Dodaj do ulubionych

Wrocław: dzik z Biskupina schwytany

30.05.12, 19:06
i po problemie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: anty mysliwy Re: Wrocław: dzik z Biskupina schwytany IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.05.12, 19:43
      ja bym wyeliminowal tych specjalistow co sadza by zwierzeta eliminowano...
    • Gość: As zjeśc chvja! IP: *.play-internet.pl 30.05.12, 20:13
      Nie będzie świania zakłócał świeta wszystkich wrocławian, naszego kochanego Euro 2012!
      • dwiesukipodjednymdachem dzik 30.05.12, 20:50
        Primo: 100 kg to średni dzik
        Secundo:gdzie ten ktoś kupił strzelbę Palmera? Może by sie podzielil namiarami.Kupi osoba z uprawnieniami
        • Gość: R2r Re: dzik IP: *.30.57.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.05.12, 21:19
          A ja tam uwielbiam pasztet z dzika
          • dwiesukipodjednymdachem Re: dzik 30.05.12, 21:30
            a to świetnie ,dzik do sprzedania .klasa 1b .95 kg.Kupuje szan.Pan?
    • januszz4 Wielki dzik z parku na Biskupinie schwytany 30.05.12, 23:10
      Akcja zakrojona na szeroką skalę. Zaangażowano większą liczbę ludzi niż w czasie ataku na Osamę bin Ladena.
    • Gość: baba Re: Wrocław: dzik z Biskupina schwytany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 23:56
      ale to ponoć była locha, która miała małe nad brzegiem Odry. czy ktoś to sprawdził??
      • Gość: dziad Re: Wrocław: dzik z Biskupina schwytany IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.12, 11:10
        Ponoć warchlaki miały już nadane imiona i plany na przyszłość.
    • subsa Wielki dzik z parku na Biskupinie schwytany 31.05.12, 00:25
      "Spotkanie z dzikiem może być śmiertelnie niebezpieczne"
      Bzdura, na jakiej podstawie to stwierdzenie, kogoś zaatakował? Wielokrotnie miałem do czynienia z dzikami i zawsze kończyło się ucieczką zwierza gdzie pieprz rośnie, bez względu na masę, płeć, czy posiadane potomstwo.
    • krasnaladamu Wielki dzik z parku na Biskupinie schwytany 31.05.12, 08:47
      Przez dwa tygodnie ukrywał się w zaroślach nad Odrą? Ukrywał się tak dobrze czy tak mało ludzi tamtędy spaceruje, czy tak niechętnie zgłaszali obecność zwierzęcia?
      • Gość: Paweł Re: Wielki dzik z parku na Biskupinie schwytany IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.12, 11:17
        Biegając po wałach pierwszy raz zauważyłem dzika własnie niecałe dwa tygodnie temu. Nad nim stały może trzy osoby na rowerach i robili mu zdjęcia. Kiedy zapytałem się czy ktoś już zadzwonił po straż miejską (bo akurat nie miałem sam telefonu), dostałem odpowiedź od kobiety-eksperta, że 'one sobie tu chodzą'. Więc myślę, że ludzie po prostu olewali temat.
        • nazimno Badz konsekwentny. 31.05.12, 11:23
          Albo sobie chodzili albo olewali.
          Robienie drugiego w czasie pierwszego napotyka na niejakie trudnosci.
    • nazimno Nareszcie sukces!!! (dynamizmu & Co. Ltd.) 31.05.12, 10:45
      Beda kielbaski z dzika ???!!!

Proponuje licytacje kazdej kielbaski, zebrany fundusz przeznaczyc na rzecz ogrodu ZOO.

• nazimno I jeszcze jedno: 31.05.12, 10:47
      Cytuje:
      "Niemieccy badacze ustalili, że dziki miejskie wracają do miast nawet z odległości 50 kilometrów."

A moze jakies habilitacje beda dla potwierdzenia tych teorii?

PS
      Teraz kazdy, nawet biedny dzik, moze sobie kupic nawigacje.

• Gość: jot uwolnić dzika IP: 78.10.85.* 01.06.12, 00:30
        uwolnić dzika
        • dwiesukipodjednymdachem Re: uwolnić dzika 01.06.12, 09:41
          e ,uważaj ,bo go jeszcze od życia uwolnia
          niedlugo to w tym mieście (dobra, nie tylko w tym) ,będą tylko:
          yoreczki , amstafki ,szczury i prestyżowe towarzystwo w prestyżowych apartamętowcach
          Reszta śmierdzi i choroby roznosi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka