IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.02, 23:56
cyfer ma serdecznie dosc inteligentnych inaczej watkow i ich autorow. w zwiazku z tym na znak protestu cyfer opuszcza forum i wroci dopiero wtedy, gdy admin zrobi tu generalne porzadki. nie miejscie cyfrowi za zle (tu cyfer ma nadzieje, ze zainteresowani wiedza do kogo sie zwraca) jego kroku, ale wszystko ma swoje granice. cyfer zaluje, ale... do zobaczenia. :-)
Obserwuj wątek
    • nelka Re: Protest 15.03.02, 09:43
      Dopisuję się do protestu.
      Jedyne co powiem w takiej sytuacji, to powtórzę co powiedział kiedyś Jan
      Nowicki, że w Polsce ludzie są tak po szyję wypełnieni błotem ,że jak trochę
      wyleją tego błota na innych to im lżej. Tu nie brak tych wypełnionych błotem.
      • isis! Re: Protest 15.03.02, 11:44
        nelka napisał(a):

> Dopisuję się do protestu.
        > Jedyne co powiem w takiej sytuacji, to powtórzę co powiedział kiedyś Jan
        > Nowicki, że w Polsce ludzie są tak po szyję wypełnieni błotem ,że jak trochę
        > wyleją tego błota na innych to im lżej. Tu nie brak tych wypełnionych błotem.

Świetnie powiedziane. I ja się dopisuję. Nell, pozdrawiam!
        P.S. Byłam na dziale Forum, które Ty często odwiedzasz i podzielam Twoje poglądy
        na temat prowadzącego.
        • Gość: Hanka Re: Protest IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 21:19
          isis! napisał(a):

> nelka napisał(a):
          >
          > > Dopisuję się do protestu.
          > > Jedyne co powiem w takiej sytuacji, to powtórzę co powiedział kiedyś Jan
          > > Nowicki, że w Polsce ludzie są tak po szyję wypełnieni błotem ,że jak troc
          > hę
          > > wyleją tego błota na innych to im lżej. Tu nie brak tych wypełnionych błot
          > em.
          >
          > Świetnie powiedziane. I ja się dopisuję. Nell, pozdrawiam!
          > P.S. Byłam na dziale Forum, które Ty często odwiedzasz i podzielam Twoje pogląd
          > y
          > na temat prowadzącego.

> > A o wolności słowa słyszałeś? Dopóki nikt tutaj nie obraża Najwyższego i
          > Królowej wszystko jest o'kay. A na skargę leć do swojej pani
          przedszkolanki alb
          > o mamusi. Nie chcesz- nie czytaj. Czy ktoś prosi Admina o usunięcie
          Twoich schi
          > zofrenicznych (sądząc po stylu) wypocin? Wyluzuj, bracie, bo ci się
          zajady
          > > pod pachami porobią!
          Popieram!!!!!
          • Gość: Kolon Re: Protest IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 21:35
            Gość portalu: Hanka napisał(a):

> isis! napisał(a):
            >
            > > nelka napisał(a):
            > >
            > > > Dopisuję się do protestu.
            > > > Jedyne co powiem w takiej sytuacji, to powtórzę co powiedział kiedyś
            > Jan
            > > > Nowicki, że w Polsce ludzie są tak po szyję wypełnieni błotem ,że jak
            > troc
            > > hę
            > > > wyleją tego błota na innych to im lżej. Tu nie brak tych wypełnionych
            > błot
            > > em.
            > >
            > > Świetnie powiedziane. I ja się dopisuję. Nell, pozdrawiam!
            > > P.S. Byłam na dziale Forum, które Ty często odwiedzasz i podzielam Twoje p
            > ogląd
            > > y
            > > na temat prowadzącego.
            >
            > > > A o wolności słowa słyszałeś? Dopóki nikt tutaj nie obraża Najwyższeg
            > o i
            > > Królowej wszystko jest o'kay. A na skargę leć do swojej pani
            > przedszkolanki alb
            > > o mamusi. Nie chcesz- nie czytaj. Czy ktoś prosi Admina o usuni
            > ęcie
            > Twoich schi
            > > zofrenicznych (sądząc po stylu) wypocin? Wyluzuj, bracie, bo ci
            > się
            > zajady
            > > > pod pachami porobią!
            > Popieram!!!!!

Szanowny Panie Administrator!
            Ty rzeźniku! To my kasę na czerwoną TePsę wydajemy, czas tracimy na czytanie
            wyplwocin Isis i innych, stawiamy za darmo diagnozę psychiatryczną (kolega
            eldupa jest lekarzem z Kraszewskiego), dostajemy żylaków odbytu od siedzenia
            przed kompem a Ty, zatrądzikowany dyktatorku wywalasz efekt naszej ciężkiej
            pracy do oślej. Dobra!
            Oby Twoja paszcza zaczęła trąchać niczym trzewia Azora po suchej karmie, oby
            Twoje swetry filcowały pod pachami, żeby Twoje włosy w nosie zamieniły się w
            dżunglę z okolicy boba, oby Twój partner zaznał skrętu kiszek a Twojej Szefowej
            skończyły się bezpowrotnie podpaski.
            A od debili lub idiotów możesz wyzywać swoich kolegów z przychodni
            dermatologicznej. Pamiętaj, że jesteś tu służbowo (jak Stanisław Tym na statku)
            a noblesse oblige. Twoich inwektyw chętnie wysłucham prywatnie, zawodowo masz
            obowiązek (w przeciwieństwie do mnie i moich funfli) trzymać fason.
            Żegnam Cię, parchu mego kota spod ogona, wrzodzie na dupie wolności słowa i
            niech Ci siarkowodorem wali z rowa! Pa (gwiżdż na pryszcz).

P.S. Całuj Azora w nos, buraku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka