Dodaj do ulubionych

Dutkiewicz: poprosiłem CBA o badanie w sprawie ...

18.10.12, 13:13
Może przy okazji jego by zbadali ?

--
Art. 16.
1. Kierującego pojazdem obowiązuje ruch prawostronny.
2. Kierujący pojazdem, korzystając z drogi dwujezdniowej, jest obowiązany jechać po prawej jezdni(...)
Obserwuj wątek
    • jurekpy Dutkiewicz: poprosiłem CBA o badanie w sprawie ... 18.10.12, 13:20
      Coś mi się wydaje, że za dużo spraw sygnowanych przez naszego włodarza Pana Dutkiewicza trafia na wokandę sądową. Proszę zwrócić uwagę na nastepujące fakty : budowa aquaparku - sprawa w Sądzie, budowa na pl. Wolności - sprawa w Sądzie, budowa stadionu miejskiego - kilka spraw w Sądzie, itd, itp. Albo Pan Dutkiewicz korzysta z usług kiepskich prawników albo też sam idzie na skróty wysyłając swoich prawników zbyt szybko z pozwami sądowymi. Obawiam się, że sądowa potyczka z Janickim przyniesie nam wiele nowych niespodzianek. Pytam się : Tylko po co ?
      • Gość: zenek partacz korzysta z "renomowanych kancelarii". IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.12, 21:21
        Te doją go skwapliwie z naszych pieniędzy. Interes się kręci...
      • Gość: Krakowiaczek jeden Re: Dutkiewicz: poprosiłem CBA o badanie w sprawi IP: *.226.51.178.awist.pl 18.10.12, 23:14
        Oj nieciekawie u was, we Wrocławiu. Podobno nawet w EIT ABW siedzi od roku.
    • pleple.pl Musi Janicki groził JNP pistolecikiem? 18.10.12, 13:24

Żenada panowie, żenada...
    • Gość: ABC Janicki poprosi CBA o zbadanie sprawy Dutkiewicza? IP: *.171.116.77.static.cdpnetia.pl 18.10.12, 13:27
      jak w temacie
    • bonq litości redaktorze 18.10.12, 13:38
      "poprosił o zbadanie tej sprawy Centralne Biuro Korupcyjne."
      ciekawe ile im zapłacił
      • zalamanydokonca Re: litości redaktorze 18.10.12, 13:47
        Nazywanie redaktorem pracownika agory jest jednak przesadą...
      • radeberger Re: litości redaktorze 18.10.12, 20:40
        bonq napisał:

> "poprosił o zbadanie tej sprawy Centralne Biuro Korupcyjne."
        > ciekawe ile im zapłacił

Jeśli "wsz" to Wojciech "Wózkowy Dynamizmu" Szymański - to nie dziwi mnie jakość artykułu :-)
    • zgrozazgroza Centralne Biuro Korupcyjne 18.10.12, 13:39
      Cóż we Wrocławiu nawet słynne CBA jest jakby trochę dwuznaczne.
      • flymen22 Re: Centralne Biuro Korupcyjne 18.10.12, 13:55
        CBA jest wszędzie wieloznaczne.
    • wojtas71 Dutkiewicz: poprosiłem CBA o badanie w sprawie ... 18.10.12, 13:45
      elegancko ja tam sie ciesze, CBA pooglada sobie i dobierze sie samemu Dutkiewiczowi do skóry. Wszak to jego podwładny był, co on mysli że wywalil Janickiego i nie ponosi odpowiedzialnosci ???
    • Gość: jack A my prosimy ... IP: *.internetia.net.pl 18.10.12, 13:57
      o sprzedanie klubu piłkarskiego tak jak było obiecane.
      plus zamianę NFM na biurowiec, wtedy przynajmniej na siebie zarobi.
    • wari Dutkiewicz: poprosiłem CBA o badanie w sprawie ... 18.10.12, 15:06
      Dutkiewicz nawet ABW zatrudni, żeby zyskać politycznie. A to on odpowiada za wyrzucenie w błoto (dosłownie, bo w miejscu stadionu było bagienko) ok. miliarda zł i zbudowanie stadionu, który jest 2 razy za duży na Wrocław i stale będzie generował straty. Wyjątkowa niegospodarność połączona z bezprawiem (patrz wyrok ws. Krzywdów).
    • Gość: YaBol Imperium Kontratakuje IP: *.internetia.net.pl 18.10.12, 16:08
      Dutkiewicz robi coraz bardziej żałosne akcje. Mit wspaniałego prezydenta miasta pryska jak bańka mydlana. Kibicuję Janickiemu i gratuluję odwagi - może nie do końca jest czysty, ale dzięki niemu poznajemy ciemną stronę oblicza Dutkiewicza. Tak to jest jak za podejmowane decyzje nie bierze się po męsku odpowiedzialności, tylko przerzuca ją na innych.
    • Gość: mkibic Re: Dutkiewicz: poprosiłem CBA o badanie w sprawi IP: *.finemedia.pl 18.10.12, 16:16
      Chomikdc masz rację kiedy odpowiednie służby zajmą się radosną twórczością mistrza PR-u i spółkami miejskimi?
      • Gość: pzi Re: Dutkiewicz: poprosiłem CBA o badanie w sprawi IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.12, 18:25
        Dziwne sam na siebie doniósł kapuś jeden :) czyli dupkiewicz kapusta a może on ogrodnik czy co?
    • abodan1 Dutkiewicz: poprosiłem CBA o badanie w sprawie ... 18.10.12, 16:40
      za pieniądze utopione w piłkę nożną możliwe było zbudowanie potęgi europejskiej we Wrocławiu w piłce ręcznej , siatkówce i koszykówce......spokojnie .....tylko tam trudniej byłoby kręcić swoje lody......panie prezydencie, viceprezydencie, dyrektorze
      • Gość: (x)(x) Re: Dutkiewicz: poprosiłem CBA o badanie w sprawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 20:23
        ile spolek pozakladali coby tylko mozna brac kredyty ;)

zastepca chyba chcial wciskac do urzedow ludziki spoza ukladu rodzinnego :P

oj nieladnie nieladnie :D

abw niech zbada majatek rodzinki dudiego... ile od 1989 i skad itede 8)
    • pawel_zet Dutkiewicz: Poprosiłem CBA o badanie w sprawie ... 18.10.12, 21:05
      Nasz kraj znajduje się w stadium głębokiego rozkładu. Jak dla mnie, należałoby tych wszystkich prezydentów, ministrów i innej swołoczy wywieźć na hurtem do więzienia.
      • Gość: cbr600 Czy CBA to jakas panna którą prosi się o rękę? IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.12, 13:05
        a ona na te prośby laskawie odpowiada bądź nie? Z natury ta służba ma byc niezależna,cwana i przebiegła w tropieniu aferzystów więc takie proszenie jej przez człowieka któy samma mnóstwo za uszami jest idiotyczne. Chyba, że pan Dutti uwaza, że zawiadamiający jest poza wszelkim podejrzeniem - jak strażak który pierwszy leci gasić ogień. Oby nie skonczyło się to dokładnie tak samo, bo takich strażaków mają od dawna rozpracowanych na policji
        • Gość: stadion dołuje Ww Należy czym prędzej rozebrać lub sprzedać stadion IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.04.13, 12:23
          należy odstawić WKS od koryta. Dosyć marnowania publicznych pieniędzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka