Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego dentysty

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 01:32
Takiego z prawdziwego zdarzenia. Nie jestem z Wrocławia, a podróże do Gdańska
mnie nie satysfakcjonują. czy ktoś mi pomoże?
Obserwuj wątek
    • Gość: Żarłacz Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 01:43
      dobrego nie polecę, ale ostrzegę przed złym. Wystrzegaj sie dentystki z
      Dembowskiego ( blisko skrzyżowania ze Spółdzielczą) Kiedyś leczyła mi prywatnie
      ( czytaj: za pieniądze) kanałowo czwórkę górna przez półtora roku. Cztery razy
      kanał. Znowu zaczął boleć i poszłam do spółdzielni na Włodkowica. Tam miła pani
      stomatolog kazała mi zrobić zdjęcie zęba i okazało sie, że nie był tam zrobiony
      ani jeden kanał. Zęba straciłam po dwóch latach powracającego bólu i wydaniu
      kupy pieniedzy.
      • Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 11:40
        Dzięki za ostrzeżenie. Z tego co rozmawiałem ze znajomymi, to o dobrego
        dentyste trudniej niż o kosmite.
        • isis! Re: Szukam dobrego dentysty 26.03.02, 11:51
          Stomadent na Świdnickiej (taniej) lub Badenia na Igielnej (droooooogo...)
          • Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 11:55
            A jak z jakoscia wykonywanych uslug? Bo to najwazniejsze.
    • Gość: kibicWKS Re: Szukam dobrego dentysty IP: 217.97.139.* 26.03.02, 11:59
      Ja bym swojego nie polecił bo poźniej będę musiał długo w kolejce czekać jak
      wszyscy zaczną do niego chodzić :)))
      • Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 12:03
        A może zrobisz maly wyjateczek? :-))
        • Gość: kibicWKS Re: Szukam dobrego dentysty IP: 217.97.139.* 26.03.02, 12:49
          Ja sobie tak tylko "gdybam" co bym zrobił gdybym znał takiego. Sam się wybieram
          do dentysty ale pójdę do takiego który się dopasuje do mojego czasu i stanu
          portfela. Według mnie nawet najlepszy może źle wykonć swoją pracę bo np jest
          przemęczony lub się gdzieś spieszy.

życzę wytrwałości na fotelu!
    • Gość: Bianka Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 13:01
      Dobry denteysta - czyli jaki? Tani? bezbolesny? szybki? o nienormaowanym czasie
      pracy? taki do którego nie ma kolejek, czy też taki który nie może się opędzić
      od klijentów? A może taki u którego można umrzeć ze śmiechu?
      Sprecyzuj swoje wymagania... to może coś podpowiem... :)
      • Gość: mAbZ Re: Szukam dobrego dentysty IP: 192.71.76.* 26.03.02, 13:17
        Gość portalu: Bianka napisał(a):

> Dobry denteysta - czyli jaki? Tani? bezbolesny? szybki?

Dobry dentysta to taki, po ktrórym niepolski dentysta nie będzie musiał poprawiać.
        A to mi się jeszcze NIE ZDARZYŁO!
        Ale chętnie zaryzyukję, gotów jestem zaryzykować, jeśli naprawdę znajdzie się
        jakiś dentysta na poziomie we Wrocku.
        • Gość: Bianka Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 13:48
          Na przeciwko Klinik na Chałbińskiego jest taki gabinet nie pamiętam w tej
          chwili dokładnego adresu... Przemiła Pani, dobra szkoła i bezbolesne
          wspomnienia :)
      • Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 13:21
        No więc zacznijmy od poczatku. Taki do którego nie trzeba czekac kilka miesięcy
        na wizytę, jest zdecydowanie humanitarny, czyli nie stosuje metod rodem z
        tanich filmów grozy, tani, to raczej względna, ale nie chciałbym aby
        doprowadził mnie do bankructwa. Jeśli dodatkowo mozna umrzeć u niego ze
        śmiechu, to przynajmniej zaoszczędzę na dalszyc kosztach leczenia. A tak
        poważnie, zależy mi na fachowcu, który zna najnowsze techniki, jest w dodatku
        miły (moja poprzednia dentystka była rewelacyjna, ale do Gdańska kawał drogi),
        i naprawdę leczy dobrze!
        • Gość: marsha Re: Szukam dobrego dentysty IP: 192.168.0.* 26.03.02, 13:32
          podaj swoj adres mailowy,to prześlę Ci namiary na mojego dentystę. nie chcę robić
          reklamy na Forum.

marsha@poczta.gazeta.pl
    • waldek.s Re: Szukam dobrego dentysty 26.03.02, 13:34
      a masz jeszcze co leczyć
      • Gość: Antyfan Re: Szukam dobrego dentysty IP: 62.233.144.* 26.03.02, 16:33
        waldek.s napisał(a):

> a masz jeszcze co leczyć

Moze ma ,w przeciwienstwie do ciebie trola bezzebnego
    • Gość: duzY Strach odebrał mi mowę. IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.03.02, 13:39
      Na mnie nie licz - sorry.
      • Gość: Darek Re: Strach odebrał mi mowę. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 13:42
        Nie jesteś dentystą :-)
        • Gość: duzY Nawet jakby rodzice chcieli nie zostałbym. IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.03.02, 14:18
          Nie mógłbym tyle bólu i to za pieniądze sprawiac ;-)
          • Gość: Darek Re: Nawet jakby rodzice chcieli nie zostałbym. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 14:21
            Czyli sadyzm nie wchodzi w grę :-)))?
            Marsha, dzieki serdeczne.
            • Gość: duzY Nie wchodzi IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.03.02, 14:24
              nawet za pieniądze ;-)
    • nelka Re: Szukam dobrego dentysty 26.03.02, 14:52
      A ja Ci podam, zresztą juz podawałam różne namiary na lekarzy we Wrocku.
      Pani Basia : 367 40 61 wew. 111. lub 0601675201.
      Jej się nie boję i nigdy nic nie musiałam poprawiać, cała moja rodzinka się u
      niej leczy. Jest delikatna, a wierz mi ja się bardzo boję stomatologów.

• Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 15:11
        Nelko dziękuję Ci bardzo.
      • Gość: igo Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 10:49
        drogi Darku przede wszystkim musisz okreslic mniej wiecej jekie sa objawy i
        jakiego lekarza konkretnie potrzebujesz
        dentysta to bardzo ogolne okreslenie i zawiera w sobie : stomatologa,
        paradontologa , ortodate , implantologa , protetyka ........itd. itd.
        jast tego naprawde duzo , a uwierz mi ze sa to naprawde waskie specjalizacje
        daj znac co ci dolega a z mila checia pokieruje cie do najlepszego fachowca w
        miescie
        • Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 11:02
          Ze mną problemów wiekszych nie ma, może poza górna piatką, która nijak nie
          chciała się przeleczyć kanałowo.
          Ale jak będziesz tak uprzejmy, to od razu udziel rady dla mego rodzica, któremu
          jak przystało na 60 zaczęły go boleć zęby pod koronkami.
          Teraz ma już poważny problem, a że facet przystojny, to niech mu coś zaradzą.
          tylko ja się średnio znam na specjalnościach.
          Pisz na daarko@poczta.gazeta.pl
          Dzieki za chęć udzielenia porady.
    • tom__bombadil Re: Szukam dobrego dentysty 26.03.02, 18:51
      Polecam dentystke z przychodni HiH, mieszczacej sie przy placu Solidarnosci
      (ten skolei miesci sie przy pl. 1 maja). Obsluga jest mila, a dentystki
      (leczylem sie u dwoch, to wiem) znaja sie na tym co robia .
      • Gość: Darek Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 19:02
        Dzięki. A jak z cenami? Z tego co się zdążyłem zorientować róznice sięgają 200%
    • Gość: ALka Re: Szukam dobrego dentysty IP: *.UNI-MUENSTER.DE 26.03.02, 21:11
      Chodze do niej od ponad 6 lat. NIGDY nic nie spartolila. Jest szybka i nie katuje.Konkretna osoba. Powiedziala m
      kiedysi, ze jej pacjenci nie sa jednorazowego uzytku. Kupuje materialy za granica i jest ciut drozsza niz
      przecietna, ale ze wszech miar polecam.Zadna plomba nidgy mi nie wyleciala.
      Ul. Piastowska 5575. P. Owinska
      328-54-34
      ALka
      • daarko Re: Szukam dobrego dentysty 28.03.02, 00:14
        Pomóżcie z tym wrocławskim dentystą! Prosze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka