emmetos "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 11:01 Uwazam ze 70 procent ogladajacych a co wiecej komentujacych to dzieci do 17 roku zycia prowokacja godna pogardy pana Szopa trzeba przebadac psychiatrycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pyralginy Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.acn.waw.pl 22.07.12, 05:26 16-latek to dziecko? Na jakim świecie ty żyjesz? Chyba machasz do nas z głębi lat 70-ych. Teraz dzieci są do 12-go roku życia, a co powyżej - popytaj policjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa2 "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 11:07 To jest właśnie Qultura III RP. Wolność połączona z brakiem perspektyw, błędne rządy i wprowadzanie złych przepisów. To wszystko powoduje, że młodzi ludzie mają złe wzorce, a buntując się przeciwko wszystkiemu - jak to młodzi - wyrażają to wprost i skrajnie emocjonalnie korzystając z danej im anonimowości. To się przenosi na następne pokolenia - przecież to już 2-gie pokolenie zaczyna mieć własne dzieci, które rosną w takiej atmosferze chamstwa, wulgarności i seksu. Do czego to doprowadzi? W najgorszym przypadku do wojny, w najlepszym do obniżenia wartości całego państwa, a na pewno do degradacji wśród innych społeczeństw. A jak z tego wyjść? Wydaje mi się, że poprzez odpowiednie mądre przepisy i wychowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pyralginy Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.acn.waw.pl 22.07.12, 05:29 A wychowanie proponujesz jakimi metodami? Jak czytam twój wpis od razu przychodzi mi na myśl: "Klęczenie z doniczką, odmawianie różańca, ośmieszanie przed klasą..." itp. Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela Re: para-lela 21.07.12, 11:09 Rozumiem jewreju że Bóg Honor Ojczyzna to dla ciebie obce słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: para-lela IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 11:45 Dla mnie są obce, to może wyjaśnisz co znaczą? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: para-lela 21.07.12, 11:49 Bóg - w nawiązaniu do narodu i jego honoru, jest nie na miejscu! Dalej nie kumasz? Nosisz sukienkę czarną, czy tylko krzyż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: para-lela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 11:51 Tak,wasz bożek rydzyk to dla mnie wróg.Jestem katolikiem,chrześcijaninem i zawsze będę tępił waszą sektę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: para-lela IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 14:48 chcesz im służyć goju? proszę bardzo, ktoś musi, skoro się zgłaszasz na ochotnika nie mam nic przeciw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: para-lela IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 04:48 Znajdź sobie jakieś hobby... Domki z zapałek? Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku oszukiwać nieładnie 21.07.12, 11:11 środowisko z którego zakpiono jest kpin w zasadzie warte - ale oszukiwanie ludzi to nie ta droga - to zwykłe nieuczciwe chamstwo i nie dziwię się wzburzeniu ludzi których oszukano a zarazem jakoś mnie nie dziwi agresja tego całego "katolickiego" tłumu katolicy i chrześcijanie z nich jak z koziej d. trąba - najchętniej by bliźniego miłosiernie ukamienowali Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela Re: oszukiwać nieładnie 21.07.12, 11:19 ale jak widzisz druga strona "ta lepsza" też dyszy nienawiscią i jeszcze do tego prowokuje do kamieniowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: oszukiwać nieładnie IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 11:34 Nie tylko dyszy. Dyszy i dmucha, żar z rozgrzanego jej brzucha bucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: oszukiwać nieładnie IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 04:51 Poszukaj jakiegoś kreatywnego zajęcia na te samotne wieczory... Może szachy? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzioniunio Autorem jest były dziennikarz Gazety Wyborczej 21.07.12, 11:21 i wszystko jasne! Niby projekt ma ukazywać agresję w internecie, ale prawdziwy przekaz to kolejne wdrukowanie do mózgu leminga obrazu okropnego, napastliwego i paskudnego mohera. Lemingi to łykną. Dobra robota chłopcy! Możecie spokojnie patrzeć na swoje mordy w lustrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: Autorem jest były dziennikarz Gazety Wyborcze IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 11:31 Dokładnie! Przecież wiadomo, że mohery nie istnieją, są tylko medialnym wymysłem koncernu nienawiści i przemysłu pogardy wobec Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kopalnie Re: Autorem jest były dziennikarz Gazety Wyborcze 21.07.12, 11:54 Nie ironizuj, nie uogólniaj również, tylko przedstaw fakty. Tylko nie z mediów proszę, bo jak pokazuje przykład powyższy, mogą to być fakty wyreżyserowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: Autorem jest były dziennikarz Gazety Wyborcze IP: *.ip.maverick.com.pl 22.07.12, 10:07 Jak mogę przedstawić fakty, skoro jako leming mam wdrukowany do mózgu obraz okropnego, napastliwego i paskudnego mohera? No nie da się, niestety... :( Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 11:23 Największą agresję prowokuje jej uroda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: castorama Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 11:37 Oblukałem. Dla mnie bez emocji, kolejne oszołomstwo. A autorowi artykułu chodzi pewnie o ten filmik, którego nie ma w linkach. W sumie też bez emocji jak dla mnie, ale pewnie gdzieś komuś to "zażre" www.youtube.com/watch?v=xLIqyVsUnuk&feature=plcp Odpowiedz Link Zgłoś
dareoszek "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 11:29 twoją ojczyzną jest moskwa Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 11:35 Jacyś panowie i gazeta podniecają się prymitywną akcją...a czego się spodziewali, takie komentarze są pod sporą ilością innych filmików. Agresja ? Słowna tak, prymitywy dają sobie upust, przeważnie jest to dzieciarnia, która nie wykracza poza gimnazjum, czasami liceum. Proszę sprawdzić słownictwo ludzi w szkołach, najgorszy okres to właśnie dzieci 13+, ale u większości to przechodzi z wiekiem, lepiej gdyby zrobili reportaż na serio o polskiej biedzie, pogłębiających się nierównościach, niesprawnym państwie, które marnuje podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ozinka88 Przyganiał kocioł garnkowi... 21.07.12, 11:37 Obawiacie się ( jej "twórcy" i autor tego artykułu po części też powinien to uszanowac) o bezpieczeństwo i dlatego zamieszczacie jej imię i nazwisko łącznie z miastem, w którym mieszka... Mówicie o agresji, z jaką spotkały się jej wypowiedzi, a jakby nie wsłuchaliście się w jej słowa, pełne nienawiści, agresji i wyciągniętych z nosa głupot o autentycznych osobach, które mogłyby sobie tego nie życzyc (Doda,Nergal i inni, o których wspominała pani "Grażyna"). Pomysłodawcy sami weszli w konwencję wypowiedzi prowokacyjnych, budzących moralny sprzeciw. Nie widzę więc sensu w informowaniu, jaki to internet straszny, jak bardzo się w nim obraża innych ludzi itd. "Pani Grażyna" nie była miłą Panią, mówiącą o swojej wierze, wtedy nie byłoby tak ciekawie, przeszłaby bez echa, więc nie wypisujcie teraz głupot, z jakim to złem spotkała się ta "Pani Grażynka". :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Przyganiał kocioł garnkowi... IP: *.215.204.211-internet.zabrze.debacom.pl 22.07.12, 02:38 bo się spotkała. mnie nigdy nie zdarzyło się nikogo zwyzywać albo nagrywać film, w którym mu grożę kilofem (czy co to tam było) za żadne wygłaszane poglądy. dla mnie to psycholstwo, którego nic nie usprawiedliwia. agresor i cham zawsze się tak tłumaczy: bo mnie sprowokowano. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Nie rozumiem skąd to zdziwienie... 21.07.12, 11:38 Nie trzeba było robić eksperymentu wystarczy przeczytać komentarze w GW i onecie. Lata systematycznej propagandy anypolskiej i antykatolickiej zrobiły swoje. Toleruje się taki wpisy, ale podobne o "starszych braciach" są natychmiast kasowane, ba od razu wywołują masowe protesty. Kpiny, szyderstwa, groźby i obelgi wobec katolików są na topie wiodących mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
tautur Wlasnie ze Witkacy ja dobrze zna... 21.07.12, 11:41 Wlasnie ze znam ja, a wlasciwie jej babcie Krystyne Ejbol. Tylko po co ona pojechala do mojego palacu? Jak bedzie wracac niech nie zapomni napakowac swojej walizki zaleglym czynszem: tautur.tumblr.com/post/27687134241 pozdrawiam Radziwllow wlasciciel Odpowiedz Link Zgłoś
sunim Generacja lemingów 21.07.12, 11:49 Miało być chyba prześmiewczo z tzw. moherów i katolików a wyszedł przerażający obraz bezmózgiej generacji lemingów - wyhodowanych na patologicznych relacjach społecznych bohaterów, ochoczo kopiących staruszków, opluwających w sieci wszystkich innych, beznamiętnie łykających każdą treść podaną im w odpowiedni sposób przez media (oczywiście przekonanych później, że to ich własne przemyślenia). Generacji taniego, kupowanego wykształcenia wyższego, żałośnie niskiego poziomu matur, złodziejstwa własności intelektualnej. Generacji zachłyśniętej konsumpcją, powierzchownej, płytkiej, taniej. Generacji reagującej gwałtownie na nieodpowiedzialne podsycanie agresji w życiu publicznym przez idiotów typu Palikot, Niesiołowski, Michnik, Lis, Kuczyński, Wajda, Kuc (z drugiej strony są oczywiście także idioci, ale oni akurat lemingów nie podburzają). Generacji chamstwa, ścigających się szczurów, tanich seriali, tańca z gwiazdami oraz manipulujących na potęgę mediów. Dody, Wojewódzkiego, Pudelka, Plotka i all-inclusive do Tunezji czy Egiptu. Za wiele lat trudno będzie być dumnym z cienkich jak dupa węża lemingów. Nudne, przewidywalne, sterowalne szaraczki w różowych koszulkach, z iPhonikami w promocji oraz kawą z drogiej kawiarni (tak ich opisał ober-leming)... oraz olbrzymimi pokładami frustracji wyładowywanych w Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Generacja lemingów IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 12:00 Ze ci sie chciało kilka minut życia tracić na ten bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
kopalnie Re: Generacja lemingów 21.07.12, 12:06 Chwała mu, że się chciało. Wielu się nic nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
waszenka Re: Generacja lemingów 21.07.12, 14:14 tyle samo czasu "poswięciłeś" na przeczytanie plus jeszcze na lemingową odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
cacum Re: Generacja lemingów 21.07.12, 22:59 No dodałbym i Kaczyńskiego, Macierewicza, Rydzyka i jego legion. Brakuje ludziom ŚWIADOMOŚCI, że KAŻDY ma prawo do swoich poglądów. WARUNEK - nie mogą one zagrażać prawom innych jednostek. Że ktoś bzdury plecie w sieci? Och, jego sprawa. Przyznam się, że mnie z niewiadomych przyczyn też wkurzały gadki Żarko i np Gracjana. Ale nie plułem się na forach. Bo po co? No w jakim celu się opluwać? Dlaczego nie rozmawiać? Lewy z prawym znadją kompromis. Wymaga to wysiłku i pracy nad sobą, bo nikt nie ma prawa do prawdy jedynej i absolutnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kopalnie Kto sieje wiatr, zbiera burzę 21.07.12, 11:49 Nie wiem dlaczego Panowie B. Szkop oraz G. Cholewa stworzyli taką postać, która ośmieszać miała Katolików? Proszę mi powiedzieć, jakież to szlachetne intencje Wam przyświecały. No jeżeli Pani Grażyna mówi Szczęść Boże, a następnie mówi o poniżaniu uczniów przed innymi w klasie, to niestety pokazuje swą ciemną stronę charakteru, która uderza w Katolików w tym przypadku. Ale przecież to jest WYREŻYSEROWANE. Dlaczego nie można było pokazać w tak krzywym zwierciadle Araba, Żyda, Buddystę? Pytanie retoryczne z mej strony w tym sensie, że nigdy bym tak żadnego człowieka nie pokazał. Nigdy nie robił bym sobie szopek z wiary, nacji, rasy, gdyż wszędzie najważniejszy jest człowiek. I wśród katolików, i protestantów, i muzułmaninów, i żydów i ateistów, są ludzie piękni duchem i mądrzy oraz tacy, którzy muszą jeszcze dużo się uczyć człowieczeństwa. Ale co to ma wspólnego ogólnie z religią, nacją czy rasą? Po co więc pytam taki prześmiewczy film? Odpowiedzi zaś części internautów świadczą o ich strasznym braku samoakceptacji (mówię tu o ich agresji wynikającej z chęci dziwnej samoobrony). Acz już od wieków wiadomo, że na akcję jest reakcja. Boję się tylko tego, że gdyby nie te straszne wypowiedzi internautów grożące Pani Grażynie, to nigdy nie dowiedzielibyśmy się, że byłą to smutna i głupia według mnie prowokacja. Boję się, że Panowie tylko dlatego powiedzieli o tejże prowokacji, ponieważ Pani Grażyna bardzo bała się o Siebie i ich o to prosiła. I dobrze oczywiście, ze to uczynili. Ale czy w przypadku mniej nasilonych negatywnych reakcji odkryliby karty, czy dalej pokazywali w mediach fałsz tworząc nieprawdziwy obraz starszej Pani Grażyny katoliczki. Odpowiedz Link Zgłoś
cacum Re: Kto sieje wiatr, zbiera burzę 21.07.12, 23:02 Piątka - dobrze prawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ptk "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 12:08 Widzialem wczoraj dzieci na wycieczce szkolnej i radujące się z uczestniczeniu w konkursie, kto dalej wypluje czereśniową pestkę. Nauczycielka mierzyła miarką odłegłość i dzieci były szcześliwe, bardzo szcześliwe-jak dzieci. Można w nich wiele dobrego zaszczepić i wiele złego. One są zdane na wiedzę starszych pokoleń, te muszą być dla nich przykładem. Pani Grażyna wychowała się w jednym kraju, tu uzyskała wykształcenie i zna tylko globus Wrocławia. Nie mogę jej osądzać, bo nie jest winna. Ale przyszłe pokolenia potrzebują nowego światopogądu. Wiedzy która da szanse młodym pokoleniom wspógrać we wsółczesnym świecie. Ona wykorzystuje technikę nowych mediów propagujac trójpolówkę. Ale mimo wszytko ma odwagę próbować nowego i to też jest wartościowe. Pobudza do aktywności!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_ltd Buhaha! Nauczka dla anty-ACTA glabow.:) 21.07.12, 12:13 ACTA jest zla, choc bynajmniej nie dlatego, ze polskim golodupcom krasc cudzej wlasnosci intelektualnej nie pozwala, ale tu pieknie widac, jak i bez ACTA mozna wasza, naiwniaki, 'wolnoscia' kierowac w Internecie i jak ja kanalizowac w dowolnym kierunku, nawet przy uzyciu amatorskich srodkow. Znajdzie sie ekipa takich 'rowniachow', wejdzie na witryny ogolnodostepne, i juz - lemingi - tanczycie, jak wam zagraja i lykacie tresci, jakie wg. moznych tego swiata powinniscie lykac. A tacy jestescie durni, ze i z tej nauczki wnioskow nie potraficie wyciagnac... Co za tepy narod! Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 12:50 Takie prowokacje to dziecinada. Duże dzieci robią coś ostrego, co wiadomo, że solidnie wkurzy dużą grupę ludzi, a potem chichoczą z awantury, jaką wywołały. To coś równie gó...arskiego, jak napisanie błotem "dupa" na elewacji świeżo pomalowanego domu, żeby się dorośli oburzali. A jak sprawa nabiera rozgłosu, to zaczyna się praca myślowa i dorabianie ideologii: o tak, eksperyment społeczny, reżyserowana prowokacja, uświadomienie poziomu agresji, pitu pitu, a świstak zawija sreberka. Co to za "eksperyment", do diabła?! Czy tak trudno przewidzieć reakcję, jeśli w towarzystwie np. Żydów będziemy wyśmiewać Holokaust, w towarzystwie obrońców zwierząt sławić uroki polowania, w towarzystwie katolików nabijać się z Jezusa, a w towarzystwie ateistów wzywać do litanii do Najświętszej Panienki?! Wrzucę łajno do wentylatora, a potem powiem, że to była reżyserowana prowokacja i chciałem uświadomić społeczeństwu zagrożenia wynikające z wrzucania łajna do wentylatora. Pic na wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kon Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.as13285.net 22.07.12, 22:59 Przykro mi ale prowokacja skierowana jest do ludzi mlodych i niedojrzalych. Jesli ty juz wszedzie byles i wszystko widziales to taki projekt jest ci niepotrzebny, ale milionom nastolatkow w polskim internecie jak najbardziej. Poza tym sprawa ta dotyczy tez takich rzeczy jak zle zrozumiana wolnosc slowa, przeklenstwa i grozby, ktore sa przeciez karalne ale niestety nie w internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 15:00 Widzicie jak pracownicy Gazety Wyborczej judzą??? Może wreszcie choć niektórzy przejrzeli na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 04:53 Znajdź sobie jakieś hobby... Ot choćby plastelina Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 15:32 Tak to jest, jak zamiast w realu dzieci bawią się w internecie. A akurat co do samego projektu: Tak, takich ludzi jak autorzy bluzgów się właśnie oszukuje. Dlatego, że z jednej strony w ogóle nie znają życia tylko internet, a z drugiego, że nie myśli ten, komu brak pokory. W zasadzie to zrobili z siebie debili. Teraz powinni wychodzić z torbami na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 17:02 Art.o Gazecie Wyborczej: ".......Tak się składa, że ludzie Agory byli w większości pochodzenia żydowskiego. Nie było to ani żadnym przypadkiem, ani żadnym powodem do wstydu. Ale nie można oczekiwać od ludzi z takim backgroundem, że nagle staną się piewcami Narodowych Sił Zbrojnych." wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/139087,wojna-pokolen-przy-uzyciu-cyngli.html Dlatego uważam że jest to robota pewnego środowiska w celu zohydzenia katolików, gdyż Wyborcza ma swoje korzenie, pielęgnuje je i zatrudnia swoich, i tyle, nie jest to żaden antysemityzm z mojej strony tylko stwierdzenie pewnego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 04:55 Poszukaj sobie jakiegoś zajęcia... Jak człowiek nie ma czym myśli zająć, to jeszcze mu głupie pomysły do główki wpadną... Odpowiedz Link Zgłoś
jiddu Łatwo manipulować, gdyż tacy ludzie istnieją 21.07.12, 17:54 Na przykład porady dla nauczycieli to przecież jeszcze nie tak odległa w czasie powszechna praktyka a nie tylko przekonania. Pewnie sporo z tego pozostało w mentalności ludzkiej. Iluzja po prostu nie była taka nierealna. Jeśli więc jakiś dzieciak słyszy o tym, że należy bić i poniżać dzieci w szkole, to może zareagować agresją, próbować przynajmniej werbalnie odpowiedzieć tym samym. Ten cykl, to raczej dowód na to, jak głupota może doprowadzić do furii wiele osób. Na przykład nasze władze nadal mają problem z podpisaniem się pod projektem dotyczącym przemocy wobec kobiet. U szczytów władzy mamy takich, którzy nie tylko wsadzą dzieci w mundurki i zafundują im przysposobienie wojskowe i religijne, ale chętnie wrócą do bicia dzieci. To nie jest iluzja, ale pewien fakt. W naszym publicznym życiu prezentowane są niemal wszystkie poglądy tej zmyślonej postaci. Film więc de facto ukazuje prawdziwą reakcję na prawdziwe sytuacje, tak to musi wyglądać, kiedy słyszymy na przykład niektórych kapłanów lub polityków. Są tacy, którzy tęsknią za stosami i nie jest to iluzja. Czy wolno nam aż tak gwałtownie reagować na pewne rzeczy? Nie wiem, ale wiem, że niejednemu puszczą nerwy i wydaje się to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
harerama Re: Łatwo manipulować, gdyż tacy ludzie istnieją 21.07.12, 18:36 Ha ha ! Ale kretyński komentarz pod publiczkę. Tej samej Grażynie, gdyby mówiła coś co się podoba, ta banda chamów nie naubliżałaby od grubych bab nie myjących cy..., k...szm... itp. A nawet byłaby dla nich swojską sąsiadką, którą należy bronić przed wyniosłymi metalami (np). I to już wtedy długowłosi by obrywali przez kochaną panią taką a taką. Byliby jak zwykle wyzywani i próbowanoby jak zwykle ich poniżać a każda im wyrządzona krzywda byłaby , co ja piszę, przecież jest, świętem osiedlowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiddu Re: Łatwo manipulować, gdyż tacy ludzie istnieją IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.12, 19:14 "Ha ha ! Ale kretyński komentarz pod publiczkę. Tej samej Grażynie, gdyby mówiła coś co się podoba, ta banda chamów nie naubliżałaby od grubych bab nie myjących cy..., k...szm... itp." Genialne, szczególnie w wykonaniu kogoś, kto innych wyzywa od kretynów. Bardzo inteligentny wpis :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Łatwo manipulować, gdyż tacy ludzie istnieją IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 18:37 przestań pie..... teraz nauczyciel nie może kiwnąć palcem, a uczniowie wydziczają bezkarnie, więc nie wypisuj tu bzdur o biednych bitych uczniach i nie pochwalaj zwykłego szczucia jednych kretynów na innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
harerama widocznie prymitywów nie było stać na konstruktywn 21.07.12, 18:45 ą krytykę filmów z panią Grażyną, czyteż jej samej. A najciekawsze jest to, że wiele osób nie wierzy w to jak źli to są ludzie- ta cała chołota, która nie umiała wystawić konstruktywnej krytyki to dla mnie przedstawiciele ZŁA ULICZNYCH CHAMÓW. "panie dziennikarzu z ambony na ołtarzu..." Odpowiedz Link Zgłoś
crizs chore 21.07.12, 19:39 z którejkolwiek strony nie spojrzeć na tę sprawę, wszystko jest chore, po prostu prewersyjnie chore.. tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasdadsada drogi REDaktorze! IP: *.aster.pl 21.07.12, 22:32 w Słowniku Języka Polskiego PWN z wyrazu "oglądnąć" jest odsyłacz "patrz: obejrzeć". A w haśle "obejrzeć" to pierwsze nie występuje jako alternatywa. Se pan "oglądnij" teraz, skoro w szkole się nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
el_sol_del_peru no to jeśli o manipulacji mówicie: 21.07.12, 22:47 jeśli to WY chcieliście ośmieszyć i zdyskredytować "mohery" jednak "eksperyment" zaczął wymykać się spod kontroli a wtedy się posraliście, że faktycznie kobieta ucierpi to pozostaje współczuć waszej głupoty i złej woli Odpowiedz Link Zgłoś
pan.lampka "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 22.07.12, 01:48 a czego sie poyebancy spodziewali?????? kto sieje wiatr ten zbiera burze... dobrze ze to zakonczyli bo jeszcze by ktos kobicie leb upie...l przy samej dupie za chamectwo moherowe (na co kazda moherowa qrwa zasluguje) i projekt bylby wyjatkowo martwy..:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.215.204.211-internet.zabrze.debacom.pl 22.07.12, 02:46 tylko potwierdzasz założenia projektu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.12, 07:51 pan.lampka to właśnie typowy żyd - agresywny i chamski i jeszcze udaje Polaka, frajer Odpowiedz Link Zgłoś