Dodaj do ulubionych

Proktolog wrocław na nfz

08.08.12, 19:58
czy może wiecie gdzie przyjmują proktolodzy na nfz??

i ile kosztuje zabieg usunięcia hemoroida prywatnie??

Mam poważny problem z hemoroidem i potrzebuję dostać się do lekarza we wrocku na nfz
Obserwuj wątek
    • Gość: Marko44 Re: Proktolog wrocław na nfz IP: *.w90-10.abo.wanadoo.fr 14.10.13, 13:36
      Znalazła/eś może proktologa na NFZ we Wrocku? Jeżeli tak, to podziel sie proszę informacją. Z gory dzięki
    • julinka601 Re: Proktolog wrocław na nfz 14.10.13, 19:52
      Ja kiedyś byłam u proktologa na ul.Pilczyckiej w przychodni przy Euro-Medicarze, gdzie póżniej miałam robione dokładniejsze badanie.
      • Gość: yoka1 Re: Proktolog wrocław na nfz IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.11.13, 13:23
        na Borowskiej w ASK są krótkie terminy do proktologa o dziwo.
    • iwonazielin Re: Proktolog wrocław na nfz 28.10.15, 21:24
      Ja też szukałam lekarza proktologa we Wrocławiu na NFZ ale terminy są takie że prędzej chyba jajo zniosę. Znajoma poleciła mi Flebonet z Wrocławia bo mają kilku specjalistów od hemoroidów i tak właśnie patrzę że jest tam dr Czerczuk flebonet.pl/zespol/lekarz-piotr-czerczuk/ a podobno jest bardzo dobrym lekarzem. Co myślicie ? Bo wybieram się za tydzień.
      • Gość: Eda Re: Proktolog wrocław na nfz IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.11.15, 10:40
        Byłaś u niego ? Napisz jak było
    • olakwiatkowska88 Re: Proktolog wrocław na nfz 24.08.16, 09:32
      Niedawno gabinet w Lubinie założył dr Czerczuk. Jego mogę polecić, pamiętam go jeszcze sprzed czasów kiedy wyjechał na specjalizację do Niemiec. Z tego co wiem to jedyny proktolog ze specjalizacją w Lubinie na ten moment. Gabinet otworzył na Konopnickiej, wcześniej w tym miejscu przyjmował dr Tyc.
    • karolinamusial Re: Proktolog wrocław na nfz 30.01.19, 08:51
      Doktor Bednorz, przyjmuje na Powstańców w Ars Estetica. We wro chyba jeden z nielicznych który klei hemoroidy. A to z mojego doświadczenia ( najskuteczniejsza z metod). Doktora polecam.
    • krysiadopieralska Re: Proktolog wrocław na nfz 07.02.19, 15:28
      W ProctoMed przyjmują dobrzy proktolodzy, warto się udać na wizytę, rozpoznają Twój problem i skutecznie wyleczą
    • kama_wro Re: Proktolog wrocław na nfz 25.06.19, 22:32
      na NFZ nie wiem ale prywatnie to dr Paweł Tuchendler na Przyjaźni tylko musisz zaznaczyć że do niego bo to rodzina lekarzy i jest ich kilku w tej przychodni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka