Dodaj do ulubionych

Urbancard obsługiwana przez Mennicę Polską do 2...

20.09.13, 16:05
"500 zł za miesiąc" zajadów dostałem ze śmiechu...
Obserwuj wątek
    • Gość: larry zdjecie IP: *.internetia.net.pl 20.09.13, 16:33
      zdjecie powinno nosic tytuł "Wkurzeni przed biletomatem " a nie "Biletomat we Wwrocławiu"
      • Gość: olo Re: zdjecie - i znowu biletomat mnie okradl... IP: *.ups.com 20.09.13, 17:18
        typowe gdy placi sie bilonem ....
    • Gość: w Re: Urbancard obsługiwana przez Mennicę Polską do IP: 217.8.185.* 20.09.13, 16:35
      ul. Prusa 75-79 (500 zł za miesiąc zwłoki w jego powstaniu).

500zł, kara po prostu niesamowita

ja na ich miejscuw ogole bym tego punktu nie uruchamial
    • Gość: nie z Mikstatu Co rok 30% podwyżki i Mennica wyjdzie na swoje IP: 78.10.84.* 20.09.13, 17:24
      Dzięki, pajacu z Mikstatu.
      MPK bankrutuje, motorniczowie i kierowcy MPK pracują, Mennica zarabia.
      Jakim trzeba być idiotą, lub ile mieć złej woli, by taką umowę podpisać, geniuszu finansowy z Mikstatu!!
    • monop2 Urbancard obsługiwana przez Mennicę Polską do 2... 20.09.13, 17:48
      Wysokość kar zabójcza ;)
      Poza tym fajnie jest się dowiedzieć, że dotychczas połowę kasy z biletów dostawała mennica.
      Chyba że autor coś przekręcił albo ja nie zrozumiałem.
      • Gość: nie z Mikstatu To prawda-pół kasy bierze Mennica... IP: 78.9.7.* 20.09.13, 18:17
        Po przekroczeniu 129 mln ze sprzedaży biletów, co nie jest trudne w tak dużym mieście, od każdej wydanej przez nas złotówki, 50 groszy bierze Mennica. Dzięki durniowi z Miksatu - MPK się stacza, motorniczowie pracują za durno, Mennica zgarnia fructa.
        Czas durnia sie kończy, więc trzeba przedłużać umowy na wiele lat. Po durniu nawet smród nie pozostanie, ale Rafałkowe Szambo będzie jeszcze długo cuchnąć
    • Gość: ° Re: Urbancard obsługiwana przez Mennicę Polską do IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.09.13, 19:14
      >Wkrótce w mieście stanąć ma 13 kolejnych samoobsługowych biletomatów.

KOLEJNYCH ? To gdzie stoją te samoobsługowe ? Bo te, które znam, to obsługują krasnoludki...
    • Gość: tak tylko pytam Po przegranych wyborach pensja w Chemeko, Mennicy? IP: 78.9.7.* 21.09.13, 10:14
      Dureń zauważył, że szanse na reelekcję są żadne.
      ODS nie dostał statusu OPP, do pomysłu tzw. aglomeracji nie ma chętnych.
      A chce się "godnie żyć" - mieć duże dochody i żadnej pracy
    • Gość: kiks Re: Urbancard obsługiwana przez Mennicę Polską do IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.13, 19:06
      był jakiś przetarg?
      • embriao Re: Urbancard obsługiwana przez Mennicę Polską do 24.09.13, 22:39
        Gość portalu: kiks napisał(a):

> był jakiś przetarg?

Nie a po co? Nawet zapytania ofertowego nie było - wszystko przy stoliku jako usługa dodatkowa.
        • mitchharris Re: Urbancard obsługiwana przez Mennicę Polską do 24.09.13, 22:54
          Jest jeszcze takie cuś jak referencje. W tym wypadku Miednica sama je sobie wystawiła i podała jako obowiązujące. Pokryło się idealnie to z opinią magistrackich, że 108% biletomatów zawsze działa a 123% wrocławian jest megazadowolonych.Więc po co przetarg skoro geniuszy i tak nikt nie przebije? W nagrodę miasto wynajmie za swój szmal jeszcze więcej kanarów, łupy których w jeszcze większym procencie będa płynąc do Miednicy.

A cela w Sztumie i pomarańczowy drelich już wyją za swym perspektywicznym głównym lokatorem Rafałem Głupko-śmiejnym, na którego doczekać się wprost nie może.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka