redakcja_wrw 23.03.02, 18:31 Kto chce nagrodę za 100-tysięczny wpis na forum „Wrocław”? red Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: Stutysiecznik na forum 23.03.02, 18:34 Przepraszam, ale czy to jakaś prowokacja? ps. Ewentualnie mogę skorzystać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroc.gazeta.pl 24.03.02, 14:23 Tak! red mastat napisał(a): > Przepraszam, ale czy to jakaś prowokacja? > > > ps. Ewentualnie mogę skorzystać:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Stutysiecznik na forum 24.03.02, 18:10 niestety Was wszytkich zsmucę nagroda już jedzie do mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 18:38 red, nie podpuszczaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Stutysiecznik na forum 23.03.02, 18:38 p.u.l.p napisał(a): > Ja chcę! Ja! Ja! Ja! Ha! Ha! Pierwszy:) No gdzie ta nagroda??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Stutysiecznik na forum 23.03.02, 18:42 No gdzie?!?!??!?!?!?!? Ja bardzo przepraszam Szanowna Redakcjo ale czy doczekam się odpowiedzi?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Stutysiecznik na forum IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 23.03.02, 18:46 Nareszcie !!! Choc w formie pytania, ale z podlozem materialnym. Teraz sie zacznie, jak sie inne Miasta dowiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroc.gazeta.pl 24.03.02, 14:25 Hej, hej! Bedzie sto tysiecy, bedzie nagroda! Zaocznie nie ma, kochani! red mastat napisał(a): > p.u.l.p napisał(a): > > > Ja chcę! Ja! Ja! Ja! > > Ha! Ha! Pierwszy:) No gdzie ta nagroda??? > :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 20:04 przeciez jeszcze strasznie duzO brakuje! poza tym- liczenie krasnali zle, glupie posty nie na temat zle... a to? o to ma byc??? redakcja sama nas podpuszcza! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Stutysiecznik na forum IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 20:16 Ja,ja chcę wybierz mnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yetta Re: Stutysiecznik na forum 23.03.02, 22:05 redakcja_wrw napisał(a): > Kto chce nagrodę za 100-tysięczny wpis na forum „Wrocław”? > red A jaka to nagroda ??? Kubeczek już mam :) Czekam na dalsze propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
beniaminn Re: Stutysiecznik na forum 23.03.02, 22:37 > Kubeczek już mam :) jesli szczęście Ci dopisze,będziesz mieć dwa kubeczki do kolekcji... :) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Stutysiecznik na forum 23.03.02, 22:54 Droga Redakcjo -ale zważ na jakość tego stutysięcznika, bo chyba dalecy jesteście od myślenia ilościowego???No bo co jak stutysięcznikiem będzie post klona z treścią typu :"o chodowli świń"???Musicie zrobić jakieś zastrzeżenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 22:53 i tak ja zgarne nagrode:)))) jestem na przyslowiowej "fali" - tak przynajmniej mi sie wydaje:)) tylko nie chce juz kubeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 23:50 Dodaję swój post! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 23:51 Proszę kolejne posty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 23:51 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: Stutysiecznik na forum 24.03.02, 14:03 redakcja_wrw napisał(a): > Kto chce nagrodę za 100-tysięczny wpis na forum „Wrocław”? > red a ja myslalem ze forum jest do wymiany pogladow a nie do zdobywaniu nagrod... pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 14:52 I tak juz wszystkie kartyu zostału rozdane Nagrodę dostanie Homar. Gratulacje dla Homara:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroc.gazeta.pl 24.03.02, 15:40 Slucham??? Gość portalu: olga napisał(a): > I tak juz wszystkie kartyu zostału rozdane Nagrodę dostanie Homar. Gratulacje > dla Homara:-) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Stutysiecznik na forum 24.03.02, 15:43 Kto chce? Czy kto zdobędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroc.gazeta.pl 24.03.02, 15:52 Pytalem „kto chce”. A kto zdobedzie? Zobaczymy! Dowiemy sie tego od naszych maszyn liczacych. Nagroda bedzie bardziej atrakcyjna od kubka :-))) red postmodern napisał(a): > Kto chce? Czy kto zdobędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Stutysiecznik na forum 24.03.02, 16:00 No to trzeba czekać... jeszcze trochę postów zostało do wysłania Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 16:05 red, zajrzyj na watek "Czas na post nr 100 tys.", a wszystko stanie sie jasne... :-))) POzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroc.gazeta.pl 24.03.02, 16:46 Dzieki. Odpowiedzialem red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexus20 Re: Stutysiecznik na forum IP: *.DziwneDni.pl 24.03.02, 18:01 > Nagroda bedzie bardziej atrakcyjna od kubka :-))) > red Komplet koszulek we wszystkich rozmiarach :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em JA CHCem!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 16:56 JA CHCem NAGRODem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: JA CHCem!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 17:05 Dwa pytanka do red. Jak będzie nagroda za post 100k, a jak za 350 k? Ja bardziej liczę na ten drugi! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: JA CHCem!! IP: *.wroc.gazeta.pl 24.03.02, 17:52 Sorry, nie bardzo rozumiem Gość portalu: olga napisał(a): > Dwa pytanka do red. Jak będzie nagroda za post 100k, a jak za 350 k? > Ja bardziej liczę na ten drugi! > Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: JA CHCem!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 18:11 Forma żartu. Wytłumaczenie na czas na post nr 100 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Stutysiecznik na forum 24.03.02, 18:23 redakcja_wrw napisał(a): > Kto chce nagrodę za 100-tysięczny wpis na forum „Wrocław”? > red No proszę, jedni walczą o zniesienie liczników, a inni podpuszczaja do wyścigów. I to kto? Sama redakcja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Stutysiecznik na forum IP: 213.77.64.* 24.03.02, 19:16 Kubeczki, koszuleczki ? Palcem rusze za samochd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 19:23 Wolne żart? A niby skąd chcesz dostać ten samochód jak jest ogólna recesja? W mediach również? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Stutysiecznik na forum IP: 213.77.64.* 24.03.02, 21:41 Jaka recesja ? PKB - 1,9%. Toz to dobrobyt. Czy wiesz jakimi brykami jezdza redaktorzy z GD ? Czas, by przejac od nich kierownice. Sami chcieli, zakladajac Forum. Na 100. tysiecznika wchodze za gablote pani redaktor Maciejewskiej. Gdy zacznie chodzic piechota wowczas odkryje wiecej w naszym miescie. Redakcjo ! Poswiec sie i daj w nagrode wroclawskiemu Forum bryczke i domek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 21:46 Przyłączam się do ogólnego postulatu, ale tylko za wzgledu na dobro NASZEGO MIASTA! Pisania o korkach mam już dość, a spacer po mieście w godzinach szczytu każdemu dobrze zrobi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Stutysiecznik na forum - STrup też chce... IP: *.chem.uni.wroc.pl 25.03.02, 10:56 redakcja_wrw napisał(a): > Kto chce nagrodę za 100-tysięczny wpis na forum „Wrocław”? > red Kto by nie chciał? Ja oczywiście też chcę! Powiem więcej: należy mi się! Może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara W. Re: Stutysiecznik na forum IP: *.dozamel.ssk.pl 25.03.02, 11:50 Bardzo bym chciała tę nagrodę, ale trafienie tak, żeby mój post miał akurat nt 100 tys. jest jak loteria, a ja nigdy nie miałam szczęścia do losowań. Nawet się nie łudzę, że tym razem będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Stutysiecznik na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 11:57 I tak 100k w przeciwieństwie do Wawy osiągniemy do środy. Może się mylę? Pozdrawiam wszystkich chętnych do udziału w bitwie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Stutysiecznik na forum 25.03.02, 13:15 Ale odejmijcie te 10 000 krasnoarmisty :) Odpowiedz Link Zgłoś