Gość: !!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 18:09 Wchodzę do klubu a tam spotkanie forumiczek, same kobiety i uprawiam z nimi seks ale by było fajnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Helga Re: Seks z forumiczkami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 21:58 A gdzie ten klub? Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Seks z forumiczkami 24.03.02, 00:46 Gość portalu: !!!!!! napisał(a): > Wchodzę do klubu a tam spotkanie forumiczek Co to są forumiczki? Jakoś mi się z samiczkami kojarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
isiz Re: Seks z forumiczkami 24.03.02, 16:37 zapomniałam dodać że kocham samiczki ,słoniczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Seks z forumiczkami IP: *.wroc.gazeta.pl 24.03.02, 16:47 Stary! Daj sobie spokoj! red isiz napisał(a): > zapomniałam dodać że kocham samiczki ,słoniczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Seks z forumiczkami IP: 213.77.64.* 24.03.02, 19:20 Mezczyzni dziela sie na sadystow i masochistow. !!!!, wybierz sobie ! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Dzięki, red... 24.03.02, 19:50 > isiz napisał(a): > > zapomniałam dodać że kocham samiczki ,słoniczki Gość portalu: red napisał(a): > Stary! Daj sobie spokoj! > red Dzięki, nie muszę chyba tłumaczyć, że ktoś (wiadomo kto) loguje się pod nickami podobnymi do już istniejących /isiz(???), postmortem/. Nie biorę odpowiedzialności za moje pseudo napisane z bezsensownym błędem. Dzieci, idźcie się bawić do piaskownicy, Forum to miejsce na poważną wymianę poglądów, a czasem i żart, ale w dobrym stylu. A więc nie miejsce dla was. Skończyłam i więcej tego tematu poruszać nie będę. To jest nudne jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-kaida Re: Dzięki, red... IP: 211.20.195.* 24.03.02, 20:45 isis! napisał(a): > > isiz napisał(a): > > > zapomniałam dodać że kocham samiczki ,słoniczki > > Gość portalu: red napisał(a): > > Stary! Daj sobie spokoj! > > red > > Dzięki, nie muszę chyba tłumaczyć, że ktoś (wiadomo kto) loguje się pod nickami > > podobnymi do już istniejących /isiz(???), postmortem/. Nie biorę > odpowiedzialności za moje pseudo napisane z bezsensownym błędem. > Dzieci, idźcie się bawić do piaskownicy, Forum to miejsce na poważną wymianę > poglądów, a czasem i żart, ale w dobrym stylu. A więc nie miejsce dla was. > Skończyłam i więcej tego tematu poruszać nie będę. To jest nudne jak flaki z > olejem. Sama jesteś nudna jak flaki z olejem. Zdaje się, że właśnie dlatego stałaś się obiektem ataków kolegów,których nicków chyba wymieniać nie trzeba. To zrozumiałe gdy ktoś nie będący uzaleznionym od forum i jego dziwactw raz na jakiś czas zaglądając tutaj widzi w kółko te same tematy. Jak nie o żarciu to wyścigi z Wawą lub liczenie jakichś okurwiałych krasnali w homarexie.Albo wszyscy jesteście tak walnięci albo bardzo samotni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Dzięki, red... IP: 213.77.64.* 24.03.02, 21:37 Ty al-kaida jestes jeszcze po Anakondzie zywa ? Czas, by Forum uwolnil sie od twych wielokrotnych nickow i i slinotoku. Czas, ponadto wziac sie za sie siebie i skonczyc podstawowy kurs ortografii i gramatyki dla 6.klasistow. Grafomanii do klas, robotnicy do tokarek, dzieci do piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Dzięki, red... 24.03.02, 23:12 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > dzieci do piaskownicy. O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Dzięki, red... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 23:27 cykliści do rowerów... a księża na księżyc ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-dit Re: Dzięki, red... IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 14.04.02, 10:31 samozycie napisał(a): > A kobiety na traktory :) o ...a isis do korytka.... Odpowiedz Link Zgłoś