Dodaj do ulubionych

Salsa Solo Shine | Wrocław | Zajęcia dla Pań

IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.13, 13:54
SALSA SOLO SHINE | LATIN SHINE STEPS, PACHANGA, IZOLACJE, BODY MOVEMENT
Zajęcia dla Pań jak i również Panów Solo ;)
ZAJĘCIA Z TANECZNĄ GWIAZDĄ - AGNIESZKĄ JAROSIK!!!

www.salsafever.pl/index.php/grafik/salsa-solo-shine-wroclaw

SALSA SOLO:
Zapraszamy na zajęcia wszystkie Panie i Panów którzy chcą się poruszać przy połączeniu
FITNESS i LATYNOSKICH KLIMATÓW w NIESAMOWITEJ WIBRACJI RYTMÓW TAKICH JAK:
AFRO, RUMBA, SALSA NEW YORK STYLE, SALSY CUBANA, BACHATA, PACHANGA, CHA CHA CHA, i elementów REGGAETON, RAGGA, DANCEHALL i nie tylko...
Zajęcia "SOLO". Dobra zabawa, korzenne ruchy i kroki, styling ciała i elementy Fit to co najmniej 4 kilogramy mniej miesięcznie. Polecamy zajęcia również dla Pań które są zainteresowane aerobikiem - zajęcia te mają również formę aerobową ;).

IZOLACJE & BODY MOVEMENT to otwarte zajęcia dla Wszystkich - bez ograniczenia wieku i zaawansowania tanecznego. Możesz dołączyć do nas kiedy tylko chcesz ;)

Są one docenione wśród klientów i lekarzy jako zajęcia rehabilitacyjne oraz wspomagające ogólną motorykę ruchu.
Izolacje latin afro funk, na bazie techniki Katherine Dunham (mix afro, baletu i funky). Każdy segment ciała - głowa, ręce, tułów szyja - wykonują oddzielne ruchy. Przez godzinę, w rytm muzyki, skupimy się na ćwiczeniach poszczególnych fragmentów ciała. Wykonując najpierw obszerne wolne powtórzenia sekwencji ruchowej aż do mniejszych i szybszych odkryjesz mięśnie w swoim ciele, o których istnieniu nie miałeś pojęcia, albo nie wiedziałeś jak ich używać. Twoje ciało stanie się elastyczne, dynamiczne i silne a ruch bardziej świadomy. Swoboda i interpretacja muzyki nie będzie już stanowiła dla Ciebie problemu! Z izolacji korzystają amatorzy jak i zawodowi tancerze. Spróbuj i Ty i odkryj swoje ciało na nowo!!!
Obserwuj wątek
    • jolaa32 Re: Salsa Solo Shine | Wrocław | Zajęcia dla Pań 21.07.16, 14:52
      Salsa jest genialna, ja chodziłam na zajęcia do www.larosanegra.wroclaw.pl/ ale zrezygnowałam przez nadmiar obowiązków. Widzę jednak, że zaczyna mi brakować ruchu i chyba się ponownie zapiszę :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka