Dodaj do ulubionych

zanim kupisz akumulator w Gestor na małachowskiego

14.12.12, 10:20
To sprawdz ceny w internecie.
Jezdzilem tam kilka razy kupowac akumulator.
Zawsze myslalem ze ten sklep istnieje jeszcze bo ma konkurencyjne ceny bo w srodku nie w srodku nie wyglada najlepiej - piecyk na butle z gazem, odpadajacy tynk ze ścian. Nawet za bardzo nie prosilem o rabat.
Teraz kupilem znow tam akumulatlor za 389 zl - pan nawet zlotowki rabatu "nie mogl dac".
Po powrocie do domu odruchowo sprawdzilem na alegro - 220 zl taki sam nowy w innym sklepie we Wroclawiu. Na ich stronie ceny netto.
Oczywiscie moja wina. Jak zawsze wszystko sprawdzam to tym razem odpuscilem Ale wyglad sklepu mnoe zmylil :|
Obserwuj wątek
    • nazimno Zobacz sobie niemieckie ceny: 14.12.12, 10:42

www.amazon.de/s/?ie=UTF8&keywords=batterie+44+ah&tag=googhydr08-21&index=automotive&hvadid=14401222706&hvpos=1t2&hvexid=&hvnetw=g&hvrand=3922428521876372321&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=b&ref=pd_sl_7dpwc4o765_b
      • radeberger Re: Zobacz sobie niemieckie ceny: 24.02.13, 14:15
        nazimno napisał:

>
        >
        > www.amazon.de/s/?ie=UTF8&keywords=batterie+44+ah&tag=googhydr08-21&index=automotive&hvadid=14401222706&hvpos=1t2&hvexid=&hvnetw=g&hvrand=3922428521876372321&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=b&ref=pd_sl_7dpwc4o765_b

Blisko, ale porównywarki cen jeszcze tańsze ;)
        www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategoryFilters/14012F1680798.html?param.resultlist.sortKey=minPrice
        Inna sprawa to koszt wysyłki - te są niestety wysokie + wiele sklepów przyjmuje tylko karty kredytowe (do Lastschrift trzeba niemieckiego konta).
    • Gość: Apollo Re: zanim kupisz akumulator w Gestor na małachows IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.12, 14:10
      160 zł więcej na rzeczy wartej 220 ?
      Niezły zysk, przybitka prawie 100% ;)

Masz dość drogą nauczkę ;)
    • Gość: Wacław Re: zanim kupisz akumulator w Gestor na małachows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 10:58
      Ja też tam kupuje akumulatory juz od 20lat, wiem ze sa drozsze niz gdzie indziej ale nigdy sie na nich nie zawiodłem szczególnie na marce ZAP, nigdy zadnej reklamacji a średnio akumulator kupiony w gestorze na malachowskiego wytrzymuje mi 5 lat mam auto w którym jest juz 8 rok
      Na allegro mozna kupić jak jest we Wrocławiu to problemu nie ma- mozna odebrac samemu ale jak nie ma to musza wysłać a czy ten akumulator w całosci dojdzie do klienta, wiadomo jacy sa kurierzy.

Ja osobiście polecam.
      • Gość: Czarny_kon Re: zanim kupisz akumulator w Gestor na małachows IP: *.31.0.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.13, 16:44
        Ja kupilem na Cybulskiego w Gestorze akurat taki, ktory byl w miare tani a porownywalem w Ceneo. Zapomnijcie o jakims allegro, jesli chodzi o akumulatory, nie chca wysylac, bo kurierzy nie chca tego transportowac, a jesli juz to drogo. Poza tym jak idziedzie do dobrego sklepu to Wam sprawdza jeszcze ladowanie a to jest bardzo wazne, bo jak masz zepsute to akumulator mozna wymieniac co 2 tygodnie. Ja jestem z obslugi sklepu zadowolony, jeszcze mi koles zarowke wymienil za friko
    • Gość: Pierre Re: zanim kupisz akumulator w Gestor na małachows IP: *.30.48.87.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.13, 14:05
      A po co to piszesz? Masz do kogoś jakieś pretensje? Cena była widoczna? To o co ci chodzi? Tak jest z każdym towarem, gdzieś taniej gdzieś drożej i tyle
    • wroc02 Re: zanim kupisz akumulator w Gestor na małachows 23.02.13, 18:54
      Muszę pochwalić firmę GESTOR - zepsuł mi się akumulator, zadzwoniłem do firmy jak mogą mi pomóc i w ciągu godziny był pracownik z nowym akumulatorem, na miejscu wymienił akumulator, wyczyścił zaciski i jeszcze sprawdził elektrykę . Nie płaciłem za dowóz ani za montaż, a mieszkam dość daleko od centrum Wrocławia, bo w Leśnicy.
      • Gość: andrzej Re: zanim kupisz akumulator w Gestor na małachows IP: *.217.146.194.generacja.pl 24.02.13, 14:24
        Ja też mam z tym sklepem pozytywne doświadczenia, bo jak przyniosłem do reklamacji akumulator, to na okres sprawdzenia dali mi zastępczy. Okazało się, że jest dobry, tylko rozładowany. Naładowali, zamontowali. Super
        • Gość: Krzys Re: zanim kupisz akumulator w Gestor na małachows IP: *.31.48.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.13, 23:24
          Bardzo polecam sklep na Malachowskiego:)
          Kierowany poprzednimi postami tez chcialem taniej- no i sobie kupilem na allegro:(
          Ostatni raz, akumulator przyjechal rozladowany, trzeba bylo kupic prostownik, bo odeslanie na moj koszt a kurier przy akumulatorach to cena z kosmosu. Dobrze ze moglem dac zonie,
          Przeprosilem sie ze stacjonarnymi sklepami, gdzie ci klemy wyczyszcza, zamontuja, itp.
          Fakt, jest troche drozej, ale serwis rekompensuje....
          W kazym razie polecam Gestor na malachowskiego
    • Gość: rafałek Re: zanim kupisz akumulator w Gestor na małachows IP: *.play-internet.pl 23.02.13, 21:33
      Mam do sprzedania Audi 80 ( 1998 ). Ile moge dostać ?
      Proszę o poważne informacje.
      • Gość: weronikagrudzien Kto kupuje w takich sklepach? IP: *.internetia.net.pl 24.02.13, 13:45
        Sklepy internetowe i żadne inne.Najlepsze akumulatory to skandynawskie akumulatory.Polecam.
      • baca63 Re: zanim kupisz akumulator w Gestor na małachows 24.02.13, 14:39
        Gość portalu: rafałek napisał(a):

> Mam do sprzedania Audi 80 ( 1998 ). Ile moge dostać ?
        > Proszę o poważne informacje.

Audi 80 produkowano do 95r.
        • Gość: kosma Re: zanim kupisz akumulator w Gestor na małachows IP: *.opera-mini.net 24.02.13, 17:29
          Czy ma akumulator Gestora?. Jak tak to 2x giełda.
    • Gość: Borys Re: zanim kupisz akumulator w Gestor na małachows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 19:13
      Ja zawsze sobie drukuję ofertę sklepu internetowego i dopiero potem jadę.Juz kilka razy sie przydało... i sprzedawca obnizał cenę do tej z neta.
      Co do akumulatora to polecam sklep z akumulatorami na Sycowskiej 6B we Wrocławiu, za darmo zamontowali mi w aucie i kupiłem o 10zł taniej niż w necie ...!!! Miałem zatem sytuacje odwrotną niż autor.(www.pompypaliwa.home.pl)
      • Gość: zed Re: Karmelkowa i piękna - dobra firma IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.13, 12:12
        Jedna i ta sama, nazwy zapomniałe, duży wybró ceny czesto internetowe.

A propos "usług dodatkowych" - opamiętajcie się ludzie jak kto sprzedaje akumultaor zaprawie 400 PLN czyli ze 100% marżą t onie tylko powinien miec gest by go wsadzić do auta i przykręcić/odkręcić raptem dwie klemy ale jeszcze po stopach całować....
        • Gość: ojciec dyrektor Re: WRONIA IP: *.airmax.pl 19.02.14, 09:03
          NA Wronia mają akumulatory tam kolo korony przed schell najtańsze a poza tym świeżutki towar jakiegos zleżałego tam nie znajdziesz, kupowalem ja i paru moiich kumpli naprawdę polecam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka