camparis 26.03.13, 11:28 Czy naprawdę Ci popierający tego bufona nie widzą jego arogancji i niekompetencji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gravla Re: Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadz IP: *.e-wro.net.pl 26.03.13, 11:30 Wskazany powrót do Mikstatu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Kaftan Re: niezly sqrwysyn IP: *.play-internet.pl 26.03.13, 12:26 może niech odda na Wrocław i jego mieszkańców kase za Stadion i WKS... to miasto zmieniłoby się nie do poznania za te kwoty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Re: niezly sqrwysyn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.13, 12:58 Hey Hejterzy pojedźcie sobie do Łodzi czy innych "pięknych" polskich miast i zobaczcie jak jest tam, a jak we Wrocławiu i wtedy trolujcie krytykować może każdy baran, a ciekawe który z Was, czy nawet którykolwiek z prezydentów innych miast umiałby stworzyć z przeciętnego, piękne europejskie miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
pst54 Re: niezly sqrwysyn 26.03.13, 13:05 Najprostszy komentarz: www.youtube.com/watch?v=FsTk5RUT3-E Odpowiedz Link Zgłoś
vroclav mięchem rzucaja tylko trolle 26.03.13, 13:15 ludzie troche spokoju, tu nie rynsztok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do łodzi! do łodzi! IP: *.internetunion.pl 26.03.13, 13:22 - do łodzi! kto żyw, nie łapie wiosła!!!! potop idzie!!!! ...takie było zawoalowane przesłanie dutka pierdutka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
donal-dina Re: mięchem rzucaja tylko trolle 26.03.13, 15:26 A jak można mówić o tym bydlaku by zrozumiał gdzie jego miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o!o gadanie gadanie i nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.13, 08:42 na forum święte oburzenie i niezadowolenie ze Sternika... i nic. Psy szczekają, a karawan idzie dalej. Żadnego konkretnego ruchu w kierunku referendum, odwołania Sternika. Czyli wyraźny sygnał: do końca kadencji jesteś bezpieczny - rób co chcesz - piekła nie ma. Sygnał dla sternika i jego następców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: niezly sqrwysyn IP: 217.237.185.* 26.03.13, 13:17 aha czyli wszystko co we Wrocławiu to jest dzięki logikowi z Mikstatu? Gdyby nie on to byśmy biedaszyby kopali i jedli trawę? Genialne rozumowanie, że przyjdzie lato też należy dziękować Dutkiewiczowi arogantowi? Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: niezly sqrwysyn 27.03.13, 09:01 Gość portalu: wrr napisał(a): > aha czyli wszystko co we Wrocławiu to jest dzięki logikowi z Mikstatu? Gdyby ni > e on to byśmy biedaszyby kopali i jedli trawę? Wrocław to ja - zapamiętaj to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: niezly sqrwysyn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.13, 13:22 Co jest we Wrocławiu ? Dzielnica czterech świątyń ? Wybrałem się ostatnio z rodziną, aby zobaczyć (mieszkam tu od urodzenia i znam to miasto bardzo dobrze) to tak chwalone centrum, w którym zachwyci mnie mnogość kulturowa i obdudowa świątyń. Zachwyciła mnie odpadająca cegła, porozrzucane deski z jakiejś komórki, syf jak w melinie i totalny smród. Co jest we Wrocławiu czego ja nie widzę ? Sky Tower ? Tespian ? AOW ? A może obwodnica śródmiejska ? A może fontanna multimedialna ? A może zniszczony stadion olimpijski ? A może stadion za 1 miliard, na którym gra stado nieudaczników ? Pytam - co jest w tym mieście, z czego mogę byc dumny że mam takiego prezydenta ? Inwestycje ? Miejsca pracy ? Komunikacja miejska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watashi-no Re: niezly sqrwysyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 13:59 do pokazania gosciom we Wrocławiu jest naprawde tylko to, co pozostawili po sobie Niemcy. ale i to złodzieje powoli wyburzaja- patrz kamienice w Sródmiesciu. reszta to badziew dla lemingów, typu kolorowa fontanna z muzyczka z głosnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: niezly sqrwysyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 21:55 Może Pan być dumny z EIT+ - najlepszego Centrum Badawczego w Europie, może być Pan dymny z Wrocławskiej Unii Akademickiej - jedynego na ŚWIECIE Uniwersalnego Uniwersytetu - Konsorcjum Wielu Wspaniałych Uczelni (KWWU) kształcących ponad 100 tysięcy studentów na najwyższym możliwym poziomie. Może Pan być dumny z wielu tysięcy wysokopłatnych miejsc pracy dla wybitnych młodych ludzi po studiach, stworzonych dzięki inicjatywie Pana Prezydenta w: LG, Toshibie, IBM, HP i W Wielu Innych Miejscach (WWIM). To jest konkurencja dla Doliny Krzemowej. Może Pan być dumny z Wrocławskiej Kultury, Wrocławskiego Forum Muzyki, które będzie w stanie JEDNOCZEŚNIE pomieścić wszystkich fanów Bacha (podobno pobożny, choć chyba nie katolik), Kiliana (bardzo pobożny), muzyki techno i Grania Na Bębenkach (GNB) tego Kubańskiego Przyjaciela Pana Prezydenta (KPPP). W Całej Polsce nie ma i szybko nie będzie takiej wielkiej sali koncertowej. Więc są Powody Do Dumy (PDD). Nie wiem, jak można mieć wątpliwości. Nasze Miasto dynamicznie się rozwija Pod Wodzą Naszego Wodza (PWNW). Zbudujmy Mu pomnik. Najwyższy Na Świecie. Jedno Noga na Praczach, na parkingu obok EIT+, Druga obok stacji Kolejki Linowej NNNŚ (kto to rozszyfruje?) przy Politechnice. Swoją drogą, ciekawy jestem, czy te dane pozwolą na obliczenie (oszacowanie) wzrostu NPNŚ (co to jest?) przy założeniu, że pomnik stoi z rozstawionymi nogami, ale nie robi szpagatu. Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: niezly sqrwysyn 27.03.13, 00:29 Gość portalu: profesor napisał(a): > Może Pan być dumny z EIT+ - najlepszego Centrum Badawczego w Europie, No ja pie... - bez takich żartów bo muszę ścierać monitor. Ilu noblistów ma to najlepsze centrum w Europie? Aaaa... nie doczytałem, że to ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: niezly sqrwysyn 27.03.13, 01:06 My mięczaki hejtujemy tylko w sieci. Rafał jest naszym idolem bo hejtuje w realu: www.wrocwatch.pl/2013/03/najlepszy-hejter-na-swiecie.html Prawdziwy twardziel! Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: niezly sqrwysyn 26.03.13, 14:02 Pamiętam jak niektórzy na wieść o organizacji ME orgazmu dostawali.A dziś ? Mój boże, durnym jesteśmy narodem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
donal-dina Re: niezly sqrwysyn 26.03.13, 15:25 Tego sku...ela jak się porządnie nie oklepie ton będzie robił co chce Odpowiedz Link Zgłoś
obserwattorr Cóż za konstruktywna krytyka na poziomie! 26.03.13, 15:53 Raczej tobie,co widac po wpisie! Plan oczyszczenia miasta z frustracji i wiecznego niezadowolenia to według mnie genialny pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Łysego bufona na taczki i do Mikstatu !! IP: *.play-internet.pl 26.03.13, 23:34 Co ten narcyz jeszcze robi w tym Wrocławiu ?? Nie mogę się doczekać kiedy tego bufona przegonią wreszcie wyborcy z Wrocławia. Ten gość biorący pensje prezydenta miasta to tylko afery potrafi wzniecać i nic ponadto !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luznylori Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadzić... 26.03.13, 11:31 Prosty przekaz - to nie ja jestem w służbie dla Was, Waszymi głosami wybrany, tylko wy dla mnie, to jest moje miasto i jak Wam się moje zmiany nie podobają to wypi*rdalać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydudek Re: Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadz IP: *.static.korbank.pl 26.03.13, 11:35 Dótkiewicz to bezczelny arogant który ma mieszkańców gdzieś!!!!!!!! śmieje sie wam w twarzz i robi z pieniędzmi co chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo dobrze powiedzial, nie wiem o co wam chodzi IP: 78.10.90.* 26.03.13, 12:46 jw Odpowiedz Link Zgłoś
galt.john Dutkiewicz - sam spadaj do Łodzi 26.03.13, 11:37 Wydaje Ci sie ze to TWOJA zasluga ze w miesice sa inwestycje? Jedyna TWOJA zasluga to ze moze malo przeszkadzasz. Niekompetencja, zlodziejstwo, nepotyzm, ignorancja, bufonada, ordynarne klamstwa, trnasferowanie pieniedzy Wroclawian do znajomych za posrednictwem miesjkich spoleczek, zadluzanie Wroclawian po 3 pokolenie - to jest prawdziwa twarz wroclawskiego magistratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudu Re: Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 11:39 Jeśli Dutkiewicz uważa, że nie można zwołać sesji rady miejskiej ws. śląska bo to nie jest spółka miejska, to jakim prawem przelewa im pieniądze. Pan prezydent aż nadto czuje się bezkarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: A to bezczelny gbur i cham. Won partaczu! IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 11:41 Facet jest tak zadufanu w sobie i nie widzi zbliżającejsię katastrofy swojej i naszego miasta, ze jeszcze z pogarda traktuje mieszkańców. Nie pozostaje ludzie chyba nic innego niż powiedzieć "Jak ci się nie podobają mieszkańcy, to won do Mikstatu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mambo Re: A to bezczelny gbur i cham. Won partaczu! IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.13, 12:20 Ale mieszkańcy podobają się jemu, bo zawsze na niego głosuja. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwattorr Won do Łodzi zed, partaczu! 26.03.13, 15:54 Powiedział tylko to,co myślą jego wyborcy,czyli większość mieszkańców Wrocławia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Won do Łodzi zed, partaczu! IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 16:09 @obserwator, masz coś z deklem? Primo ja nikomu nie życze wyprowadzki do Łodzi tylko dlatego, że mu sięmoja gęba czy pomysły nie podobają Secundo: Wiekszośc tego co robię nie partaczę Więc o co kaman ludziku? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwattorr Re: Won do Łodzi zed, partaczu! 26.03.13, 17:19 A to Twoje hasło? "A to bezczelny gbur i cham. Won partaczu!" Adekwatnie do odpowiedzi zmieniłem tytuł... Czego nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Won do Łodzi zed, partaczu! IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 17:34 moje i co z tego? to logicznie współgra z tym co napisałem post wcześniej. Ja mam prawo powiedzieć "won gburze i partaczu do Łodzi" bojestem jednym z jego pracodawców a on świadczy stosunek pracy na rzecz nas wszystkich i mój także. Więc nie życze sobie by taki gbur pouczał mnie ze mam się wynosic bo jego rozporzedzenie publicznymi pieniędzmi mi się nie podoba. Sprawy przekręcone o 180 stopni - on świadczy nam usługi i jest na naszym utrzymaniu, nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
obserwattorr Re: Won do Łodzi zed, partaczu! 26.03.13, 17:44 Naciągane to tłumaczenie,ale wpisuje sie w typowe polskie myślenie - ja mam prawo i mogę obrażać i pouczać ,ale innym tego w stosunku do mnie nie wolno! Dutkiewicz został w prxzeciwieństwie do Jurkowlańca wybrany w demokratycznych wyborach,czyli dostał mandat do sprawowania władzy do końca kadencji. I do tego czasu jest właściwie nie do ruszenia,więc jesli tak niektórych mieszkańców drazni jego osoba,to faktycznie łatwiej będzie jesli ci ostatni zmienia miejsce zamieszkania. No chyba ze zdecyduja sie na zamach staniu na szczeblu lokalnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Won do Łodzi zed, partaczu! IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 18:15 nie pierdziel od rzeczy, już jeden taki był, zresztą w rzeczonej Łodzi, Kropiwnicki sie nazywał, wielki bufon, omnibus i autokrata najwyższej próby w swym włansym mniemaniu - poleciał szybciej i boleśniejniżmu się wydawało. Widac przykłądy z Polski nic nie uczą podobnych bufonów. Symptomatyczne, że kandydatowi na podzielenie jego losu tak się niewinnie wymsknęło z tą Łodzią... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwattorr Re: Won do Łodzi zed, partaczu! 26.03.13, 18:27 Kropiwnicki i Dutkiewicz to dwa inne światy - jeden był przykładem konserwatyzmu pisowskiego i dlatego zginał,a drugi jest przedstawicielem ideii samorzadności lokalnej oderwanej od władzy centralnej i to mu daje ogólnokrajową popularnosc. Nie wiem zatem,gdzie ty widzisz podobieństwo,bo jak dla mnie to raczej sa to przeciwieństwa. Kropiwnicki skończył źle w referendum,a Dutkiewicz ma szanse na kolejna kadencję (4 z rzędu!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Won do Łodzi zed, partaczu! IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 19:18 Na Boga człowieku! Jaka ogólnopolska popularność?? Wszystkie bez wyjątkujego inicjatywy polityczne kńcza się szybciej niż zaczęły, jego pompatyczna idea "twórczego fermentu w Senacie" (z obywatelem Misiakiem i Kalatą hmm) spełzła na jednym znudzonym i nie wiedzącym co tam właściwie robi senatorze Obremskim. Ten facet kompletnie nic nie znaczy w kraju a myśmy tutaj lokalnie i w Polsce dali się ogłupić produktowi propagandy i PR-u uprawianego za nasze pieniądze. Różne nagrody i wyróżnienia przyznawane przez kapituły wzajemnej adoracji i pismaków to tez efekt tego PR, czyli melanżu bajkowego oddziaływania krasnoludków z zapewnieniami o milionach miejsc pracy. Bujdy na resorach i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
obserwattorr Re: Won do Łodzi zed, partaczu! 27.03.13, 10:08 wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,11825148,Rafal_Dutkiewicz_najlepszym_prezydentem_w_Polsce.html I to po raz trzeci z rzędu - ale to pewnie propaganda... Jasne,jeden senator - a ilu prezydentów miast polskich ma w senacie choćby jednego przedstawiciela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Won do Łodzi zed, partaczu! IP: *.finemedia.pl 26.03.13, 19:47 Rozumiem, że jak Tobie coś nie odpowiada w związku, to pewnie też nie śmiesz zgłosić żadnych uwag, tylko uciekasz z podkulonym ogonem, jako i nam radzisz. Brawo, naprawdę godna pochwały postawa. I taka męska! Ja się z chęcią wyprowadzę, niech tylko mi Dutkiewicz taki sam dom zagwarantuje w tej Łodzi. Albo niech mi da 3 bańki i znikam. Co to są 3 bańki w obliczu tych pieniędzy, które Wrocław traci codziennie na duperele. Aha, a ten zamach stanu, o którym tak mądrze prawisz, nazywa się referendum, trudne słowo, ale poznasz je w 3 klasie swojego wieczorowego gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwattorr Re: Won do Łodzi zed, partaczu! 27.03.13, 10:13 Doskonały przykład z tym związkiem - ślubować nikomu po grób nie zamierzam! Męczenie się w związku tylko z uwagi na to,że on jest,jest chyba już dzisiaj mało spotykane,co widać po ilości rozwodów. Paradoksalnie Dutkiewicz nikogo z miasta nie wyrzuca,jedynie podkreśla,że każdy ma wybór do wybrania sobie na ziemi takiego miejsca jakie mu odpowiada. Jeżeli oferta Łodzi jest dla Ciebie korzystniejsza,to sprzedaj dom i się przeprowadź,ale najpierw udaj się tam na wycieczkę i zrób mały rekonesans,bo możesz potem żałować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Won do Łodzi zed, partaczu! IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.13, 12:03 Stawianie sprawy na głowie: Ludzie okazali niezadowolenie i oburzenie, bo są jednak chyba mądrzejsi niż Wielki Wódz przypuszcza i widza jak łatwo i bez pytania ich o zgodę (a czasem przy wyraźnym sprzeciwie) rozwala się dziesiątki milionów na lewo i prawo. Kopacze WKS mają zapewnione 2 miliony co miesiąc na przepicie w ramach swoich gwiazdorskich kontraktów. Ludzie więc słusznie poczuli się oburzeni i oszukani, ze w świele tkamer i na konferencji daje się oddolnym projektom ile..? 2 miliony. Tyle co kopaczom co 30 dni od 4 lat. Jeżeli Wielki Wódz reaguje na zdanie ludzi tak jak w Radiu Rodzina znaczy, że pomieszały mu się zmysły. On jest urzednikiem na naszym utrzymaniu a nie odwrotnie. Jak jemu się nie podoba to niech wypie... do Łodzi. Przymusu startu w wyborach na szefa miasta, którego mieszkańcy sa niegodni geniuszu kandydata- NIE MA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posełpierdzistołek Obserwatorr naucz się liczyć IP: *.static.korbank.pl 26.03.13, 21:29 pl.wikipedia.org/wiki/Rafa%C5%82_Dutkiewicz 39,15% frekwencja a na Ducze głosowało 72% co daje poparcie około 28% mieszkańców Lemingogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
obserwattorr Dobra manipulacja z której nic nie wynika! 27.03.13, 10:04 I co z tego wynika geniuszu logiki? Może według twojego wzoru to Dutkiewicz przegrał,a nie wygrał te wybory? Możesz odliczyć jeszcze ludzi którzy na niego głosowali,ale ich nie szanujesz,bo masz przecież ku temu prawo i wtedy wynik będzie jeszcze bardziej korzystniejszy... Ale jakbyś nie ujął tego wszystkiego to i tak na dzień dzisiejszy Dutkiewicz jest prezydentem i najmocniejszym kandydatem na przyszłą kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim Re: Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.13, 11:40 W Łodzi jak w Łodzi, ale w Ramiszowie to się pewnie żyję wspaniale ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramiszowiec Re: Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadz IP: *.adslplus.ch 26.03.13, 14:18 Tak tak i Pani wojt Dlugoleki dolozyla sie nam wlasnie do przystanku kolejowego na 1 mln zl aby 5 mieszkancow Ramiszowa moglo dojezdzac do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
gunner70 Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadzić... 26.03.13, 11:50 Oj mieszkańcy Wrocławia pokażą ci przy następnych wyborach gdzie twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadz 26.03.13, 11:56 > mieszkańcy Wrocławia pokażą ci przy następnych wyborach gdzie twoje miejsce. Tak, prawdopodobnie pokażą - że w Ratuszu. W końcu nie mogli się aż trzy razy pomylić. To kiedy forumowicze jadą do Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny Re: Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadz IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 12:00 krasnaladamu napisał: > Tak, prawdopodobnie pokażą - że w Ratuszu. W końcu nie mogli się aż trzy razy p > omylić. > > To kiedy forumowicze jadą do Łodzi? To Łódź zawita do Wrocławia. Pan naczelny pyszałek i partacz Dolnego Sląska podzieli los pogonionego w skarpetkach Kropiwnickiego. Wypowiedziane przez pyszałka zdanie i przywoływanie Łodzi będzie mu się już niebawem czkawką odbijać...., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: półtuska Re: Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadz IP: *.wroclaw.mm.pl 26.03.13, 15:59 lol...Paweł, a o PO mówisz, że wyborcy 2 razy nie mogli się pomylić?! Odpowiedz Link Zgłoś
easy-joncio Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadzić... 26.03.13, 11:53 Bezczelny głupiec. Zapomina, że jest tylko wynajętym przez nas na czas określony urzędnikiem. Do zobaczenia Rafałku przy następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Za nawiązanie do Łodzi będzie się bił w piersi IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 11:56 Bufon zapomniał, że to własnie tam mieszkancy mając dosyć podobnego Dutekiwiczowi ignoranta z wielkim ego, posłali go w referendum na śmietnik historii. Tak, masz rację Dutkiewicz, Łódź to będzie ale we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stadion dołuje Ww Należy czym prędzej rozebrać lub sprzedać stadion IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.03.13, 11:56 Należy sprzedać WKS. Należy pospłacać długi i nie zaciągać pochopnie nowych kredytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Należy czym prędzej rozebrać lub sprzedać st IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.03.13, 14:55 Racja!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Należy czym prędzej rozebrać lub sprzedać st IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.13, 18:55 Święte słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citizen Re: Należy czym prędzej rozebrać lub sprzedać st IP: *.wroclaw.vectranet.pl 03.04.13, 15:42 Też tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwowiak Stadion we Lwowie po Euro 2012 będzie rozebrany IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.03.13, 20:33 wiadomosci.onet.pl/swiat/ukraina-stadion-we-lwowie-bedzie-rozebrany,1,5454021,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Stadion we Lwowie po Euro 2012 będzie rozebra IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.03.13, 08:17 Podobny wątek na Onecie wiadomosci.onet.pl/forum/dutkiewicz-zacheca-wroclawian-do-przeprowadzki-do-,2,854123,0,czytaj-najnowsze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Należy czym prędzej rozebrać lub sprzedać st IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.04.13, 13:06 Te długi to fanaberie Dutkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Należy czym prędzej rozebrać lub sprzedać st IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.04.13, 09:40 Same dobre rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kom Ramiszów IP: 195.182.9.* 26.03.13, 12:04 Bardzo celna uwaga prezydenta Wrocławia - jak się komuś nie podoba zarządzanie miastem, niech się wyprowadza. On sam zresztą dał przykład przeprowadzając się do Ramiszowa (gmina Długołęka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: osiedle Ramiszów IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 12:05 myslisz się on mieszka w granicach Wrocławia na ulicy bodaj "osiedle Ramiszów". To nie jest wiocha Ramiszów gdzies tam mniej więcej w tym samymkierunku ale już za miastem. Jego ogród wychodzi na AOW, która jest ok. 200 metrów od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cesarz dynamizmu Re: osiedle Ramiszów IP: 208.50.223.* 26.03.13, 13:35 A jednak mieszka poza Wroclawiem. Ramiszow - gmina Dlugoleka i tam placi podatki i tam placi grosze za wywoz smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: osiedle Ramiszów IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 13:41 nie mieszka trollu poza Wrocławiem tylko we Wrocławiu. Nie kumasz, ze jakiś deweloper czy kolokwialnie mieszkancy nazwali je sobie "kolonia Ramiszów" bo droga prowadzi do wioski Ramiszów poza Wrocławiem. Można znaleźć w google mapy -to jest osiedle w okolicach ulicy Widawskiej, w granicach administracyjnych Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cesarz dynamizmu Re: osiedle Ramiszów IP: 208.50.223.* 26.03.13, 13:58 Jednak poza Wroclawiem, gmina Dlugoleka: www.polskatimes.pl/artykul/494345,rafal-dutkiewicz-honorowym-obywatelem-dlugoleki,id,t.html?cookie=1 A tu zdjecia jego domu: www.gazetawroclawska.pl/artykul/434028,dutkiewicz-ma-wsrod-prezydentow-najdrozszy-dom-zobacz,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
manyquid Re: osiedle Ramiszów 26.03.13, 14:01 hahaha rzeczywiście, z mapy Google wynika że mieszka on od granicy miasta równe 200 metrów na północny wschód Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: osiedle Ramiszów 26.03.13, 18:01 manyquid napisała: > hahaha rzeczywiście, z mapy Google wynika że mieszka on od granicy miasta równe > 200 metrów na północny wschód Nie przeszkadza to mu mieć fikcyjnego meldunku we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: osiedle Ramiszów 26.03.13, 16:22 Granica miasta przebiega wzdłuż ulicy Widawskiej. Jeżeli więc nie mieszka przy tej ulicy, to nie ma opcji, aby mieszkał "w granicach miasta". Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada6 mam lepszego pomysła dudzio... 26.03.13, 12:11 ...będzie prościej i szybciej jak ty się wyprowadzisz do mikstatu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jiddu Może jakieś baseny miejskie wybudujcie 26.03.13, 12:15 zamiast prysznice ze strażackich rur na rynku organizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memento Dutkiewicz, a Gomułka: "syjoniści do Izraela"... IP: 91.90.160.* 26.03.13, 12:17 "wrocławianie do Łodzi" Tfu!! Odpowiedz Link Zgłoś
gti35 a może to p. Dutkiewicz wróci, skąd przyszedł ? 26.03.13, 12:23 swoją drogą, to sprawiał sprawiał jednak wrażenie mądrzejszgo Odpowiedz Link Zgłoś
gombro.gombrowicz i dobrze. bedzie mniej marud 26.03.13, 12:25 nawet polityk musi czasami użyć nieco mocniejszego języka by powiedzieć prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: i dobrze. bedzie mniej marud 26.03.13, 14:10 duduś nie jest politykiem, jest za cienki w te klocki. Kilka jego tzw inicjatyw politycznych pokazaló że się nie liczy. On jest tylko gospodarzem miasta z naszego wyboru.A od dłuższego czasu bardzo zlym gospodarzem. I z naszego wyboru nim przestanie być, możliwe że dostanie kopa w to zadufane dopsko prędzej niż się spodziewa Odpowiedz Link Zgłoś
gombro.gombrowicz wyrwane z dlugiej rozmowy 26.03.13, 12:27 poza tym z całej rozmowy wzięliście jedno zdanie... dajciez spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
tay2 Re: wyrwane z dlugiej rozmowy 26.03.13, 12:31 Sytuacja jest czytelna: zbudowali stadion za miliard, bo wydawało się im,że bedą na nim co miesiąc wielkie imprezy a co dwa tygodnie mecze z frekwencją 30 tys widzów. Wszystkie biurowe powierzchnie beda wynajęte a wszystkie loże sprzedane. Tymczasem absolutnie nic z tego planu nie wychodzi. No to się gacie na tyłu zaczynają palić. U Dutkiewicza widać to w tym wywiadzie: tak arogancki jeszcze nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janisko Re: wyrwane z dlugiej rozmowy IP: *.man.tk-internet.pl 26.03.13, 23:24 Słyszałem większy fragment, wyrwanie z kontekstu nie zmienia przekazu w żaden sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadz IP: 217.237.185.* 26.03.13, 12:28 co za arogant! oby to był ostatni rok jego prezydentowania Odpowiedz Link Zgłoś
watashi-no gratulacje 26.03.13, 12:29 no i Wrocławianie wychodowali sobie typa, ktory opanowal z kolesiami miasto, zadłuzył je po uszy, nie dopuszcza do siebie złych informacji, w wolnym czasie uklada fraszki na swoj temat, a wkurzonym mieszkancom proponuje wyprowadzke z miasta. m.in dzieki Dutkiewiczowi, ja juz we Wrocławiu nie mieszkam (i nie place podatkow). Odpowiedz Link Zgłoś
vroclav święte słowa p. prezydencie. 26.03.13, 12:37 świete słowa! jak ktoś woli malkontencic niż cięzko pracować to lepiej mu będzie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kropiwnicki-bis? Pomóżmy mu czym prędzej IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 12:44 Będzie znacznie lepiej dla miasta i dla nas - mieszkańców gdy tego bufona i nieudacznika pogonimy jeszcze przed wyborami w referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posełpierdzistołek Nie pogonicie Ducze IP: *.static.korbank.pl 26.03.13, 21:31 bo nie potraficie się za to zabrać:) Opozycja w zasadzie ma to w d..ie ma ciepłe stołki. Dudi wprost mówi, że ma Was wszystkich w du..e :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: półtuska Re: święte słowa p. prezydencie. IP: *.wroclaw.mm.pl 26.03.13, 16:06 Pawle...nie ośmieszaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek Re: proste, męskie slowa. IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.13, 14:47 Spakowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtuś Popieram Dutkiewicza IP: 78.10.90.* 26.03.13, 12:44 Popieram prezydenta - męskie słowa - jak się komuś nie podooba u nas, to wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Sam se wypadnij, koniku boży. I zabierz ze sobą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 15:59 swoje bożyszcze, Dutkiewicza. Nas niezadowolonych z działań tego gamonia i nieudacznika jest dużo, dużo więcej niż was, lizusów i dvpowłazów (zresztą pewnie nie bezinteresownych). Odpowiedz Link Zgłoś
1950dana Prezydent Dutkiewicz: "Proszę się przeprowadzić... 26.03.13, 12:50 Zadufany prezio każe nam wyjeżdżać do Łodzi.Do cholery co on sobie myśli?Wg mnie ten nieudacznik już dawno powinien odejść,za bardzo oderwał się od problemów zwykłych mieszkańców Wrocławia.Pewnie w jego rezydencji w Ramiszowie nie słychać naszych głosów oburzenia.Co za tupet.Pewnie polityczny stołeczek śni mu się codziennie po nocach.niedoczekanie.Wrocławianie powinni pokazać mu figę przy wyborach na prezydenta miasta.Już się zużył do tego stopnia,że na nic więcej go nie stać jak tylko na inwektywy pod adresem swoich krytyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPO platformiane trolle atakuja IP: *.play-internet.pl 26.03.13, 13:11 Uwaga, uwaga! platformiane trolle atakuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z trolami PO precz z trolami PO IP: *.play-internet.pl 26.03.13, 13:20 Zawsze są trolle, które nic innego nie robią, a tylko marudzą!!! Dajcie sobie siana i lepiej zabierzcie się za jakąś uczciwą robotę, a nie wypisywanie na forach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.L. Prezydent dobrze powiedzial i nie wiem o cote waty IP: *.play-internet.pl 26.03.13, 13:23 Prezydent dobrze powiedzial i nie wiem o cote waty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Re: Uwaga ratuszowe semafory atakują IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 13:28 Dla nich jak zwykle ich stękający jak troll, obrażający Wrocławian prezydent jest wielkim bohaterem, meskim typem, legenda regionu i wodzem wszechświata. To już jest gangrena mózgu, wybaczcie im, ich prynycpała puścimy w skarpetkach na smietnik hostorii już niebawem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalilo precz z trolami PO IP: *.play-internet.pl 26.03.13, 13:33 zgadzam sie; platfusy nie maja na co wydawac kasy to wydaja na trolle internetowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkl popieram Dutkiewicza IP: *.play-internet.pl 26.03.13, 13:38 Za to go szanuje, ze potrafi powiedziec po mesku i prosto, to co wielu Wroclawian mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad popieram Dutkiewicza IP: *.play-internet.pl 26.03.13, 14:26 Zgadzam sie, choc w tym przypadku nie wiem, co takiego niby powiedzial i co to w ogole za afera. Niektorzy po prostu robia z igly widly. Odpowiedz Link Zgłoś