Gość: ania IP: *.mofnet.gov.pl 07.05.09, 15:24 Qrcze, przejął loty Centalwingsa, a sam ma problemy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomo Re: Co z tym LOT-em ? IP: *.merinet.pl 07.05.09, 19:35 Małe sprostowanie - LOT nie przejął Centralwings bo zawsze był jego właścicielem. A co do reszty - sytuacja jest schizofreniczna. Z jednej strony C0 został postawiony w stan likwidacji, a jego zobowiązania (również dotyczące zawartych umów) miał realziować LOT. Z tym, że LOT zawinszował sobie znacznie więcej kasy niż to widniało w umowach z C0. W związku z tym biura podróży postawiły sprawę na ostrzu noża i... I nadal w tym sezonie będzie latał Centralwings, bo umowy kazały się być praktycznie niewypowiadalne. Wbijając przy okazji jeden z ostatnich gwoździ w wieko trumny LOT-u... Odpowiedz Link Zgłoś
biomj Re: Co z tym LOT-em ? 07.05.09, 20:48 o rany, mam w takim razie nadzieje, ze pogrzeb bedzie po 25 czerwca, jak mnie przywioza z powrotem do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek75 Re: Co z tym LOT-em ? 07.05.09, 21:34 A kiedy i do jakiego hotelu jedziesz? Bo ja też jadę na Rodos w terminie 11 - 25.06 do hotelu Luca Cypria ze Sky Clubem. A co do lotów to daj sobie na luz - z kimś na pewno polecimy. Jak nie z Centralwings to z kimś innym. Co to za różnica...? Odpowiedz Link Zgłoś
biomj Re: Co z tym LOT-em ? 08.05.09, 10:29 To byla odpowiedz troche humorystyczna z podtekstem, ze nigdy nic nie wiadomo (tego jeszcze chyba nie bylo-odwolanie imprezy z powodu braku samolotu-ale kiedys moze byc ten pierwszy raz-i mam nadzieje, ze nie bede uczestnikiem takich wydarzen). A wracajac do twojego pytania. Jedziemy w tym samym terminie do Kalithei na Rodos (z Orbisem). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Co z tym LOT-em ? IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.05.09, 13:16 Chcesz spokojnie wrócić, a później niech się dzieje wola nieba!!! W każdym humorze jest szczypta prawdy. Więc nie życz innym, co Tobie nie miłe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biomj Re: Co z tym LOT-em ? 08.05.09, 13:53 To byla reakcja na wypowiedz o gwozdziu w wieko trumny. Przestalam juz wierzyc w 'forumowe" rewelacje typu: cos tam upada, uwaga! inne biuro bliskie bankructwa. Po prostu w to juz nie wierze wcale, a tym bardziej nie zycze nikomu tudziez sobie. Wiec mysle, ze LOT (czy z Centralem czy bez) tez jeszcze polata a polata. Odpowiedz Link Zgłoś