Gość: Darek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 01:32 Takiego z prawdziwego zdarzenia. Nie jestem z Wrocławia, a podróże do Gdańska mnie nie satysfakcjonują. czy ktoś mi pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Żarłacz Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 01:43 dobrego nie polecę, ale ostrzegę przed złym. Wystrzegaj sie dentystki z Dembowskiego ( blisko skrzyżowania ze Spółdzielczą) Kiedyś leczyła mi prywatnie ( czytaj: za pieniądze) kanałowo czwórkę górna przez półtora roku. Cztery razy kanał. Znowu zaczął boleć i poszłam do spółdzielni na Włodkowica. Tam miła pani stomatolog kazała mi zrobić zdjęcie zęba i okazało sie, że nie był tam zrobiony ani jeden kanał. Zęba straciłam po dwóch latach powracającego bólu i wydaniu kupy pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 11:40 Dzięki za ostrzeżenie. Z tego co rozmawiałem ze znajomymi, to o dobrego dentyste trudniej niż o kosmite. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Szukam dobrego dentysty 26.03.02, 11:51 Stomadent na Świdnickiej (taniej) lub Badenia na Igielnej (droooooogo...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 11:55 A jak z jakoscia wykonywanych uslug? Bo to najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Szukam dobrego dentysty IP: 217.97.139.* 26.03.02, 11:59 Ja bym swojego nie polecił bo poźniej będę musiał długo w kolejce czekać jak wszyscy zaczną do niego chodzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 12:03 A może zrobisz maly wyjateczek? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Szukam dobrego dentysty IP: 217.97.139.* 26.03.02, 12:49 Ja sobie tak tylko "gdybam" co bym zrobił gdybym znał takiego. Sam się wybieram do dentysty ale pójdę do takiego który się dopasuje do mojego czasu i stanu portfela. Według mnie nawet najlepszy może źle wykonć swoją pracę bo np jest przemęczony lub się gdzieś spieszy. życzę wytrwałości na fotelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 13:01 Dobry denteysta - czyli jaki? Tani? bezbolesny? szybki? o nienormaowanym czasie pracy? taki do którego nie ma kolejek, czy też taki który nie może się opędzić od klijentów? A może taki u którego można umrzeć ze śmiechu? Sprecyzuj swoje wymagania... to może coś podpowiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAbZ Re: Szukam dobrego dentysty IP: 192.71.76.* 26.03.02, 13:17 Gość portalu: Bianka napisał(a): > Dobry denteysta - czyli jaki? Tani? bezbolesny? szybki? Dobry dentysta to taki, po ktrórym niepolski dentysta nie będzie musiał poprawiać. A to mi się jeszcze NIE ZDARZYŁO! Ale chętnie zaryzyukję, gotów jestem zaryzykować, jeśli naprawdę znajdzie się jakiś dentysta na poziomie we Wrocku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 13:48 Na przeciwko Klinik na Chałbińskiego jest taki gabinet nie pamiętam w tej chwili dokładnego adresu... Przemiła Pani, dobra szkoła i bezbolesne wspomnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 13:21 No więc zacznijmy od poczatku. Taki do którego nie trzeba czekac kilka miesięcy na wizytę, jest zdecydowanie humanitarny, czyli nie stosuje metod rodem z tanich filmów grozy, tani, to raczej względna, ale nie chciałbym aby doprowadził mnie do bankructwa. Jeśli dodatkowo mozna umrzeć u niego ze śmiechu, to przynajmniej zaoszczędzę na dalszyc kosztach leczenia. A tak poważnie, zależy mi na fachowcu, który zna najnowsze techniki, jest w dodatku miły (moja poprzednia dentystka była rewelacyjna, ale do Gdańska kawał drogi), i naprawdę leczy dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Szukam dobrego dentysty IP: 192.168.0.* 26.03.02, 13:32 podaj swoj adres mailowy,to prześlę Ci namiary na mojego dentystę. nie chcę robić reklamy na Forum. marsha@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyfan Re: Szukam dobrego dentysty IP: 62.233.144.* 26.03.02, 16:33 waldek.s napisał(a): > a masz jeszcze co leczyć Moze ma ,w przeciwienstwie do ciebie trola bezzebnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Strach odebrał mi mowę. IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.03.02, 13:39 Na mnie nie licz - sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Strach odebrał mi mowę. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 13:42 Nie jesteś dentystą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Nawet jakby rodzice chcieli nie zostałbym. IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.03.02, 14:18 Nie mógłbym tyle bólu i to za pieniądze sprawiac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Nawet jakby rodzice chcieli nie zostałbym. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 14:21 Czyli sadyzm nie wchodzi w grę :-)))? Marsha, dzieki serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Nie wchodzi IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.03.02, 14:24 nawet za pieniądze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Szukam dobrego dentysty 26.03.02, 14:52 A ja Ci podam, zresztą juz podawałam różne namiary na lekarzy we Wrocku. Pani Basia : 367 40 61 wew. 111. lub 0601675201. Jej się nie boję i nigdy nic nie musiałam poprawiać, cała moja rodzinka się u niej leczy. Jest delikatna, a wierz mi ja się bardzo boję stomatologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 15:11 Nelko dziękuję Ci bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 10:49 drogi Darku przede wszystkim musisz okreslic mniej wiecej jekie sa objawy i jakiego lekarza konkretnie potrzebujesz dentysta to bardzo ogolne okreslenie i zawiera w sobie : stomatologa, paradontologa , ortodate , implantologa , protetyka ........itd. itd. jast tego naprawde duzo , a uwierz mi ze sa to naprawde waskie specjalizacje daj znac co ci dolega a z mila checia pokieruje cie do najlepszego fachowca w miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 11:02 Ze mną problemów wiekszych nie ma, może poza górna piatką, która nijak nie chciała się przeleczyć kanałowo. Ale jak będziesz tak uprzejmy, to od razu udziel rady dla mego rodzica, któremu jak przystało na 60 zaczęły go boleć zęby pod koronkami. Teraz ma już poważny problem, a że facet przystojny, to niech mu coś zaradzą. tylko ja się średnio znam na specjalnościach. Pisz na daarko@poczta.gazeta.pl Dzieki za chęć udzielenia porady. Odpowiedz Link Zgłoś
tom__bombadil Re: Szukam dobrego dentysty 26.03.02, 18:51 Polecam dentystke z przychodni HiH, mieszczacej sie przy placu Solidarnosci (ten skolei miesci sie przy pl. 1 maja). Obsluga jest mila, a dentystki (leczylem sie u dwoch, to wiem) znaja sie na tym co robia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 19:02 Dzięki. A jak z cenami? Z tego co się zdążyłem zorientować róznice sięgają 200% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALka Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.UNI-MUENSTER.DE 26.03.02, 21:11 Chodze do niej od ponad 6 lat. NIGDY nic nie spartolila. Jest szybka i nie katuje.Konkretna osoba. Powiedziala m kiedysi, ze jej pacjenci nie sa jednorazowego uzytku. Kupuje materialy za granica i jest ciut drozsza niz przecietna, ale ze wszech miar polecam.Zadna plomba nidgy mi nie wyleciala. Ul. Piastowska 5575. P. Owinska 328-54-34 ALka Odpowiedz Link Zgłoś
daarko Re: Szukam dobrego dentysty 28.03.02, 00:14 Pomóżcie z tym wrocławskim dentystą! Prosze. Odpowiedz Link Zgłoś