Dodaj do ulubionych

WSTRĘTNA SKÓRA :(((

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 08:21
Sprawa wygląda tak - schudłam :) Wszystko jest naprawdę w porządku (nie mam
jojo), ale na brzuszku zostało mi sporo luźnej skóry. Mięśnie mam całkiem
niezłe, jednak tak skóra wygląda nieciekawie :/ Nie za bardzo wiem co mam z
tym zrobić. Poradźcie mi coś, proszę. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: WSTRĘTNA SKÓRA :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:02
      Mam podobny problem, więc podciągam watek . Zalezy mi przede wszystkim na jakiś
      niedrogich sposobach, bo z kasą kiepsko. A właściwie gdybym nawet miała jej w
      nadmiarze, to chyba i tak nie zdecydowałabym się np. na operację plastyczna
      • Gość: ann Re: WSTRĘTNA SKÓRA :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:37
        wasze cialka stracily jedrnosc wiec najlepszym sposobem na przywrocenie kondycji
        skorze jest ruch i wszelkiego rodzaju cwiczenia oraz masaze (wszystko co pobudza
        krazenie krwi). poza tym dobrze jest sie wspomoc jakims specyfikiem
        ujedrniajacym. moze nievea Q10? ponoc jest dobry.
        • Gość: bibi Re: WSTRĘTNA SKÓRA :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:02
          niestety ćwiczenia przez ostatnie dwa lata nie przyniosły w tej kwestii
          rezultatów, więc może jakieś inne wyjście zaproponujecie :-)
          • Gość: ess Re: WSTRĘTNA SKÓRA :((( IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 18:41
            Naprzemienne prysznice.
            • Gość: kama Re: WSTRĘTNA SKÓRA :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 18:53
              Jedynym wyjściem u mnie było usunięcie nadmiaru skóry,ćwiczenia i kosmetyki nic
              nie pomogą w przypadku dużej utraty wagi(tak było u mnie).Teraz mam płaski
              brzuch,nic nie wisi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka