Dodaj do ulubionych

Nocą płonęły samochody we Wrocławiu. Same podpa...

20.08.13, 09:45
hmmm. Jak w trzech miejscach mogą płonąć, podkreślam, płonąć, a więc już się palić a nie np. być dopiero podpalane "w sumie" dwa samochody? W jednym miejscu stał jeden samochód a w pozostałych dwóch miejscach po pół samochodu?
Obserwuj wątek
    • dydelf1973 Nocą płonęły samochody we Wrocławiu. Same podpa... 20.08.13, 09:46
      ehhh. posypuję głowę piaskiem... albo popiołem. Czegoś nie doczytałem. Przepraszam.
      • krasnaladamu Re: Nocą płonęły samochody we Wrocławiu. Same pod 20.08.13, 09:59
        Chyba coś poprawiali, bo mnie się też przywidział(?) nagłówek, że płonęły dwa samochody, a potem przeczytałem, że w trzech miejscach.
        • Gość: nubo Re: Nocą płonęły samochody we Wrocławiu. Same pod IP: 78.8.255.* 20.08.13, 10:02
          Wszystkie to auta na śródmieściu. Co tam się dzieje?
          • Gość: m meczet IP: *.centertel.pl 20.08.13, 10:58
            a skończyli już ten meczet?
            meczet w centrum Wrocławia to i podpalenia niedaleko - komu chciałoby się daleko łazić
            • krasnaladamu To akcja rewitalizacji Nadodrza? 20.08.13, 11:06
              Jaki meczet? Przecież jest już jeden na Kasprowicza.
              • Gość: _ Podstawowe pytanie. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.08.13, 12:12
                Były prawidłowo zaparkowane ?
                • Gość: JaJo Re: Podstawowe pytanie. IP: *.ce.put.poznan.pl 20.08.13, 13:16
                  W dzisiejszych artykułach jest informacja o "brunatnym zagrożeniu we Wrocławiu". To może przykład takiego zagrożenia (bo ci co protestowali przeciwko Baumanowi to antyczerwoni, a nie brunatni).
          • Gość: Gosc Z Re: Co tam się dzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 17:04
            >Wszystkie to auta na śródmieściu. Co tam się dzieje?

Plona samochody...
    • Gość: bolek Re: Nocą płonęły samochody we Wrocławiu. Same pod IP: 91.231.124.* 20.08.13, 20:31
      oj czytanie ze zrozumieniem przedmówcy nie jest chyba jego mocną stroną...wyjaśnię więc. w pierwszym miejscu płonął jeden samochod, w drugim jeden samochód a w trzecim miejscu dwa samochody. To razem cztery samochody w trzech miejscach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka