Dodaj do ulubionych

Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje...

08.08.12, 07:42
Cóż, popełnić błąd to ludzka rzecz, ale ucieczka od odpowiedzialności jest żałosna.
Obserwuj wątek
    • iffa4 a co na to ZUS? 08.08.12, 07:52
      A co na to ZUS ? przecież na zwolnieniu lekarskim (za które płaci)) nie wolno pracować zarobkowo ? Dlaczego ten pan nie został jeszcze skontrolowany ?
      Czy Izba Lekarska nie mogłaby zrobić wyjazdowego posiedzeniai odwiedzic lekarza w jego prywatnym gabinecie w czasie, gdy przyjmuje pacjentki ?
      • Gość: Karol Re: a co na to ZUS? IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.12, 09:08
        O ile pracuje w tym prywatnym gabinecie legalnie.
        • Gość: ja Re: a co na to ZUS? IP: *.ip.netia.com.pl 08.08.12, 10:17
          jak to nie wie Pani co ma zrobić, wydrukować ulotki z informacją o postępowaniu przeciw lekarzowi, z opisem przypadku i tym, że unika sądu. Ulotki rozdawać w prywatnym gabinecie i wszędzie, gdzie tan pan pracuje oraz mieszka, wystawić opinie w internecie i zniszczyć go jako lekarza i człowieka. Prawo jest często bezradne, a sprawiedliwość musi być.
          • Gość: Gol Re: a co na to ZUS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 10:27
            Dokładnie o tym samym pomyślałem - zrobiłbym tak napewno
            • sverir Re: a co na to ZUS? 08.08.12, 14:19
              A potem poszedłbyś po rozum do głowy - błądzić jest rzeczą ludzką, nie? Skąd więc wiadomo, że biegli się nie pomylili, co do winy lekarza?
              • Gość: WT AM Wrocław i wszystko jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 19:24
                AM Wrocław i wszystko jasne. Na uczelni plagiaty albo przymykanie oczu na plagiaty, wypuszczanie absolwentów ze skandalicznie niską liczbą zaliczonych godzin praktyki, a potem taki jest efekt w realu. Ale co tam - Akademia Medyczna niedawno właśnie "awansowała", zmieniając nazwę na Uniwersytet.
          • Gość: taaaaa Re: a co na to ZUS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 10:47
            A potem spokojnie czekać na wezwanie do sądu w sprawie o zniesławienie.
            I oczywiście wierzyć, że wyrok będzie równie sprawiedliwy, jak sprawiedliwy i niezawisły jest sąd, który go wyda.
            • Gość: ja Re: a co na to ZUS? IP: *.ip.netia.com.pl 08.08.12, 13:03
              HE, niech ktoś inny roznosi, jakiś żul za wino. Albo jakiś anonimowy oburzony obywatel ... możliwości jest sporo :>
              • Gość: WT Re: a co na to ZUS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 19:27
                Problem w tym, że gruba ryba zawsze się wywinie, a zwykły człowiek skazany - choćby dla samego przykładu. Takie mamy realia sprawiedliwości w Polsce i każdy, kto choć trochę poznał funkcjonowanie wymiaru sprawiedliwości, o tym wie. Ta pani po prostu miała pecha - i tyle mogę jej powiedzieć na pocieszenie.
          • Gość: qaz Re: a co na to ZUS? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.12, 15:19
            A potem procesy o zniesławienie, nękanie itp. No i olbrzymie odszkodowanie...
            • Gość: ja Re: a co na to ZUS? IP: *.ip.netia.com.pl 08.08.12, 15:21
              HE, niech ktoś inny roznosi, jakiś żul za wino. Albo jakiś anonimowy oburzony obywatel ... możliwości jest sporo :>
      • scan33 Re: a co na to ZUS? 08.08.12, 09:41
        ZUS to przecież koledzy lekarze! Kruk krukowi....
        • iffa4 Re: a co na to ZUS? 08.08.12, 11:42
          Kruk krukowi....

Eee, nie do końca :) przecież ma stanąć przez sądem lekarskim.

A kontrola ZUS w tym przypadku to nie kontrola lekarska, a kontrola urzędnicza - pan ma zwolnienie, pan pracuje nielegalnie amen.
          • Gość: name Re: Podać nazwisko tej ku...y IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.12, 12:42
            Po co jakies ceregiele, że kierownik takiej i takiej kliniki. Przecież zainteresowane pacjentki powinny znacz nazwiska ku...szona, niedojebanego konowała który oszukuje je, ZUS i Sad Lekarski
            • Gość: Liliana Re: Podać nazwisko tej ku...y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 13:15
              że niby w jaki sposób mnie oszukuje? znam nazwisko i będę nadal korzystała z jego porad.
              • Gość: yyy Re: Podać nazwisko tej ku...y IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.12, 14:07
                Gość portalu: Liliana napisał(a):

> że niby w jaki sposób mnie oszukuje? znam nazwisko i będę nadal korzystała z je
                > go porad.

Masz dziecko powód do dumy, gratuluję. Chodzisz na własne ryzyko do znachora -konowała, który w tym czasie ma postępowanie przed sadem lekarskim za śmierc dziecka i kantuje ZUS.
                Zamroczoneniczym u klientów Amber Golda oczka nie pozwalaja ci dojrzeć żew razie najmniejszego kłopotu,wątpliwościlub problemów pan konował potraktuje cie bez mrugnięcia okiem jakpowietrze i wszystko się wyprze.

Chodź dalej, ja ci nie zabronię. Można też nacierać pochwe jadem ropuchy by nie zajśc w ciaże - znam takie które rączą za metodę
                • Gość: Liliana Re: Podać nazwisko tej ku...y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 14:24
                  Nie kwestionuję tego, że popełnił poważny błąd. Ale to nie zmienia faktu, że jest doskonałym chirurgiem. Nie przyznaje się do błędu i unika odpowiedzialnosci-to fakt. Operował mnie i zrobił to w 100% profesjonalnie- to też fakt. W ciązy był do niego nie poszła- na kolejną operację jeżeli zaszłaby taka koniecznośc -tak.
                  • Gość: yyy Re: Podać nazwisko tej ku...y IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.12, 15:11
                    a nie sądzisz tak po ludzku, że w interesie społecznym - nas wszystkich - jest ostracyzm i odcinanie tego pana od klientów i łatwych pieniążków? Zachowanie jakie prezentujesz wydaje mi się zakłamane: masz swiadomosc że facet watpliwy moralnie czyli szuja ale póki tobie krzywdy nie zrobi jest ok. Obyś nie znalazła się w podobnej sytuacji kiedy inne zadowolone panie nie będa widziały problemu i powodu żeby goscia zbojkotowac
                    • Gość: Liliana Re: Podać nazwisko tej ku...y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 15:19
                      moja sytuacja i operacja była na tyle skomplikowana, że w przypadku innego operatora wszystko mogłoby się potoczyć inaczej.. dlatego nie wyobrażam sobie odcięcia się od tego lekarza .
                      • Gość: WT Re: Podać nazwisko tej ku...y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 19:30
                        Mój brzuch jest ważniejszy od ogólnej sprawiedliwości, prawda? I dlatego właśnie takie świnie mają co do pyska włożyć, a wręcz żyją sobie całkiem nieźle, gwiżdżąc na prawo, moralność itp.
    • bez_alternatywy co na to Gowin obrońca macic 08.08.12, 07:56
      i minister bezprawia?
      • acototak "w sierpniu 2007 roku," 08.08.12, 10:30
        Wtedy to o Gowinie było jeszcze cichutko
    • puzonik48 Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 07:57
      To ciekawe ?Niewinny a boi się stanąć przed sądem ?Trzecia ciąża zagrożona ,przez 9 miesięcy konował łupił pacjentkę ,a potem nie znalazł czasu na to ,żeby zbadać ją po zgłoszeniu bólu w klinice ?
    • prof-antoni dlaczego w usa nie ma lewych zwolnień lekarskich 08.08.12, 08:00
      na l4 przyjmuje pacjentki za 200 za wizytę
    • yacop W kraju, w którym nie działa wymiar sprawiedli- 08.08.12, 08:11
      wości jedynym rozwiązaniem jest prywatna inicjatywa. Ukarać typa własnoręcznie.
    • waldi_46 Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 08:11
      post szlachecki burdel , prawo dla maluczkich ci więksi kasą się wykupują bo wiedzą że wymiar sprawiedliwości jest skorumpowany .
    • alvarus Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac 08.08.12, 08:36
      do wiezienia go
      alvarus.org
    • eas_y Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 08:37
      o kolejny artykuł dziś o "lekarzu"... tak to jest w służbie zdrowia jak za medycynę biorą się "trójkowi" studenci z koneksjami :) jak się coś spieprzy to kolega zawsze wystawi L4 albo zaświadczenie o symbiotycznym rozdwojeniu jaźni czy cos w ten deseń...
    • cedrat1 Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 08:50
      na miejscu tatusia tego dziecka któremu nie dano szansy żyć już bym sie postarał żeby panu prof skur......... zrobić z życia piekło na ziemi!!
    • andrzejto1 Sprawne państwo w praktyce. 08.08.12, 08:59
      No co wyborcy PO, Kaczyński już wam ustaw nie wetuje.
      Więc jak to jest, że z takimi rzeczami wasi wodzowie sobie nie radzą?
    • kpawlowski Ginekolog???? 08.08.12, 09:15
      Jaki to urwa ginekolog ja się pytam??? Pierd_olony dzieciobója a nie ginekolog! Jeśli znalazłbym się w takiej sytuacji to wziąłbym sprwę we własne ręce, wraz ze wszystkimi konsekwencjami swojego działania. Owszem, pewnie poszedłbym siedzieć, ale miałbym tą satysfakcję, że zatłukłem szmatę a nie człowieka...
    • erin32 Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac 08.08.12, 09:17
      To nie jest błąd, to jest zwykłe konowałstwo. Za coś takiego powinno sie ucinać łapska.
      Bardzo współczuję tej kobiecie, mam nadzieję, że nie odpuści i pan "doktor" zostanie w końcu pozbawiony prawa wykonywania zawodu - dożywotnio.
    • coma82 Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 09:20
      Ja tez mam wiele wskazan do cc, mimo to lekarze zwlekaja i tez sie boje o niedotlenienie dziecka czy zaklinowanie, a juz jestem po terminie i dziecko wazy 4kg, wiec nie wiem na co czekaja, tylko dlatego ze sn tansze dla szpitala. Tu chociaz sprawdzaja co chwile w szpitalu tetno plodu i robia ktg jak dziecko reaguje na ew. skurcze, az dziwne, ze przy ciazy wysokiego ryzyka jak u Pani z artykulu i po zgloszeniu bolu brzucha, ktory z racji ciazy nawet jesli dotyczylby tylko spraw gastrycznych, jelitowych powinien byc sprawdzony i zbadany, a juz na pewno ktg i sprawdzenie jak sie ma malenstwo, jak jego tetno itp. nie doszloby do tragedii...
    • ofiara_przemian Prosta zasada: ufać tylko sobie! 08.08.12, 09:26
      Byłam w ciąży, opiekował się mną doktor Cz. z Medicovera w Warszawie, miałam rodzić przez cesarskie cięcie w Szpitalu Praskim. Zgłosiłam się, a i tak o parę dni później, niż było umówione, na oddział, a tam inna lekarka słysząc, że mnie taki, a nie inny lekarz i to w prywatnej przychodni przyjmuje, skwitowała, że znowu pan doktor prywatę na oddziale robi. Był piątek, miałam czekać do poniedziałku, bo lekarz nie miał dyżuru, usłyszawszy "skoro panią ten pan doktor przyjmuje, to niech teraz panią operuje". Wkurzyłam się, wypisałam na własną odpowiedzialność z oddziału, na którym przeleżałabym bezsensownie weekend (nie chciano mi nawet zrobić USG), w poniedziałek pojechałam do szpitala w Międzylesiu. Tam zrobiono mi bez ceregieli i obrażania się, wszystkie niezbędne badania i we środę cesarskie cięcie. Dodam, że w Szpitalu Praskim personel wmawiał mi, że u nich to się rodzi naturalnie, a jakieś tam papierki od lekarza, że ryzyko odklejenia siatkówki i złe ułożenie dziecka do porodu nie robią na nich wrażenia. Gdyby lekarze tak zbywali mnie, jak tę panią, od razu spakowałabym manatki albo pieszo w koszuli poszła do najbliższego szpitala, w którym lekarze zapewne zupełnie inaczej podeszliby do mojego przypadku. Nie robi na mnie wrażenia to, że ktoś jest profesorem albo doktorem habilitowanym, a drażni i doprowadza do szału, jeśli ignoruje moje poglądy na sytuację, wiele dobrego zrobili dla mnie szeregowi lekarze, których siła tkwiła w chęci niesienia pomocy, a nie wyciągnięcia pieniędzy. 200 złotych za prywatną wizytę u ginekologa to rozbój w biały dzień. I jeszcze jedna rada - zawsze lepiej trochę podkoloryzować swoje objawy, lepiej niech wykonają niepotrzebne badania, niż zaniechają.
    • Gość: xx Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.12, 09:26
      Jakby to było moje dziecko, to ten lekarzyna od dłuższego czasu leczyłby skomplikowane, otwarte złamania obu rąk.
      • margot452 Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac 08.08.12, 09:47
        I oczywiście lekarzowi g.. zrobia, będzie dalej leczył (???!), przyjmował pacjentki i nie poczuwał się do żadnego błędu. A potem różne oszołomy się dziwią, ze mamy niz demograficzny! Rodzić strach gorzej niz w średniowieczu!
      • albrecht_kalba Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac 08.08.12, 09:59
        Osobiście bym się postarał, żeby powyższe schorzenie co i rusz powracało. Może nawet przerzuciło się na nogi.
    • krystala Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 09:45
      Nie od dziś wiadomo jak działają niektórzy lekarze. I na ogół ich nazwiska są powszechnie znane.
      Z mojego doświadczenia wynika (2 dzieci), że najbezpieczniejsza opcja to mieć własną położną. Większość lekarzy ma pacjentki głęboko w poważaniu
      I nie akceptuję sytuacji, w której wystawia się dobre opinie lekarzowi, który może i warsztat ma, ale jest chamem i prostakiem w codziennych kontaktach z pacjentami - wystarczy poczytać na forach i portalach. Wiele to o człowieku mówi, w tym o tym, jak zachowa się w obliczu sytuacji problemowej.
      • Gość: pacjentka Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 09:50
        Tak się składa, że jestem pacjentką tego lekarza. I ja akurat jestem mu wdzięczna , operował mnie i zrobił to po mistrzowsku więc ja akurat wiele mu zawdzięczam.
        • krystala Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac 08.08.12, 10:09
          Nie zaprzeczam, że technicznie jest sprawnym lekarzem i chirurgiem. Zapewne wielu kobietom też pomógł. Jednak trudno zaprzeczyć specyficznego tonu w kontaktach z pacjentem i jednak nieco dziwnego zachowania w tej konkretnej sytuacji, nieprawdaż? Skoro nie ma sobie nic do zarzucenia, dlaczego uchyla się przed sądem?
          • Gość: pacjentka Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 10:30
            mnie akurat jego zachowanie nie przeszkadza. jeśli komuś tak- są inni lekarze u których wizyty są tańsze, nikt nikogo nie zmusza. ja chodzę do niego bo mam do niego zaufanie.
            • krystala Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac 08.08.12, 13:57
              Cieszę się bardzo, że masz lekarza, którego obdarzasz zaufaniem. Jednak koszt wizyty nie definiuje dobrego lekarza. Tak samo tytuł naukowy. Uprzejmość powinna być wpisana w zawód lekarza, bowiem pomimo silnego "uściślenia" nauki (biologia, matematyka, fizyka, chemia) to zawód ten jest związany z ludźmi, a nie kamyczkami czy roślinkami. Definicja zdrowia WHO mówi o zdrowiu w pojęciu całościowym, odnosi się zatem także do emocji i psychiki. Naszym lekarzom trudno zrozumieć jednak tą szczególną zależność pomiędzy psyche a fizycznością. Zestresowana kobieta, na którą nawrzeszczano nie urodzi szybciej. Ciężko chory pacjent nie będzie szybko dobrzał wśród opryskliwych pielęgniarek.

Zresztą założę się, że ci sami lekarze płacąc za jakąkolwiek usługę oczekują, że będą obsłużeni profesjonalnie - tzn. dostaną zarówno odpowiedniej jakości towar, jak i ich kontakt z usługodawcą będzie sympatyczny i skuteczny.
        • niewinna Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac 08.08.12, 10:13
          Podaj nazwisko. Może niektóre kobiety w świetle powyższych oskarżeń chciałby uniknąć kontaktu z tym panem.
          • krystala Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac 08.08.12, 10:26
            Skoro jest oskarżony, to chyba nie mogę uczynić tego publicznie. Ale wystarczy wejść na stronę www jednostki szpitalnej cytowanej w artykule. Tam nic się nie zmieniło.
          • Gość: wrocławianka Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.12, 13:24
            www.am.wroc.pl/content/view/3642/321/
        • Gość: maria8sz Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 10:29
          Miałam ochotę ubliżyć innemu lek. , który nazwał mnie histeryczką, powinien smażyć się w piekl,e bo ja do dziś jestem kaleką, a przy tym mam siarczyste bóle nogi. To co mogę zrobić to usztywnić staw skokowy. Nonszalancja , pazerność, brak szacunku dla zdrowia i życia człowieka powodują ,że kobieta, ta czy inna nie będą miały szansy na macierzyństwo a dla wielu kobiet to największe kalectwo, to dramat życia( coś na ten temat wiem).
          Ja na pewno 1/3 zabrałabym prawo wykonywania zawodu. Gardzę tym "pazerniactwem .
          -"Mnie pomógł" wielu zaszkodził ,zaniedbałł "okradł" z reszty pieniędzy.
          • krystala Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac 08.08.12, 10:44
            Swoją drogą, ciekawe czy mężczyzn też lekarze wyzywają od histeryków? Ja spotkałam się z tego typu zachowaniem głównie w odniesieniu do kobiet i dzieci.
            • krystala Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac 08.08.12, 10:46
              Nie mówiąc już o tym, że rozmawiają np tylko z mężczyzną, który przyszedł ze swoją kobietą na badania położnicze. Utrzymują z nim trwały kontakt wzrokowy, kierują informacje. To dopiero kontakt z pacjentką, co?
            • iffa4 Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac 08.08.12, 11:46
              Nie martw się, jest równouprawnienie :) Mężczyzn też się wyzywa od histeryków, gdy usiłują zemdleć przy pobieraniu krwi albo podczas wykonywania znieczulenia podpajęczynówkowego :)
              Fakt stwierdzony - mężczyźni są dużo bardziej delikatni i duża część reaguje histerią na byle ukłucie :)
    • Gość: optyk Dusza nie człowiek, mimo choroby przyjmuje chorych IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.12, 09:53
      i jeszcze im płaci po 200 zł na każdej wizycie. Chyba na lekarstwa?
    • jacenciak Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 10:17
      i znów ta lekarska banda...
      Nie wiem co powiedzieć - nie ma bowiem w słowniku ludzi kulturalnych słów dość obelżywych by określić zachowanie tej sitwy...
      Ale jak to jest - gdy moja żona poszła na zwolnienie pod koniec ciąży - miała 2 (słownie - DWIE) kontrole z ZUS. A lekarzyna, konował jeden, bandyta spokojnie sobie pracuje .. i nic!

Wa mać! To co czuję do lekarzy to nie jest niechęć... To po prostu najczystrzej wody nienawiść! I z każdym dniem coraz mi trudniej powtarzać, że "jest pewien odsetek uczciwych". Może i jest - ale są to "uczciwi tymczasowo" - obserwuję jak jeden po drugim wpada w końcu w bagno i staje się kolejną, zwykłą kanalią...
      • Gość: shoshke Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.12, 17:45
        Życzę dużo zdrowia!
    • jogar Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 10:25
      Dlaczego przed fiskusem nic się nie przedawnia a przed sądem- wszystko. To jest prawo?
      Tego skoooorwysyna konowała pozbawić prawa wykonywania zawodu. To pis dostaje wścieklizny bo zarodki najbardziej ważne a tu doprowadza się do śmierci dziecka. 200zł za 20min
      konsultacji? Ludzie!!!! W słuzbie zdrowia nigdy nie będzie dobrze. A gdzie ZUS, który powinien kontrolować lekarza na zwolnieniu? Pani Małgorzato proszę się trzymać i walczyć o ogromne odszkodowanie bo zwyczajnie się Pani należy. Miała Pani prawo oczekiwać lepszej opieki i zainteresowania się tego "lekarza" Panią gdyż była Pani jego prywatną pacjentką.
    • redheadfreaq Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 10:26
      Za sam tekst o "podchodzeniu zbyt emocjonalnie" i "powinna być mi wdzięczna" facetowi powinni odebrać prawo do wykonywania zawodu i *khmhm* zrobić krzywdę.
    • antares777 Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 10:30
      Ja tam nie wiem, bo się na tym zupełnie nie znam, ale gdy przekopiowałem z tego tekstu do gugli "I Kliniki Ginekologii i Położnictwa " i dopisałem jeszcze "wrocław" a potem nacisnąłem Enter,
      wyskoczyła mi bardzo ładna strona o tytule:
      "Akademia Medyczna im. Piastów Śląskich we Wrocławiu"
      poniżej była nazwa instytucji z danymi teleadresowymi,
      a jeszcze niżej stoi napisane, jak się nazywa "Kierownik Katedry i Kliniki".
      Są tam jego stopnie i tytuły, jest imię i nazwisko.
      Imię by się zgadzało, ale nazwisko?
      Jest napisane całe, tak jak to mamy w zwyczaju wymawiać i pisać, a nie jakieś-tam "K."
      Wprawdzie pierwsza litera nazwiska też podchodzi, ale ... jakiś niedosyt pozostaje.

Tych internetowych dziennikarzy chyba porąbało. Nie mogą napisać po ludzku, jak się ten drań nazywa?
    • Gość: A. Re: Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 10:35
      ZERO honoru, tylko KASA, KASA, KASA.... Jak prof. przez telefon mógł stwierdzić niestrawność? Tym bardziej iż to była ciąża do tego zagrożona. A lekarz dyżurny albo bał się badać pacjentkę profesora albo olał sprawę. Według mnie ci dwaj pseudo-lekarze nie powinni mieć prawa wykonywania zawodu! Znając PL kolesiostwo koledzy z Izby Lekarskiej krzywdy im n ie zrobią, może na rok-dwa zawieszą lub ukarają naganą. Kondolencje z powodu straty dziecka i to już donoszonego, dwójki wcześniejszych także :-(
    • kanaviosta Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 10:45
      Pani Małgorzato, ślę wyrazy współczucia. Życzę dużo siły i wytrwałości. Miejmy nadzieję, że sprawiedliwość w końcu wygra. Proszę się nie poddawać.
    • krzysw73 Ginekolog ucieka przed sądem, a przyjmuje pacje... 08.08.12, 13:45
      Ja sie dziwie dlaczego wobec takiej niemocy prokuratury, kolesiostwa wsrod lekarzy i krycia jeden drugiego ludzie nie wezma sprawiedliwosci w swoje rece? Jakby taki konowal, nie daj Boze, zrobil krzywde mojej rodzinie i trafil na mnie, szybko by wine odpokutowal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka