Dodaj do ulubionych

Kaczyński - moja miłość!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:44
Antyglobaliści zarzucają prezydentowi Warszawy,  że systematycznie niszczy
zieleń i parki w stolicy, a na ich miejscu powstają hipermarkiety z obcym
kapitałem. Ale jak Kaczyński może kochać naturę po tym, co ona mu zrobiła?
Obserwuj wątek
    • carrramba Re: Kaczyński - moja miłość! 26.10.04, 14:46
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Antyglobaliści zarzucają prezydentowi Warszawy,  że systematycznie niszczy
      > zieleń i parki w stolicy, a na ich miejscu powstają hipermarkiety z obcym
      > kapitałem. Ale jak Kaczyński może kochać naturę po tym, co ona mu zrobiła?

Wiesz co ? Załóż sobie prywatne forum o Kaczce i tam sobie pisz. Juz się
      niedobrze robi od tych wątków. Kaczka beknęła, Kaczka powiedziała, Kaczka
      zwariowała.
      • Gość: . Re: Kaczyński - moja miłość! IP: 193.24.24.* 26.10.04, 15:00
        a na tym limit sie juz wyczerpał?
        • umfana Re: Kaczyński - moja miłość! 26.10.04, 17:47
          temat...rzeka
      • Gość: pablo Re: Kaczyński - moja miłość! IP: 5.5.* / 80.58.32.* 26.10.04, 18:18
        carambo, nie chcesz - nie czytaj. zbyt skomplikowane? to wylacz komputer a nie
        odbieraj innym prawa do wyrazenia swojego zdania.
        • carrramba Re: Kaczyński - moja miłość! 26.10.04, 18:33
          A czytaniem to Ty masz problemy / szczególnie z nickiem/ . Po prostu uważam, ze
          zaśmiecacie to forum Kaczaką. To nie jest tylko moja opinia. Inni forumowicze
          juz zwracali na to uwagę.
          Pozdrawiam
          • niech Re: Kaczyński - moja miłość! 26.10.04, 18:36
            Szczerze mowiac to wiecej niz o Kaczce pisza tu o psich kupach a ostatnio o A-2.
            • sebpl Re: Kaczyński - moja miłość! 26.10.04, 18:43
              niech napisała:
              > Szczerze mowiac to wiecej niz o Kaczce pisza tu o psich kupach a ostatnio o A-
              2

Piszą więcej, ale w domyśle "Kaczka".
              Więc na jedno wychodzi.

---
              Śladami kota Filemona tup... tup... tup...
              • niech Re: Kaczyński - moja miłość! 26.10.04, 18:45
                Chodzi o kacze kupy? Czy o psie kaczki?
                • carrramba Re: Kaczyński - moja miłość! 26.10.04, 18:57
                  dobre :)) hehehe:))
                • sebpl Re: Kaczyński - moja miłość! 26.10.04, 19:04
                  Sam nie wiem o co im chodzi.
                  Podejrzewam, że za tymi wpisami kryje się lobby drobiowie.
                  Pewnie dla kamuflażu nie piszą o "złotej kaczce", upss o "euro kaczce",
                  oczywiście.

---
                  Śladami kota Filemona tup... tup.. tup...
          • Gość: pablo czy ja gdzies sugerowalem, IP: 5.5.* / 80.58.32.* 26.10.04, 20:17
            ze masz problemy z czytaniem, carambo?
            • sebpl Re: czy ja gdzies sugerowalem, 26.10.04, 20:20
              Masz prawo założyć forum o kaczce!
              Masz prawo nie zaśmiecać Forum Warszawa!
              Masz prawo nie odpowiadać na ten post!

---
              Śladami - znudzonego kaczką - kota Filemona tup... tup... tup...
            • carrramba Re: czy ja gdzies sugerowalem, 26.10.04, 20:21
              carambo, nie chcesz - nie czytaj. zbyt skomplikowane? to wylacz komputer a nie
              odbieraj innym prawa do wyrazenia swojego zdania.
              --------------------------------------------------------------------------------
              może tu Kolego ? Ja nie jestem caramba :)

• Gość: pablos Re: czy ja gdzies sugerowalem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:40
                carrramba napisał:

> carambo, nie chcesz - nie czytaj. zbyt skomplikowane? to wylacz komputer a nie
                > odbieraj innym prawa do wyrazenia swojego zdania.
                > -------------------------------------------------------------------------------
                > -
                > może tu Kolego ? Ja nie jestem caramba :)
                tutaj proponowalem wylaczenie komputera, jako wyjscie awaryjne - na wypadek,
                gdyby omijanie kaczych watkow bylo zbyt klopotliwe... o umiejetnosci czytania
                nie wspominalem. ja z reszta nie zalozylem ani jednego kaczego watka.

wybacz. myslalem, ze jestes carambą a palec ci sie poslizgnal i stad to rrrrrrr
                • carrramba Re: czy ja gdzies sugerowalem, 26.10.04, 20:45
                  Gość portalu: pablos napisał(a):

> carrramba napisał:
                  >
                  > > carambo, nie chcesz - nie czytaj. zbyt skomplikowane? to wylacz komputer
                  > a nie
                  > > odbieraj innym prawa do wyrazenia swojego zdania.
                  > > -------------------------------------------------------------------------
                  > ------
                  > > -
                  > > może tu Kolego ? Ja nie jestem caramba :)
                  > tutaj proponowalem wylaczenie komputera, jako wyjscie awaryjne - na wypadek,
                  > gdyby omijanie kaczych watkow bylo zbyt klopotliwe... o umiejetnosci czytania
                  > nie wspominalem. ja z reszta nie zalozylem ani jednego kaczego watka.
                  >
                  > wybacz. myslalem, ze jestes carambą a palec ci sie poslizgnal i stad to
                  rrrrrrr

Jak widzę masz wiele wcieleń Kolego. Nie mam do Ciebie żalu o rrrrr, tak bywa:)
                  Pozdro!
                  • Gość: pablo Re: czy ja gdzies sugerowalem, IP: 5.5.* / 80.58.32.* 26.10.04, 20:52
                    wcielenie mam jedno, ale uzywam 2 komputerow :) tamten nie ma ustawionego proxy.
                    ach i w nick-u literowka. mrrrr ;)
                    • carrramba Re: czy ja gdzies sugerowalem, 26.10.04, 21:56
                      Gość portalu: pablo napisał(a):

> wcielenie mam jedno, ale uzywam 2 komputerow :) tamten nie ma ustawionego
                      proxy
                      > .
                      > ach i w nick-u literowka. mrrrr ;)

No prosze ! a ja szykam kogoś kto mnie z proxy przeszkoli :)
                      Dobra, zawieszenie broni proponuje:))
                      • Gość: pablo Re: czy ja gdzies sugerowalem, IP: 5.5.* / 80.58.32.* 26.10.04, 23:16
                        > No prosze ! a ja szykam kogoś kto mnie z proxy przeszkoli :)
                        > Dobra, zawieszenie broni proponuje:))

no to zawieszenie broni :)
                        co do proxy to nie mam zapedow pedagogicznych, zeby tak zaraz przeszkalac :)
                        a kaczki wszedzie za duzo. w warszawie za duzo o 1, w porywach do 2 sztuk. na
                        forum to juz idzie w dziesiatki :)
    • krzysztofplebs Re: Kaczyński - moja miłość! 26.10.04, 20:55
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Antyglobaliści zarzucają prezydentowi Warszawy,  że systematycznie niszczy
      > zieleń i parki w stolicy, a na ich miejscu powstają hipermarkiety z obcym
      > kapitałem. Ale jak Kaczyński może kochać naturę po tym, co ona mu zrobiła?
      Jasiu, nie kochaj go tak czule...
      • szepiet.07 Re: Kaczyński - moja miłość! 30.10.04, 18:03
        A niech taki jeden z Wesołej wybździ to epokowe wydawnictwo, czyli antologię
        różnych tekstów o "Kaczorze", jak mu PiS, Czy LPR pomogą. On śmie atakować
        Plebsa, że nie lubi "Kaczora", a ten Kaczor się po prostu kompromituje. Wałęsy
        się przestraszył, to go przeprosił, a na razie udaje, że Wachowskiego się nie
        boi.Zobaczymy na rozprawie, już niedługo 13 grudnia, jakiego popędu Kaczor
        dostanie, będzie przepraszał na lewo i prawo wszystkich, aby tylko zostać przy
        żłobie.
        • eraser19 Re: Kaczyński - moja miłość! 31.10.04, 00:17
          Kaczor ma tyle wspólnego z miłoscią, co Tu Szepiet z biskupem...
          • krzysztofplebs Re: Kaczyński - moja miłość! 31.10.04, 01:50
            Ja z biskupem ( szczególnie tym z Gdańska) też na szczęście nie mam wiele
            wspólnego...
            • szepiet.07 Re: Kaczyński - moja miłość! 31.10.04, 01:55
              Tymbardziej ja!!!
              • eraser19 Re: Kaczyński - moja miłość! 31.10.04, 12:42
                Kacza miłości nie spełniona. Twój kot!
      • Gość: papa Smerf Re: Kaczyński - moja miłość! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.04, 20:53
        Możecie się śmiać, ale ja wczorej oglądalem w TV "Linię specjalną" z Lechem K.
        Spotaknie to wywołało eksplozję sympatii do pana prezydenta. Ledwie zdążył
        powiedzieć parę zdań a na ekranie pokazało się juz prawie 1000 głosów "za".
        Dalej to była juz lawina. Skończyło się na prawie 10 000 za i jakieś marne 3000
        "przeciw".
        Lekko zaskoczona pani redaktor, zszokowana wynikiem, dwukrotnie złożyła mu
        gratulacje.
        O czym to świadczy? Nie wiem. Ale może ktoś z Was wie?
        • nikita121 Re: Ale fałsz! 31.10.04, 22:05
          Nie wiedziałeś, że media potrafią wszystko wyolbrzymić?!
          • krzysztofplebs Re: Ale fałsz! 01.11.04, 00:09
            kurdupla wyolbrzymić się nie da!
            • obserwator.2236 Re: Ale fałsz! 02.11.04, 19:05
              krzysztofplebs napisał:

> kurdupla wyolbrzymić się nie da!
              ON SAM SIĘ WYOLBRZYMIA!
        • krzysztofplebs Re: Kaczyński - moja miłość! 01.11.04, 00:09
          o manipulacji! Już w 1968 krzyczano - prasa kłamie!
          • Gość: el matador Re: Kaczyński - moja miłość! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 00:32
            może stanie się jakiś cud i Wachowski wygra z Kaczyńskim,jeśli to się nie
            stanie to mamy śródmieście nieomal całkowicie w gruzach po podjętych już
            decyzjach architektonicznych niedorobionego Kicińskiego, skośnookiej złośliwej
            Staniszkis i jej krótkonogiego kompana i kumpla Borowskiego-człowieka z nikąd
            który przyszedł by Warszawę zgnoić i sprowadzić ją do poziomu zapyziałego
            miasta powiatowego...Kaczor z otwartością przyznał iż na architekturze się nie
            zna i wyznaczył tego dyletanta jako realizatora programu zniszczenia stolicy.
            • szepiet.07 Re: Kaczyński - moja miłość! 01.11.04, 00:37
              U "Kaczora" są sami dyletanci, ale jaki "pan" ( przepraszam za obrazę
              wszystkich panów) taki kram. Jest szansa, że to idywiduum wystartuje jednak w
              wyborach prezydenckich, a wtedy jako skompromitowany przegrany już do Warszawy
              nie wróci... W Wachowskiego specjalnie nie wierzę: łyknie każdą sumę, albo
              stanowisko w Warszawie lub PiSuarze
              • eraser19 Re: Kaczyński - moja miłość! 01.11.04, 12:36
                Raczej w PiSuarze!
                • szepiet.07 Re: Kaczyński - moja miłość! 02.11.04, 03:00
                  eraser19 napisał:

> Raczej w PiSuarze!
                  bez pedalstwa!
                  • szepiet.07 Re: Kaczyński - moja nie-miłość! 03.11.04, 01:53
                    A moja nie-miłość
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka