Dodaj do ulubionych

CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ???

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 21:29
Ja jutro, czyli w niedzieklę wybieram się ze swoją rodzinką w ramach poznawania
Dolnego Śląska i okolic w rejon Paczkowa, Otmuchowa i Nysy. Jak będzie ładna ,
słoneczna pogoda, to mam zamiar popływać sobie trochę w jeziorze Otmuchowskim
(włściwie to jest nie jezioro, azbiornik - taki większy Mietków).
A co Wy zamierzacie jutro robić Forumowicze ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.01, 21:38
      Ja zostaję w domu. W taki upał i duchotę szkoda mi wozć psa samochodem. Zrobię
      mu krótki spACER A POTEM KĄPIEL W WANNIE . Tak to jest jak się ma przyjaciela.
      Na kąpieliska nie wpuszczą bo za duży.
      • Gość: Roberto Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 21:40
        No cóż piesek, to rzeczywiście jest mały problem - szczególnie w takie upały,
        jakie panują od kilku dni...
        Pozdro !
    • Gość: JaJaccek Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 18.08.01, 21:40
      Znam dobrze te piekne okolice!Przyjemnych wrazen.
      Ja niestety-obowiazki.Wspolnik dom sobie kupil 3 tyg. temu i postanowil w
      niedziele urzadzic otwarcie obiektu.A ja jeszcze prezentu nie wymyslilem!?Pozdr.
    • Gość: ANTAL Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.01, 22:04
      Moja niedziela będzie pracowita. Rano muszę pojechać na giełdę komputerową,
      kupić sąsiadowi klawiaturę (reanimuję mu komputer), potem siądę trochę na 3D
      Studio, bo już parę dni nic nie robiłem... Wyjechać nigdzie na dłużej nie mogę,
      bo dwa moje zwierzaki (kot i chomik) plus dwa znajomych (dwa szczurki)....
      Czyli jestem ugotowany na mięciuuutko... Jak nie siądę do kompa, to może pojadę
      trochę rowerem za miasto....
      • Gość: FraMauro Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: 213.76.92.* 18.08.01, 22:10
        Na pewno bede leczyc katar, co mi sie byl przyplatal nie wiadomo skad i
        rozmyslac o nadchodzacym urlopie.
      • Gość: Roberto Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 23:58
        Gość portalu: ANTAL napisał(a):

> Moja niedziela będzie pracowita. Rano muszę pojechać na giełdę komputerową,
        > kupić sąsiadowi klawiaturę (reanimuję mu komputer), potem siądę trochę na 3D
        > Studio, bo już parę dni nic nie robiłem... Wyjechać nigdzie na dłużej nie mogę,
        >
        > bo dwa moje zwierzaki (kot i chomik) plus dwa znajomych (dwa szczurki)....
        > Czyli jestem ugotowany na mięciuuutko... Jak nie siądę do kompa, to może pojadę
        >
        > trochę rowerem za miasto....

Jak siędziesz do komputera, to oczywiście zajrzyj na nasze forum...
        Pozdro !

• Gość: efka Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.01, 22:43
      My też będziemy kąpać naszą suczkę - wie o tym od kilku dni i starannie omija
      okolice łazienki. Potem będziemy suszyć suczkę w plenerze i obserwować jak
      szuka sobie jakiejś psiej "perfumy" po tej kąpieli. A przy okazji spróbujemy
      być dla siebie mili - bo w tygodniu to jakoś nie wyszło...cichy tydzień za
      nami - ohyda...
      • Gość: kinga Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 09:31
        Ja, spędze niedziele w domu z rodziną, a wieczorkiem pojeżdże na rowerze.
    • Gość: acho Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: 10.40.65.* 19.08.01, 11:23
      A ja mam dyżur i cały dzień będę siedział w pracy. Hurraa!
      A moje psy same się wykąpały w sobotę (w stawie).
      Śmierdzą do dziś :-)
      • Gość: Kriss Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 12:08
        Jadę z moją panienką pojeżdzić sobie na góralu. Może wybierzemy się za miasto,
        ale to po południu, bo teraz jest za gorąco.
        Miłej niedzielki wszystkim !!
        • Gość: hrabia Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.eu.org 19.08.01, 16:09
          Tylko spininning w Gajkowie na kanale. Boleń aż prosi się o dobrą blachę.
          • Gość: Betty Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 17:48
            Właśnie wróciłam z wyprawy na Ślężę.
            • Gość: hrabia Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.eu.org 19.08.01, 18:19
              Właśnie siedzę przed bożkiem komputerowym.
              • Gość: Janek Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.01, 20:54
                Zgodnie z zapowiedzią wykąpałem psa. A słuchając rady Hrabiego wziąłem się za
                lekturę. Czytam Teresy Kułak: "Wrocław" z seriii "Ato Polska właśnie".
                Wywołałem dyskusję na temat powojennej historii Wrocławia i dałem plamę. Mądry
                Polak po szkodzie. Pozdrawiam.
              • Gość: Roberto Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:24
                Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Właśnie siedzę przed bożkiem komputerowym.

...ha ha ha - ja akurat teraz też...(21 z minutami)
                Pozdro !

• Gość: Roberto Re: CO ROBICIE W NIEDZIELĘ ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:26
                  A dziś zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami byłem z rodziną w okolicach
                  Paczkowa, Otmuchowa i Nysy (cykl weekendowego poznawania Dolnego Śląska i
                  okolic)...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka