prostu bez sensu.

Aha, wybijanie szyb to wyrażanie opinii.
            Jura
            • Gość: Piotr Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 12:52
              Aha, wybijanie szyb to wyrażanie opinii.
              > Jura
              Tak wybijanie szyb, obrzucanie jajkami, farbami, buczenie, gwizdanie, itp. To jedna z metod wyrażania opini i nastrojów społecznych. Jestem zdiwiony, że tego nie wiesz ponieważ jest to stosowane od wieków i nie tylko w Polsce.
              • jureek Re: tak, tak. Bajki o kobietach... 09.03.12, 13:23
                Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Aha, wybijanie szyb to wyrażanie opinii.
                > > Jura
                > Tak wybijanie szyb, obrzucanie jajkami, farbami, buczenie, gwizdan
                > ie, itp. To jedna z metod wyrażania opini i nastrojów społecznych. Jestem zdiwi
                > ony, że tego nie wiesz ponieważ jest to stosowane od wieków i nie tylko w Polsc
                > e.

Rozumiem, że nie będziesz miał nic przeciwko temu, jeśli ktoś, zamiast tutaj odpowiedzieć na Twój post, wyrazi swą opinię w inny sposób i obrzuci Twoje okna kamieniami.
                Przecież to normalna, przyjęta nie tylko w Polsce forma wyrażania opinii.
                Jura
                • Gość: Piotr Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 14:10
                  Nie udawaj! Normalne w tym znaczeniu, że występuje to zjawisko na tyle często iż można użyć określenia (normalna) jedna z forma wyrażania opini.
                  Ja przedewszystkim nie był bym zadowolony gdybym dostrzegał u siebie brak rzetelnośći i profesionalizmu tym bardziej jeśli mój głos miał by lub mógł by mieć wpływ na kształtowanie nastrojów czy wzbudzania emocji. I gdyby przyszedł ktoś i rzucił we mnie kamieniem, zadał bym sobie pytanie dlaczego? Czym to sprowokowałem ? Oczywiście był bym wściekły, że musze nowe okna wstawiać jak również obawiał bym się powtórki takiego wydarzenia.
          • Gość: krolik Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 10:19
            Zanim zrobisz zasugerujesz komuś brak inteligencji upewnij się, że nie robisz byków na poziomie podstawówki.
            Nie rozumiesz różnicy to spróbuję wyjaśnić prostymi słowami.
            Skończyło się gadanie a zaczyna agresja. Nie wiem czy ten redaktor ma rodzinę - w domu sam pewnie nie mieszka - ale moja żona przejęłaby się, że mogą coś zrobić dzieciom albo jej. Co bym jej powiedział, że kamieniem w szybę to co innego niż w głowę a to, że chcieli pokazać, że wiedzą gdzie mieszkam nie oznacza nic złego?
            I co, koleś ma się wyprowadzić i ukrywać czy dawać wam artykuły do zatwierdzenia?

• dfgfdg Re: tak, tak. Bajki o kobietach... 09.03.12, 11:49
              Gość portalu: krolik napisał(a):

> Zanim zrobisz zasugerujesz komuś brak inteligencji upewnij się, że nie robisz b
              > yków na poziomie podstawówki.
              > Nie rozumiesz różnicy to spróbuję wyjaśnić prostymi słowami.
              > Skończyło się gadanie a zaczyna agresja. Nie wiem czy ten redaktor ma rodzinę -
              > w domu sam pewnie nie mieszka - ale moja żona przejęłaby się, że mogą coś zrob
              > ić dzieciom albo jej. Co bym jej powiedział, że kamieniem w szybę to co innego
              > niż w głowę a to, że chcieli pokazać, że wiedzą gdzie mieszkam nie oznacza nic
              > złego?
              > I co, koleś ma się wyprowadzić i ukrywać czy dawać wam artykuły do zatwierdzeni
              > a?

Po pierwsze jakich "nam". Czy ja gdzieś napisałem, że popieram te ataki? W komentarzu sugeruję tylko, że się im nie dziwię bo akurat GW jest chyba największym medium, które nieustannie prowokuje, kłamie, oczernia i oszukuje ludzi. Ktoś po prostu miał tego dosyć i w ten dosyć mocny sposób wyraził swoją opinię. Poza tym skoro redaktor ma rodzinę to jednak powinien się od czasu do czasu zastanowić czy prowadzenie ciągłych nagonek np. na kibiców ma sens. Nie od dziś wiadomo jaka to grupa, a igranie z ogniem bezpieczne nie jest.

No i druga strona medalu i podwójnej moralności - skąd nagle GW wie gdzie mieszka naczelny skoro od dłuższego czasu są problemy z dostarczeniem mu wezwania do sądu (pracownicy rzekomo nie znają jego adresu).
              • Gość: krolik Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 14:13
                "Wam" czyli tym, którzy uważają, że wiedzą lepiej co kto inny ma pisać w swojej gazecie.
                Masz opinię, że artykuły GW prowokują, kłamią i oczerniają i uznajesz, że wybijanie szyb jest tego konsekwencją bo wiadomo jaką grupą są kibice.
                Ja mam inną opinię. Uważam, że straszenie ludzi w tramwajach czy na ulicach, rozp....e co jakiś czas pociągu nie powinno być tolerowane. To dotyczy też kibiców. Czy dlatego mam opinię mogę teraz coś rozpieprzyć? Może ja też jestem z tych co to wiadomo jacy są i igrać ze mną nie należy.
                Nie znam sprawy z ustalaniem miejsca zamieszkania. Jak dobrze rozumiem sąd ma z tym kłopot i wysłał wezwanie na adres GW a pozwany to naczelny i na jego adres powinno być wezwane. To sąd ma ustalić adres a nie GW jak wynika z Twojego postu. Tak czy inaczej ta ciuciubabka się skończy bo sąd ma możliwość administracyjnego ustalenia adresu i nawet jak tam naczelny nie odbierze wezwania to zostanie to uznane za "skutecznie doręczone".
                • Gość: Piotr Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 14:47
                  kroliku wiesz co myśli babcia z Chrzanowa? Ona po przeczytaniu artykułu w Gazecie Wyborczej jest święcie przekonana, że mój 11 letni syn to BANDYTA, GWAŁCICIEL, NARKOMAN, PRZESTĘPCA, SAMO ZŁO! Mój syn jest Kibicem a oni w tej gazecie babci napisali że kibic to: tak ja wyżej napisałem. A prawda jest taka, że kibic taki nie jest!
                  ROZUMIESZ ?
                  Co tam babcia kroliku Ty sam tak myślisz!
                  • jureek Re: tak, tak. Bajki o kobietach... 09.03.12, 15:04

> kroliku wiesz co myśli babcia z Chrzanowa? Ona po przeczytaniu artykułu w Gazec
                    > ie Wyborczej jest święcie przekonana, że mój 11 letni syn to BANDYTA, GWAŁCICIE
                    > L, NARKOMAN, PRZESTĘPCA, SAMO ZŁO!

To babcia wnuczka nie zna?
                    Jura
                    • Gość: Piotr Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 15:23
                      a krolik zna mojego syna? Twoje pytanie wcale nie jest błyskotliwe ponieważ dobrze wiesz kogo miałem na myśli pisząc babcia zwłaszcza ta z Chrzanowa.
                      JURA? POLSKIE OBOZY KONCENTRACYJNE? Tylko proszę żebym nie musiał wam tłumaczyć dlaczego zapytałem o polskie obozy koncentracyjne. Nie róbcie z siebie ludzi nic niewiedzacych.
                      • jureek Re: tak, tak. Bajki o kobietach... 09.03.12, 15:44

> a krolik zna mojego syna?

A pisał coś o Twoim synu? Nie zauważyłem.

> Twoje pytanie wcale nie jest błyskotliwe ponieważ dob
                        > rze wiesz kogo miałem na myśli pisząc babcia zwłaszcza ta z Chrzanowa.

Nie wiem, kogo miałeś na myśli pisząc o babci, zwłaszcza z Chrzanowa.

> JURA? POLSKIE OBOZY KONCENTRACYJNE? Tylko proszę żebym nie musiał wam tłumacz
                        > yć dlaczego zapytałem o polskie obozy koncentracyjne. Nie róbcie z siebie ludzi
                        > nic niewiedzacych.

Nie wiem, co termin polskie obozy koncentracyjne miałby mieć wspólnego z wybijaniem szyb, czy rzucaniem jajami. Czasami pojawia się taki termin w prasie zagranicznej i wtedy polskie władze i media (także Gazeta Wyborcza) protestują i słusznie protestują.
                        Jura
                        • Gość: Piotr Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 16:09
                          JURA już taki byłem podniecony, że rozmawiam z inteligentem a teraz wszystko mi opadło.
                          Moje pytanie czy królik zna mojego syna miało na celu uswiadomieni takiemu jak ty że przecież nie zna a łączy go z gwałtami i innym syfem. Mój syn jest Kibicem!
                          Nastepnie zadałem ci pytanie czy prawdą jest to że istniały polskie obozy koncentracyjne. pytanie to zadałem ci po to aby pokazac na przykładzie jaki jest mechanizm manipulacji prawdą. Odpowiedziałeś mi to co wiem, że nie było takich obozów i że pisanie o tym w taki sposób jest kłamstwem. Napisałeś ze słusznie się przeciw temu kłamstwu wystepuje. I ty chcesz mi wmówić ze nie zrozumiałes dlaczego ja podałem przykład manipulacji w prasie zagranicznej?:) Jeszce prosiłem abym nie musiał wam tego tłumaczyć. Brawo panowie, jestem pod wrazeniem. Czy coś jeszce mam ci wytłumaczyć ?:)
                          • jureek Re: tak, tak. Bajki o kobietach... 09.03.12, 16:18

> Czy coś jeszce mam ci wytłumaczyć ?:)

Owszem, zapomniałeś o tym Chrzanowie.
                            Jura

• Gość: krolik Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 15:33
                    Ci w szalikach Śląska co rzucili we mnie butelką to musieli być prowokatorzy z GW bo - jak piszesz - Kibic taki nie jest. Jak ma się Twoja wiara w Kibica do tego co pisałeś wcześniej, że wiadomo co to za grupa i lepiej z ogniem nie igrać?
                    Chuligańskie zachowania trzeba karać i potępiać. Taką mam opinię. Mogę czy to już igranie z ogniem?
                    • Gość: Piotr Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 15:54
                      Pogrążasz się. Ja nie napisałem że wiadomo co to za grupa i lepiej z ogniem nie igrać. Sprawdź dokładnie kto to napisał nastepnie rzetelnie to popraw. Piszesz Nam tutaj dokładnie w stylu GW : Ci w szalikach Ślaska co rzucili we mnie butelką. Ironizujesz że to byli prowokatorzy z GW a sam jesteś prowokatorem! Nic nie wiesz o Kibicach ale za to duzo wiesz o osobach zachowujacych sie niewłaściwie. Kłamiesz mi tutaj piszac że to są Kibice. Tych osób jest mniejszość tych co niby rzucili w Ciebie. Jest ich mniejszosc Ty Nam wmawiasz że wiekszośc bo KIBICE PISZESZ. Dlaczego Nie piszecie o akcjach kibicowskich o tym co robia dla innych. Wy piszecie również o Polsce źle. I oczywiscie na swiecie jest ZŁO ale też jest DOBRO a w GW wszystko co bliskie Polsce jest ukazane jako złe. To ma być ta wasza prawda? Wy niby jesteście dobrzy bo w was rzucaja a Ci którzy rzucają sa ŹLI. Co to za ocena? Wy jesteście beee bo kłamiecie a tamci sa beeee bo np rzucają. Wy chyba już nie bedziecie cacy a Kibice cacy zawsze byli są i będą.
                      • Gość: krolik Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 16:36
                        Załapałem chyba Twój tok rozumowania. Kibic honorowo dopinguje i nie chuligani. A kibol to co innego. Jak mi jeszcze kiedyś po meczu z buta roz...ą lusterko w aucie to już będę wiedział, że to nie Kibice tylko kibole. Szkoda, że te same szaliki noszą bo ciężko mi rozróżnić. Nie twierdzę, że wiem która grupa jest liczniejsza. Fajnie, że Kibice potrafią coś dobrego zrobić. Ale mniejszość wystawia świadectwo wszystkim. Z perspektywy człowieka z poza środowiska to wygląda jak zachowanie gościa co najpierw żonie wp....l spuści a potem kupi kwiaty i przeprosi.
                        Piszę co myślę i nie pisz do mnie "Wy". Uważam się za patriotę chociaż nie wiem co to ma do rzeczy.
                • dfgfdg Re: tak, tak. Bajki o kobietach... 09.03.12, 15:19
                  > "Wam" czyli tym, którzy uważają, że wiedzą lepiej co kto inny ma pisać w swojej
                  > gazecie.

Nikt tutaj niczego takiego nie napisał.

> Masz opinię, że artykuły GW prowokują, kłamią i oczerniają i uznajesz, że wybij
                  > anie szyb jest tego konsekwencją bo wiadomo jaką grupą są kibice.

Też nie napisałem czegoś takiego. Napisałem, że kibice to jedna z grup której naraża się GW, ale równie dobrze są nimi obywatele Wrocławia, którym nie podobają się obecne rządy. W końcu GW to tuba propagandowa UM.

> Ja mam inną opinię. Uważam, że straszenie ludzi w tramwajach czy na ulicach, ro
                  > zp....e co jakiś czas pociągu nie powinno być tolerowane. To dotyczy też kibicó
                  > w. Czy dlatego mam opinię mogę teraz coś rozpieprzyć? Może ja też jestem z tych
                  > co to wiadomo jacy są i igrać ze mną nie należy.

No i widzisz sam dałeś się nabrać w manipulacje GW. Napisz coś o tym straszeniu w tramwajach czy rozwalaniu pociągu. Widziałeś to osobiście? Czy przeczytałeś o tym w GW? A skoro coś takiego widziałeś to czemu nie zareagowałeś skoro taki z ciebie chojrak?
                  • jureek Re: tak, tak. Bajki o kobietach... 09.03.12, 15:37
                    dfgfdg napisał:

> No i widzisz sam dałeś się nabrać w manipulacje GW. Napisz coś o tym straszeniu
                    > w tramwajach czy rozwalaniu pociągu. Widziałeś to osobiście?

O zachowaniu w pociągu czytałem wypowiedzi fanów Śląska na ich forum. Te wypowiedzi też są niewiarygodne?
                    Jura
                  • Gość: krolik Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 16:09
                    No tak, nie pomyślałem, że to kierowcy zdenerwowani złym stanem dróg wybili szyby. Tylko czemu w GW a nie w ratuszu? Ach tak, tuba propagandowa. Sprytni kierowcy uderzyli w słaby punkt reżimu.
                    Ja za stary koń jestem i długo mieszkałem na Pereca i nie raz widziałem kibiców w drodze na i z Oporowskiej. A GW kupiłem ostatnio z 10 lat temu więc mi nie pisz jaka to ze mnie ofiara propagandy.
                    Chojrak ze mnie ale nie idiota. Nie lubię chamstwa i bezsensownego niszczenia otoczenia.
            • Gość: Piotr Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 12:58
              Dlaczego Ty uważasz, że słowo jest czymś mniej szkodliwym od kamienia?
              On ma prawo robić co chce niby. Tylko czy akurat tutaj?
              Co Ty krolik nie wiesz czym są media i co kształtują?
              • Gość: krolik Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 14:32
                Tak, wiem czym są media. Wiem też, że można walczyć o swoje racje słowem. Ale jak się zaczyna rozpierducha to rozmowa się kończy.
                Palenie rac, wspólne krzyczenie o miłości do swoich ukochanych klubów jest OK jak odbywa się na stadionie bo mogę tam nie chodzić i tego nie oglądać.
                Maczety i kamienie to sposób na dochodzenie swoich racji wybierany przez plemiona Rwandy, Sudanu, Śląska, Wisły. Mamy XXI w. - zachęcam kibiców do zejścia z drzew.
            • Gość: krolik Re: tak, tak. Bajki o kobietach... IP: *.hsi6.kabel-badenwuerttemberg.de 13.03.12, 14:08
              to,ze nie jeden redaktor wie gdzie mieszkamy , to wiem- widzialam nawet takie zdjecie latajaced do mojego mieszkania gdzie pare dziurek w szafie zatkalam po prostu papierem toaletowym ze wzgledu na drapiace polituje szawfy warunki gazowe wlatujace do mojego przedpokoju i cierpialo z tego powodu jakby to to cos bolalo.To zdjecie gadalo , ze nie ma juz przejscia - czyli do mnie do kuchni w moje zeby czy kolana i szybko sie jakby odwirowalo a wizerunek tego diabelskiego redaktora mam do dzisiaj w pamieci - z gazety robotniczej chyba we Wroclawiu,chodzil za mna nawet w niemczech osobisci ten sam z wygladu a o co tu chodzi panie i panowie redaktorzy i wlasciciele gazet ten wasz koles zmarl tej samej nocy -a byla to godzina okolo 3 nad ranem przez wasze glosne nadawanie moich mysli nie moglam spac, szybkie polaczenia internetowe maja przewaznie tylko radio i telewizja ,jeszcze szybsze bo cybernetyczno cyfrowe.Podobno kazdy czlowiek ma swoje cyfry /ta sa cyfry nie piny/ , kazdego mozna miec z pamieci w kazdym miejscu i o kazdej godzinie.Ja to znam 24 godz.na dobe juz 22 lata i o co tu w moim przypadku chodzi , moze mi powiecie.
          • Gość: boco15 dokladnie jak gwalciciele... IP: *.man.tk-internet.pl 09.03.12, 10:26
            Maja dosyc deprawacji na ulicach, dlatego "postanowi(aja) wyrazic swoja dosadna opinie na ten temat" :0 Logika taka sama jak ataki na domy redaktorow. Obie rownie krotkowzroczne i idiotyczne.

Stalinizmu moralnego wam sie zachcialo. Jak ktos sie wam nie podoba, to pod samosad (?).

Przemoc ma uzasadnienie wylacznie w samoobronie. Manipulacje GW nie maja tu nic do rzeczy. Bandytom tez nie o to chodzilo, bo jakos nie widac atakow na media ktore manipuluja o wiele bardziej niz GW.
            • trombozuh Re: dokladnie jak gwalciciele... 09.03.12, 12:35
              Wymień media, które manipulują bardziej niż GW. Bo ja nie znam.
              Tylko nie myl kłamstw z manipulacją. Zgadza się - Rydzyk mija się z prawdą bardziej niż GW, ale to nie to samo co manipulacja.
              • Gość: boco15 klamstwo jest narzedziem manipulacji IP: *.man.tk-internet.pl 09.03.12, 12:49
                Jednym z najpowszechniejszych. Wiec odpowiedziales na swoje pytanie (nie chce mi sie teraz rozszerzac Twojej listy)
                • Gość: boco15 Re: klamstwo jest narzedziem manipulacji IP: *.man.tk-internet.pl 09.03.12, 12:54
                  ps. akurat nawet nie mialem na mysli mediow rydzyka, a bardziej Gazety Polskie, Frondy i niezalezne. Ale to w sumie niewazne
            • Gość: Piotr Re: dokladnie jak gwalciciele... IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 13:03
              Ty w niemczech sklep pod nazwa BREVIK obrzucano farbą. I teraz co mamy ? Obrzucenie farbami sklepu dla ,,narodowców,, jest pokazywane w tonie słusznej sprawy, a obrzucenie jajkami pewnego domu jest ukazane jako coś złego. Dlaczego mozna zaprotestować przeciw nazizmowi a nie można przeciw kłamstwu?
              • Gość: boco15 Re: dokladnie jak gwalciciele... IP: *.man.tk-internet.pl 09.03.12, 13:24
                > Ty w niemczech sklep pod nazwa BREVIK obrzucano farbą. I teraz co mamy ? Obrzuc
                > enie farbami sklepu dla ,,narodowców,, jest pokazywane w tonie słusznej sprawy,

Kto tak pokazuje (nie ja)?! Jak ktos mysli jak mu kaza media, to juz jego problem i moze mi byc go co najwyzej zal. Tyle ze moim skromnym zdaniem, ten problem dotyczy bardziej czytelnikow Gazety Polskiej, niz Wyborczej
                • Gość: Piotr Re: dokladnie jak gwalciciele... IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 14:31
                  Ja nie pisze, że Ty ukazujesz. Media ukazują to w taki sposób, tak jest to kształtowane. GW też kształtuje rzeczywistość którą opisuje w swoich artykułach. Sprawa jest jedna a napisać o niej można na wiele sposobów, jednocześnie kształtując okresloną świadomość. Jaką się chce świadomość. Ja nie wierzę, że ktoś tego nie rozumie że po prostu tego nie czuje. Bo skoro nie to nie jest człowiekiem. Nie powwinno się tak ignorować tego co nas otacza bo to działanie destrukcyjne. I nie ma tutaj znaczenia to, że mamy do wyboru inne media inne książki ponieważ nie każdy ma dostęp do wiedzy (niestety) nie każdy chce, mozliwe że nie umie dotrzeć do wiedzy oraz prawdy. Kiedyś nie było gazet ale były kazania w kosciołach. Kiedyś byli tacy którzy umieli czytać i tacy którzy tylko słuchali. Mineło setki lat a schemat pozostał.
    • qazokm Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r... 09.03.12, 08:02
      To powinno dać wam troche do myślenia, bo jak jest skutek, to musi być i przyczyna. No co też ludziom sie w tej Wyborczej nie podoba? Moze jest za droga?
    • stach.pl Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r... 09.03.12, 08:52
      A jak z nakładem GW - cały czas wzrasta? A może Polacy poznali się na GW i już propaganda nie działa ?
    • bartekjamajka zacznijcie pisac prawde 09.03.12, 08:53
      zacznijcie pisac prawde, bo do tej pory sie z nia rozmijacie ... pewnie kogos to zaczlo wk..
      • Gość: Mumin Re: zacznijcie pisac prawde IP: 195.85.249.* 09.03.12, 09:35
        A ty wierzysz w prawdę "Rzepy", Radia m i "Gazety Polskiej"? nie przejmuj sie, podobno we wczesnym stadium to się daje leczyć.
        • trombozuh Re: zacznijcie pisac prawde 09.03.12, 12:12
          Człowieku, uważasz że na świecie są tylko dwa kolory? Że albo prawda jest tu, albo tam? Nie przyszło ci do głowy, debilu, że kłamią i jedni i drudzy?
      • Gość: Jarek Tuba prasowa Dutkiewicza !!! IP: 79.139.99.* 09.03.12, 11:22
        Nie wiem czy śmiać się czy płakać !!!
        A może to chodzi że Sawka ostro przeleciał się w niedawnym artykule po Policji ?? Uważam że ten artykuł był dobry ale może komuś nadepnął na odcisk ???
    • map4 Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na 09.03.12, 08:59
      Atak na redakcję i atak na dom redaktora naczelnego to jednak dwa różne zdarzenia. Dwa razy użyto kamieni, a za trzecim razem jajek.

Redaktor "jaha" łączy te dwa zdarzenia nie podając jednak żadnego powodu, aby je ze sobą łączyć, poza bliskością w czasie. Czy na skorupkach i kamieniach znaleziono odciski palców albo DNA sprawcy ? Czy ślady te są we wszystkich tych trzech przypadkach jednakowe ? Dlaczego o ataku na dom rednacza informuje policję redakcja, a nie sam poszkodowany ?
      • jureek Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na 09.03.12, 10:26
        map4 napisał:

> Atak na redakcję i atak na dom redaktora naczelnego to jednak dwa różne zdarzen
        > ia. Dwa razy użyto kamieni, a za trzecim razem jajek.

Nawet Ty mapie nie masz słowa potępienia dla takich działań?
        Jura
        • map4 Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na 09.03.12, 17:03
          jureek napisał:

> Nawet Ty mapie nie masz słowa potępienia dla takich działań?

Rozróżnijmy dwie sprawy: atak kamieniami na redakcję i atak jajkami na dom pracownika Agory.
          Obydwa zdarzenia są godne potępienia, ale nie widzę powodu, żeby je ze sobą wiązać. Jeszcze nie. I o tym pisałem.
          • embriao Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na 12.03.12, 12:59
            Za dużo wymagasz od Harłukowicza.
    • wojtas71 Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r... 09.03.12, 09:07
      nie powiem zeby mnie to smucilo, wy tubo propagandowa dutkiewicza i calej ferajny!
    • rwaku No cóż, uważają was za... 09.03.12, 09:28
      gazetę koszerną, a koszerność nie w modzie!
      • Gość: Jo wim PIenkna Po9lska caua IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.12, 09:35
        ta, Polska to taka tolerancyjna, otwarta na innych, pełna miłości, przygarniająca sieroty kraina nad Wisełką. Ludzie tu żyjący, to przykład dla zepsutego już świata, jak kochać innych.....

A Holandia, to..... kraina wiatraków

• Gość: Mumin Re: No cóż, uważają was za... IP: 195.85.249.* 09.03.12, 09:37
        Ciebie uważam za idiotę, a to też niemodne. Nie wybił ci ktoś szyb ostatnio?
        • Gość: nubo Re: No cóż, uważają was za... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.03.12, 09:42
          Siad.
      • hrabiaa Re: No cóż, uważają was za... 09.03.12, 09:45
        rwaku napisał:

> gazetę koszerną, a koszerność nie w modzie!

Idę w zakład, żeś nordyk od 5 pokoleń......
        • Gość: rwaku Re: No cóż, uważają was za... IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 17:26
          Pudło, od zaaawsze!!!
    • knock.out.4 To ten sam red naczelny o którym pisał Ziemkiewicz 09.03.12, 09:54
      że nawet pracownicy redakcji nie znali jego adresu zamieszkania, w odpowiedzi na wezwanie sądu?
      • Gość: Jonasz Jak w Europie IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.12, 09:58
        Holandia: hakerzy atakują polonijne portale, płoną polskie samochody. Rząd nie potępił Wildersa

W Holandii też jest "ciekawie"..... tam nas lubią!
        • Gość: wooky Re: Jak w Europie IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 10:23
          Już mossad się tym zajmie...oni dbają o swoich a już o rabina Szechtera w szczególności . W końcu takiego ambasadora nie mają nigdzie na świecie
          • trombozuh Re: Jak w Europie 09.03.12, 12:40
            Tu się mylisz. Mossad i w ogóle władze Izraela niespecjalnie lubią czerwonych, nawet jeśli są Żydami. Do tego stopnia, że niejaki Marek Edelmann, wg michnikowej propagandy 'dowódca powstania w getcie' nie był wcale w Izraelu mile widziany. Bo nie był on wcale dowódcą powstania, tylko dowodził niewielką czerwoną frakcją.
            • myslacyszaryczlowiek1 Re: Jak w Europie 09.03.12, 13:05
              Edelmana nie lubią bo obnażył jak to było naprawdę. Policja żydowska i starszyzna współpracowała z Niemcami. Żydzi sami siebie pilnowali, bo pilnujący liczyli na względy u Niemców. A bogaci liczyli, że się wykupią.
    • jureek Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na 09.03.12, 10:24
      Samo wybicie szyb to mały pikuś (bo zawsze jakiś debil może się zdarzyć) w porównaniu do powszechnie wyrażanej w tym wątku akceptacji dla takich działań.
      Do czego nas to akceptowanie przemocy doprowadzi? Do palenia książek? Do "wyrażania poglądów" poprzez pobicie inaczej myślących? Ludzie, opamiętajcie się!
      Jura
      • Gość: biba Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: 109.169.37.* 09.03.12, 12:54
        a ty jureek jesteś pewien, że jesteś zdrowy ?
    • Gość: mmm Typowe porachunki mafijne IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 10:28
      Gangsterzy w Wyborczej musieli wejść komuś w drogę.
    • swan_ganz siejecie nienawiść to teraz zbieracie zniwo... 09.03.12, 10:33
      nie rozumiem wiec waszego redakcyjnego zdziwienia... Spodziewaliście się kwiatów od swoich czytelników?
      • Gość: alili Re: siejecie nienawiść to teraz zbieracie zniwo.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 12:05
        swan_ganz napisał:
        > nie rozumiem wiec waszego redakcyjnego zdziwienia... Spodziewaliście się kwiató
        > w od swoich czytelników?

Czytelnicy nie oceniają dając kwiaty lub rzucając kamieniami.
        Czytelnicy głosują kupując gazetę, a komentują pisząc listy lub na zamieszczając swoje opinie na portalu.

Kamieniami rzucają ci, którzy nie potrafią się wypowiedzieć, nie mają takiej szansy (jak było za komuny) lub są tylko chuliganami.
        • trombozuh Re: siejecie nienawiść to teraz zbieracie zniwo.. 09.03.12, 12:15
          A jaką masz obecnie szansę aby się wypowiedzieć? Masz do wyboru albo zidiociałych katolickich oszołomów z jednej strony, albo bezczelnych post-komunistycznych złodziei z drugiej. Jedni i drudzy kłamią na potęgę, ale ramię w ramię okradają Polskę i solidarnie nie dopuszczają do koryta nikogo spoza tego kręgu. Nazywa się to czerwono-czarna mafia, i stabilnie rządzi to nami od ponad 20 lat. To dlatego w kółko mamy w TV te same mordy.
          • sverir Re: siejecie nienawiść to teraz zbieracie zniwo.. 09.03.12, 13:19
            Ale zauważyłeś, że napisałeś to na forum? Jak widać możliwość wypowiedzi jest, nawet jeżeli nie trawisz portalu, na którym tak aktywnie się bawisz:)
    • witoldsadyba Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r... 09.03.12, 11:21
      Hańba. Takie zachowanie hańbi nas wszystkich. Tak czuję jakby to były moje drzwi i okna, i mój dom zaatakowany. To może być równia pochyła - jak zaczniemy rzucać kamieniami to niczyj dom nie bedzie bezpieczny. Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla takiego zachowania; żadne brednie typu "bo koszerna". "slowo kamieniem wraca" itp. Jak sam dostaniesz kamieniem w glowe to zrozumiesz jakie to idiotyzmy.
    • disloyall Nie siej wiatru nie zbierzesz burzy 09.03.12, 12:04
      Nie siej wiatru nie zbierzesz burzy

Nie judz na slabszych - bo sprawiedliwosc JEST na swiecie

Nie opluwaj starszych, szanuj swoja historie, szanuj wspolobywateli,

Szanuj Polske

Trzymajcie sie tego - bedziecie szanowani.
    • trombozuh Dolnośląska GW przebija w porywach G. Robotniczą 09.03.12, 12:10
      Bezczelna wręcz służalczość wobec władzy, klaka w najgorszym wydaniu. Nie dziwię się, że ktoś w końcu się wkurzył.
    • Gość: Piotr Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 12:25
      Jeszce było o tym że Kibice pewnego Klubu to handlarze i przemytnicy narkotyków, narkomani, przestepcy i bandyci.
    • Gość: Piotr Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 12:38
      Ja im tak ufam: ...oni sami sobie te głazy powrzucali i sami sobie jajkami dom oblepili po to aby jeszce bardziej zamęcić, zdezinformować. Zrobili to po to aby wytworzyć w kimś wrazenie że są biednymi ofiarami. Dlatego nie ma ani słowa o monitoringu.
      (Monitoring z ulic na stadion Rafał przeniósł:) ponieważ tam na bramkach zabrakło.)
      • Gość: biba Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: 109.169.37.* 09.03.12, 13:01
        dokładnie. były już rzekome "listy do Redakcji" słane przez osoby nie potrafiące kupić biletu na pociąg, robiące zadymę w jakiejś kontrowersyjnej sprawie czy z kryptoreklamą sklepów i instytucji, w których autentyczność mało kto wierzył. pomysł się przejadł, to zaczynają się artykuły o kamieniach i jajkach rzucanych w okna redakcji i naczelnego. i zobaczcie, jakie jest zainteresowanie tematem (choćby po liczbie komentarzy czy ocen artykułu). co będzie następne ? upozorowany atak bandytów na red. Sawkę czy pożar budynku redakcji, ktorego nikt na żywo nie widział ? czy ktoś jeszcze wierzy w brednie tej gazety ?
    • grajag Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r... 09.03.12, 12:52
      Prawicowa, PiSowska HOŁOTA!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka