f_anka1 Palikot jak Lepper. Agitował na targu we Wrocławiu 22.04.12, 17:52 Lepsza agitka na targowisku (?????!!!!!!!) we Wrocku niż hocki klocki na Wawelu:) Odpowiedz Link Zgłoś
katonzwybiorczej Re: Palikot jak Lepper. Agitował na targu we Wroc 22.04.12, 18:01 Ciekawe jak skończy Palikot? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
awas_awas Re: Palikot jak Lepper. Agitował na targu we Wroc 22.04.12, 18:43 Dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud pajac w drogich ciuchach IP: 62.233.251.* 23.04.12, 09:33 francik elegancik wyszedł w pole w marynareczce od Prady ;) i taki on wasz a peniskiem wymachiwał i groził niebiosom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . @f_anka1 IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.12, 18:07 Tylko buraki mowią "Wrocek"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Do ćwoków z gazetki IP: *.centertel.pl 22.04.12, 18:08 Dlaczego ćwoki piszecie po fakcie o takich sprawach? Kilkakrotnie czytałem o czymś w gównecie już po fakcie a chętnie bym chciał tam być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szym Re: Do ćwoków z gazetki IP: *.play-internet.pl 22.04.12, 19:01 szkoda że nie wiedziałem wcześniej . też mam ochotę temu krętaczowi parę zgnilłych jajek wrzucić na jego kłamliwy ryj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ryja Re: Do ćwoków z gazetki IP: *.plk.prest.pl 22.04.12, 19:50 Schowaj już swoje dwa zgniłe jaja. A kręci bicz z gówna jaruś z ziobrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: Do ćwoków z gazetki IP: *.net-serwis.pl 22.04.12, 19:53 Poczekaj na synod biskupów - tam będziesz miał krętaczy i kłamliwych ryjów do wyboru. Nawet bez celowania trafisz jakiegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
awas_awas Palikot jak Lepper. Agitował na targu we Wrocławiu 22.04.12, 18:39 za przestrzeganiem prawa. Patrz odwołanie Przewodniczacego Komisji ds Osiedli Rady Miejskiej Wrocławia. Radni Miasta Wrocławia Oto prosty przepis na zmianę Przewodniczącego Komisji Rady Miejskiej Wrocławia. Bierzemy 3-4 Radnych Rady Miejskiej Wrocławia danej Komisji. Radni piszą pismo o treści: Pan.... Przewodniczący Komisji.... Rady Miejskiej Wrocławia Wielce Szanowny Panie Przewodniczący, na podstawie par. 12 ust.2 i 3 uchwały Nr VIII/167/03 Rady Miejskiej Wrocławia z dnia 24 kwietnia 2003 roku w sprawie powołania i trybu pracy komisji stałych Rady Miasta Wrocławia, uprzejmie wnosimy o zwołanie posiedzenia Komisji... w dniu.... na godz.... i umieszczenie w porządku posiedzenia następujących punktów: 1. Głosowanie nad wnioskiem w sprawie odwołania Przewodniczącego Komisji...., 2. Wybór Przewodniczącego Komisji... Powołanie nowego Przewodniczącego Komisji jest konieczne w celu zapewnienia ciągłości pracy Rady. Z poważaniem Podpisy Radnych... Radni Rady Miejskiej Wrocławia (wg. oryginalnego tekstu pisma do Przewodniczącego Komisji ds Osiedli pana Rafała Czepila) Wystarczyło 8 dni. Pogratulować manipulacji, tempa. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Palikot jak Lepper. Agitował na targu we Wrocławiu 22.04.12, 19:53 Cholera, przegapiłem. A miałbym książkę. Odpowiedz Link Zgłoś