Gość: ArtDecor IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:29 Witam:)) Czy ktos z Was lub Waszych znajomych miał moze wesele w Catedrale?? Bardzo prosze o wrazenia..;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adka Re: wesele w Catedrale 09.07.04, 15:37 mieliśmy mieć - tak samo jak znajoma miała mieć tam komunię córki i tu również nagle okazało się, że komunia nie tylko jej córki ma się odbyć w tym samym terminie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=187&w=7602656&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArtDecor Re: wesele w Catedrale IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 15:49 No to pieknie:(((( Dobrze ze znalezliscie inne miejsce.... Strasznie podoba mi sie to miejsce ale chca ogromna zaliczke juz na ponad rok przed weselem-wesele bede miec w sierpniu 2005 a oni juz teraz chca odemnie min.30% z sumy wesela jako zaliczke...to wychodzi grubo ponad 3tys zł....Nie wiem czy mam zaryzykowac i powierzyc im te pieniadze??Zwłaszcza ze to nie ich lokal-wynajmuja go od Caritasu i za rok moze juz tam byc inny najemca... Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszka1981 Re: wesele w Catedrale 12.07.04, 09:18 ja tam byłam, wino piłam i nieźle się na weselichu bawiłam, choć trochę było ciasno. taras jest the best! kokokoko Odpowiedz Link Zgłoś