Dodaj do ulubionych

marsha zlituj się ileż można?

IP: *.astercity.net / 10.132.128.* 25.03.02, 21:34
od razu sie odechciewa wchodzenia na forum bo ktoś sraczki dostał z jakomś
imielą.ja rozumiem że reklama dzwignią handlu ale znajmy granice przyzwoitości -
litości
zdesperowane bonczydło!
Obserwuj wątek
    • Gość: marsha Re: marsha zlituj się ileż można? IP: 192.168.0.* 25.03.02, 23:29
      chwileczkę!!! dlaczego mnie się czepiasz? nie mam nic wspólnego z Imielą,ani z
      jego wątkiem!
      o co Ci chodzi?!

• Gość: marsha Re: marsha zlituj się ileż można? IP: 192.168.0.* 25.03.02, 23:36
        "bonczydło"- przeczytaj dokładnie posty,a poźniej się pieklić możesz.
        to,że otworzyłam drugą część wątku nie czyni ze mnie szalonej fanki KI.
        zabawiłam się (niepotrzebnie) w admina, chcąc odblokować "dla zainteresowanych"
        zapchany watek. To tyle.
        i to nie ja wpisuję się tam jako Marta.
        pozdrawiam
        marsha
        • Gość: wędzonka Bonczek przepros! IP: 156.24.231.* 25.03.02, 23:44
          I z szacunkiem do Marshy! Jeszcze Ci ona nie siedzi w Warszawie zebys se mogl na
          niej jak na pierwszej lepszej jezyk strzepic!
          A na forum bardziej zasluzona niz Ty ze swoim telenowelowym belkotem!

Pozdrawiam!
          • Gość: bonczek a przepraszam... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 26.03.02, 12:08
            jesli faktycznie to nie ty choc z gory twoj nick sie wyswietla to PRZEPRASZAM do stóp padam i jednocześnie
            zwracam się z prośbą do wędzonki by po prostu nie czytł mojego bełkotu uniknie stresów i złośliwości pod moim
            adresem
            pozdrawiam bonczek
            • Gość: marsha Re: a przepraszam... IP: 192.168.0.* 26.03.02, 12:11
              bonczku-zgoda?
              pozdrawiam bez cienia urazy
              marsha
              • Gość: bonczek Re: a przepraszam... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 26.03.02, 12:22
                marsha wyslij mi jezeli mozesz swoj adres mailowy na bonczek@astercity.net
                • Gość: marsha Re: zgoda.... IP: 192.168.0.* 26.03.02, 13:11

> marsha wyslij mi jezeli mozesz swoj adres mailowy

możesz pisać na mój adres w Gazecie: marsha@poczta.gazeta.pl
                  lub : marsha2@wp.pl
                  :)
            • Gość: bromden Re: a przepraszam... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 12:22
              > o stóp padam i jednocześnie
              > zwracam się z prośbą do wędzonki by po prostu nie czytł mojego bełkotu uniknie
              > stresów i złośliwości pod moim

dlaczego (analogicznie) nie przestaniesz czytac watku o imieli?
            • Gość: wędzonka Re: a przepraszam... IP: 156.24.231.* 26.03.02, 12:27
              Gość portalu: bonczek napisał(a):

> jesli faktycznie to nie ty choc z gory twoj nick sie wyswietla to PRZEPRASZAM d
              > o stóp padam i jednocześnie zwracam się z prośbą do wędzonki by po prostu nie
              > czytł mojego bełkotu uniknie stresów i złośliwości pod moim adresem
              > pozdrawiam bonczek

Nie podoba mi sie to "jesli...", ale masz szczescie ze Marsha jest bardziej
              milosierna...

Pozdrawiam!
              • Gość: marsha Re: a przepraszam... IP: 192.168.0.* 26.03.02, 12:31
                litości...skończmy ten temat!!!
                peace & love ! :)
                m.

• Gość: Homar Re: marsha zlituj się ileż można? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 23:45
          marsha - zapraszam na miseczke sake, na watku o tyryskowej klawiaturze
          Przyjmiesz zaproszenie?
          :)
          • Gość: Homar Re: marsha zlituj się ileż można? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 23:46
            wedzonka, ty tez wpadnij, od razu problem zniknie...
            No, nie dajcie sie prosic :-)
          • Gość: marsha Re: marsha zlituj się ileż można? IP: 192.168.0.* 25.03.02, 23:51
            sake powiadasz... :) i w tak szacownym gronie... ZAWSZE! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka