Gość: zabol IP: *.nzs.pwr.wroc.pl 11.03.02, 20:10 chciałem Was spytać czy to prawda że ww most grozi zawaleniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pulp Re: MOST POKOJU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:34 Groziło mu zalwalenie i dlatego wycofano z niego tramwaje. Teraz jest ok. Ale już niedługo będą go remontować więc bez obaw... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dari Re: MOST POKOJU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 00:55 zabol napisał: > chciałem Was spytać czy to prawda że ww most grozi zawaleniem? Ależ to plotki i bzdury wierutne! Dari p.s. Ale jeżdżę tylko Grunwaldzkim lub Warszawskim ;) A tak serio - część tramwajowa mostu Pokoju jest ponoć innym mostem i jej grozi zawalenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coven Re: MOST POKOJU IP: *.id.pl 12.03.02, 14:13 Gość portalu: Dari napisał(a): > A tak serio - część tramwajowa mostu Pokoju jest ponoć innym mostem > i jej grozi zawalenie. Ściślej są dwa mosty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaki Re: MOST POKOJU IP: *.magma-net.pl 12.03.02, 16:48 Pulp, niedługo to znaczy kiedy??? Strasznie mnie denerwuje nowa wymyślona trasa dla autobusów 146 i 145, która wiedzie właśnie przez ten most (w zastępstwie tramwajów), więc chętnie bym się dowiedział, kiedy będę mógł jeździć jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulp Re: MOST POKOJU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 17:24 Przebudowa ul. Wyszyńskiego /z remontem Mostu Pokoju/ lata koszty ogółem w tym miasto 2003-2004 32 500 32 500 To cytat z Wieloletniego Planu Inwestycyjnego dla Wrocławia ( wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=245844&dzial=wrw010106 ). Także remont nie zacznie się wcześniej jak za rok. PZDR Don Pulpos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coven Re: MOST POKOJU IP: *.id.pl 27.03.02, 20:42 Gość portalu: pulp napisał(a): > Przebudowa ul. Wyszyńskiego /z remontem Mostu Pokoju/ > lata koszty ogółem w tym miasto > 2003-2004 32 500 32 500 Takie plany to były początkowo, zanim się zaczął sypać. Ostatnio była mowa o lecie 2002, ale to jeszcze od budżetu zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: MOST POKOJU 12.03.02, 21:29 jakieś 15 lat temu śniło mi się, że idę przez ten most a on się rozpada i ja spadam do Odry. PS. dawno noga moja na moście pokoju nie stanęła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: MOST POKOJU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 19:33 tak, tak ;-( ul. Kamienskiego (zamknieta i rozkopywana od 2 lat prawie) podobno tez sie rozpadla i autobus zsunal sie do rowu... juz tamtedy nie jezdzi Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: MOST POKOJU 28.03.02, 20:35 > autobus zsunal sie do rowu... juz tamtedy nie jezdzi ojej, to jeszcze go nie wyciągnęli? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: MOST POKOJU 29.03.02, 14:33 ojej a mój brat autobusem po Kamieńskiego do szkoły jeździ!!Muszę go ostrzec!! Ale swoją drogą to Kamieńskiego to horror- jak jadę do rodziców to mam ochotę zwymiotować:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Arwena to może być IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.03.02, 14:39 objaw ciąży :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Arwena to może być IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 15:32 duzY, co Ty nie powiesz! ja juz ponad rok temu mialam ten objaw po raz pierwszy, i co? ciaza mi przeszla, odkad zaczelam jezdzic szeeerokim lukiem? ;-) autobus (130) wyciagnieto, ale trase ma teraz inna jedzie do polowy Kamienskiego, potem wraca i przez Zmigrodzka dojezdza do swej petli na Polanowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: MOST POKOJU IP: *.magma-net.pl 28.03.02, 23:24 szarykot napisał(a): > PS. dawno noga moja na moście pokoju nie stanęła :-) Niejednemu też nie stanęła i wpadła między płyty. Spacer w czółenkach na szpilkach przypomina balet "Jezioro łabędzie" (nie mylić z "Nad pięknym, modrym Dunajem" ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś