Dodaj do ulubionych

Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na r...

• Gość: juk Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 13:27
      Atak słuszny, jednak metoda nie do końca. Następnym razem proponuję połączyć dwa w jednym i ograniczyć sie do obrzucania jajami okien redakcji. Można też pisać hasła z brzydkimi wrazami na murach, np. "Komuchy z GW kłamią" itp. A także zorganizowac społeczną akcję protestu przeciwko okłamywaniu społeczeńśtwa, np. akcję wysyłania kartek z "pozdrowieniami" czy różnych innych "gadżetów" na adres redakcji GW. Gazetowcy powinni mieć świadomość, że nie całe społeczeństwo akceptuje postępowanie prostyto-dziennikarzy.
      • hrabiaa Jak podają źródła 09.03.12, 13:35

Gość portalu: juk napisał(a):

> Atak słuszny, jednak metoda nie do końca. Następnym razem proponuję połączyć dw
        > a w jednym i ograniczyć sie do obrzucania jajami okien redakcji. Można też pisa
        > ć hasła z brzydkimi wrazami na murach, np. "Komuchy z GW kłamią" itp. A także z
        > organizowac społeczną akcję protestu przeciwko okłamywaniu społeczeńśtwa, np. a
        > kcję wysyłania kartek z "pozdrowieniami" czy różnych innych "gadżetów" na adres
        > redakcji GW. Gazetowcy powinni mieć świadomość, że nie całe społeczeństwo akce
        > ptuje postępowanie prostyto-dziennikarzy.

Jak podaje nonsensopedia.wikia.com/wiki/Polak

Ulubionym zajęciem Polaka jest walka z przeważającymi siłami wroga, przeważnie w serii bezsensownych zrywów patriotycznych oraz stanie godzinami w urzędach na wzór Zakładu Upośledzonych Sierot. Ostatnio coraz popularniejszymi rozrywkami stają się emigracja i antagonizmy polityczne. Polak łatwo chwyta za szablę, choćby naprzeciwko niemu zmierzał batalion czołgów. Statystyczny Polak zamiast działać, woli się modlić, ale jeszcze chętniej kłócić się z kimś o to, kto miał dane działanie wykonać. Narzekanie jest istotną częścią w życiu Polaków. Gdy ów Polak budzi się, od razu zaczyna narzekanie się, że już nie śpi. Gdy wstanie, narzeka, że nie siedzi. I tak się zaczyna jego dzień..

Jeżeli ktoś cię uderzy, zabij go, po czym nadstaw drugi policzek.
        Musisz powtarzać, że jesteś tolerancyjny.
        Jeżeli jesteś naprawdę tolerancyjny, to jesteś pedałem.
        Nie możesz być pedałem.
        Twoja mowa musi być jak świst miecza.
        Powinieneś przeczytać Dziady, Krzyżaków i Kamienie na szaniec.
        Musisz narzekać na zagranicznych turystów.
        Umiesz jeździć konno i korzystać z miecza.
        Serio.
        Jesteś potencjalnie najlepszym żołnierzem na świecie.
        Dobrze byłoby, gdybyś pracował fizycznie. Praca umysłowa jest podejrzana i zarezerwowana głównie dla Żydów.
        Mimo niskich dochodów, musisz szastać pieniędzmi, aby pokazać znajomym, że stać cię na wszystko – „zastaw się, a postaw się!”.
        Każdy, kto zarabia więcej od ciebie, jest złodziejem.
        Jeśli nie lubisz kawioru, a stać cię na niego, to i tak powinieneś go jeść i podkreślać jaki jest pyszny.
        Musisz mieć konto na naszej klasie. Na Fejzbuku też. I na każdym portalu, który jest w danym miesiącu na czasie.
        Zawsze bij brawo podczas lądowania samolotu.
        Musisz przeklinać.
        Kurwa nie jest przekleństwem, to spacja.

No, to jest fajnie w tej Polszcze!
        • Gość: Szechterówka Re: Jak podają źródła IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 19:19
          Prawdziwe źródło: szechteriada.org
          • Gość: Jonasz Re: Jak podają źródła IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.12, 19:56
            Gość portalu: Szechterówka napisał(a):

> Prawdziwe źródło: szechteriada.org

Wg nonsensopedii
            Przeciętny Polak, któremu zadano pytanie „Co w trawie piszczy?” :

0:13 słychać strzały.
    • Gość: jaha Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.hsi6.kabel-badenwuerttemberg.de 09.03.12, 14:30
      dobrze zrobili , ja tez nie jestem za polityka na mnie i na mojej rodziny a to gazeta politykow,osoby madialne to mordercy oplacani przez politykow licza nawet rozmowy na mysli z nami na godziny zegarowe - ktory nazbieral ich wiecej ten polityk wygrywa-nie musisz chodzic do urny ale do roznych lekarzy tak ciebie namolnie atakuja nawet w domu a z podagry pudrowej trudno sie wyleczyc - powiekszy kosci, nawet kolanowe - pudere leci z kominow wentylacyjnych a pieniadze z kad i od kogo na te dolegliwosci wyborcze!
      • Gość: Helmut Mein Gott IP: *.wroclaw.mm.pl 12.03.12, 16:23
        Autor: Gość: jaha IP: *.hsi6.kabel-badenwuerttemberg.de 09.03.12, 14:30

dobrze zrobili , ja tez nie jestem za polityka na mnie i na mojej rodziny a to gazeta politykow,osoby madialne to mordercy oplacani przez politykow licza nawet rozmowy na mysli z nami na godziny zegarowe - ktory nazbieral ich wiecej ten polityk wygrywa-nie musisz chodzic do urny ale do roznych lekarzy tak ciebie namolnie atakuja nawet w domu a z podagry pudrowej trudno sie wyleczyc - powiekszy kosci, nawet kolanowe - pudere leci z kominow wentylacyjnych a pieniadze z kad i od kogo na te dolegliwosci wyborcze!

Mein Gott ! In welcher Sprache schreibst du ?
    • Gość: b Re: Wybite szyby, dom obrzucony jajkami. Ataki na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 14:37
      I tak za pomocą kilku jajek zrobiono z chama i prostaka bohatera.
    • Gość: DW O!!! jaki wspaniały news IP: *.217.146.194.generacja.pl 17.03.12, 12:36
      Nie dość, że piękna pogoda, to jeszcze takie fajne wiadomośći.
      Jak widać, społeczeństwo ma swoje zdanie na temat tej zakłamanej, antypolskiej, lewackiej gazeciny i jej redaktorka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka