Gość: Aśka IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 19.07.04, 16:12 Szuka ktoś używanych ksiązek do 2. klasy liceum? :) Ogólnie podręczników? Pilnie sprzedam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aabjp A gdzie jest giełda podręczników szkolnych? 22.07.04, 11:31 W zeszłym roku była na pl. Dominikańskim koło byłych Zakładów Graficznych. Czy w tym roku też jest albo będzie? P.S. Mam na zbyciu podręczniki z IV-VI kl. podstawówki, a szukam do I gimnazjum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siusta6 Re: A gdzie jest giełda podręczników szkolnych? 05.08.04, 09:05 Ja z kolei szukam podręczników do V kl.Jeżeli to jeszcze aktualne,daj znać na moją skrzynkę mailową - siusta6@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmaaaaatttttt Re: A gdzie jest giełda podręczników szkolnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 16:28 a jakie mają być te podręczniki??? jak możesz to podaj Autorów itp. ja mam do I klasy Gim. tylko zależy jakie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
grochzkapusta Znalazłem giełdę podręczników! 16.08.04, 09:54 Po długich poszukiwaniach - jest! Na ul.Zielińskiego, róg Piłsudskiego,w pawiloniku, gdzie jeszcze niedawno była cukiernia - lodziarnia. Można kupić książki do podstawówki od IV kl. wzwyż, do gimnazjum i liceum. Sam transparent (płótno) z napisem "giełda" widziałem też koło b. Zakładów Graficznych. Skup, niestety, jest gdzie indziej - ul.Dąbrowskiego 6. Czy kogoś poratowałem w potrzebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinnabla Re: Znalazłem giełdę podręczników! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:23 Rzeczoną giełdę juz zdarzyło mi się odwiedzić. Razem z siostrą chciałyśmy sprzedać podręczniki jeszcze z podstawówki. Przed drzwiami kolejeczka na 10-15 minut. No i wreszcie sam skup: wycena przyniesionych książek polega na podzieleniu ich na trzy części:1)kupimy za 2-3 (!) PLN za sztukę, książki szczególnie pożądane, języki; 2)możemy kupić za ok.40 gr albo możecie to zabierać; 3)tego "nie chcemy nawet za darmo albo na makulaturę". Podsumowując: za wiele sobie po tym skupie nie obiecujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
grochzkapusta Re: podręczniki? 26.07.04, 13:35 Może by tak założyć internetową giełdę podręczników, skoro ulicznej nie ma (nie da się odnależć). Ciekawe tylko, czy TU by można? Odpowiedz Link Zgłoś
aabjp Re: zorganizujmy giełdę 02.08.04, 09:36 No właśnie - zorganizujmy giełdę/ wymianę podręczników szkolnych. Jestem za! Szukam książek do I kl. gimnazjum "Ekola", mam na zbyciu z podstawówki nr 76 - głównie V i VI klasa, ale są też pojedyncze z klas wcześniejszych. Oddam za bezcen, np. po 5 zł szt. Kontakt 362-79-69 wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmaaaatttt Sprzedam podręczniki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 16:26 A ja mam podręczniki do I klasy Gim. różne np. "matematyka z plusem" i "chemie" z Nowej Ery i inne. ceny do uzgodnienia!!! tel. 888-016-828 e-mail skejcik24@buziaczek.pl stan dobry PILNE!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aabjp Re: Sprzedam kilka podręczników!!! 18.08.04, 14:12 Po kilka zł za sztukę: 1. Maria Bober-Pełzowska, H.Małkowska-Zegadło „Chodźmy razem” podręcznik kl.II sem.1, wydawnictwo „Juka” Łódź 2. Maria Bober-Pełzowska, H.Małkowska-Zegadło i in. „Chodźmy razem” podręcznik do kształcenia zintegrowanego kl.II sem.2, wydawnictwo „Juka” Łódź 3. J.Poznański, S.Tarkowski „Omówienia lektur dla klas 3” (streszczenia, ćwiczenia, zagadki), wyd.Skrypt Warszawa 4. Maria Tomaszewska „Muzyka” podręcznik do kl.IV, wyd. M.Rożak Gdańsk 5. „Bóg z nami” podręcznik do religii dla kl.IV, wydawnictwo WAM Kraków 6. „W Chrystusie jesteśmy ludem bożym” katechizm dla kl.V, wyd. WAM Kraków + WSz PWN Kraków 7. „Chrystus żyje wśród nas” katechizm dla kl.VI, wyd. WAM Kraków + WSz PWN Kraków 8. S.K.Stopczyk, B.Neubart „Plastyka 5” podręcznik dla kl.V, wyd. WSiP Warszawa 9. S.K.Stopczyk „Plastyka 6” podręcznik dla kl.VI, wyd. WSiP Warszawa Kontakt: e-mail: aabjp@gazeta.pl lub tel. 362-79-69 wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinnabla Re: podręczniki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:36 Potrzebuję do 2LO: *biologia-OPERON zakres podstawowy *matematyka-Zakrzewski,PWN zakres rozszerzony *historia-OPERON zakres rozszerzony może coś z tego masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: podręczniki? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 21:34 masz wszystkie te 3, ale matmy na pewno nie sprzedam (teraz matura), ale biologia i historia moglaby pójść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: podręczniki? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 21:35 ups, soryy, histe mam podstawową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czapels Re: podręczniki? IP: 62.233.250.* 31.08.04, 17:15 Czesc. mam wszystkie podreczniki z 1 klasy liceum i troche z ostatnich klas gimnazjum!!! wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt! gg: 4578744 - Odpowiedz Link Zgłoś
zjack1 Re: podręczniki? 04.09.04, 15:43 POTRZEBUJĘ PODRĘCZNIKI DO GIMNAZJUM 3 KLASA- J. POLSKI- "MIĘDZY NAMI" - ŁUCZAK, PRYLIŃSKA CHEMIA- CHEMIA DLA GIMNAZJUM CZ.III- KULAWIK, KULAWIK,LITWIN HISTORIA- "HISTORIA PRZEZ TYSIĄCLECIA I WIEKI, CYWILIZACJA XIX i XXw."- KUCHARCZYK, ROBAK, MILCAREK,- WYDAWNICTWO- WSiP,( KOLOR PODRĘCZNIKA- ŻÓŁTY) CHCIAŁABYM KUPIĆ TE PODRĘCZNIKI JAK NAJTANIEJ. MÓJ KONTAKT: E-MAIL:ZRAZ@BUZIACZEK.PL TEL. 3436839 (MIESZKAM W RYNKU)MAM NADZIEJĘ, ŻE MI POMORZECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: podręczniki? IP: *.VERIZONE.COM.PL / 217.97.171.* 04.09.04, 22:46 Do liceum: 'Przedsiębiorczość bez tajemnic' WSiP 'Wiedza o społeczeństwie' wyd.OPERON *zakres podstawowy* 'Historia dla każdego' tom 1 wyd.PWN *zakres podstawowy* 'Biologia' WSiP *zakres podstawowy* Gimnazjum: 'Matematyka dla gimnazjalistów' Kłaczkow, Kurczab , Świda - posiadam zestawy do wszystkich klas (1.2.3.) 'Chemia dla gimnazjum' czesc druga wyd.NOWA ERA 'Fizyka i Astronomia' moduł trzeci (Elektryczność i magnetyzm) wyd.NOWA ERA 'Geografia 2 - Geografia regionalna świata' podręcznik Hanna Staniów wyd.WIKING 'Geografia 3 - Geografia Polski' E.Dudek, J.Wójcik wyd.WIKING Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: podręczniki? IP: *.VERIZONE.COM.PL / 217.97.171.* 05.09.04, 15:46 do tego wyżej: jeśli ktoś chetny to proszę pisać na maila: dead-can-dance@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś