Dodaj do ulubionych

Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My Day!!!

29.09.12, 14:48
PRZESTRZEGAM I ODRADZAM pseudo "SALON" fryzjerski My Day na ulicy Orzechowej 35!!! zdziercy oszusci i naciagacze! wykupilam oferte na Grouponie, a na miejscu kazali mi doplacic dodatkowo 40 zl! niby za dlugosc i objetosc włosów! po tym jak wyrazilam moje ogromne zdiwienie Pani ESTERA bodajze wlascicielka i pseudo wielka stylistka (smiechu warte!) bo tak sie opisuje w ofercie, powiedziala ze ewentualnie moze byc 30zl! to co w efekcie mam na glowie jest nie do opisania! dramat i jedna wielka masakra! mial byc balayage a jest jedno wielkie gó..., w stylu bazarowym! dodatkowo dziewczyna ktora (dzieki Bogu!) TYLKO podcinala mi wlosy, robila to chyba po raz pierwszy i to do tego MASZYNKA DO GOLENIA (wlosy mam za ramiona!) jakas kpina! ODRADZAM!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kate Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.microdis.net 15.11.12, 10:38
      ZGADZAM SIĘ ja też odradzam!!! Wykupiłam grupon i niestety jestem baaaardzo zawiedziona. Fachowość "fryzjerki" pozostawia wiele do życzenia. To co zrobiła z moimi włosami to skandal - chciałam ciemny blond a wyszłam z włosami żółtymi jak kurczak ;(
      Na dodatek bezczelnie pani powiedziała że "sama sobie taki kolor wybrałam"
      Jak dla mnie to PORAŻKA i wszystkim znajomym będę odradzała ten "salon" z wielką "stylistką"!!!!!!!
      • Gość: Beti Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.12, 11:46
        Dziękuję Dziewczyny! Właśnie znalazłam ofertę tego salonu na grouponie. W sumie zawsze przed wkupieniem kuponu szukam opinii w internecie, ale często ich nie ma więc trzeba się zdać na na intuicję...nawet nie wiecie jak jestem Wam wdzięczna, że umieściłyście swoje opinie tutaj - uratowałyście moje owłosienie przed katastrofą:) Jeszcze raz dzięki i pozdrowienia:)
        • Gość: Magda Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My Day Wr IP: 78.8.105.* 18.01.13, 12:04
          Ja też się zgadzam. Niestety wczoraj tam byłam i wyszłam zmasakrowana. Tleniona blondyna to nie wiem w jakim celu tam jest bo fyzjerką to na pewno nie jest, nie umie nic!!! w porównaniu do innych fryzjerów, na dodatek albo udaje głupią, albo jest bo nie rozumie co się do niej mówi. Maszynką strzyże długie włosy!!! Krzywo! Masakra!!!!!!!!! Jestem zle ścięta, zly kolor, zero wymodelowania...
          Nie polecam, kto chce mieć taki kolor jak wybiera i taką fryzurę jak sobie zyczy.
      • Gość: woit2 Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.14, 12:49
        Jak zapłaciłaś za rozjaśnianie to tak masz..... Z debilnymi włsami sie do fryzjera nie chodzi.chodzi sie jedynie do faceta co ma miotacz ognia...
      • Gość: basia Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.play-internet.pl 03.06.14, 08:55
        Wygląda na to,że baba w salonie bezczelna na dodatek. Koszmar jakiś.
    • Gość: farba Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.13, 13:34
      wszystkie 4 posty pisane identycznym stylem, językiem . Ktoś się nieźle wkurzył na usługę fryzjerską
    • Gość: BiBi Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.13, 09:56
      To brzmi dokladnie tak jak moja sytuacja... zdziercy,oszuści i pseudo fryzjerki... nie mam słów... a do tego syf w salonie,że aż wstyd... fotele czyste tylko w miejscu gdzie klientka siada,a reszta zamiast czarna to jest szara,porazka... do tego sprzet,ktorego uzywaja to kolo profesjonalnego fryzjerskiego nawet nie lezal,babyliss to mozna kupic w tesco... lepsza prostownice i suszarke mam w domu.. pokazalam palcem kolor ktory chce,a oczywiscie widzialam,że nie bylo na stanie tego koloru,wiec nalozyla mi inny,a o scieciu juz nie wspomne... maszynka obciela mnie tak,ze wlosy wygladaly jak siekierka rąbane... salon w ktorym nie maja pojecia o prawdziwym fryzjerstwie,odradzam!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.internetia.net.pl 09.04.15, 22:31
        Proponuje zglosic do sanepidu.
    • Gość: gosc Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.e-wro.net.pl 22.02.13, 15:47
      A ja dokładam drugi: LA VISAGE - omijać szerokim łukiem!!!, kobieta ogłasza swój "salon" na Gruperze, GUMTREE i gdzie sie da, a "salon" to klitka w drewnianym baraku - a porada "stylistki" to porada właśnie owej pani - chamskiej, nieprawdopodobnie aroganckiej. Kłamie , oszukuje i jest totalnie niekompetentna. Nie powinna strzyc nawet psów. Wątpliwa przyjemność u tej "stylistki" to 230 złotych.
      • Gość: Ania Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.13, 18:14
        Wypraszam sobie w imieniu mojego psa!!!!!!!! Psa trzeba umieć ostrzyc a w dodatku mieć do niego podejście, żeby się nie zdenerwował i nie ugryzł.
        Zle obsłużonym Paniom radzę złożenie informacji u Rzecznika Konsumentów i nagłaśnianie sprawy, żeby nikogo więcej tak nie potraktowano.
    • Gość: kasia Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.13, 18:08
      Mnie spotkała podobna sytuacja, zakupiłam kupon za 89zł, dodatkowo musiałam dopłacić 20zł a efekt? Jego akurat w całej tej historii brak. Farba mi się kompletnie wypłukała po ok. 2 tyg, zostawiając przy tym nieestetyczne plamy i kolor włosów wpadający w "zieleń"!
      Dodatkowym minusem jest niezwykle nieprzyjemna obsługa - nadąsana pseudo fryzjereczka, zajęta flirtowaniem z jakimś facetem i robiąca sobie co 10 min przerwę na fajkę... Kpina!
      • Gość: gość Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 23:36
        To może następnym razem zapłać pełną cenę a nie za połowę ceny chcesz traktowania jak księżniczka. Klienci z gruponami to najgorszy sort klientów. Zwyczajni gołodupcy którzy chcą być traktowani jak królowie. I to niestety w każdej branży. Nie rozumiem tylko firm po co to robią. Przecież taki klient do was nie wróci chyba że znowu z gruponem. Teoria że to dobra reklama upadła już wiele lat temu.
        • Gość: aa Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.e-wro.net.pl 29.09.13, 17:01
          po to kupuje sie taniej zeby zobaczyć czy jest wart większych pienięzdzy bo z fachowa obsługą jest ciężko. Gdyby mnie tam obsłużono dobrze to bym z pewnością wróciła i polecałabym salon moim znajomym. Że niby co jak kupuje się coś taniej to nie trzeba klienta dobrze obsłużyć, bo nie zapłacił pełnej kwoty to kpina jakaś a nie salon fryzjerski.
        • Gość: majka ja korzystam tylko z gastronomii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.13, 21:20
          Nie przesadzaj. Byłam z gruponem w restauracji na św. Wincentego. Bardzo smaczne dania. To dobra informacja, ponieważ w tamtej okolicy nie za bardzo jest gdzie zjeść. Byłam jeszcze później dwa razy i standard dokładnie ten sam, pomimo, że już bez grupona.

Ja nie jestem żadnym gołodupcem. Mam taką zasadę, że jak jest fajna knajpa, a ja zaoszczędzam na gruponie, to daję dużo większy napiwek.

Z grupona u fryzjera nie skorzystałabym. Moja fryzjerka nigdy nie brała w gruponach udziału, pracy ma full i trzeba czekać na termin. Jest dobra i bez żadnej reklamy ma tłumy klientek.

Najczęściej korzystam z ofert gastronomicznych, gdy grupona daje nowy lokal, reklamując się w ten sposób. Jak będzie niesmacznie, to najwyżej nie zjem. A gdyby spieprzyyyli włosy, to strata nie do odżałowania.
    • Gość: cienkowłosa Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 14:08
      A ja tam byłam dwa razy, też miałam kupon z grupona i poraz pierwszy wyszłam od fryzjera zadowolona. Pani Estera z moich cienkich, slabych wlosów zrobiła super fryzurkę. Pierwszy raz po strzyżeniu nie muszę uzywać lokówki!!! Według mnie to profesjonalna fryzjerka, wie co i jak robić! Potem strzygłam się gdzie indziej, bo nie chcialo mi się jechać do Wroclawia, no i to był błąd. Nie ma co, będę jeździć 50 km do Estery! Naprawdę polecam!
    • Gość: Lola Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: 78.10.82.* 30.01.14, 21:41
      Dramat totalny, zniszczyli wlosy i sie wypieli. Buractwo do tego nieprofesjonalne. Dramat, tragedia, koszmar. Nigdy wiecej i nikomu nie polecam.
    • Gość: ona Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: 78.10.241.* 04.04.14, 18:05
      Zgadzam się salon porażka .Zero profesjonalizmu ,brudno ...nie polecam.
    • Gość: Ania Cieślik szczerze odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 16:02
      Potwierdzam w 100% poniższą opinię na temat Salonu Myday

Wróciłam z tego salonu trzy godziny temu, ta wizyta była ogromnym nieporozumieniem.

Dla uściślenia, usługę kupiłam na Gruponie, co abosutnie nie powinno rzutować na jakość usługi. No chyba, że są jakieś niepisane zasady dotyczące gorszego traktowania klienta z Grupona!?

1. Zacznijmy od dopłaty 40 zł, w ofercie jest mowa o 20 zł, (za gęstość i długość) żenujące.
      Drogie Panie napiszcie o tych 40 zł na Gruponie, nie będziecie musiały za każdym razem nieprofesjonalnie się tłumaczyć, każdemu klientowi....
      2. Maska odżywcza ( tak jak napisane w ofercie), okazała się odżywką do włosów, nałożona i od razu zmyta, dokładnie tak samo jak każda z nas robi w domu. Jak to rozumieć i dlaczego w ofercie nazywa się to REGENERACJĄ WŁOSÓW??
      3.Cięcie maszynką, tutaj może się czepiam ponieważ jest to teraz ogólnie powszechne, nie mniej jednak efekt jak u mnie bardzo nie fajny (delikatnie mówiąc). Szkoda, że klient nie ma wyboru pomiędzy nożyczkami a maszynką.
      4.Modelowanie (tak jak napisane w ofercie) okazało się prostowaniem włosów....Oh, przyznam, że liczyłam na coś więcej:)
      5. Cytuję ofertę "Rytuał po farbowaniu: aplikacja regenerująco-odżywczej ampułki", chyba się Paniom zapomniało.........:)
      6.Kwestia czystości w Salonie, faktycznie potwierdzam tak jak w poniższych opiniach, pozostawiająca bardzo, ale to bardzo wiele do życzenia.

W sumie moja wizyta (farbowanie z podcięciem włosów ) kosztowała 139,99 zł, jakość absolutnie nie warta tych pieniędzy.

Właśnie wymyłam włosy oraz część "wypaćkanych farbą" czoła i szyi i chyba już na zawsze wyleczyłam się z ofert typu Grupon.

Paniom z Salonu dziękuję za dobrą kawę:) pozdrawiam i pozostawiam temat do przemyślenia

Dziewczyny szczerze odradzam.

Ania Cieślik
      • Gość: Hh Re: szczerze odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.14, 12:03
        Nacpane praktykantki. Syf .
      • Gość: Ktoś Re: szczerze odradzam IP: *.158.216.16.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.04.14, 11:27
        Ja bylam u obu Pan co pracują w salonie MyDay i jestem bardzo bardzo zadowolona . Ja polecam z całego serca.
    • Gość: woit2 Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.14, 12:47
      A co myślałaś? Ze ktoś za darmo ci bedzie robił? Że grupon jeszcze znajduje naiwnych co oczekują usług po cenach nie rekompensujących kosztów...Dziwię się , że ktoś tam sie wystawia licząc ,że trafi normalnego klienta a nie chwast rynku...
    • Gość: basia Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.play-internet.pl 03.06.14, 08:46
      Rety...dzięki za ostrzeżenie. Rzeczywiście koszmar. Muszę dowiedzieć się gdzie moja córka ma zacząć praktykę,bo coś wspominała o salonie na Orzechowej. Ale jeśli tam tak jest,to nie chcę,żeby nauczyła się partaczenia fryzur i oszukiwania klientek! Pozdrawiam. Barbara.
      • Gość: oko Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.14, 11:45
        Może źle przeczytałaś napis na salonie. Może to nie my day tylko mayday
    • antibia86 my day 11.06.14, 22:58
      a ja do Estery chodze juz kilka lat, i jesli chodzi o sciecie to przezyłam wielu fryzjerów i nikt tak dobrze nie scina moich włosow-nigdy nic nie wystaje, zawsze równo,a nawet kilka tyg po scieciu wlosy wciaz sie ukladaja:) co dosalonu mam wrazenie że chyba miejsce na to wpłyneło bo wczesniejszy na Kłodzkiej był ok, teraz to zajezdza za przeproszeniem melina ale to nie kwestia wlasciceli a lokalizacji nietstey, farby nie robiłam nigdy wiec sie nie wypowiem. Co do ciecia maszynka i na sucho to u mnie duuzy plus, Także ja osobiscie polecam ale tylko pania Estere
      • Gość: ANNA36 Re: my day IP: *.120.124.193.telemedia.pl 09.10.14, 20:53
        NIe wiem kto tam jest właścicileką, ale napewno nie dziewczyna, która się mną zajmowała! Chcę to napisać do właścicielki bo mi jej po prostu szkoda. Pewnie Pani nie wie jak te dziewczyny traktują klientów i o zgrozo jak ta "najmądrzejsza" traktuje praktykantkę. Przez cały czas przebywania w tym salonie czułam się jak w jakimś filmie!!! ZERO profesjonalizmu! Dziewczyna jest manipulantką i jest strasznie wyrachowana, więc pewnie dlatego tam jeszcze pracuje! Nigdy tam nie wrócę bo na głowie mam speudo refleksy, które po 2 tygodniach wyglądały jak KUPA! Jeśli właścicielka czyta ten post to radze zatrudnić nowy personel bo zniszczą Pani całkowicie opinię na temat "salonu". ODRADZAM!!!!!!
    • Gość: Klientka Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.play-internet.pl 17.10.14, 19:11
      Byłam w pseudo salonie, zero profesjonalizmu . Strona internetowa wyglada bardzo dobrze i zachęcająco, jednak rzeczywistość rozczarowuje. Wyszłam z salonu wyglądając o wiele gorzej niż do niego przyszłam. Nie polecam, będziecie tylko żałować, a włosy naprawić nie jest tak łatwo.
    • Gość: Sylwia Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.dynamic.mm.pl 12.11.14, 16:06
      A ja zakupiłam ofertę na grouponie strzyżenie z maska i balejagem.Byłam tam dzisiaj i jestem bardzo zadowolona,zajmowała się mną pani Estera.Balejage-super,fryzjerka bardzo sprawnie i szybko go położyła,jeśli chodzi o ściecie włosów to szczerze mówiąc nie chodziłam do fryzjera od 6 lat,bo miałam uraz,natomiast w my day zostały mi ścięte włosy i pocieniowane dokładnie tak jak sobie tego życzyłam.Fryzjerka o wszystkie szczegóły dokładnie pytała.Narzekacie,że w salonie jest dopłata,ale dokładnie jest to napisane w ofercie groupon!!!Najpierw przeczytajcie uważnie,a póżniej miejcie pretensje,zresztą nie wyobrażam sobie żeby dziewczyna która ma włosy do ramion zapłaciła tyle samo co ta mająca włosy do pasa!!!!To chyba logiczne,że jest całkowicie inna ilość zużycia danego produktu!Apropo maski na włosy na grouponie nie jest napisane,że to specjalnie regenerujący zabieg do włosów tylko maska regenerująca po myciu,więc to też logiczne,że jak w każdym salonie będzie nałożona po prostu odżywka.Najpierw czytajcie ze zrozumieniem,a później oczerniajcie!Gratuluję!!!!Jeszcze raz szczerze polecam panią Esterę z My Day na orzechowej!!!
      • Gość: spa2007 Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjers IP: *.internetunion.pl 25.11.14, 19:33
        A ja poszlam z gruponem w 2010roku i od tamtej pory strzyge sie tylko u Pani Estery. Przezylam juz kilkudziesięciu fryzjerow w zyciu lepszych i gorszych,ale fryzura od P. Estery trzyma mi sie najlepiej. Nie farbowałam tam, więc trudno mi oceniac. Moge sie przyczepic do ulozenia wlosow, ja jednak sama sobie lepiej ukladam moje wlosy:-D
    • Gość: oszpecona Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.legnica.vectranet.pl 13.02.15, 14:20
      Ja też przestrzegam przed fryzjerką niby stylistką o imieniu Estera kiedyś miała salon w legnicy na osiedlu kopernika nie wiem może dalej tam ma może teraz na Wrocław sie przeniosła. Pare lat temu tak mi włosy postrzępiła że do tej pory się męczę. Tam gdzie na głowie robi się przedziałek tzw gniazdo z tyłu wycieła mi włosy prawie całkiem że nie mam teraz jak zakryc masakra jak chcecie miec wlosy to omijajcie ją z daleka
      • Gość: mariola90_k Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.15, 13:05
        jestem troche zaskoczona negatywnymi opiniami, bo moje odczucie odnosnie Pani Estery sa wylacznie pozytywne. po przeprowadzce do wroclawia dlugo poszukiwalam "swojego" fryzjera, bylam w stanie placic 100zl za samo sciecie koncowek. niedawno polecono mi Pania Estere i jestem bardzo zadowolona ze strzyzenia i obslugi. takze szczerze polecam samemu udac sie do tego salonu i przekonac, czy warto tam chodzic. wydaje mi sie, ze ta fala hejtu internetowego jest po prostu chamska proba zwalczania konkurencji :)
    • evsun Re: Przestrzegam przed "Salonem" fryzjerskim My D 30.04.16, 00:22
      Zgadzam się w 100% ze wszystkimi osobami ,które są niezadowolone ze swojej fryzury po wyjściu z tego salonu MAY DAY czyli Sylwia . Ja jestem wprost załamana i żałuję i to bardzo żałuję , że nie zasięgnęłam wcześniej opinii . Dziś jest już po fakcie. Mam tak wygolone włosy bo nie są one obcięcie, ze chce mi się płakać jak na nie patrzę. Ta cała pseudostylistka ESTERA nie ma żadnego pojęcie o ścinaniu włosów. Tak obcina włosy a raczej goli , jak jej się podoba a nie jakie oczekiwania ma klient . ODRADZAM !!! Ja, już NIGDY nie skorzystam z usług tego salonu . To jest pewne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka