Dodaj do ulubionych

Do Red w sprawie konkursu

IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.03.02, 11:07
Czy przegapiłem, czy nie było dotąd ogłoszenia wyników?
Co z wynikami konkursu na wątek założony w lutym, który osiągnie najwięcej
postów?
Wyniki miały byc 8 marca.
Obserwuj wątek
    • homar Re: Do Red w sprawie konkursu 20.03.02, 11:18
      STrup - nagrode otrzymal ceglar, na spotkaniu forumowiczow w redakcji.
      I juz!
      • Gość: STrup Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.03.02, 13:37
        homar napisał(a):

> STrup - nagrode otrzymal ceglar, na spotkaniu forumowiczow w redakcji.
        > I juz!

Dzięki, Ceglar.
        Widać przegapiłem...
        A jaka była nagroda? Mam nadzieję, że coś solidnego, a nie np. uśmiech Redaktora?
    • Gość: tyrysek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:46
      zaczyna sie ;-))
      buu ha ha
      • Gość: Janek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 13:57
        Tyrysku! Co??? :)))
        • Gość: tyrysek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:06
          negocjacje i postepowanie egzekucyjne ;-))
          • Gość: Janek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 14:11
            W sprawie ziemi, czy kodeksu pracy? :)))
            • Gość: tyrysek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:17
              Janku, skromnosc to podstawa, nie mozna chciec za wiele!
              tu chodzi jedynie o kubki i koszulki- a juz sa problemy
              (ulatwia to wyobrazenie sobie przebiegu procesu egzekucji powaznych zadan)

• Gość: Janek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 14:21
                Tyrysku ja wiedziałem o co chodzi, bo tamten wątek miał ponad sto postów. :)))
              • Gość: Jajaccek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 20.03.02, 14:23
                Gość portalu: tyrysek napisał(a):

skromnosc to podstawa, nie mozna chciec za wiele!.

Tez tak myslalem kiedys. Ale przestalem jak tu przyjechalem. O swoje trzeba,
                niestety, walczyc.:(

• Gość: tyrysek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:27
                  oczywiscie, ze trzeba!
                  zgubil mi sie znaczek ";-)"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka