d.d.00 24.07.13, 21:40 Czy ktoś ma namiar na dobrego alergologa z Wrocławia? Mały ma kaszkę na buzi, dzisiaj zauważyłam na rączkach. Przeprowadzałam dietę eliminacyjną ale nic to nie dało :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie-matka Re: alergolog wrocław 25.07.13, 11:30 My chodzimy do Ziemiańskiej na Koszarowej, na NFZ. Jest specyficzna w obyciu, na pierwszy rzut oka i przez pierwsze 5 minut wydaje się oschła, wszystkowiedząca. Ale po krótkiej rozmowie znjaduję z nią wspólny język. Prowadziła też moją siostrę, wieeeelką alergiczkę. Nie wariuje, zaleca prowokacje, nie śpieszy się z testami, podpowiada kozie mleko czy mleko HA. Ogólnie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
eleonore82 Re: alergolog wrocław 20.10.13, 21:01 Ja polecam dr Marię Jarlińską - jest pediatrą i alergologiem i przyjmuje też na NFZ www.alergolog.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mgosiaczek5 Re: alergolog wrocław 06.01.14, 13:41 Super jest też dr Krystyna Lipowska. Jest alergologiem i pediatrą. Leczy moje dzieci na alergię - z dobrym jak na razie skutkiem a i mi kiedyś pomogła, gdy nagle dostałam strasznego uczulenia na tle nerwowym i kontaktowym. Przyjmuje w Medixie na Hirszfelda 17. Polecam ją . Odpowiedz Link Zgłoś