Dodaj do ulubionych

Półkolonie Wrocław

11.06.12, 12:30
No i super!Półkolonii we Wrocławiu jak na lekarstwo.2 miesiące - i co zrobić z dzieckiem zerówkowiczem 5 letnim?nawet nie wszystkie półkolonie chcą przyjąć takie małe dzieci.zapisałam na półkolonie na 1 tydzień.A co z resztą wakacji?
Może znacie jakieś fajne półkolonie....gdzie można dać takie małe dziecko
Obserwuj wątek
    • alicez Re: Półkolonie Wrocław 11.06.12, 20:59
      Jak mój syn był w tym wieku to zapisałam go tu: www.bialysalonik.pl/wakacje2/
      I spodobało mu się na tyle, że chodził tam później do przedszkola :-)
      • gmart2 Re: Półkolonie Wrocław 12.06.12, 10:35
        To nie jest zła propozycja, tylko nie mój rejon całkowicie.Potrzebuje czegoś bliżej Psiego Pola.
        • alicez Re: Półkolonie Wrocław 12.06.12, 13:37
          A to nie było sprecyzowane :-) Ale w takim razie poszukaj ofert przedszkoli w swojej okolicy, często na czas wakacji organizują coś w rodzaju półkolonii.
    • lajlonia30 Re: Półkolonie Wrocław 12.06.12, 15:58
      na granicy Zakrzowa i Psiego Pola przy sklepie Askot otworzyli centrum zakrzowska29. ostatnio robiłam tam dziecku urodziny i wiem, że maja półkolonie- www.zakrzowska29.pl/polkolonie.html
      niestety ja potrzebuja na drugi tydzien lipca, a wtedy dziura w terminie:(
    • Gość: Amster Dziecko powinna wychować ulica IP: *.play-internet.pl 12.06.12, 16:02
      Dostanie w ryj parę razy od kolesi z sąsiedniego podwórka, wypije parę tanich win z kumplami z gimnazjum i wyrośnie na człowieka.
      • gmart2 Re: Dziecko powinna wychować ulica 12.06.12, 19:15
        Żeby jeszcze te propozycje prywatnych półkolonii nie były takie drogie....
    • gmart2 Re: Półkolonie Wrocław 20.07.12, 10:46
      Znalazłam w Berku na Sienkiewicza.450 zł za 2 tygodnie.
    • simona1985 Re: Półkolonie Wrocław 20.06.13, 23:10
      No ja mam 10-latka, którego w tym roku zapisałam na półkolonie językowe do Olympu :) Niestety z twoim małym szkrabem Ci nie pomogę, ale jak będzie straszy to polecam. :)
      • magdalenagrochut Re: Półkolonie Wrocław 03.07.13, 13:40
        Też polecam olymp, mója córka uczestniczyła tam w półkoloniach w zeszłym roku i była bardzo zadowolona. Pozdrawiam
        • Gość: niki Re: Półkolonie Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.13, 11:55
          ja tez korzystałam z półkolonii językowych w olymp. mieli 2 h angielskiego dziennie , nawet podczas wycieczek i obiadu jak mówi moja córka gadali po angielsku. ona była zadowolona. choć z natury maruda....
        • Gość: nie polecam olimp Re: Półkolonie Wrocław w Olimp unikać!!!!! IP: *.igo.wroc.pl 11.07.13, 09:32
          kupiłam w zeszłym roku na gruponie półkolonie językowe właśnie w olimp i niestety nie zrealizowałam kuponu, nie mogłem się dodzwonić czy półkolonie się odbędą, byłam osobiście - było zamknięte ! W dniu rozpoczęcia półkolonii dostałem smsa o godz 9:00 że półkolonie się rozpoczynają (w gruponie napisane że od 7:30) niestety musiałam w tym czasie zorganizować dziecku inne zajęcia. A tej firmy nikomu nie polecam. Oczywiście zwrotu nie dostałam.
          • Gość: Szkoła OLYMP Re: Półkolonie Wrocław w Olimp unikać!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.14, 18:21
            Dzień dobry, przykro nam czytać takie opinie, bo są one nieprawdziwe. Całe wakacje biuro szkoły było czynne, 80 innych osób z gruponu się dodzwoniło.... i skorzystało. Połkolonie zaczynały si codziennie o 7 30 i kończyły o 18 00. Kłamstem jest równiez informacja o braku zwrotu pieniędzy, ponieważ nieliczni którzy nie skorzystali z oferty dostali od gruponu zwrot na podstawie pisanych przez naszą szkołę oświadczeń że taki zwrot się należy. Może jednak Pani/ Pan nie dokonał wszystkich formalności? Zawsze łatwo szukać winnych .....
    • opium74 Re: Półkolonie Wrocław 09.07.13, 10:39
      Na stadionie Olimpijskim robia półkolonie tenisowe. Maja trening, i dodatkowo różne atrakcje.
      www.dat-tenis.pl/
    • kasiakorkosz Re: Półkolonie Wrocław 06.06.17, 19:10
      My w zeszłym roku zapisalismy wraz z mężem naszego synka do radosnego uśmiechu. Jestesmy mega zadowoloni. Nauczyciele mają bardzo dobre podejście, zajęcia są bardzo fajne, wycieczki dostosowane do wieku i temperamentu dzieci. Stronka: www.radosnyusmiech.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka