Dodaj do ulubionych

Dentystka na Kromera

06.07.04, 18:23
Szukam osób, które tak jak i ja, a właściwie moja córka, mają problemy po
leczeniu zębów przez panią dr Magdę, przyjmującą na Kromera. Dziecku wypadły
już dwie z czterech założonych plomb, a pod trzecią zrobiła się zgorzel i
trzeba było od nowa leczyć. Pani doktor twierdzi, że to przypadek i nikt
oprócz mnie się nie skarży, ja wiem, że to nieprawda, bo znam jeszcze co
najmniej trzy takie przypadki. A podejrzewam, że jest ich więcej? Mylę się?
Obserwuj wątek
    • Gość: serrano Re: Dentystka na Kromera IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.07.04, 21:01
      niestety nie, mi po leczeniu kanałowym, u innego dentysty okazało się że pani doktor "zapomniała" o jednym korzeniu :(
      • Gość: wząbekczesany Re: Dentystka na Kromera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.04, 11:56
        chyba nerwie.
        • Gość: Dorusia Re: Dentystka na Kromera IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.07.04, 14:04
          Jeszcze ja jestem .i moja koleżanka z podwórka,która nie ma dostepu do
          internetu.
          plomby wypadły,zęby sie połamałay ech...
          • Gość: Dorusia Re: Dentystka na Kromera IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.07.04, 14:06
            To chodzi o "gabinet przyjazny dorosłym i dzieciom?" bo ja o tym pisałam
            • skarolina Re: Dentystka na Kromera 07.07.04, 17:24
              Dorusia, o ten, ale że Ty masz zastrzeżenia, to ja (skanna) wiem :)
              • Gość: zibi Re: Dentystka na Kromera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:33
                To po jaką cholerę jeździsz do dentysty tak daleko od domu? Czy to mama
                poleciła?
                • Gość: Dorusia Re: Dentystka na Kromera IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.07.04, 15:42
                  Zibi,ja akurat mam blisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka