Dodaj do ulubionych

www.jerzyrobertnowak.prv.pl

08.07.04, 14:50
Zapraszam
-
www.jerzyrobertnowak.prv.pl
artykuly demaskujace prawde o prozniaczych pseudo
elitach politycznych,próbach oczerniania naszej historii przez pseudo
historykow(Garlicki,Stomma),manipulacjach,cenzurze,
antypolonizmie,aferach,zochydzaniu patriotyzm.
Prosze pomoc mi znalesc teksty w ktorych prof. Nowak mija sie z prawda (bo mi
to sie jeszcze nie udalo).
Obserwuj wątek
    • Gość: buhahahaha Re: www.jerzyrobertnowak.prv.pl IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.07.04, 18:45
      boszz, nastepny bogoojczyznanin roem z Nowego dziennika?

smiech mnie pusty ogrania, ze tacy piewcy idei jeszcze sie paletaja, mam
      nadzieje, ze nikt nie traktuje ich powaznie poza srodowiskiem rejdjo maraja i
      reszta odbiorcow mediow ryżyka
    • Gość: fuentes Re: www.jerzyrobertnowak.prv.pl IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 22:08
      > Prosze pomoc mi znalesc teksty w ktorych prof. Nowak mija sie z prawda (bo mi
      > to sie jeszcze nie udalo).

Za to z ortografią minąć ci się udało, a język ojczysty wypadałoby znać, jak się
      tak gawędzi o patriotyzmie.
    • Gość: STrup Ewangeliczna miłość bliźniego... IP: *.chem.uni.wroc.pl 09.07.04, 08:15
      ... aż bucha z tekstów J.N. Nowaka.
      A facet ma po prostu nierówno pod sufitem; ot, cała diagnoza.
      A że zawsze znajdą się palanty, które uwierzą w te jego brednie, to nic
      dziwnego: wykształcenie w Polsce to ciągle rzadkość ("zochydzanie",
      Bbombelku?...). Mówię o prawdziwym wykształceniu, nie o papierkach w rodzaju
      wymęczonych na nauczycielach dyplomów czy wręcz sfałszowanych świadectwach.
      A o słabości tego państwa najlepiej świadczy, że nie potrafi -zgodnie zresztą z
      obowiązującym prawem - wziąć za pysk Nowaków, Rydzyków, Jankowskich czy innych
      podobnych za podżeganie do nienawiści, za gloryfikowanie faszyzmu, za negowanie
      ludobójstwa 2. wojny itd. Całe to robactwo panoszy się w RM, wygłasza kazania w
      Gdańsku, pieprzy głupoty w swoich gazetkach, rozprowadzanych przez głupkowatych
      proboszczów lub podczas świąt kościelnych... Obrzydliwość.
      Podkreślam - nie jestem antyklerykałem, sam znam księży, których Bubel czy
      Nowak brzydzi. Ale taka swołocz robi Polakom "gębę" antysemicką i w ogóle
      rasistowską oraz pracowicie buduje nam opinię wsteczników.
      A dodać do tego klan Giertychów-Wszechpolaków oraz półmulata Jądrusia Leppera i
      już mamy ogródek zoologiczny nie do podrobienia w żadnym innym kraju.

• Gość: diuna Problem nr 1 IP: *.ii.uni.wroc.pl 09.07.04, 15:08
        Do STrupa
        =========

Charakterystyczne, że w Pańskiej wyliczance rzeczy strasznych i śmiesznych nie
        ma choćby słowa o gloryfikowaniu stalinizmu, postkomunistach - bynajmniej nie
        byłych właścicielach Polski, długiej liście afer i draństw w wykonaniu tychże!!

Stwierdzam to ze smutkiem, sądziłam bowiem, że uczonego Pańskiej klasy stać na
        obiektywną ocenę. Rozumiem, że wyniósł Pan z domu niechęć do wszystkich
        proboszczów, piłsudczyków i endeków; OK, nie można mieć serduszka
        równocześnie po lewej i po prawej stronie. Jednak, uwierzy Pan, dobry Pan Bóg
        i dla nich, podobnie jak dla naprawiaczy świata spod znaku czerwonego sierpa,
        przewidział rolę w historii. Nic na to nie poradzimy...

• Gość: sprawiedliwy Re: Problem nr 1 IP: *.ssk.com.pl 09.07.04, 16:42
          A problem z Panią, panem Nowakiem i innymi Giertychami jest taki że Wy
          utożsamiacie narodowość czy rasę z cechami charakteru czy sposobem
          postępowania. A prawda jest taka że gnój, bandyta i skurwysyn jest gnojem ,
          bandytą i skurwysynem niezależnie od tego czy jest Polakiem, Żydem, Niemcem czy
          Marsjaninem oraz czy jest Rolnikiem, Policjantem, UBekiem, Księdzem czy Dziwką.
          To samo dotyczy Heteryków czy Homików.
          I proszę mi nie pisać że wśrod Marsjan jest więcej skurwysynów niż wśród
          Wenusjan bo to nieprawda. Różnego pokroju naukowcy latami prowadzą badania i
          nic z nich nie wynika. Może w końcu dać sobie spokój?
    • oszolom.z.radia.maryja Re: www.jerzyrobertnowak.prv.pl 09.07.04, 17:10
      jako publicysta i demaskator antypolonizmu oraz fałszu w życiu publicznym jest
      on niezrównany...szkoda ze w działaniach politycznych narobil trichę
      zamieszania ale nikt nie może byc doskonałym we wszystkim...z jego książek
      warto się uczyć..otwiera ludziom szeroko oczy czego i wam forumowiczom życzę z
      całego serca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka