Gość: STrup IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.03.02, 11:07 Czy przegapiłem, czy nie było dotąd ogłoszenia wyników? Co z wynikami konkursu na wątek założony w lutym, który osiągnie najwięcej postów? Wyniki miały byc 8 marca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homar Re: Do Red w sprawie konkursu 20.03.02, 11:18 STrup - nagrode otrzymal ceglar, na spotkaniu forumowiczow w redakcji. I juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.03.02, 13:37 homar napisał(a): > STrup - nagrode otrzymal ceglar, na spotkaniu forumowiczow w redakcji. > I juz! Dzięki, Ceglar. Widać przegapiłem... A jaka była nagroda? Mam nadzieję, że coś solidnego, a nie np. uśmiech Redaktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:46 zaczyna sie ;-)) buu ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 13:57 Tyrysku! Co??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:06 negocjacje i postepowanie egzekucyjne ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 14:11 W sprawie ziemi, czy kodeksu pracy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:17 Janku, skromnosc to podstawa, nie mozna chciec za wiele! tu chodzi jedynie o kubki i koszulki- a juz sa problemy (ulatwia to wyobrazenie sobie przebiegu procesu egzekucji powaznych zadan) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 14:21 Tyrysku ja wiedziałem o co chodzi, bo tamten wątek miał ponad sto postów. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 20.03.02, 14:23 Gość portalu: tyrysek napisał(a): skromnosc to podstawa, nie mozna chciec za wiele!. Tez tak myslalem kiedys. Ale przestalem jak tu przyjechalem. O swoje trzeba, niestety, walczyc.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Do Red w sprawie konkursu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:27 oczywiscie, ze trzeba! zgubil mi sie znaczek ";-)" Odpowiedz Link Zgłoś