Dodaj do ulubionych

Cafe Planet - fatalna obsługa

IP: *.magma / *.magma-net.pl 15.06.04, 23:30
Odwiedziłem Cafe Planet na Rynku, polecił mi ten lokal kolega i strasznie się
naciąłem. Barmanka niemiła i w dodatku szklanki niedomyte. Ogólnie
nieprzyjemnego wrażenia nie zatuszowała nawet dobra kawa...
Obserwuj wątek
    • Gość: Laura Re: Cafe Planet - fatalna obsługa IP: *.magma / *.magma-net.pl 20.06.04, 17:52
      Faktycznie obsługa fatalna, ciekawa jestem czy natknęliśmy się na tę samą
      barmankę... Pewnie tak skoro tez masz takie nieprzyjemne wrażenie po pobycie w
      tym miejscu. Ciekawe kiedy do właścicieli takich knajpek dotrze, że nie
      wystarczy tylko ładny wygląd lokalu?
      • Gość: inga Re: Cafe Planet - fatalna obsługa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 18:31
        zgadzam sie, po 22 nie podaja juz kawy mrozonej.beznadzieja! obsmialam ich
        • Gość: głowy polecą Re: Cafe Planet - fatalna obsługa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.04, 18:07
          Będzie lepiej duuuuuuuuże zmiany !!!!!!!!!!!

TO PEWNE
          • Gość: Ala1975 Re: Cafe Planet - fatalna obsługa IP: *.magma / *.magma-net.pl 18.08.04, 00:38
            Ciekawa jestem czy faktycznie będą jakieś zmiany, bo chętnie chodziłam do Cafe
            Planet, ale miałam nieprzyjemną sytuację z barmanką, obraziła mnie, kierownik
            (taki "gładki" brunecik) poproszony o interwencję zachował się tylko nieco
            mniej chamsko niż ta panna. Poważnie wątpię...
            • Gość: delf Re: Cafe Planet - fatalna obsługa IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.09.04, 21:25
              polecam coffee inn w empiku:)
            • elisabeth20 Re: Cafe Planet - fatalna obsługa 10.11.04, 12:07
              a,to witam w klubie-ja tam tez zawsze mialam wrazenie ze osoby zza baru sa tam
              tylko przypadkiem w drodze na dwor krolewski:-)tzn.zachowuja sie delikatnie
              mowiac z nonszalancja i zblazowaniem wlasciwym osobom szlachetnie urodzonym-
              zaiste zabawna kombinacja-barman o ambicjach ksiecia.
              • Gość: Witek Re: Cafe Planet - fatalna obsługa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:57
                Zupełnie się zgadzam, buraki nie obsługa
                • Gość: ja Re: Cafe Planet - fatalna obsługa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.01.05, 19:03
                  Spadajcie - Dominik jest spoko - i zagada i fjnego drinka zaproponuje. Ale to w
                  porach wieczorowych :) Kawki tam nie chadzam pijac bo "Pozegnanie z Afryką"
                  jest bardziej właściwym "kawowym" miejscem
    • bez_mapy Re: Cafe Planet - fatalna obsługa 08.01.05, 20:34
      Dziwne, bo jakoś ja zostałam tam dobrze i z uprzejmością obsłużona. Ale przeciez
      zrzędliwym burakom nigdy nic nie pasuje. Na miejscu tej barmanki wylałabym wam
      tą kawę na głowę. Jak wam nie pasi, to tam nie chodźcie - nikt na pewno nie
      będzie za wami tęsknił.
      • Gość: wojtek Re: Cafe Planet - fatalna obsługa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:06
        Ja rowniez polecam Coffee Inn w empiku, sympatycznie i smacznie, ogromne kawy,
        ksiazki i gazety czego wiecej trzeba.
      • wildorchid Re: Cafe Planet - fatalna obsługa 26.01.05, 18:22
        idz ty debilu.jak ludzie zostawiaja kase to podawajki zza baru maja z
        usmiechnietym pyskiem ich obsluzyc.i basta.
        a tak pozatym to pewnie jakis niedorozwoj z cafe stuka z kompa bo juz nie
        wyrobil tych komentarzy.
        • wildorchid Re: Cafe Planet - fatalna obsługa 26.01.05, 18:23
          post jest to tego tłuczka bez mapy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka