Dodaj do ulubionych

Żydzi lżyli polskie tenisistki!!!

12.02.13, 18:49
Agnieszka i Urszula Radwańskie, były lżone przez izraelskich kibiców, podczas meczu tenisa pomiędzy Polską i Izraelem. Żydowscy ekstremiści skandowali m.in. „katolickie suki”.

Do zdarzenia doszło podczas meczu w Grupie I Strefy Euroafrykańskiej. Izraelscy kibice łamiąc wszelkie kanony zachowania w trakcie zawodów tenisa, próbowali wytrącić z równowagi polski debel, skandując m.in. „katolickie suki”.

Problemu nie zauważają media, informujące jedynie o „dziwnym” zachowaniu sióstr Radwańskich, które w trakcie pomeczowej konferencji, wyraźnie przygnębione, udzieliły zdawkowych odpowiedzi na pytania dziennikarzy, szybko opuszczając sale.
narodowcy.net/izraelscy-kibice-lzyli-polskie-tenisistki/2013/02/12/
A w mediach cisza, bo przecież kruk, krukowi oka nie wykole. Wyobraźcie sobie co by było gdyby to polscy kibice wyzywali żydów.
Obserwuj wątek
    • jureek Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! 12.02.13, 19:01
      Ten mecz był we Wrocławiu?
      Jura
      • piotr_ze_wsi Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! 12.02.13, 19:19
        Bez znaczenia jest fakt, że nie we Wrocławiu miał miejsce ten incydent.
        Dziwne jest, że Gazeta Wyborcza nie zamieściła o tym wzmianki.
        A dla sióstr wielkie brawa za pokazanie tego, co sądziły o dziennikarzach z Izraela.
        www.youtube.com/watch?v=rDrRF4kVqz4
        • jureek Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! 12.02.13, 19:39
          piotr_ze_wsi napisał:

> Bez znaczenia jest fakt, że nie we Wrocławiu miał miejsce ten incydent.

A to przepraszam. Widocznie fora pomyliłem.
          Jura
          • piotr_ze_wsi Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! 12.02.13, 19:46
            A ten wątek
            forum.gazeta.pl/forum/w,72,142494241,142494241,TOZ_szuka_wlasciciela_skatowanego_psa_Cudem_pr_.html
            gdzie powinniśmy wywalić? Do Świdnicy? Do wsi Buków w gminie Żarów?
            Nie przesadzajmy. Jeśli ktoś mieszka we Wrocławiu, to kwestię żydowskiego ataku na nasze rodaczki chce omawiać tu, na forum wrocławskim.
            • jureek Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! 12.02.13, 20:00
              piotr_ze_wsi napisał:

> Nie przesadzajmy. Jeśli ktoś mieszka we Wrocławiu, to kwestię żydowskiego ataku
              > na nasze rodaczki chce omawiać tu, na forum wrocławskim.

W takim razie nie mogę się włączyć w to omawianie, bo we Wrocławiu nie mieszkam. Bawcie się dobrze.
              Jura
              • 45rtg Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! 12.02.13, 23:42
                jureek napisał:

> piotr_ze_wsi napisał:
                >
                > > Nie przesadzajmy. Jeśli ktoś mieszka we Wrocławiu, to kwestię żydowskiego
                > ataku
                > > na nasze rodaczki chce omawiać tu, na forum wrocławskim.
                >
                > W takim razie nie mogę się włączyć w to omawianie, bo we Wrocławiu nie mieszkam
                > . Bawcie się dobrze.
                > Jura

Hm. Nie żeby mnie fakt istnienia żydowskich odpowiedników kiboli Śląska dziwił albo w ogóle jakoś znacząco obchodził. Ale wobec "dyskretnego" pominięcia tego "faux pas" kibiców przez Wyborczą (podczas gdy inne tej klasy duperele potrafią tygodniami wisieć na głównej) jestem w sumie zadowolony że informacja pojawiła się na forum. W szczególności na tym forum, bo niewiele innych czytuję.
    • Gość: tenisista Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! IP: *.vfserver.com 12.02.13, 20:53
      A co na to Wyborcza?
      • Gość: czester Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! IP: *.static.tvk.wroc.pl 12.02.13, 23:53
        > A co na to Wyborcza?

Nic. Najwyżej piórem Maziarskiego napiszą, że Radwańskie mają bolesne stolce.
        • Gość: tenisista Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.02.13, 06:41
          Jest artykuł
          www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,127740,13384573,Obrazona_Agnieszka_Radwanska__Tylko_na_kogo___WIDEO_.html
          Ale najwięcej informacji co się wydarzyło jest w dyskusji pod artykułem.
    • sverir Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! 13.02.13, 06:40
      Ciekawe. Obecny na miejscu Dawid Celt nie był w stanie stwierdzić, co krzyczeli izraelscy kibice, a nieobecni na meczu narodowcy potrafią dokładnie zacytować okrzyki?
      Przygnębiona Radwańska, która potrafi walnąć o symulacji Azarnki w poważniejszym turnieju, boi się skomentować zachowanie kibiców?
      Obecni na meczu polscy przedstawiciele potrafią skomentować papierowy samolocik na korcie, a nie mogą odnieść się do zarzutów cięższego kalibru?

Aż tak wszyscy się boją izraelskich kibiców tenisa?
      • 45rtg Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! 13.02.13, 09:39
        sverir napisał:

> Ciekawe. Obecny na miejscu Dawid Celt nie był w stanie stwierdzić, co krzyczeli
        > izraelscy kibice, a nieobecni na meczu narodowcy potrafią dokładnie zacytować
        > okrzyki?

Jak się człowiek rozważnie wsłucha to nie takich rzeczy potrafi NIE usłyszeć.

> Przygnębiona Radwańska, która potrafi walnąć o symulacji Azarnki w poważniejszy
        > m turnieju, boi się skomentować zachowanie kibiców?

Może pamiętała jak było ze wspomnianą tu obok Dykiel, której się wyrwał banalny kolokwializm? No i żeby się wydostać z Izraela trzeba przejść ich kontrolę na lotnisku. A oni umieją dużo.

> Obecni na meczu polscy przedstawiciele potrafią skomentować papierowy samolocik
        > na korcie, a nie mogą odnieść się do zarzutów cięższego kalibru?
        >
        > Aż tak wszyscy się boją izraelskich kibiców tenisa?

Widzisz, istotę sprawy mam gdzieś. Ale porównując z przypadkiem Dykiel, albo darciem szat nad duperelnym angielskim artykułem o Łodzi widzę intrygującą dysproporcję. Która ładnie pokazuje jak filtrowane po uważaniu mediów wiadomości dostajemy.
        • sverir Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! 13.02.13, 11:24
          > Widzisz, istotę sprawy mam gdzieś. Ale porównując z przypadkiem Dykiel(...)

Widzisz, ale tu właśnie chodzi o istotę sprawy. Dykiel powiedziała, co powiedziała. Artykuł też powstał. A czy naprawdę ktokolwiek lżył Radwańskie, to tego nie wiadomo. Informację podała niezalezna.pl, powołując się na Celta. Celta, który słowem się nie zająknął o tego rodzaju wyzwiskach.

Stąd w ogóle rodzi się pytanie czy ktokolwiek obrażał Radwańskie, w dodatku w taki sposób, że można w ogóle porównywać histerię wywołaną wypowiedzią Dykiel z milczeniem w tej sprawie.

A to, że GW jest znana z zaburzenia proporcji, to wiadomo od dawna.
    • Gość: Taka jedna Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.13, 07:04
      A pamiętacie szum medialny z zeszłego tygodnia? Gdy p. Dykiel użyła powszechnego słowa. Jaką media przygotowały nagonkę, łącznie z oskarżeniami o antysemityzm...
      Przygotujcie się na jeszcze większą cenzurę, na więzienie, przepadek mienia, klątwę Jad Waszem, szczególnie wtedy gdy powiecie, że coś tam wam "obżydło"...
      • Gość: pawel żuczek Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! IP: *.play-internet.pl 09.03.13, 01:09
        Co ty bredzisz !
        Jakiego powszechnego słowa uzyła dykiel ?

Czyzbyś miał obsesje ultrakatolicko-bogoojczyźniano-narodowe ?

• Gość: tenisista Reakcja Czakwetadze IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.02.13, 07:23
      Tu jest link do filmiku z tej meczu
      www.youtube.com/watch?v=lw9HmQRyTVo
      • dw_1980 Re: Reakcja Czakwetadze 13.02.13, 16:30
        Wyborcza "pożydziła" na rzetelny artykuł....
        • piotr_ze_wsi Re: Reakcja Czakwetadze 13.02.13, 17:06
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13395295,Nazwali_Radwanskie__katolickimi_su______Co_naprawde.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt
          Dzisiaj już nie żydziła, ale właściwie to szydziła z tych doniesień, uznając je za wyssane z palca.
    • Gość: Paweł Cz. Żydzi to nasi przyjaciele, wara od nich IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.13, 16:58
      W nich jedyna nadzieja na przyszłość naszego miasta!
      • rycyna_olga Re: Żydzi to nasi przyjaciele, wara od nich 13.02.13, 17:14
        macie jakies kompleksy, Polaczkowie?
        • Gość: DW ależ skąd... IP: *.217.146.194.generacja.pl 13.02.13, 20:10
          kompleksy to ma chyba ta gazetka polskojęzyczna pochodzenia semickiego
    • Gość: DW Sk...yn!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 01.03.13, 17:42
      eurosport.onet.pl/tenis/radwanskie-obrazone-w-izraelu-sikorski-nie-bedzie-,1,5434070,wiadomosc.html
      • Gość: czester Dziwisz się? IP: *.static.tvk.wroc.pl 01.03.13, 19:47
        Też byś nie chciał mieć w domu piekła z panią Applebaum.
        • 45rtg Re: Dziwisz się? 01.03.13, 21:43
          Gość portalu: czester napisał(a):

> Też byś nie chciał mieć w domu piekła z panią Applebaum.

Ponownie zaznaczając że mam w d*pie całe zdarzenie i żydowskich kumpli szlachty z Oporowskiej, nie sposób nie zauważyć że Sikorski ni chu-chu nie jest wiarygodny w tej sytuacji, a i wytłumaczenie zaniechania jest kompletnie na odpieprz się.
          Jeszcze jakby powiedzieli że przesłuchali nagranie i nic tam nie słychać, to by jakoś wyglądało. Ale podpierać się twierdzeniem faceta, któremu po prostu zamieszanie gdyby coś usłyszał byłoby potrzebne jak wrzód na d*pie? To już lepiej by było od razu oświadczyć ze MSZ nie zajmuje się pierdołami. A tak to sprawa niestety wygląda mocno podejrzanie.
    • Gość: Tatuś Mali polacy lżą żydów codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 22:32
      Małe prymitywy i duże prymitywy polskie ciągle plują na GW a ciągle ją czytają. O co chodzi tym baranom? Poczytajcie Gazetkę Polską, Gościa Niedzielnego itp to nie będziecie się tak niezdrowo podniecać, raz że coś w GW napisali a raz, że czegoś nie napisali. Szkoda waszych tępych łbów na czytanie czegoś madrzejszego, weźcie świeczki w dupę i wyjdźcie protestować na ulice, że brak wam wolności.
      • Gość: gej przed operacją dyskryminacja gejów! IP: *.e-wro.net.pl 01.03.13, 22:48
        a ja mam co innego w dupie!
        zwłaszcza wieczorami! Mój partner i ja w ten spsób próbujemy mieć dziecko! Z dupy! Moze się uda! A jak nie, to operacja, tak jak u pani Grodzkiej! Szkoda, że państwo nie finansuje takiej operacji w całośći.
      • Gość: wawiak Re: Mali polacy lżą żydów codziennie IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.13, 18:28
        a co tydzień, palą ich w stodołach.
        przeważnie w soboty.
        a tate chodzi bardzo smutny z tego powóda
        i liczy kase za odszkodowań.
    • Gość: tom Re: Żydzi lżyli polskie tenisistki!!! IP: *.home.aster.pl 09.03.13, 01:03
      Niestety, były lżone "katolickie k....y", tak przynajmniej wynika z niemieckich mediow, dzwonili znajomi z Niemiec i mówili. To jednak co innego niż tylko "suki"
    • Gość: Stanisław Nie ma video z meczu Polska - Izrael IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.03.13, 16:37
      Straciłem sporo czasu i przeczytałem cały wątek na temat tego meczu na www.tennisforum.com.
      Kilkanaście jak nie kilkadziesiąt razy dyskutancji dołączali do swoich wypowiedzi filmy z meczu Rosji z Izraelem. Na tych pokazano zawodniczki Szarapową i Czakwetadze jak reagowały na zachowanie izraelskich kibiców. Czakwetadze niezwykle emocjonalnie. Szarapowa spokojnie. Te mecze mają swoją filmową dokumentację. Każdy może je obejrzeć.
      Na tym forum nie było ani jednego filmu z meczu Polska - Izrael. Ktoś pousuwał je z YouTube. Mnie nie udało się do nich dotrzeć.
    • Gość: zx jakie polskie tenisistki?! IP: *.dynamic.mm.pl 09.03.13, 18:53
      "katolickie suki” - nie znaczy polskie!!!!!!!!!!!
      "katolickość" utożsamiacie z polskością? - paranoja!
      a poza tym, czy one są naprawdę polskie?
      ile dni w roku mieszkają w kraju?!

• cirano Re: jakie polskie tenisistki?! 10.03.13, 09:20
        Katolicy, a Polacy w szczególności, setki lat lżyli (i nie tylko), Żydów. Bezkarnie... Nadszedł czas rewanżu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka